Tingvalla

HEJ BLOGGEN!
Jag är hos Charlotte nu med Elin och Nathalie.
Tingvalla med joddla ikväll och jag kan inte förklara med ord hur jävla roligt vi kmr ha.
LADIES NIGHT, HELL YEAH
I love you guys och jag kan säga att jag är rejält taggad innför ikväll. Puss!

Amir Akrouti

Som Amir Akrouti sa:
vad väljer man? cider vodka eller ett glas champagne? ( han sa inte exakt så men det är jömförelsen som är det viktiga ) Cider: Dricker man för att det är gott men man måste dricka en hel jävla massa för att bli full och det resulterar i KISSINÖDIG med stora bokstäver. vodka: Smakar inte lika gott men man blir VÄLDIGT LÄTT FULL. champagne: ett litet glas champagne för att leka fin och vuxen. DET ÄR VÄL KLART SOM FAN MAN VÄLJER VODKA DÅ! Asså det är så, att folk domd ricker inte för att vara fina i kanten när dom ska ut och festa, dom dricker för att bli berusade. Ingen kan nog säga ngt annat utom självaste Barack Obama och fru.

Stay strong

NU KÖR VI IGÅNG MED REVOLUTION! Kort och gott.
Nejmen ju mer jag läser andras och mina egna åsikter, och ju mer jag får reda på och får vara med om folk som kritiserar en för sina åsikter bara för att dom fega kräken inte vågar stå för ngt själv utom grejer som är patetiska( patetiskt är ett lite finare ord av löjligt, och visst är vi löjliga som anser använda ordet patetiskt? varför det tycker man ju? nej men folk säger faktiskt så, kan tänkas för att dom kanske inte har ett finare tal som vi som faktiskt använder andra ord än löjligt ) .
NEJ MEN ALLVARLIGT TALAT!
Jag hade kunnat ligga här och skratta ihjäl mig, för ju merni bryr er desto mer skrattretande är det.
Nuförtiden, du fortsätter fantamej och snacka skit om mig då jag slutat för längesen och om jag ens säger att du är dum i huvudet så är det ju sanningen och det vet du redan om. Så fort man ens ser såna där fega kräk som knappt vågar kolla på en och sitter och skrattar åt en så fort man går förbi, jamen små små vänner. då är det ju faktiskt ni som är så jäkla sockersöta så löjliga ni är, och inte jag.
JAG STRUNTAR I, vad ni tycker om mig. och JAG STRUNTAR I, vad ni tycker om mina vänner. eller, egentligen inte. jag bryr mig mer om mina vänner än mig själv nästan men håller ni på med mina vänner så hållr ni automatiskt på med mig. men jag orkar faktiskt inte bry mig om folks bullshit för jag vet själv hur jag och andra är. Hur mycket rykten jag än kommer få under livet.
För som det stod innan: vem orkar agera helgon hela dagarna? folk kan omöjligt gilla alla under ens livstid det är så det är. och det är inte mycket vi kan göra :)
jag tycker många är helstörda och dom umgås kort och gott jag inte med. Sen om dom väljer och snacka skit om mig det skiter jag i. då får jag väl va " bitchig, dum i huvudet, och allmänt löjlig " för jag bryr mig inte om det.
Därför tycker jag att vi alla borde hålla ihop och stay strong, för det är det vi är och kan vara.

SAMMANFATTNING AV TIDIGARE ÅSIKTER!

Läste igenom lite inlägg av mina åsiker idag, och flera av dom var faktiskt riktigt bra. Så jag tog några av dom och tänkte ladda upp dem här så vi kommer ihåg dem.


Vem fan orkar agera helgon dagarna i ända ?
Vem orkar vara ängel ?
Inte jag iaf. varför ska jag låtsas som om jag gillar någon och bryr mig himla mycket om den då jag bara vill säga det med sådan attityd att den personen jag ber ska dra åt helvete, den ser faktiskt fram emot att göra det också.
Jag vill kunna säga vad fan jag tycker och tänker.
Jag vill kunna stå på mig för vad jag tycker är rätt och fel.
Jag vill förändra grejer som suger.
Jag vill inte vara en i mängden, stå på och inte säga ett knyst, bara hoppas att någon annan jävel gör det . Men då en jävel gör det, ja då säger dom inte ens hälften av dom ord jag vill att den ska säga. Nånting helt annat som enligt min mening är mer fel.
Ja, jag vill synas och  höras!
Och enligt mig att det absolut inget fel med det.
Det beror på vilket sätt det är på.
För att hade jag lekt perfekt dagarna i ända, så hade det varit rätt tröttsamt i längden.
Hellre få skitsnack bakom ryggen, än att vara någon man inte är.

Då vi ändå är på svenska traditioner.
SÅ är det mer än jag som har lust och ta ngn ( kommer till vem ngn är senare ) och raka av allt hår, skriva du suger i pannan, tvinga dom att äta koskit, dassa dom sådär hundra gånger och klä av dom nakna och ställa dom uppe på frihetsgudinnans topp så att alla medior kan filma denna händelsen så att de gör bort sig för livet ELLER. bara supa dom jävligt fulla och se till att dom gör sig pinsamma, typ ställa sig och dansa hulahula näck på ett bord på stureplan så att alla ser. istället för att vara så jäkla prydliga som dom är.
Just det, POLITIKER.
Fega, falska kräk som inte kan något.
Begriper ni varför vi anklagas för att vara razistiska då vi klär oss i sverigetröjor ?
Vi anses vara razistiska då vi sjunger nationalsången.
Vi får inte alls fira vår nationaldag på samma sätt längre.
Jag tycker det är förjävligt.
Vi är INTE razistiska bara för att vi gör detta ovanstående !.
och jag fattar inte varför folk i andra länder, typ dom som kommer in hit, kan få fira sin dag med buller och bång och gå omkring och fira den här i sverige ? dom har ju kommit till vårt land, dom har själv valt det, varför kan inte politiker låta oss fortsätta våra seder och bruk då ?
Folk får gärna komma hit,men förstör inget för oss.
Och jag vill trotsa dessa jävla politiker som fan. pg.a detta, och pg.a andra saker som jag också kommer ta up p en vacker dag, men inte allt på en och samma gång.
Låt oss skrika ut  hur jävla bra Sverige är !
 Låt oss visa det, låt oss göra det . Vad är felet ?
Jag ska iaf nu på fredag, den 6/6. klä mig i sverigetröja, och med eller utan alkohol i kroppen. skrika ut och sjunga nationalsången, trotsa allt vad regler heter och gå till jägers i det. tillsammans med ett stort gäng andra.

Jag har många gånger nämnt, men gör det igen : Demokrati mina vänner.

Du gamla du fria..


