ROCK THIS PARTY !

här sitter jag och roar mig med att trycka ut spetsen på pennan så det låter " klick klick " hela tiden, plus att jag läser alla mina inlägg högt. Ni kan ju tänka er hur det låter, och hur mina öron lider.

" Klick klick ni gör.. klick klick.. min dag.. klick klick.. gott folk.. klick klick "

Jag ska börja ha bloggen som kom-i-håg " lapp "
Jag måste ge Tim 35 kr imorgon, ink. ta med mig pengar till mat efter skolan.
IMORGON ÄR DET PARDEY !
rock this party. DANCE EVERYBODY !
Längesen man hörde den låten, bara för det ska jag leta upp den på youtube och röra höfterna.
pusspuss

JULETIDER !

Innebrännaren håller på att försvinna
OH JA !
och nej.. det brinner inte inombords.
hur gick då fotograferingen ? hemskt, måste jag säga. jag tog en titt på det enskilda och jag såg typ, drogad ut och som jag inte duschat håret på minst flera veckor ( tvärtom, jag duscha håret redan samma dag )
fråga mig inte, men det är fan kameran det är fel på PLUS att jag är så mkt ofotografisk man kan komma.
Great ?
Nej ! haha, men å andra sidan har jag ngt och skratta åt sen, vi hoppas iaf på att klassfotot ser någolunda hyfsat ut.
annars var det en rätt chill dag, jag var mestadels irriterad så det var ju inte så roligt men men.. dan sög. men idag. torsdag var den kanon !
jag och nathalie testade våra balettkunskaper och pirutter och sånt är liksom verkligen VÅR GREJ !
eller hur natta ?
Annars då? Det känns som vi haft roligt hela tiden, jag kan bara säga att 9c ( låter konstigt, man är så van vid 8c , och om nån hojtar 7c så vänder jag till och med på hvuudet, tiden går så jäkla fort ! ) jaja.. att dom är BÄST !
ni gör min dag gott folk.
Nu ska jag studera.. som det heter med ett väldigt fint ord. det suger, men i can do it.
det ska ändå göras förr eller senare.vet ni hur mycket läxor och grejer vi har HELA tiden ? fortsätter det såhär. så man har något att göra hela hela tiden, så kommer tiden gå så fort, så det e snart jul.
ja, så fort går tiden.
jag tror att vi till och med ska börja sjunga julsånger.
" Nu är det jul, här i vårt hus, julen den kommer hopp farallera, barnen omkring, dansar omkring, dansar omkring.. granen står så grön och grann i stugan, granen står så grön och grann i stugan, tralalalalalallalalalalalalalaLA ! "

" Aa jag tycker faktiskt det är lite tråkigt det här.. "
" Suger du ? "

Min humor är inte den bästa kanske, men det är liksom JAG.
Och man ska ju inte ändra på MIG.
Fan vad JAG skriver ointressanta grejer.
Tjingeling
Ha det fint !


allvarliga problem ?

haha nathalie ? i mitt förra inlägg hade jag INGA som helst pms störningar ! tvärtom, min data har bara allvarliga problem.
Det var som fredde skrev.
Jag heter : Min data har allvarliga problem
Han skriver : är du säker på att det bara är datan som har problem ?
hahaha pajas !
nej idag är jag jätteglad som vanligt, och jag längtar till helgen som kommer bli superbra.
Vi diskuterade rätt mycket växelspakar idag.
och dagens blev lätt ! :
" Shyssta rattar, ska vi övningsköra ? "
haha, fy var det var roligt.
nej nu ska jag sova
d är på tiden
pluggandet stiger mig åt huvudet.
men imorgonkommer bli en mkt chill dag, utom den satans fotograferingen. jag kommer se helt HEMSK ut.
Innebrännarn FÖRSVINN FÖRSVINN !
haha puss !

mellanrum

Åh jag blev så arg då jag läste förra inlägget ! DET BLIR JU INTE MELLANRUM DÄR JAG VILL !
Och inte orkar jag ändra heller.
Därför ska ja nog börja skriva såhär ( så att BLOGGJÄVLEN FATTAR LIKSOM )
jag mellanrum heter mellanrum Erika. STORT mellanrum. och mellanrum hatar mellanrum mellanrum.
Visstärdetbättreattsättalltihopaientexiställetfördetärjusåmktenklare .kanskeinteochläsa,
mendåslipperjagstöramigpåattbloggjävlendampardärjagskahamellanrum ?

