Eh..mu?


:D

Pappa och mamma berättade att de varit iväg och idag och sett en tröja som de hade tänkt och köpa till mig. Vet ni vad det stod på den?
Pappa betalar.

KUUUUL! hahaha


Det var inte jag!!

Det är jättebra att ha hund för om det är smutsigt någonstans (ex om man går in med skor på) så kan man alltid skylla på hunden. Som idag så var det jättesmutsigt på golvet och mamma bara:
"Erika! Jag har nyss tvättat golven!!"
Jag: Det var henna..
Hon: Henna!! kom så ska vi torka dina tassar!
hahaha, lovely! (det är nog detta vår lärare i pedagogiskt ledarskap kallar för försvarsmekanismer)

Mamma har dessutom beslutat sig för att INTE äta kakor, bara typ salta pinnar och popcorn, och nej inte godis heller.
Så gjorde jag kladdkaka nyss, så kommer hon fram till skålen med kladdkakesmet. "Ja, jag får ju inte äta kakor, MEN smet har jag inte sagt något om!!"

hahaha igår på vår avskedsmiddag för elinsoley så berättade Elin om när hennes pappa och hennes morfar varit på mcdonals, det var relativt nytt då. Så hade hennes pappa frågat vad hennes morfar skulle ha. (det var väl drive in eller något) Så hade han svarat: Ja.. jag tar väl en korv med mos ..
fyfan vad vi garva över det igår, en annan kul sak som vi också garva som fan åt var när sandra hade varit på mcdonalds:
Mcdonaldsgubben: Vad vill du ha?
Sandra: en qpcheese utan ost
Han/Hon: En vanlig qp då alltså?
Sandra: asså nej en qp cheese utan ost..

Vi skratta så vi höll på att dö igår.
Aja, nu ska jag äta kladdkaka och kolla Kenny begins, härlig lördag!

ÄCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKELLLLLLLLLLLHELVETESJÄVLAAS!

Man kämpar så in i helvete för att vara så jävla känslokall och ändå när man blir så fruktansvärt äckligt lack på livet och kutar fram och tillbaka tills ansträngningen gör att man måste spy, kommer gråten och det enda man kan göra är att sätta sig och kämpa för att gråten ska försvinna.

Men ibland går det inte.

Ibland frågar man sig bara vilket jävla misstag man gjorde.

Och hur i helvete man kan vara så jävla svag som jag är just nu.

Jag vill bara slå ihjäl dig

Kom igen Erika, kom igen.

det som inte dödar dig gör dig bara starkare.


Tjurfäktning

I Spanien? (har för mig att det var Spanien, eller nån av dem länderna) hade ju en massa folk kollat på tjurfäktning och så hade tjuren lyckats ta sig upp på läktaren och stånga människor och bland annat skadat två personer allvarligt. Och det blev ett jävla liv om detta.
Det enda dom människorna sitter och kollar på är djurplågeri och det är fan rätt åt dom isåfall, idioter!


Nu är det fredagsmys

Jag lyssnar på Morten Breum nu och taggar inför imorgon.
Det kommer bli grymt tror jag, det är bra folk och det ska fan inte misslyckas!
Visst, just nu håller jag på att dö av tristess men va fan, Får väl städa resten av huset som mamma tjatat om i evigheters evighet.
Plus att jag får inte dricka mer cola av mamma, HUR SHYSST ÄR DETTA? Vafan ska jag dricka nu?!? får fråga pappa om han har en bärs i kylskåpet..
ha
ha
ha
Jag måste sy min skjorta också
ASSÅ VAFAN ÄR DETTA? HEMMAFRUN ELLER?
My life sucks tonight :|
Asså jag skulle egentligen träffat Adam idag, men det sket sig och nu får jag städa hus istället. Alltså, LITE stor skillnad på kulgrad om man säger så? HAHAHAHA KULgrad, nu sket jag nästan på mig så roligt det var
nej allvarligt talat
Såna här inlägg får ni när man inte har något och göra och tycker man själv är så fruktansvärt rolig på kvällskvisten
Nu skrev Pogge: KRÖK?
Snälla Pogge, rädda mig från dammtrasan <3
PUSS

OBS!! DETTA ÄR INTE MINA TROSOR PÅ BILDEN UTAN faktiskt vanliga "cykelbyxor" som har glidit upp lite för långt, tänkte bjuda på en "Erika försöker åka longboard" Det gick sådär som på bilden. (Orkar inte vända bilderna, vrid hellre på huvudet)


Brädan åkte iväg av sig själv också.