Jag har funderat starkt på det här fördomar, elakheter och rykten.
Typ som jag då.
Jag ser ut som en jävla bitch ( haha helt seriöst, jag till och med erkänner det själv ) MEN, förhoppningsvist är jag ganska så snäll. Malin sa något i stil med för ngra dagar sen : Erika, antingen så älskar man eller så hatar man dig.
Det värmde. ju.. hahaha, jag vet inte direkt om det är något bra eller dåligt. Helst av allt hade det ju varit bra om jag hade kunnat vara lite såhär mitt emellan kanske också, liksom, bli gillad lite lite grann iaf ? Men sån tur har man ju inte.
Så ni som älskar mig, jag älskar er också.
Och ni som hatar mig, jag tycker iaf lite om er ändå..
Nej men jag orkar inte lägga ner ork och tid på folk som inte tycker om mig och sprider ut rykten om mig, det är ju deras problem och deras val och om dom väljer att lägga ner tid på såna idiotiska och elaka saker så är det väl deras problem. Trots allt så är det ju dom som är losers då och inte jag.
DET sa Malin också förresten !
" Erika du skiter i vad andra tycker om dig "
Jag : Ja varför skulle jag bry mig ? Är det ändå dåligt så är det väl inget jag vill höra och än mindre något jag vill bryr mig om.
Där satt den !
Men vadådå ? helt seriöst nu.
Alla, precis alla snackar skit ( man blir ju jävligt full i skratt då det kommer folk och säger " att jag snackar aldrig skit, jag vet ändå att jag bara får skit för det sen ) hur kul skulle livet vara om man vore ett helgon jag menar ? " det är väl helt omöjligt att gilla alla människor. Därför, får det väl vara ok om folk pratar och påstår att dom inte gillar någon, bara dom kan stå för det sen och säga vad dom har sagt om de personen kommer och frågar.
Men det är inte många som gör det
Dom bortförklarar sig och verkar dummare än vad dom redan är.
Det är skrattretande. Folk som inte vågar stå för sina åsikter borde sy igen sin mun eller något., eller snacka mindre. Tycker man något så stå för det också då för tusan, det anser jag iaf.
Men det som är riktigt lågt, är då man sprider ut rykten om folk. eller gör, låt säga. att en person mår riktigt dåligt vöer något som har hänt och man verkligen gör det ännu värre för den personen genom att smutskasta den, och ge den dåligt rykte, Det är skit jävla sanslöst lågt !
Såna människor borde fan inte få finnas. Eller åtminstone få en känga i huvet så att dom tuppar av och inte minns något dan efter. Jag fattar seriöst inte vad det roliga är ?
Göra så att andra människor mår skit ?
Alla gör misstag, och vad fan dom än gör , så : so what ? låt dom sköta sina bekymmer själv och är du så jävla anelägen om att lägga dig i, så är det ju snarare du som skapar problem, inte dom.
Jag har vissa dagar då jag bara vill lägga mig på spåret och blunda och inse : nu finns jag inte mer. Men sen tänker man : vad fan är det här för några tankar ?
Livet är aldrig så pass dåligt att man ska ta livet av sig, och jag har gett mig fan på att slänga negativiteter i väggen och leva livet. Jag vet att jag har intalat mig det miljontals gånger och sen sitter jag ändå där i skiten och beklagar mig, MEN . nu jävlar anamma.
Lever man med ett leende, så är livet störtskönt. Och sen kan resten som ger skit åt andra bara bli skrattade åt. För det är ju det ni är.
Skrattretande.


Nu kör jag igång med ett min åsikts inlägg idag.
Ämnet är Tonåringar.
För jag grubblar rätt mycket på det faktiskt. Alla dom där jävla reglerna som folk nuförtiden lägger upp.
Det är rätt många somt ror att dem är sådär övervuxna och bättre än alla andra. De snackar vilt och brett om grejer de har upplevt ( som nog rätt många gör egentligen) och så fort någon annan hittar på något bättre än dem så är det störda, patetiska eller fjortisar eller något liknande. När man egentligen gör exakt samma saker själv.
Ni förstår kanske inte riktigt eller hur ? men jag ska ge några exempel.
Då man nuförtiden efter att ha druckit ett tag, hör talas om ett par andra som druckit men tyckt att det smaka skit, MEN druckit det ändå. så är dem ett par " jävla fjortisar "
" Åh jag blev såå full på min vodka " . Så gå rman omkring och säger en jävla massa skit.
Seriöst, det går mig på nerverna. Självklart då man väl ska sitta ner och supa så är det klart att man blandar ut det med lite läsk så att det smakar rätt gott iaf men SO WHAT om man sitter och dricker något som fullständigt smakar skit och som man nästan klöks av tillsammans med sina vänner ? Jag menar ine fan tar man med utspädd dricka i en flaska då man går på disco ? då är det ju rent som gäller för så mycket får man faktiskt inte in.
Så jävla töntigt är det att leka så extremt mogen och kalla andra för fjortisar bara för att dem dricker grejer som de egentligen inte tycker om. Jag tycker själv att det är sjukt kul, självklart blandar jag ut det då man väl sitter och festar någonstans men inte alltid och jag fördrar hellre att umgås med folk som vågar släppa loss och skita i dem där mogengrejerna utan kan dricka något som smakar SKIT OCH MÖG. För jag anser att de är nästan de som är mogna för de vågar ha lite barnasinne kvar i sig och inte leka vuxen var fan dom än går. Jag pallar inte sånt, jag pallar inte att man ska leka vuxnare än vad man redan är. och vem fan bryr sig om " åh jag blev full på min vodkaflaska " vadå varför skulle man inte bli det? Samma med en del " men du drack ju ingenting så du kan omöjligt va full ". och hur fan vet du hur mycket hon/han tål ? inte ett skit faktiskt, själv tål jag extremt lite och jag pallar inte brymig om folk som håller på och " haha, du var ju inte alls full ". asså palla er rent ut sagt, ni tror att ni är fan så mycket bättre än en själv men egentlien är ni bara något patetiska fjollor som inte vågar verkligen HA KUL. För vem orkar vara vuxen då man väl SKA bli det någon gång ? Fan inte jag i alla fall.

En annan grej är det här med sex.
Fan vad alla ska snacka om det alltid, klart som fan det är skönt, på något sätt speciellt och ja kanske lite roligt enligt en del, men jag pallar inte den här tjej-kill sidan.
Om killarna har sex med en tjej på nästan varje fest, då får dom status. Status som in i helvete, men om VI däremot har det, då är vi horor. Till och med efter första gången om den killen händelsevis inte råkar vara ens pojkvän.
Jag orkar inte emd det heller.
För det första, varför skulle vi få njuta mindre än vad ni killar får ? Och dom blir ändå säkert glada över att vi ställer upp överhuvudtaget. PALLA SNACKA DÅ ! Dom flesta snackar väl för att dom själv vill göra precis det vi gör.
Jag tycker det borde vara på lika villkor, känner man för att ha sex så ha det då !.
Fast jag kan säga, att har man det för ofta, dvs för många one night stand, så gillar jag inte det. det gör nog ingen, men killarna tror nog lätt att vi vill ha dem ändå om dom gör det men jagkan säga att jag hade inte vari ett dugg intresserad av en kille som gick runt och knullade som en jävla kanin på varenda fest. INTE ALLS. Det handlar om balans, och har man för många är jag inte intresserad. så handlar et nog om rätt många trots allt. men trots det så måste både könen vara på lika villkor. En slags balans liksom. Det är ju bara patetisk annars.

Vad tycker ni ?


För guds skull människor!