D.A.M.P

bad erika ! ja, bad bad bad erika ! nu får jag fan skärpa mig. det värsta är att 1. jag har blivit sjuukt tråkig 2. jag tar aldrig foton ( ! ) 3. jag skriver aldrig om åsikter längre. 4.. ja jag kommer inte på fyra men det är nog inget bra det heller. DET ÄR DÅLIGT ! här försöker man komma och vara intressant, men ja. jag är nog rättså ointressant. Kors i taket. Det blir bara värre och värre. och ändå gör jag inte så mkt om dagarna, men ni får faktiskt vänta med bilder för jag har fått typ värsta megafinnen på hakan. fatta hur sjukt ont det gör ! som charlotte sa " det är nog ingen finne så, elr jo. men den blir inte gul iaf, det är nog en sån innebrännare " och vet du vad charlotte ? det tror jag också. det täcker ju hela hakan :( ( nu överdrev jag men whatever ) idag har jag gjort många saker, jag skaffade p-piller idag. ( japp jag är en stor och vuxen kvinna som tar itu med såna viktiga ansvar som preventivmedel ) och sedan, gick jag till skolan. och jag var faktiskt mycket mycket glad idag, det sitter skitbra visst? jag har en sån extrem lyckokänsla just nu så det knappt är sant, och det är så sjukt härligt. jaja. egentligen skulle jag till stallet idag också, fyfan vad jag saknar min stingepåg, men nu är det såhär. att våra JÄVLA ( betona JÄVLA ordentligt ) lärare.. ger oss sjuhundraelva läxor så jag måste sitta och plugga hela dan.. det blir so, no och matte ( egentligen är jag klar med läxan i matte men jag måste verkligen plugga teorin för jag fattar ingenting och det går ju inte för sig ) sen måste jag börja på min novell inom svenskan. JAG SKA FÅ BRA BETYG ! Detta är nian och slutspurten, och om jag ska bli vad jag vill så gäller det att få asset ur datastolen och verkligen KÄMPA. jag är kämparN. eller ska bli ? eller jag är nog förresten.. Ni anar inte som jag längtar till helgen. det kommer bli super, VISST BRUDAR ? förlåt Hampus & Nicke, om det nu visar sig att vi ska va med er också, så ber jag om ursäkt för att ni tillhör brudarkatogorin. Nej, allvarligt talat. jag kan inte fortsätta lata mig på detta viset. Time to plugg ! ( heter det plugg, oops, study visst * ) Time to study * Excuse me english god. jag & charlotte : HOGGA SHAKA HOGGA SHAKA HOGGA HOGGA HOGGA SHAKA ! Iolanda genom klassrumsdörren: MEN SLUTA MED ERT JÄVLA HUGGA ! Puss Åh jag har damp idag :(

så är det

i'm living it, I'm loving it

Allting kommer lösas och bli bättre igen.

jag tycker allt är så sjukt sorgligt.
Från att allihopa ha varit bästa vänner med alla.
Tills nu då alla delas upp, och man inte ens är bästa vänner med dom som betydde mest från början.
Allt blir helt krångligt.
Jag vet inte om det är bra eller dåligt.
Men jag ser fram emot skolan, så att det kanske liknar mer det som var innan.
Men jag vet inte.
Det kanske inte sker då heller
men jag hoppas för oss alla.
att det blir bra
allting kommer lösas och bli bättre igen.

- Idag är en bra dag.
eller så
Jag mår iaf bra, och inte mycket har hänt. men jag ska ut och jogga snart. och sen ta en tur ut med nathalie. kommer bli jättebra ! som allallalltid . sista utekvällen innan skolan. eller, inte sista UTEKVÄLLEN. just, utan mer : sista sommarlovs utekvällen. sen kan man inte va uppe hela natten . knappt på helgerna heller då d är skolan på veckodagarna. det är hårt, men man få se positivt. fast nian känns skräckinjagande. Jaja. Jag hoppas det blir bra.
Jag hoppas allting blir bra.
Jag ska se till att vinterhalvåret inte blir sitta inne och uggla, eller gå i skolan. utan jag ska leva livet var minut verkligen ! Skolan veckodagarna, ridning en dag, dans en dag. helger : PARTY OCH VÄNNER TILL FULLO !
Och jag kom på att jag och Nathalie ska dra till Helsingborg i höst också ( ingen särskild anledning, mest för umgänget och att vi är störda och fick för oss just den idén ) . men båda är så panka som man kan bli just nu.
Men, se fram emot hösten. och jag längtar ändå som sjutton efter sommaren. och ni kanske tänker " men det är fortfarande sommar " nej, inte nu då skolan börjar.
ciao ! jag är inte deprimerad. haha men SKOLAN ?
S
K
O
L
A
N
. btw ! jag kom på norre-snorre idag.
jag skrattade så jag kikna.