JAG KLARA DET!

What is the different?

Jag läste Anaginas inlägg om "White Trash" nyss. (Bläddra förbi allt jag skrivit så kommer Inlägget precis under här). Och ibland när jag kollar på hennes video osv tycker jag det är fruktansvärt kul, hur hon "driver" med både svenskar och invandrare och verkligen gör det på ett kul sätt. Med tanke på att hon själv är invandrare. Men, så skrev hon ett inlägg om "White Trash" (dvs svenska kvinnor som är tjocka som klär sig i lite "säckiga" kläder och har foppatofflor bland annat, ni kan ju föreställa hur dom ser ut). Ja det är lättast om ni läser inlägget under. och såklart, det skulle säkert menas som någonting roligt som folk faktiskt skulle skrattat åt. Och det är klart, hon skriver att såna människor är det skönaste som finns och bla bla, men ändå. Jag tyckte inte det var så kul. Jag tänkte direkt, att hade en svensk skrivit något sånt här om en invandrare, då hade det blivit ett jävla liv om att den personen var rasistisk som fan och att den var helt störd i huvudet. Jag stör mig på att det inte är samma sak. Säger en svensk något om en invandrare, då är den rasistisk. säger en invandrare något om en svensk, då är inte den rasistisk. Det är ju så, Det blir så himla mycket mer uppmärksammat om en svensk skriver något om invandrare, och det tycker jag är fruktansvärt fel. det är precis lika mycket fel. BÅDA "parterna" har sagt något dumt om den andre parten. What is the different? Visst, invandrare KOMMER till Sverige och vi finns redan här och det finns flest svenskar och det är kanske därför som andra tycker det är mer rasistiskt om vi säger något dumt om dom, eftersom dom inte kommer från detta landet. Men ändå? När jag var i Egypten fick jag anpassa mig efter hur dom hade det? Dom hade varit minst lika rasister om dom hade skrikit " JÄVLA SVENNEJÄVEL!!" framför mig, som jag hade skrivit "JÄVLA BLATTEJÄVEL!!" till dom. Det var därför jag skrev detta inlägget, för jag tycker det är skitfel att hon har rätt och skriva "skit" om svenskar när svenskar aldrig har rätt att skriva samma? Varför är det såhär? Jag tycker det är sjukt fel.


White trash.

20 augusti 2010 09:59

Idag när jag var påväg till jobbet i den trånga bussen med människor som såg ut som att de ville ta livet av sig, så fick jag syn på något som gjorde mig fett glad. Jag såg en kvinna, smått överviktig, fett less på livet och hon hade foppatofflor!!! Jag hatar foppatofflor, de borde förbjudas, men åh vad det påminde mig om mina hemtrakter Sundsvall. Jag har saknat att se en riktig white trash morsa med vita leggnings ,gröna foppa tofflor,  blond utväxt och med röd färg i topparna  och koi fiskar tatuerade i vaden som skriker ”Faan va vi ska supa ikväll Örni”. Notera Örni hahahaha. Love it!

Jag vill se lite white trash bönder, de är ju de skönaste som finns. Jag jobbade med en riktig white trash kvinna en gång, det är hon som är min inspiration till Bettan faktiskt. Jag hatade henne av hela mitt hjärta. Hon kunde sitta och gnälla på saker som hon inte hade någon aning om, hon var smäll fet, och satt och ville ge mig tips på hur man ska banta för ”Anna Skipper säger ju att man ska va nyttig och äta frukt…”, sen har hon nyss käkat 10 bullar liksom…tror du att du kan jämna ut det med lite frukt eller? Hon var så irriterande, men allt hon sa fick en att dö av garv, för hon trodde verkligen att folk höll med henne!!! Jag har en hat kärlek till sånna människor…därför blev jag så glad när jag såg foppa damen idag.


FYFAN

Jag tog bort förra inlägget för jag fick sån jag vet inte, hej jag heter erika och är så förbannad så det enda jag vill är att knäcka ditt näsben.
Nu ska jag till Grappa och jag får fan hoppas att C kan lugna ner mig.


DJUNGELVRÅL!