Sjukt jävla irriterande.
jamen håller ni inte med? i det här fallet kanske kanske jag borde säga oss bloggare eftersom det är ändå vi som blir kritiserade.  folk kommer där och berättar för oss att våra bloggar är totalt meningslösa därför att vi skriver om vår vardag? jamen är du mycket bättre då? du spiller ju isf tid på att läsa våra bloggar där vi skriver om vår meningslösa vardag? Och om du tycker vi nu har en meningslös vardag så är ju inte din mycket bättre. Jag är jävligt nöjd med mitt liv och om jag så skriver det på min blogg så behöver du inte läsa. ta min blogg som en nypa salt då. För många har exakt sådant liv som oss, eller inte ens det. Vi umgås med kompisar, vi går i skolan, vi festar lite då och då och vi lever livet, OCH vi skriver våra upplevelser som en jäkla dagbok på internet. för att det sedan är kul att läsa det och blicka tillbaks på gamla minnen. Ni som klagar däremot, ni har kanske en likadan vardag som oss men ni skriver inte blogg om det? Alltså är vår vardag mer meningslös än er då? JAG SKULLE INTE TRO DET SUCKERS.

Och det sista jag vill säga är att för gud skull människor, tro på er själva. Visst, andra människors råd är bra, men man kan inte alltid följa det. fast folk säger " nämen gör inte det, det kommer bli som förut, det kommer inte bli ngn skillnad " så väljer du och göra vad du känner. Gå din egen väg. det känns som om jag tusen gånger har lyssnat på andra och ibland nästan gjort som dom vill. men trotsa allting och gör det du känner är rätt. Även fast man gått igenom tusen jävla problem tidigare så är du beredd att satsa och kämpa så GÖR DET. ge inte upp det som du vill ha och sluta aldrig hoppas. Låt folk snacka bakom din rygg och " hon är ju dum i huvudet som gör det, det kommer inte bli ngn skillnad " fine! då är dem knappt värda dig längre. visst folk kan tycka man är störd då man gör olika saker, men hade dom varit i samma sits hade dom nog kanske gjort likadant. bryr er inte så mycket utan sä bara kort och gott " gör vad du vill, jag ställer upp för dig ändå även fast du får ett jävla rykte "
KOM IGEN NU ALLA! SLUTA BRYR ER VAD ANDRA TYCKER OCH GÅ DIN EGEN VÄG! folk lär tycka du är grymt cool om du gör ngt sådant. och snackar dom sen så är det upp till dom, bry dig inte.
Och till tjejer som får ett horrykte och liknande. vem fan bryr sig? Killarna gör likadant som oss men får inte ett jävla rykte, bara för att vi har bröst och ngt som inte står ut på oss där nere som vi inte kan visa, men dom däremot kan gå och showa det lite då och då för ngn som bryr sig. nej minsann, skit i dom jävla ryktena, girlpower som fan och resten skiter vi i !
PUSS PÅ DET.

Like S: Bloggtorka

HEJ JAG ÄR SJUK! eller jag mår bättre nu iaf.. det är bara det att jag är förkyld men det skiter jag i, jag SKA till tingvalla imorgon och därmed basta! Dessutom är jag tillräckligt frisk för att hänga med dit ändå, det ni !
Det jag måste komma ihåg idag är att ta ut alla pengar itll tingvalla, det blir väl runt hmhm, 200/300 sammanlagt. ja pengarna bara åker iväg :( menmen. Snart ska jag till stan, för att jag har tid hos ungdomsmottagningen. Det jag gjorde nyss var att jag fick för mig den idén att jag skulle baka lite muffins, MEn.d et gick åt pipsvängen kan jag be att få tala om för vi hade inga muffinsformar så jag gjorde om muffinsarna till en hel kaka istället och den blev god, men ändå äcklig. så jag mår illa nu och där står den förtjusande kakan, bra erika bra! Som ni märkt pallar jag inte skriva blogg längre, jag gör väl det då jag orkar och har tid. och jag har inte ngt av det tyvärr. MEN strunt i det, le vidare eller ngt.
PUSS

Snabb genomgång av helgen

alltså, nu ska vi dra igenom lite snabbt om ekebo. jag kan bara säga ett ord och det var att dte var SKITKUL, även fast man kan tycka att det är helt normalt att gå samtiidgt som man spyr och samtidigt som en vakt kollar lite sådär skumt på en, om han ens la märkte till det överhuvudtaget men lite dum måtte han nog var om han INTE gjorde det. Hur som helst, så kom elin till mig på kvällen och hon hade ett jävla problem med att välja kläder, MEN det löste sig och Linda skämdes som ett djur för att vi bestämde oss för att ta en rök och kisspaus bakom ngra containrar. Vid Aktiv 24 ungefär och nu i efterhand så skäms man ju lite, Iaf, så ringde Victor också och bara " NI HAR VÄL INTE STUCKIT REDAN " och jag lite diskret. nädå, vi har inte åkt än. han : men det låter som om du är i en bil. jag : eh ja, vi sitterpå berga lågpris och ska strax in och handla.. och vi har redan varit och handlat, förlåt nu i efterhand victor, ahaha. det som också var kul var att han inte såg oss i bussen så han gick ut och ringde till min SYSTER ett antal ggr och hon trodde väl att jag hade dött eller ngt eftersom han inte hitta oss, men där satt vi. i bussen och pratade med allt trevligt folk och han såg oss inte ens, jävligt kul tycker jag. hur som helst ås gick bussen skitfort tyckte jag, och vi fick uppleva allt möjligt trevligt den där kvällen, även Tim som bestämde sig för att röka genom näsan. och sen få anfall, FAST. det var roligt ändå. ekebo gick relaivt fort och elin var förvirrad som gud vet vad, men vi hade SKITSKITSKIT kul, och jag och elin har typ aldrig åkt iväg tillsammans på det här sättet, och festat tillsammans. och jag kan säga att varför har vi inte det? vi hade så jävla kul och detta måste göras om, du är bäst! även nu på fredag, har jag, Elin, Charlotte och Nathalie bestämt oss för att åka till tingvalla, JODDLA MED SIV SKA DIT ! självklart df vi ska dit, för större fan av Joddla än vad jag o natta är det får man fan leta efter, nej allsång till tusen. Vi ska antagligen laga lite middag innan och så alla tjejerna, och sen ta bussen till Tingvalla, vi kmr ha skitroligt det säger jag er bara! Idag då? jag red och jag var mestadels irriterad, men dte gick helt okej iaf. Men hela tideni bakhuvudet hade jag alla dessa jävla läxor, som vi har. Jag har suttit nu i en timme och en halv timme och pluggat " läxförhör " tills imorgon, fattar inget. eng-glosor, det fatta jag däremot! och slutligen fra-uppg vilket jag inte heller ffatta, BRA ERIKA BRA INSATS! OCH först tänkte jag köra igång med kemin också men jag kände att det PALLAR FAN INTE JAG! så jag tar det imorgon istället, och tänka er. jag ska köra igågn med ett arbete inom kemin , inom det praktiska delen och jag har en dag på mig och ska redovisa det på ons. Många fick teori i boken men inte jag,elinsoley och elin inte. nej för vi fick en jävla massa skit kändes det som som vi ändå inte ftatar ngt av.
SKIT OCKSÅ; fast jag ko på att imorgon är läxförhöret avklarat, fra och eng. så då jag kan förhoppningsvist bara kocentrera mig på kemin,.
nej nus ka jag gå
PUSS PÅ ER ALLA!