Friends forever.

Vänner.
Fy fan vad ni är bra !

Aldrig i livet.

vad ska jag säga ?
Kort och gott
aldrig i livet
aldrig i livet att jag ska låta någon sätta sig på mig utan vidare
aldrig i livet att jag ska hålla med om något jag tycker är fel
aldrig i livet att jag ska låta någon kasta skit på mig, anklaga mig för något som jag aldrig gjort eller hört talas om.
aldrig i hela mitt jävla liv ska någon tro att den är bättre än vad jag är.
 jag är så JÄVLA TRÖTT .
ska jag säga dig, er, resten.
Skratta åt mig
Anklaga mig
Va så jävla tuff med kompisar omkring
- jag är dock tuff ändå.


Malmöfestivalen

ELLADA IKVÄLL ! JAG ÄLSKAR ELLADA, kan alla förstå det ?
Maten är himmelsk, människorna underbara. härligt stämning.
Som dom flesta kanske vet så praoa jag där, och det var så sjukt roligt. gott som satan och trevligt umgänge, det var kanon. men ska nog praoa nån annanstans ändå detta året kanske ? det är bra och prova på olika.
Hur som helst, hur mår jag idag då ? favoritfrågan helt enkelt haha. jag mår hur bra som helst. och är på krigsstigen, som det heter. mer om det senare.
Igår blev det malmöfestivalen. och det var riktigt skoj, människorna blev jag, nathalie, maja, pavve, fredrik, sköld, ludde. ( jag tror inte det var så många fler ) . och vi träffade på en massa folk. som Sanna ! världens bästa sanna, jag har inte sett henne på evigheter och den tjejen har så sjukt härlig personlighet så det var riktigt roligt och se henne :) och jag är avundsjuk på jennys hår :( Förhoppningsvist kanske det blir lite party med dom och några till någon gång, och det hade varit kalas !
Aja från början då .. jag och Nathalie tog tåget in till malmö, träffade på Carro m.fl och stod och snackade med dom, och ja " carro m.fl " kan ju låta som om vi är värsta gamla bekanta, men nej . vi har aldrig träffat på folket förr men det var riktigt roligt och carro gav natta nummer till spritlangare, haha. hon är för söt. sen då vi steg av tåget hade vi lite följe med dom en bit, sen blev vi kissiga, och så var där ett par grabbar som också var det så dom följde med oss och kissa.. vi kissa på den bron där nere vid den ån. MITT I MALMÖ CENTRAL ! .nu när jag tänker efter så är det bara en mening ihuvudet : VAD FAN HÖLL VI PÅ MED ? hahaha.. Sen snacka vi lite med dom, " Gerry " eller " Jerry " tror jag han jag prata med hette, och han ville att vi skulle med på fest nånstans, men nej. vi ringde freddegrädde och mötte upp dom utanför burger king. Hälsade på alla och vi gick mest runt och pratade och hade trevligt . utom då jag , natta och maja sprang och letade toaletter överallt. tillslut hitta vi en på en pizzeria, och för maja var det akuuut. ( för er som är intresserade av att veta det ) ahaha.
Aja, tack allihopa för en mycket trevlig kväll.
idag då ? mest ta det lugnt oh sen till ellada ikväll, synd om den som sabbat.
PUSS .