JAG ÄR FRUKTANSVÄRT FÖRKYLD!!
näsan rinner konstant och min näsa känns som en jävla falukorv. och detta kom på ungefär några timmar? Inga förvarningar, ingenting. Aja shit happends.
Nu ska jag bädda ner mig i soffan, kolla Uptown Girls på tv3, äta budapestrulle (typ tårta) och dricka nyponsoppa med mandelbiskvier. Skulle haft sällskap, men när jag är sjuk är jag så osocial man kan bli.
Jag skulle egentligen duschat också eftersom mitt hår är överfettigt och jag ser bara allmänt äcklig ut, men det orkar jag inte det heller. Så jag skiter i! Fan vad äcklig jag är :)

Härligt uppiggande inlägg tycker jag, men jag kan ju avsluta med något jag tyckte var fruktansvärt roligt.

Jag vakna idag, och fick för mig att det var mami som prata där ute i köket, och jag menar, mami har ju sett mig yrvaken förut så det enda jag gör är att gå ut i trosor och t-shirt, med håret på ända, sträcker på mig och ger ifrån mig ett jääävla ljud som inte kan beskrivas.

Och det blir helt tyst i köket/uterummet.

För det var inte mamma.

Det var nämligen pappas två arbetskompisar och han själv, Hade det nu varit 3 gubbar som suttit där hade jag väl inte skämts helt och hållet men eftersom den ena är i princip lika gammal som jag och som jag faktiskt känner så vardet int elika kul.

Och pappa utbrister: VAD ÄR DET FÖR JÄÄVLA LJUD?

Ja vad ska man svara

"Ja det är mitt morgonvrål"

Men mamma berättade om en grej hon gjort.

Hon var på nåt jävla bankvalv och såg två st personer som såg på pricken ut som hennes mamma och pappa, dvs min mormor och morfar. Samma kläder, samma längd, såg exakt likadana ut bakifrån.

Så mamma sticker huvudet in genom en lucka och skriker " ÄR DET BANKRÅN PÅ GÅNG "
Det var inte mormor och morfar.

Nu ska sjuklingen vira ett täcke om sig och njuta av nästsista kvällen innan skolan. Njuta är väl fel ord, men försöka iaf.

Puss

 


DAGENS OUTFIT, HIGH FIIIVE!

Jag tänker börja med dagens outfit, eftersom jag vill vara lika cool som alla andra. (eller för att vara helt ärlig så när jag står där på morronen och har absolut INGEN aning om vad jag ska ha på mig så är det enklare och bara gå in på min blogg och kolla vad jag har haft på mig innan)
Så här har vi då vad jag hade på mig idag. Ett råd: Ha inte på er stövlar på sommaren, det är ruskigt varmt. (Japp! även om det regnar, jag tänkte vara duktig och ha på mig stövlar då men jag höll på att dö av värmeslag)
Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ser normal ut eller ser ut som en ridtjej på promenad. Men skitsamma.
FUCK VAD COOL JAG ÄR!



JAG VILL OCKSÅ!

Någon gång i mitt liv måste jag till Sensation white, man får ju för fan speeeeeeel av denna typen av musik. SÅ JÄVLA GÖTT!

Här är två klipp med Morten Breums musik och ett halvkasst klipp när Morten Breum spelade på Sensation White i Danmark 2009.

Facebook har blivit populärt för 40+

ey yo

Min mamma kom nyss in och skulle fråga en sak om facebook. (JA, hon har skaffat facebook, jag avskyr det) Så hon bara: Erika?
Jag suckar, vänder mig om och bara : mm?
Mamma: Nu är du precis som pappa! Liksom "amen för fan vad i helvete vill du nu, fan dra här ifrån"

Hehe, so true. Men jag tycker om min mamma ändå, även fast hon skaffat facebook. Hon uppdaterar till och med sin status flera gånger? OCH har försökt bli vän med mig 3 gånger, jag ignorerar. hihi

Svek och allmän feghet

Jag tycker det är fel av människor som faktiskt är bra vän med låt oss säga en person, som inte så många andra alltid tycker om. den personen som faktiskt ÄR vän med "den personen som ingen annan gillar", snackar med den, är trevlig, är glad och ja, helt enkelt är vän med den. Sen helt plötsligt när alla människorna samlas. De människorna som inte gillar personen, personen själv och "kompisen" till personen som ingen gillar, så börjar människorna gå emot den personen och det enda hans såkallade "vän" gör är att stå och se på? Bara för att han eller hon själv inte vågar gå emot folksamlingen, inte vågar visa att JAG är vän med den personen. Varför gör man sånt här? Ställer man inte upp för sina vänner? Jag tycker det är fegt. och förjävla synd om den personen som inser att kul, min såkallade vän bryr sig hellre om att vara populär än att bry sig om en vän han har.