MYCKET TREVLIG KVÄLL

HEJJJJJJSAN
Ja nu var det då Ekebo, synd bara att Nathalie inte kunde följa med pga att hon var sjuk., men Elin däremot hängde med istället och vi kmr ha skitkul!
Puss på er alla och ha en mycktet trevlig ivkäll. :) <3

HELG, finally!

GODKVÄLL ALLIHOPA! Det är fredag idag, den  23 januari, och ngra st av mina vänner är på Jägersbo. Synd bara att jag inte är där, nej för jag sparar min partyglöd tills imorgon, och jag kan säga att jag längtar redan. har en känsla av att det kommer bli en helt incredible kväll. Nathalie & en buss med härliga folk, tills dess att vi kommer till Ekebo och dom flesta lär väl vara sjukt sjukt SJUKT taggade. Eller hur Eslöv? Ja hur som helst så sitter jag här och lyssnar på technomusik och jag kan bara säga att jag blir mer och mer pepp för varje minut som går. Det är sjukt egentligen. Aja, vad jag har hört är det rätt många som är likadana som jag, såååå. det lär säkert bli skitbra, och att jag dessutom ska tillbringa kvällen med the one and only, NATHALIE NILSSON. känns helt underbart (:
Nej, jag såg Indiana Jones nyss, fråga mig inte vilken men den sista typ eller nåt, spännande faktiskt men jag är inget filmfreak om jag inte längtat efter att se filmen ett bra tag vilket jag inte har gjort med denna, men so what? Det var mysigt även fast ( skratta inte åt mig nu ) jag kröp upp i mammas knä för det inte fanns mer plats i soffan och jag ville inte sitta på golvet, så mamma kallade mig för jättebebis men det var rätt mysigt att sitta där ngra timmar, haha! en annan grej som var skitkul, var att i filmen så hette Indiana Jones son. MUTT, ja mutt. som i mutta haha, jag dog då jag hörde det. Rättså kul måste jag säga. vet ni vad jag har gått omkring och tänkt på skitlänge nu typ? att nathalie kmr bli tagen av vakterna på jägers för att hon är skitfull så säger henens föräldrar till henne att hon inte får åka till ekebo pga det. haha fattar inte varför jag sitter här och tänke rså, ursäkta så mycket. haha, men dte får icke hända. ( positivt tänkande arå ) Nej du Nathalie, frisk, pepp ( även fast du är jäkligt trött efter jägers och dessutom ett sup eller två och du är på högvarv igen, dessutom har jag hört att då man är övertrött blir man superglad och pigg, iaf i mitt fall, sååå ) OCH tillgänglig. för en jäkligt skitbra kväll!
Nej nu ska jag snart sova så den här förbaskade tiden går fortare. 24 timmar kvar tills jag är på bussen och har jävligt kul. That's it homies.
Ha det bra!
har en känsla av att jag inte kommer att blogga så mkt hädanefter, förrän på söndag kanske, för imorgon, direkt då jag går upp ska jag nog till Nova, sen förmodligen käka med V, därefter fix och sedan iväg. Har inte så mycket tid till annat.
PUSSPUSS!

Goodmorning sunshine

Godmorgon allihopa! fredag idag, och jag är ganska så lycklig över det. Allt som har varit minus den här veckan har väl varit att jag inte pallat skriva blogg. nej för jag har tyckt att det varit tråkigt kort sagt. Men nu skriver jag iaf ettmorgoninlägg och det händer fantamej inte otta. Just nu, i ngn timme har jag sprungit omkring och sjungit med henna i röven efter mig, och sen kom jag på att det faktiskt var en som var hemma, dvs David. och här har jag sprungit omkring oc sjungit högt och tydligt " JA JAG ÄR LYYCKLIG, JA JAG ÄR LYCKLIG, JA JAG ÄR LYCKLIG MÅN TIS ONS TOR.. osv " eller som min version klart o tydligt är av Tommys visa : Hippajaaali, hiippaaajaaalii. osv, som tyvärr är fel. ,menja. synd om mig. Tittade ut nyss och det är isigt, halt och svinkallt ute. Men jag cyklar iväg ändå, pigg och glad. och den här helgen kmr att bli skitbra, som jag har längtat. hörrni! Nej, nu ska jag pallra mig iväg till skolan, ska smygkolla lite på ngra bloggar först, och se om ngn har publicerat ngt roligt. Vår första lektion är engelska har jag för mig, usch fyfan vad tråkigt. HAHAHAH NAW. nu går david iväg mot vår granne med vår rullebär, vad det är i det vetefan men jag och min kära syster skäms iaf som djur då vi går med en rullebär på cykelvägen, för då kör alla förbi och alla ser oss, ink då jag SITTER i rullebären och vi håller på att välta. Men ja, vi är väl bonnar tyvärr. ELLER VAD SÄGER DU VICTOR! (jag ska inte säga vad han sitter och säger vad jag är, för då låter jag verkligen bonnig tyvärr)
nej, nu ska jag ut med Henna och sen ska jag cyyykla iväg. ha en bra dag folk! PUSS !

Tack.

Tack Hampus för att du nu i typ en kvart försökt övertala mig att inte tänka såna där sjuka tankar. Men det är fan inte lätt, och jag blir så jävla glad då folk säger det till mig. För jag vet själv om att det är sjukt men det är svårt och inte tänka på det. Jävligt, sanslöst svårt. Och nu gråter jag igen, just jävligt snyggt det. Och jag som ska vara positiv och allt . Bra start

Tjock, rultig, mullig, fet

Men tack, nu kan jag inte ens se mig i spegeln utan att tänka på hur jävla fet och ful och äcklig jag är. Snälla, jag vill inte komma tillbaks till det då jag bara tränar som en galning, jag äter ingenting och jag koncentrerar mig hela tiden på att det jag proppar i mig inte ska vara godsaker. Men jag antar att jag slå om nu. Från och med nu.
För att alltid få höra " Erika, tjoockiis " " Erika, din röv täcker allt " " Erika, Ja så stor som du är osv osv.. "  och min egen jävla låtsasfarfar skrattar och säger och retas att " ja har du gått upp i vikt " och nu att jag har mer former än alla andra? JAG FATTAR INTE. jag ser fan på hälften som har minst lika mycket som jag, som har mer och som tillochmed är väldigt smala. eller som är fan dubbelt så feta som jag. men NEJ det är ju tydligen jag som är så sjukt jävla fet.
Jag vill inte vara sån som Gynning och andra likadana, som bara bryr sig om sin jävla vikt. som sitter här och berättar för alla hur jävla nyttig man måste vara. Men fyfan vad jag är trött på detta.  Kalla mig tjock gör det! I början kanske det är menat som ett skämt men i slutändan tar man åt sig. Nu tänker jag skita i frukost, äta minimalt lite lunch och knappt äta ngn middag alls. för det är jud et allt handlar om eller hur? Att man är seriöst stolt över att inte äta en jävla frukost.
Förlåt men jag pallar seriöst inte trycket för att ha dessa jävla tankarna i huvet hela tiden, det är skitjobbigt och definitift inget jävla skit man ska uppmuntra! så jävla sjukt fittrött på folk som håller på och säger en massa, ALLA drabbas ju för helvete, alla tjejer får konstiga fördrivna tankar. som inte ens stämmer med verkligheten.
Vill vi alla gå omkring och känna oss feta? Seriöst? " haha jag åt ingenting till frukost " jamen fyfan vad cool du är då. jag kan säga att jag fattar inte vad vi sitter och säger. ALLA, precis ALLA som inte ens säger något, fattar väl för fan innebörden av orden. att du är stolt över att kunna säga att du inte åt ngn frukost, precis som om det vore ngt att skryta om, det är sjukt rent ut sagt. och jag blir så jävla ledsen då man vet hur det är, och att man mår helvete pga det. Och killarna då? Killarna får aldrg höra ngt sånt skit! därför att killarna har inte den jävla konstiga uppfattningen. Sen finns dt ju vissa killar som tycker det är roligt att berätta för oss hur feta vi är, ochd et är upp til ldom. Men jag tycker inte det är ett dugg kul. Nästa person som säger så till mig kommer jag seriöst smälla till, eller gråta en stormflod som jag gjorde nyss. Det är sjuka människor som håller på med sådant och ska jävlas med andra och säga att dom är feta. Ni fattar inte som man tar åt sig.