Jag ska, resten är obetydligt.

jag saknar det.
Förlåt
Men jag gör det.
att vara fri som en fågel och inte ha ett bekymmer i världen.
Att ha det där målet och aldrig släppa taget.
ju bättre det går
desto gladare blir man
men man är fast nu
man är instängd i ett litet rum där man inte får göra vad man vill
där man har vissa gränser.
och kompisarna ska verka obetydliga i jämfört med något annat
så kommer det aldrig vara
men folk tror det
men jag är fortfarande fri och galen.
i hjärtat
i själen
i kroppen
och det kommer alltid förbli så
för den där lilla grejen
känner jag mig mer instängd än någonsin
varför ?
undrar man ju
jamen ingen förstår
utom en
och jag tänker inte nämna namnet.
för risk att " jag betyder inte lika mer än hon "
men så är det
ändå
det som var som bäst då allt bara tog slut
men jag kände det igår
det har inte tagit slut
det finns där än
och jag ska inte släppa taget denna gången
men vad ska jag göra med något annat då ?
fortsätta
se
känna
kanske
jag får väl göra det
men jag är nog ingen sån människa
instängd människa
jag är inte det
inte förräns jag får det jag vill ha
förlåt
tankar är syndigt.
men ingen vet vad man tänker
förräns man säger
det man inte vet har man inte ont av
det var kanske stjärnfallet ändå
första jag nånsin sett
världens mest betydelsefulla önskan
jag ska
syndig tanke
JAG SKA !
resten är obetydligt.
Hjälp mig att flyga.

Skattjakt

hejsan !
jag va just i färd med att övertala pappa om utlandsresa till vintern,han är väldigt sugen så jag har honom nog i mitt näste, som det heter. eller.. jag hoppas det iaf ! För en utlandsresa till varma länder i vintern sitter verkligen inte fel.
Hur är det med er då ? Jag mår kanon ! Det mår jag ju alltid i princip men äsch då, jag mår iaf det.
Jag och mamma leta skatter idag, haha. sån där geocoaching eller något. orkar nt förklara så jag gör det sen.. och tja, det var väl trevligt men jag är nog inte skattletare direkt. eller vad man ska säga.
Ska snart till Kärråkra med mamma, hon ska bli av med alla stygnen nu, fråga mig inte om dom ska kolla på mitt också, men d är så litet och obetydligt och fint. så jag tror inte det blir av.
ska ha det i typ en och en halv vecka till nu, så jag får minsta finaste ärr. och det tycker jagär ingenting så :)
fick sånt papper från skolan också.
JÄVLA MÖG SKIT APA HELVETE !
Vi är nu arbetslag 2, vi har tre nya lärare, Christina, Marcus och Kerstin. och om jag inte är helt ute och snurrar, så är det tysk-kerstin och hemkunskaps-marcus iaf, och vad jag har hört om dom, så suger dom fullständigt.
och det var ju ytterst roligt. peppar peppar att vi inte kommer att ha dom.
då blir jag galen.
PLUS. att vi ska ha " kläder " så vi kan leka ute första dan. Okej.. exakt så stod det kanske inte, men i princip. Varför ska vuxna alltid envisas med att LEKA UTE? vi är för fan inga barnrumpor ! + att det är alltid skittråkigt ändå..
jag vet, jag är ytterst positiv.
Aja, Malmöfestivalen med natta idag :) kommer bli kanontrevligt, och tja..
jag har väl inte mycket och skriva nu. som sagt. jag är inte på blogghumör. Det enda jag kan tänka på är urusla skolan, och alla förändringar, dra åt skogen :(
Pusspuss

Chickflicksen von bäst.

TJENA !
Jag mår toppen idag.
va uppe hos mina söta kusiner nyss, och Gurra va glad som vanligt. Skratta och log hela tiden och jäklar vad den ungen är tung alltså, att gå omkring och bära på en 3 månaders bebis hur länge som helst känns i armarna kan jag säga.. aja
det är så himla mysigt så.
tack så mycket för kommentaren Jenny bengtsson, vad bra att du fatta att jag älskar min mamma. det är nog inte alla som gör det :O
Idag ska jag städa, sen ska jag ut med chicksflicksen von bäst ( okej jag vet absolut inte vad jag fick d ifrån, men d lät bra tyckte jag ) och vi ska ha såå jätteroligt.
Märks det att jag är glad ?
JAO ! ( Nathalie uttal på det )
Puss på er alla.

Jag älskar dig mamma.

Igår mötte mamma mig från Ahrling, Tim och Nathalie. så cyklar vi hem då. så har hon pimplat vin med marie och eva, eftersom hon inte gick på den jäkla grisfesten ( där min pappa blev uppraggad av en kvinna som trodde han var singel HAHAHA ) så . kom vi hem, så tar hon sprit och börjar dricka lite, för hon är på hugget, så bjuder hon på mig. så sätter jag igång lite techno då alltså, och mamma sätter igång, vi springer omkring och skriker, hoppar och dansar. och mamma shakar ner till golvet och sånt ? hahaha, jag skratta så jag grät. Klockan börja blev mycket, vi sprang omkring och dansa till 03:00.
hahaha.
Lycka.
Mor & dotter.
Fyfan vad jag älskar dig !