Tillägnat Daniel

Danne tyckte jag tryckte ner det motsatta könet i förra inlägget.
Och ja Daniel, haha. Det gjorde jag!
Men förstås inte alla. Ska jag vara helt ärlig så riktades det endast till killar som alltid ska vara macho, alltid synas och höras, precis som vi brudar när man ser Måns Zelmerlöf och bara: ÅÅH MAAJ GAAD MÅÅNS!!. Som jag sa i förrförra inlägget, finns hur många killar som är guldklimpar. Som du Daniel ;) hahahaha PUSS

Varför är killar så bröliga?

En snabb fråga idag:
Varför är killar så jävla bröliga?
Jamen ni vet, ska vi ge som exempel skolavslutningar, andra tillställningar och så vidare, så klasserna med mest killar ska alltid vara så fruktansvärt överdrivna. Det ska skrikas, brölas och "ÅÅÅÅHH, GÖÖRAAN!!" eller så skriks det något om deras jävla program? Ex: " ÅÅH EEEL, ÅÅH BYGG" och så vidare. Va fan? Vad är tjusningen med detta? Det är något som är jävligt stor skillnad på äldre över 20 och "yngre" som i min ålder, dvs 17. Mognare killar ska inte vara macho, många ska absolut, men det är lite mer moget över det hela. "Små killar" i 17-års åldern/18-årsåldern (Småkillar är väl lite att ta i men you get my point) ska vara så fruktansvärt "coola" och gorma så jävla mycket. Alltså vad är detta för sjukdom? Vad är detta för syndrom? För asså varje gång nåt sånt händer på skolavslutningar och annat, jag skäms för er. Även fast jag vet att detta är typiskt killar så är det ändå så typiskt skrattretande. Jag förstår inte faktiskt. Jag tror jag också ska börja gorma som fan och vara en riktig machoman, man måste ju prova på hur det känns, eller?!?

 

Om en timme och en kvart kommer Elinsóley hit och vi ska glo film och käka chips, mysigt!


Lugn onsdag.

Om 50 minuter ska Elin Lundberg infinna sig i mitt hus, och om nån timme extra efter det ska även Charlotte Nilsson vara här och vi har bestämt oss för att partaja. Då kan man fråga sig var vi kommer hamna, men det är lugnt, för vi kommer ha kul ändå.
Ciaooooo

En gammal fjortisbild på oss från 2008, Observera 2.25orna! hahaha


Och här var då jag och Elin.

 


Med annat smeknamn: idioter!

Alltid bra att börja ett inlägg med hej.

så Hej

Jag har ingen aning om jag har skrivit om detta innan men isåfall får ni väl höra på det en gång till.