Seg dag

Så sjukligt trött så att jag nog kan somna bums, här och nu! dessvärre gör jag inte det, utan jag sitter här och håller ut för att skriva ett ynka jävla blogginlägg nu, OCH dessutom så tycker jag bloggen är tråkig. kan inte hjälpa det, men vafasn, sånt är livet, det pendlar med andra ord. Den här veckan känner jag på mig kmr bli riktigt bra, och mest av allt längtar jag till lördag, där har ni det. Idag har jag mest varit i skolan och varit allmänt seg och spytt på den där tonfiskröran som ser allt annat än aptitlig ut, sen stack jag hem och drog iväg till stallet och red en runda och jag kan bara säg att dte gick SKITSKITSKITBRA! Fan vad glad jag var då jag hoppade av, mysig dag, och då jag kom hem satt jag och plugga i två timmar. en timme på no och en timme på so. känner att man ändå hänger med lite faktiskt :) fast jävla skitso, känns som vi knappt gått igenom det överhuvudtaget. Och vi ska ha prov/förhör på det på tors/fre. Ja dom är inte nådiga kan jag säga. ( dom säger att det är förhör men bullshit! ett förhör på 18 sidor var, ja vilket JÄVLA FÖRHÖR säger jag bara ) Nej sängen nununu på momangen, annars somnar jag och dessutom ska jag borsta bissebassarna också. ( borsta bissebassarna är det min pappa brukar använda för borsta tänderna ) . Så godnatt och sov så gott allihopa och imorrn lär jag väl vakna och trycka på snooze sådär en hundra ggr.
PUUUSS!

Raketer var det ja!

Hej allihopa! Klockan är nu snart halv fyra, och jag har nyss pluggat NO, Matte och skrivit klart min engelska uppsats, ska renskriva och så imorgon men annars är allt plugg för helgen klart. Känns skitbra! För ngra timmar sen kom jag även hem från Nathalie och det var mycket trevligt (: Btw Nathalie! Duvet då vi cykla vid skolan ungefär och kände den där stickiga röklukten? Som jag sa var raketer/smällare? Tydligen inte, det där huset som tillhörde handbollen eller ngt sånt som ligger exakt vid skolan har brunnit ner så antagligen var det det vi luktade. Jävligt läskigt ändå att vi cyklade förbi där då det kanske nyss hade hänt, eller ngt liknande. Usch. Ja hm vad händer ikväll? Jag har ingenting planerat men vi får se, ska iaf äta fondue med mamma och pappa ( MUMS! ) och sedan kanske se film, det beror på :) Jag hitta också ett gammalt roligt citat som jag hade skrivit in på min mobil för ett tag sen från jordskalvet :

" Ja eva kände också jordskalvet i natt "
" Ja.. hon glömde väl vibratorn på"

En annan bra sak som har hänt idag, är att dom fula  tröjorna osv jag har lagt in på Tradera har blivit sålt, jag är ganska glad att jag ändå får 150 spänn för ett par fula skittröjor som jag aldrig använder.
Hm, ja jag tror inte det finns så mycket mer att säga. Idag blir en lugn dag helt enkelt och jag hoppas att alla får en trevlig lördagkväll :)
Pusspuss!
Erika

OUT MAN

JAJA VI DRAR UT NU!
NATHALIE ÄR SNYGG
Allt jag ville säga
Ha det gutt
HAJ

SOMMAR 08!

PICTURES, MEMORIES!

Skånes djurpark sommaren -08


-Sommaren 08, Dessa här tillbringa jag rätt mycket tid med!

Innan Malmöfestivalen? PARTY IAF!

Innan Malmöfestivalen här med,plåster i huvet hade jag.

MCDONALDS

ERIKA ABDULLAH MED FETA LÅR!

Hänger inte riktigt med i handligen, men here is the one and only,poserMåns! (Nathalies pappa)

Kommentarer

Har glömt att berätta att era kommentarer numera måste godkännas av mig först, en grej som Nathalie började ha och som jag tog över kort och gott.
Såhär paffa blev väl ni över det kan jag tro: PUSS!




Jag älskar dig!

Fick denna av min syster nyss.
Jag kan säga att jag blev helt chockad. Läste igenom det säkert tusen gånger och blev lika lycklig och varm inombords varenda gång. För trots att vi har bråkat något så otroligt ibland. Tillochmed utanför huset så att mamma skäms och liknande, och trots att vi även blivit så arga så att vi slagit varandra, och trots att vi sagt så himla mycket skit som var och en av oss har missförstått. så har vi ändå alltid funnits där för varandra. Och vi har faktiskt tyckt lika om det mesta, även fast vi kan tjafsa om det, så leder det mesta till samma slutsats. Vi tänker likadant, vi känner likadant och vi är faktiskt rätt lika till personligheten också. Vi är glada, envisa och har ett jäkla temperament då det kan komma till vissa grejer. Men det vi delar mest är nog humorn. den knäppa jävla korkade humorn som får folk att kolla snett på oss för att vi kan skratta åt vad som helst. Och även den sanna livsglädjen. Att vi ger oss fan på att inte vara negativa, att nu fan ska vi greja det här! Och även våra underbara minnen som vi har gått igenom, ja fast du kanske inte tyckte att det var ett härligt minne då jag slog åran i huvudet på dig och flabbade så jag trodde jag skulle dö medan du satt där och grät men det finns så jäkla mycket att berätta, som verkligen man minns och ler åt varenda dag. ja nu ska jag inte berätta hur vi är, utan mer om hur jävla mycket du betyder för mig.
Du gör mig så otroligt lycklig och jag är mer än glad att jag har dig. Det går inte en dag utan att jag tänker på över hur grymt stolt jag är över att ha dig som min syster och ha dig så pass nära som du är. Jag är imponerad av allt som har med dig att göra, hur mycket du har gått igenom, alla dina erfarenheter och hur du kontrollerar saker. Jag har varit med om hela din utveckling och mognad från liten till stor och även fast du var lite blyg då du var yngre har du verkligen utvecklats och visat att man kan om man vill. Jag saknar dig något sjukt då du inte är hemma, och du är verkligen det bästa jag vet. Den kan jag prata med om allt, och den jag litar på till 100 %. Finns ingen som är bättre än dig. Verkligen ingen. Vad skulle jag göra utan dig? Det finns ingen utan. Utan dig Ingen Erika och hoppar du hoppar jag. Mer än så är det inte, jag älskar dig över allt annat och jag stöttar dig i allt du gör, finns alltid alltid ALLTID här vid din sida.
Du och jag, älskade syster.