Cute

Jag har fått en sån här. hej jag orkar inte skriva blogg-känslan, jag vill bara ta vara på varje minut av sommarlovet nu eftersom det är mindre än 2 veckor kvar. snart bara en vecka, känns hemskt. visst, ska bli kul och träffa alla igen men det är också det enda.
Va med Ahrling, Tim och Nathalie igår och tog lite snapsar då med ( bara lite, mest för gemenskapens skull eller så . som jag har hört många säga, haha ) , och så spela vi guitar hero ( sjukt kul , gissa vem som ska skaffa det ! Jo jag ! ) . Och så fixa tim musiken medans ahrling satt och nörda sig vid datan och alltsammans var helt enkelt : urmysigt ! det är så jävla kul och bara vara hemma hos någon och liksom bara umgås.
Aja.. denna veckan då ? Imorgon träffa Charlotte och kanske Nathalie & fler. tisdag blir det Malmö hela dan, onsdag blir det Center syd med mamma och mormor och även handla in lite skor till hösten/vintern. hittade ett par skitsnygga bruna stövlar, sen ett par svarta pumps, vill gärna ha ett tredje och kanske fjärde par. men det får vi se då. jag blev helt kär i dom två skorna iaf ! Kanske ett par silvriga eller guldiga pumps till ? det är så himla fint. aja, plu satt mamma sa att mormor skulle handla något till mig, att jag skulle få välja ut lite plagg och så. snälla fina mormor, i adore you ! kläder behöve rjag alltid, och ändå fick jag en 1000 lapp nyss av henne ? haha aja.. så trevligt så :D . Sen får vi se om min rånarkompis hör av sig till mig, för isf blir d kanske ut någon gång i helgen också, och lördag. ska jag till Kezies kennel. do,m har diskuterat, och vi får en gratis rottweilervalp om 3 veckor om vi vill ha, men jag vet inte. om jag pallar ha en rottweiler direkt efter allt detta, självklart har aggressiviteten inte något med rasen att göra, men jag kan lätt bli rädd och förknippa dåliga saker om jag får en rottweiler direkt efter det här. jag ska se. iaf. Menmen, sen är d inte alls långt kvar tills skolan börjar. PUH ! . PLUS PLUS PLUS, att Victor kmr hem på fredag ! * yiha *

Vigga[N] - |RoyalGamers| enviado 2008-08-10 16:48:

skulle skrica från victor för han kunne inte skriva offline medelanden...han sa att ja skulle hällsa att han älskade dig å saknade dig skit mkt å att han tänkte på dig hela tiden
Gulligt.
Herrå !


Good things go bad.