För jag blir så fruktansvärt frustrerad på människor. Vi kan börja med situationer som sker överallt hela tiden, och det är just på fester när folk anklagar andra för att "ha snott sprit". Och visst, det är jävligt fel att göra det, håll dig till din egen sprit istället ditt jävla svin men samtidigt är det otroligt skrattretande med dom som går på "dom som har snott spriten". "VARFÖR TOG DU SPRITEN, ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVUDET?!?". Då kan man ju faktiskt ifrågasätta den personen, är DU helt jävla dum i huvudet som ens lämna din sprit utan tillsyn? Visst man kan ju tycka att det ska man inte behöva, men är man på en fest så får du väl för helvete hålla koll på dina egna saker? Det är en fest, folk blir fulla, folk tänker inte, dom tänker "äh en liten grogg gör väl inget", och sen helt plötsligt står dom där med en hel flaska. Nu säger jag igen, JA det är fel. Men man är ju fan blåst om man inte håller koll på sina egna saker?
Samma med små fjantiga brudar som ska gå fram och lavetta folk till höger och vänster bara för att dom blir, ja ni vet. sådär "flickigt sura" och tror att dom ska kunna få ordning på allting. Att ge en lavett och känna sig jävligt stolt över det är fan patetiskt. Antingen går du fram och säger vad du tycker och tänker eller så håller du käften och hoppas på att han tänker innan han gör något dumt. Tror ni på fullaste allvar att killarna tänker efter ordentligt om man går fram och ger en lavett? Knappast. Många killar är redan så blockerade över att dem är förbannade eller annat så en lavett är som du skulle gett en smekning på kinden i vanliga fall. Jag är så jävla trött på tjejer som tror att går dom fram och "amen sluuta nu, det hjälper inget. lägg aaav!" och ger dom en lavett så är dom sjukt respekterade av samhället. NEJ! Det är ni inte.
Andra tjejer då? Tjejer som tar foto på sig själva i kortkorta shorts och bh/kort linne, står och putar med pattarna, eller röven, och försöker faktiskt se sensuella ut. Jag tycker så synd om folk som gör sånt, redigerar bilderna efteråt och verkligen tycker att deras bilder är FINA? var finns alla seriösa tjejer? Visst att man kan ta foto till höger och vänster där man gör alla möjliga miner, är asfulla, försöker göra sig till och vice versa, ni förstår vad jag menar. men att klä av sig en jävla massa och i nykter tillstånd stå sådär och göra sånt? tror ni att folk kommer ta er på allvar? tror ni att många killar kommer säga "Åh, henne hade jag velat ha till min flickvän". NEJ, det är snarare så "Åh, henne hade jag velat sätta på". Då kommer vi in på en annan sak, med killar som ofta säger " Jag vill sätta på henne, jävla luder" osv osv, Många killar nuförtiden är så fruktansvärt oseriösa. Det är knappt så man vågar satsa på en kille för det leder inte till något seriöst ändå. "Flickvän kan man skaffa när man är 30" (Ja, en kille har sagt det till mig personligen så jag borde veta). Detta kommer låta jävligt gammaldags, men var har gentlemännen tagit vägen? Jag har haft EN kille som jag aldrig tvekade på att han älska mig, sen att jag dumpa honom det är väl egentligen min egen "förlust" men skit i det nu. Killar blir likadana efter ett seriöst förhållande. Dom blir LUDER. Och herregud, nu får jag väl en massa söta grabbar efter mig nu eftersom tjejer i vanliga fall inte brukar kalla just DEM för luder men dom är ju lika mycket luder som vi tjejer? det är ju ni som sticker in kuken i oss? Så det är ju struntsamma. Hur som helst, man vågar knappt satsa för man är hela tiden rädd för att han ska skita i en och att man gör slut och sen behandlar han en som skit. Tro mig, jag tänker alltid så. Jag är livrädd för förhållanden. Otrohet är numera vardagsmat, Otrohet händer lika ofta som killar bytar kalsonger. Ni förstår vad jag menar, men trots detta. Så tack gode gud för att det finns BRA killar. Jag har hur många killkompisar som helst som är såna jävla guldklimpar så det knappt är sant. som ALDRIG skulle få för sig att göra något sånt, aldrig. Och när man berättar för dem vad man har varit med om och annat, då säger dom liksom "är han helt dum i huvudet?". Och det jag skrev ovan menar jag självklart inte att alla killar är så, men många killar är drägg, blir drägg och beter sig som drägg. medans de finaste killarna inte får så mycket uppmärksamhet dom borde ha.
Så för helvete såna här killar, tjejer, med annat smeknamn för er idioter, Ni blir inte mer respekterade, ni blir inte tuffare,bättre, populärare för att tjejerna klär av sig och ska vara rent ut sagt endast ett penetreringshål för killar och killarna blir inte bättre för att ni skriker ut luder på stan och använder er kuk endast för att knulla, och inte för att älska.

Två enkla ord är väl bara, Lägg av?


Njuta av livet.

Sista jobbdan imorgon, JAG ÄR LYCKLIG!
Annars då? Jag är inne i en period då jag orkar inte festa, jag orkar inte go crazy, jag vill bara sitta på en äng med mina fina vänner och prata skit och dricka saft och äta bullar. Jag vill åka upp till Norrland, bosätta mig i en stuga längst inne i skogen, och bara njuta av livet.

Så är mitt humör just nu.

trött som ett svin är jag med, och faktiskt en gnutta sugen på höst.

Jag behövde bara skriva av mig lite.

Vi hööörs


RSS 2.0