Varsegod, publicerat.

Ursäkta att jag inte har skrivit nu på ett tag, eller det kanske bara har varit 2 dagar, men. har inte varit riktigt alert pga. mycket som har hänt osv. men nu drar jag igång med ett åsiktsinlägg så kan ni få säga vad skit ni vill sen.
Tänker börja med att säga hur skrämmande det är hur mycket folk förändras. Folk som man tyckte så otroligt mycket om förändras och behandlar en som skit. Det är riktig tläskigt att se någon man bryr sig om av hela sitt hjärta, förändras och bli ett monster. Det skär i hjärtat. Det skär i hjärtat av minnen, och glada upplevelser, och att se detta bli till skit. Folk som blir kär i någon, och får tacken tillbaka genom att bara driva med den. Eller bara, göra allting för denna personen, och han eller hon i gengäld vara så extremt, intim kompis med den här personen, fast den egentligen tycker om någon annan. Folk misstolkar, och folk vill så mycket. Att dom till och med kan gå över på andras sida för att få den dom vill ha. Men vafan människor stå på er, stå på er för det ni verkligen vill! och tycker framförallt. Sluta vara någon annan än vad ni egentligen är, VA ER SJÄLVA! Istället för att vara knähundar åt andra. Ni alla går efter vad en jävla person tycker. Den som man ser upp till. det finns ingen som är bättre än alla andra tro mig, ni är lika bra allihopa och framför allt: du är underbar. ja fyfan vad du är underbar. synd bara att du inte visar det. Fyfan vad jag gråter nu. jag gråter av sorg, besvikelse och en hel jävla massa ilska. HUR I HELVETE KAN FOLK FÅ ANDRA ATT MÅ SKIT GENOM ETT RENT JÄVLA SKITSNACK? Hur i helvete kan folk kalla andra för en jävla massa skitgrejer? Och framförallt, hur kan någon som älskar en så in ihelvetes jävla mycket och som man även SJÄLV älskar bete sig som en idiot genom att snacka skit och skrika grejer efter en när det inte ens handlade om den. Men nej, man låtsas som ingenting. Man låtsas som ingenting genom att vara som vanligt och vara ngn man älskar att skratta med. Men det är inte så enkelt. Det är inte så enkelt att förlåta för varje gång man tänker igenom det blir man så jävla sjukt ledsen eller arg. Hur fan kan man göra ngt sånt? Det finns ingen vett i oss människor ibland, vi förändras så otroligt mkt. Vi förändras till både det bra och det dåliga. Och förlåtelse är svårt, svårare än något annat. För man vet aldirg om det är rätt eller fel att förlåta. MAn vill, man vill ha det till ngt bra och man tänker att tänk om det här hade varat så mycket längre? Istället för det här pisset? men sen visar kanske skitsnacket en persons rätta jag. vem vet eller hur? synd bara att det här är inte du. det här är inte ni, det här är någon sorts knäpp, svart mask som ni för helvete få dra er av nu. Jag saknar dig. Jag saknar er! Och jag saknar den här världen utan sådana här grejer. Men jag får väl ta det antar jag. Att jag är något glömt. något man kan snacka skit om. något man kan skrika grejer efter i skolan. något som man älskar men inte gör ngt åt. något som man behandlar som skit. och framförallt. något man gör så sjukt jävla ledsen och verkligen delar den här människan mitt itu, får den att sjunka till botten. La ni märke till det att jag skrev NÅGOT. för jag är tydligen inte någon längre. för hade jag varit det hade man gjort mig mer värd. Men icke, som dom flesta säger. ICKE ICKE ICKE. Men vet ni vad? Jag är faktiskt någon. Jag är någon med känslor, tankar och fan så mycket mer vett än vissa andra. för jag skriekr integrejer efter folk i skolan, jag slår inte dom, jag mobbar inte dom. för det är det ni gör. Psykisk mobbing kallas det. och jag har varit med om det nu ett antal gånger, och det skär i hjärtat varenda jävla gång. Men jag har några som aldrig viker av vid min sida, några som faktiskt bryr sig om mig. några som inte gör så att jag ligger och kvider så ont det gör och så jävla stor lust jag har att skära mig i tusentals delar så att blodet bara sprutar ut. Och det är mina vänner. mina jävla underbara otroliga vänner som gör mitt liv värt att leva. Några som jag älskar så det inte finns ord till det. Några som verkligen BRYR sig. Och jag kan bara säga tusen, miljoner, jävla gånger tack för ni gör verkligen min dag. Ni är många, ni är toppen och ni är bäst kort och gott!
Nu har jag gjort det, jag har skrivit blogg. Varsegod här har ni det. skrivet med tankar, funderingar och en hel del känslor och slutligen publicerat.
Jag vill kunna le mot dig, och ta in det här underbara om och om igen. Eller så gör du som förut, och förstör det ännu mer.
Och Nathalie: jag älskar dig, jag älskar dig så det inte finns ord till det. och vet ni vad? Vi tycker om att blogga. Suck on that.

Tisdag

HAJ!
Detta får bli ett kort inlägg, dels för att jag inte pallar skriva för jag är så sjukt trött, och dels för att ja, mamma har sagt att nu får jag sitta inloggad till kl 10, går jag över tiden så har jag dataförbud i en vecka. och det vill jag ju inte att det ska ske.. Ja nu är iaf mina gymnasieval klara, eller. har inte ansökt och så än: men det får bli: Samhäll ekonomi, Natur och sist barn och fritid special. tänker inte välja fler för känner att jag inte har nytta av några andra. Hänt ngt roligt idag då? ja, jag höll på att flabba ihjäl mig på mattelektionen pga att vår vikarie sa att miniräknarna räknade fel . har ni hört ngt dummare i hela ert liv? hahah, ja iaf. åsa envisades med att det blev 88 medans han sa att nä det blir 90 för vi avrundar och vice versa.. jag skratta så jag trodde jag skulle kikna i princip. Massor av andra roliga saker har hänt idag, men det tycker jag att dte gör varje dag så jag orkar faktiskt inte ta upp det. Det mesta är roligt nuförtiden. Istället för ngt roligt ska vi ta upp ngt bra dvs att jag och Sandra har stiftat SSS. Som tyvärr jag inte berättar vad det står för här, men det är ngt som är kalas och behövs. Iaf för oss två. Visst Sandra?
Nej nu blir det lite musik ett tag, och sedan sängen.
Ha det bra
Puss