Hejhej !
Jag mår helt okej, har både dåligt samvete och lite smått bakis efter igår. men ja. det tar vi senare. man kanske inte ska gå in på det sådär jättemycket.
Gården var toppen, inte så mycket och göra bara, plus att dte var fint väder hela veckan :) mkt härligt iaf, vi drog till stranden en dag och jag badade i havet för första gången på 2 år.. haha inte dåligt minsann, sen var vi och va funktionärer på hästhagens ryttarförening då dom hade tävlingar. så sitter jag, elin, kenth och yvonne ? i domartornet.
Kommer där in en tjockis på häst.
Helt tyst.
Kenth : hon var inte liten den där..
Yvonne : nä, haha kolla efternamnet ! Loren, " Låren ".
Jag & elin faller ihop i ett asg. hahaha.
Sen har jag för mig att elin skrev upp lite andra roliga citat på sin mobil som vi sa, eller bara allmänt kommer ihåg det i huvet, för jag ahr glömt. ursäkta så mkt :) .
Så kom jag då hem, och alla dagarna har fallit ihop i en enda jävla, skitröra rent ut sagt.
Ingen aning om jag skrivit detta innan, men isåfall kan jag berätta varför jag mått så rysligt dåligt denna veckan.
Som ni kanske vet, så högg min hund mig i halsen innan jag drog till gården, hon blev som galen, sen dess fick jag lite mer respekt för den här hunden, men vi trodde att det var fr att jag var på henne och pussa henne, och hon ville vara ifred och visade det på detta sättet.
Men tji fick vi.
I förrgår, satt jag och klappa henne, s skulle jag försiktigt pussa henne, men jag hann inte ens böja mig fram förräns hon vände sig om , attackerade mig och högg mig i ögonbrynet så jag fick ett jack där. hon repade även med tanden i pannan så det blev lite svullet och gör ont. hon attackerade mig igen.
Denna gången höll jag för handen så hon fick tag i den istället, rätt på en ådra så hela handen svullna upp och den gör ondare än nånsin. Mamma och pappa kom springande för jag skrek, och grät om vartannat. och tryckte mig mot väggen och hela handen blev fullt med blod. Jag hörde hur Kezie skällde och morra om vartannat, och kände bara att jag skulle dö.
Jag fattade inte vad jag hade gjort, och blodet bara rann och jag blunda och skakade.
Pappa kastade ut henne i nackskinnet, ut i tvättstugan och drämde igen dörren.
Jag hörd ebara hur han skrek " Nu ska hon väck " och mamma vände mig om och kollade på mitt ansikte.
Det var inte så farligt som jag hade trott.
Hon ringde vårdcentralen och dom sa att vi skulle tejpa ihop det och åka till distriktssköterskan imorgon.
Då morgonen kom trodde jag inte att något värre kunde ske, men då mamma sa hejdå till Kezie. för att hon skulle avlivas vid tio samma dag. Så vänder hon sig om och attackerar mamma med.
Hon sliter tag i hennes kind, och blodet spruta och det var mer än dubbelt så värre som för mig.
Hela mammas tröja blev indränkt i blod, och kjolen var det blodfläckar överallt.
Jag fick den här känslan.
Hon dödar mamma.
Och då kom det en annan känsla.
Jag ska döda Kezie, jag ska sparka ihjäl den jävla hunden, hon rör inte mig, men särskilt inte min mamma, hon ska dö.
Dessa två känslorna kom inom mindre än tre sekunder, och jag rusa ut på gräsmattan och skrek så jag trodde att stämbanden skulle hoppa av eller något.
Kezie såg förvånad ut, stod och titta på mig medans jag skrek på henne. och jag kände inget medlidande alls för denna hunden, som såg helt oförstånde ut och visste inte vad hon hade gjort, som snarts kulle dö ändå.
Hon kunde dra åt helvete för jag ville inte ha mer med henne och göra.
Mamma skrek åt mig att inte skrika på henne men det sket jag i, jag har aldrig varit så arg innan.
Mamma sprang in och det dropap blod påg olvet ända in till badrummet, där vi senare, kolla. och det var blod överallt på hela badrumsgolvet, på vasken och toalettsitsen. och överallt.
Vi ringer Eva och Steven och vi åker till akuten. där mamma får vänta för ngra jävla hjärtattackers skull.
Dåligt eller inte, men jag sket väl fullständigt i dom jävla hjärtattackersmänniskorna, min mamma skulle komma först.
Hon satt för fan här och blödde som in i helvete !
Sen fick hon sys. och under hela ögat hade det svullnat upp, och nu börja det gå runt ögat. så det är röttblått. hon fick även lit erepor på näsan. men värst är kinden.
 Det var tur att hon hade glasögan, annars hade Kezie fått tag i ögat. så tur i oturen som det heter.
Med allt det här, är hon fortfarande världens sötaste mamma för mig, och kommer alltid vara, ärr eller inte. hon är den vackraste jag vet och den jag ser upp till. Och jag hatar den hunden för vad hon har gjort. Även fast hon var den mest underbaraste hund innan. Hur som helst. Så kolla dom på mitt jack också, och han sa att det var typ ett perfekt jack, som hon mest bara repat med tanden, rakt över ögonbrynet, så det kommer inte alls bli farligt.
Och jag är väldigt glad över det.
Nu ska jag ha kvar det här plåstyerhelvetet i en hel vecka, och sedan ta bort det, och jag hoppas det ser bra ut.
Så det inte blir inflammerat. Vi peppar och hoppas.
Mamma och Linda gick iväg till Kezies grav igår. Sörjde antagligen, för mamma har varit så jävla ledsen hela tiden.
Mamma sa att jag kanske skulle gå upp till hennes grav jag med, och lägga något som minne.
Men jag sa det.
Jag vägrar.
Kanske om väldigt länge, för jag vet inte vad jag ska sörja för.
För jag sörjer inte.
Även fast jag tänker något bra minne med den hunden, kommer alla dessa bilder upp. då hon attackerade mig två gånger, halsen och ansiktet. och sen mamma.
Jag har inga bra minnen med den hunden.
Mer än så är det inte.
Jag hatar henne för det hon gjort.
Veterinärerna sa att det kunde vara hjärtfel, att då hon får kramp i hjärtat går det till hjärnan, och det slår slint helt enkelt. och jag tänkte det. att om vi sitter där och klappar henne tror hon kanske att dte är vårt fel och gör så för att hon vill inte ha ont mer. Men det är ingen ursäkt, den hunden var aggressiv. konstig, knäpp, förvrängd. Just nu är jag ledsen, besviken, förbannad och glad samtidigt.
Men ingen jävel rör min familj, och särskilt inte du. som faktiskt räknades som en familjemedlem.
Det var då allt.
" Åh erika jag förstår hur dåligt du mår "
Nej.
Tro mig, att få se sin mamma må så dåligt som innan, fast hon har blivit bättre nu, och se alla dom här händelserna. Ni kanske kan försöka förstå, och jag uppskattar det. men ni såg inte .
Och att se är det värsta.

Nog om det nu.
Victor har varit här också.
Och det är så himla underbart.
Jag älskar dig.
Och jag vill säga tack och förlåt för igår.
Förlåt för att jag blev så jävla packad, så jag knappt kunde stå på bena. och förlåt för att du fick se din flickvän spy som en gris. och förlåt för att jag sabbade din kväll.
Och tack, tack så himla mycket. för att du tog hand om mig, du är världens bästa pojkvän.
 Och jag klarar mig inte utan dig älskling.
6/7-08. the best day ever.
Hjärtat.

Om igår då alltså, jag & Natta fick ryck och drog till Marieholm och träffa krämer och lina, och även amanda och linn som ska börja åttan har jag för mig. japp, att träffa nytt folk är skitkul och dessa töser var ju hur trevliga som helst :)
sedan kom en massa och vi drog till skolan för där fanns fler sittplatser, efter ett tag mötte vi sara och victor a. och hon hade med sig lite hallonsaft då, som vi tog del av.
Och jag ska erkänna, jag tål förskräckligt, pinsamt lite. och jag har inte druckit på evigheter heller. så först var dte bara mjukt snurrande, sen drog allt igång som in i helvete efter en öl till. jag ramlade ihop, fick gräsfläckar på byxorna och mådde ja. toppen, först. livet lekte och jag hade skitkul och skratta åt mig själv för jag måste sett förjävla dum ut. Sedan kom det. Helvetet, jag mådde så jävla dåligt, grät om vartannat och dom tvinga i mig vatten som jag sen behöve spy upp så att spriten kom ut, kissa som fan gjorde jag hela tiden, på asfalt. trottoarer, gräsmattor, buskar.
Och hela tiden fanns Victor vid min sida och stötte mig, tröstade mig, höll om mig.
Det kan inte ha varit kul att ha ett fyllo på axeln, eller vad det heter, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt.
Ändå var det en trevlig kväll till en början, och idag ska jag träffa minst lika bakis nathalie, för det var som hon sa. Jag har ingen lust att vara hemma och vara bakis.
Min morsa vet även om att jag var stupfull igår.
hon märkte förstås, jag mådde lika dåligt som innan, och sminket rann och allt, men hon pratade med mig, blev inte alls sur, och ställde fram en hink som jag kunde kräkas i om jag behövde i natt.
i morse var pappa jävligt förstående och snäll. Jag tror han har fattat, jag tror dom förstår faktiskt.
Och jag ska inte göra om det. Sprit = Okey, Full = Big no no !
Det är bara hemskt som in i helvete.

Så jag & Nathalie, akta er för oss eller vad man säger, för pratglada det vetfan.. haha.
Men ja det var nog allt, nu ska jag uppdatera bloggen oftare, och jag måste ta foton på outfits, duktiga jag som glömmer det alltid !
Puss på er alla.
Ha en bra dag.
Puss

Snabb update som tusan.

HEJ ! skriver så fort jag kmr hem, jag drog till natta och sover här med charlotte direkt efter gården, det är nice.
Jag vill ha fest !

RSS 2.0