HAPPY FACE

Hallå allihopa!
Jag mår kanon utom det att jag mår illa som sjutton och är skittrött. för vill ni veta när jag gick och la mig igår? klockan var 4.
Och jag var trots det inte ett dugg trött, men nu däremot. så känns det. Menmen. Först och främst vill jag bara säga till Charlotte och Nathalie att ni är förjävla bra, tro mig. bättre vänner finns inte och mår man inte bra så märker dem det och gör något åt det. Dom stöttar en kort och gott.  Idag har jag dessutom varit duktig och städat bort alla mina julsaker och letat efter mina aktier, sorgligt nog så har jag slängt dom. well well vad kmr fexe säga? Too bad. ja man kan inte göra så mycket åt det, jag är ganska slarvig av mig.  Tyvärr. Just nu så formaterar David min dator, och ska sen installera the sims på den. jag är GANSKA SÅ GLAD över det för att vara ärlig. The sims-nörden is back! Igår var även en sjukt rolig dag. på fredan startade vi vår fetto-helg genom att handla godis direkt efter skolan, och sen åka iväg ännu en tur på kvällen för att handla chips och choklad. På lördan åkte vi och åt semlor hos mormor, sen handlade jag paj som även hon fick lite av, på mcdonalds. sen handlade jag godis igen. Och fyyyyy vilken onyttig helg det här har varit! haha men så ska det va. Vi åt även sjuk god mat på lördagen. Någon fläskfilé hmm? med hemmagjorda potatisklyftor, gräddsås med lime. sjuuuukt gott. Sjöng singstar gjorde vi också och jag förlorade alla. Jag skyller på att hon har övat en massor före mig och att vi aldrig hade rnb för annars vinner jag alltid över henne i det. eller så låter det bara som en kråka då jag sjunger tyvärr, hahah. Livet är hårt. Imorgon ska jag dessutom rida, vilket jag ser fram emot till tusen, kmr bli sjukt roligt! Och dessutom om två veckor SMÄLLER DET. visst nathalie? nej det var nog allt skulle jag tro. det jag stör mig på är att en del folk säger så" asså bloggar som man skriver om vad man har gjort idag är så misslyckande ", men sen tänker jag som så. att om dom nut ycekr så varför läser domd essa bloggar då? Spara lite tid och skit i och klaga och skit i och läsa då, jag menar. Man skriver vad man själv är intresserad av och sen vad andra är intresserade av det skiter man väl för fan blankt i. eller hur?
Det sista jag ska ta upp är att, trots att man är kär. Alltså om någon person händelsevis råkar vara det. så är det ingen ursäkt att sabba för andra och gå omkring och få den här personen som man är kär i att känna sig nedtryckt hela tiden. ta åt sig för minsta lilla och inte låta den personen vara lycklig.

Dessutom har jag börjat lyssna på en ny låt för full rulle. jamelia-beware of the dog. Om ni har hört marilyn manson-personal jesus så är det nästan samma låt, asså inte samma men i den stilen. Och jag tycker den är fräck och man blir så partysugen på ngt sätt. även om man hör all that she wants. kan lägga upp dessa videosarna här nedanför så kan ni få höra. Jag själv blir iaf partysugen och dem är balla! Ni kanske har hört dem innan?



Nattens citat

Haha såhär på natten är jag ganska så trött av mig, men jag tyckte detta var skitkul:

Robin.. Yippekayey MF dice:

brb ska bara ta en lastbil nu kommer om typ 10 min så du kan ta ett glas mjölk eller ngt :D


Man står för sina handlingar.

Hej allihopa. Ja nu frågar ni förstås : VARFÖR tog du bort det inlägget du skrev igår? jo därför att jag kort och gott håller med dom som skrev, jag läste igenom det själv och jag tyckte det var idiotiskt och allmänt onödigt. men jag mådde verkligen skit igår och skrev saker för att jag blev trött på allt, jag menade inte ens hälften. däremot är det ingen ursäkt för att kalla mig grejer, men det är upp till var och en. jag tänker ändå inte ta åt mig.

Ibland undrar man hur fan det kan bli människor av oss i slutändan, när vi blir äldre. när man får utsättas av så mkt skit då man är ung, och framförallt göra mycket skit.
Jag menar, precis alla bedömer folk så fort man ser ens en bild av dom. Dom vet ju inte hur den personen är. Dom bara bedömer den som dum i huvudet eller liknande. Samma då man hör rykten, det gör nog man själv om man tänker efter. Men frågan är: är det rätt att göra så? Är det rätt att tänka så och föra ryktet vidare? Det är ju så vi gör. Vi snackar, och vi tänker för mycket. dessutom drar vi alla över en kam. Är det ngn som umgås med ngn som är störd, så är alla automatiskt störda. Begriper mig inte på folk nuförtiden. Ingen är bättre än andra. eller jo, folk som håller på med en massa jävla struntsaker, dom är på en lägre nivå. det är dom. Men det finns ingen som är kung över alla andra. Och dom som tror det är inte så perfekta som dom tror. Jag tycker det handlar om att man bara ska skita i det. Skita i det och vara snäll mot dom som faktiskt är ens fiender. Det hjälper inte att kalla varandra en massa saker. Mår man bättre själv av att göra det? Nej, faktiskt inte. Det är bara onödigt. Lev livet för fan istället, och sluta bry er så mycket om andra. Vi bryr oss för mycket. och alla säger att dte är vi tjejer som bryr oss på tok för mkt, och jag håller med. vi gör det till stor del, men samtidigt tror jag att killar också gör det. Jag tror att vi är mer lika än vad vi tror.


Only hope.

Jag vet inte vad jag gör, vad jag ser, vad jag hör, vad jag känner. Mer än att jag har jävligt svårt för att andas och att tårarna bara sprutar. Jag orkar orkar orkar inte mer. Jag bara sitter och stirrar som ett jävla fån på dem som loggar in och hoppas innerligt på att ngn jag verkligen litar på och tkr om ska logga in. En riktig jävla vän. Men inte en käft är inloggad eller någon, men dom gör ändå annat och det är knappast lönt att skriva. Här sitter jag och försöker muntra upp mig sj genom att snacka med två som jag aldrig snackar med och typ inte känner när jag egentligen känner att vafan försöker jag visa mig själv? att jag har kul? att jag är snäll? att dom är roliga och prata med? Några totala jävla främligar som ändå det första dom säger är att berätta hur söt jag är. Nej jag är inte söt. jag är ful som stryk med sminket rinnande längs med kinderna, rödsprängda ögon och hela jag darrar från topp till tå. Ledsen, bedrövlig och ful. Det är jag.
Och tårarna slutar inte rinna. Hela jag är i tusen bitar och det känns knappt som jag lever längre.
Var fan finns livsglädjen?

Dagens citat

Dagens citat. Han sa inte allting, men det här var så det skulle bli:
Fexe till Eva:
eva vill du leka en lek?
Hon : nä
Han : Jo kom igen, ska vi leka en lek?
Som tur var sa hon nä, annars var det meningen att han skulle sagt: Okej, gissa vad jag har ätit. Så skulle han blåsa henne i ansiktet och han har ätit en maaassaaa vitlök. Rätt så komiskt ändå, men Fexe is one of his one, eller vad man ska säga.

Ja vad säger man? Jag och Nathalie...

Tjena allihopa ! Hur mår ni alla? Jag mår bra även om min mage sväääller typ. för jag proppat i mig tacos, choklad och chips och ännu mer ska det bli, jisses. Df kom jag o tänka på idag har ALLA killar sagt att " ja du e en sån tjockis erika " och sen fan då jag kmr hem s kmr robban: erika jag ser att du gått upp lite i vikt sen börjar han asg och säger att " ja men jag skoja bara, d e bara det att du e så himla tunn på ngt sätt att jag ska bara retas " och man blir liksom så: att man KÄNNER sig fett. särskilt när man skriver typ: hah jag ätter assmkt chips. och Ludde bara: tjockis :D:D , jamen jag tar åt mig som fan nu och jag tänker nt  äta mer, jag känner mig feeet.
Hur som helst. Idag var det en kul dag, och jag och nathalie av en del lite oseriösa skäl, gick omkring och sa " när mannen, kör in peeeenisen i kvinnan .. " det heter kuken " ... " när mannen kör in, kuuken .. i naavleeen ". tror ni inte då att eva vår klassförståndare kmr just som vi utbrister peeenisseeen?
Åh vi trodde att vi skulle dö, men vi hade svaga aningar om att hon INTE hörde, eller helt enkelt låtsades som om hon var döv. vi får hoppas på att hon inte hörde alls men rätt så osannolikt då vi verkligen gal PENISEN i hennes huvud. Sen, skulle Nathalie på toaletten och vi gick nog till sex toaletter där all avar fyllda av bromsspår, mensblod eller kiss. Tillslut hittade jag, ( den sjätte toaletten ) en fin en, och hon fick äntligen tömma sin blåsa. Hon tackade mig noggrant men Nathalie har förmågan att dras till lite halväckliga saker. Som i det här fallet, toaletter.
Den sista lekitonen, elevens val. Har jag fått... hehe.. alla skrattar åt mig.. BÄNKTILLVERKNING! och på hela träslöjden + bänktillverkingsgruppen. finns det inte en enda tjej utom jag. men jag kämpade på i den här byggvärlden och kvinnonedsynen och sågade för första gången på flera år. Det gick sakta, men jag klarade det minsann. hahah, vi har faktiskt ganska så roligt på lektionerna. ( elelr första lektion men vi hade kul idag iaf ) Vad säger ni? bygg nästa för mig eller.. * mo ha ha .. * Hm, ngt annat roligt? Nä inte särskilt. Mer än folk lär tycka jag och Nathalie är mer dum i huvudet för vaarje dag som går
Kisses mates.

Min första skoldag på VT-09

tjo!
Idag har jag avklarat min första skoldag på vårterminen, var faktiskt inte så tråkigt utan faktum är att det var skitkul. Det började med en liten samling (och egentligen skulle vi ha idrtosslektion men han bara : ja så nu väljer ni, är det någon som vill lacha lite eller ni vill slappa? alla : SLAPPA! så så blev det, vi gick och bytade om och började gå tillbaka till skolan. De har nämligen någon renovering av golvet eller så i idrottshallen så vi kunde inte vara där) . Annars så gick lektionerna relativt fort idag, vi hade ngn Georgia som vikarier på No och matten, och vi var faktiskt duttiga och jobbade på med fysik uppg och matte uppg trots att Hon där Georgia var svagt efterbliven. " Nu när ni kommer hit här får ni sluta flamsa, och ni kommer försent dessutom också " med sån där jobbig pipig röst. Nej nus ka vi ine vara dumma. Kul som fan hade vi idag också, garvade som jag vet inte vad. särskilt jag, elin och nathalie. då vi gick till pia och annat eller vadå? Något annat som också är sjukt roligt. var att det var ett sär som raggade på ngn åtta i matsalen, jag tror hon hade hört hemma där med. men hon typ skrek iaf ut : STICK JAG ÄR UPPTAGEN! ( eller var det ngt sånt charlotte/nathalie? ) , hahaha vi kunde inte sluta skratta särskilt inte då han fortsätta "ragga" och hennes kompis bara " hon var hos han heeela julen" . osv. haha riktigt ruligt. Skulle gärna ta upp en maassa dagens citat idag för det är d enda vi har gjort idag: geogias citat : FLAMSAT. men mitt minne är lika med noll så det blev inte så duktigt på den fronten. Nej, idag har varit en rätt kul idag och imorrn är sista dan innan helgen och vad tusan händer då egentligen? Jag har räknat ut att om 2 veckor är det Ekebo ( nästan två veckor ) och jag får mina pengar runt den tiden, ja det blir lite hets om man ska handla ngt nytt eller så vilket jag förhoppningsvist skiter i. Hm, nä nu ska jag kolla lite roliga Youtubeklipp och sen bosätta mig vid msn lite. Puss

Hem till midgård


Gulligt inte sant?

LindaTerese dice:

Älskar dig!! Mega mycket (L)

Min syster är söt hon.


Dagens citat!

Okej jag har en bekännelse som Linda tvinga mig ( nästan ) att berätta.
När jag var liten så snodde jag en sak.
Nämligen en tomtelykta från min dagfröken, snälla se aldrig detta Gunsan men jag ber nu om ursäkt efter sådär 10 år.  Men jag tyckte min mamma skulle ha den. Den passa bättre i vårt kök än i din tomte. Tusen gånger om ursäkt. ( haha )

Tänkte att jag skulle ge er ett smakprov på min och Nathalies humor, ganska så barnförbjudet och allt är självklart påhittat så få inga jävla fantasier om mig nu. PUSS tack på förhand!

Erika dice:

jag kanske slicka hans kulor

Erika dice:

ja va ju faktiskt lite hungrig..

NATHALIE. dice:

HAHHAHHHAHHAH,,, KÖTTABULLAR MJA

NATHALIE. dice:

du tog en tidig julmiddag, KÖTTBULLAR OCH PRINSKORV !!!

Erika dice:

HAHAHAHAHHAHAHAHAH JAG ASG PÅ ALLVAR, JAG MÅSTE L*GGA DETTA PÅ MIN BLOGG HAHAHAHA

NATHALIE. dice:

HAHAHAHHAHA KLOCKREN SÅ DET TJÅNGAR OM DET !!!!

Erika dice:

haahha SÅ ATT ALLA VET, OKEJ ALLA ! ( jag skriver till min blogg nu nathalie ) SÅ ÄR ALLT DETTA PÅ SKOJ OKEJ ! ALLT; JAG HAR INTE SLICKAT NGNS KULOR, ursäkta vi är fjortisar and we digg it ( diggar vad heter d på eng? )

Erika dice:

jag har en spricka i foten

NATHALIE. dice:

hahaha.. akta så du inte trillar ner



NATHALIE. dice:

HAHHAA.. men jag finns alltid duvet

Erika dice:

hahaha ja och jag finns alltid för dig loppelisa <3

NATHALIE. dice:

lusekarin<3

NATHALIE. dice:

MAHA

NATHALIE. dice:

fina namn endån

Erika dice:

LUSEKARIN? d låter fan som jag e en blandning av en lus och en lussebulle



Jag funderar starkt på att göra en årsresumé dessutom, men jag orkar iaf inte ikväll. jag ska bara chilla och snacka med Nathalie, Charlotte och syster och garva mamma upp i huvet som jag gjorde nyss då hon var här inne. Av just den anledningen att hon aldrig fattar Pippi Långstrumps crack remix.
Ngt nytt som har hänt då? Inte mycket,min syster har däremot börjat läsa min blogg igen eller det var kanske bara idag? haha och hon har just nu otrolgit roligt åt min gamla dagens citat, tror att jag själv ska läsa igenom dom faktiskt. En annan sjuk känsla är att jag ser fram emot skolan imorrn, två dagar tills helg så whatafuck? Dessutom har David flyttat in nu, ja utan min syster, känns tomt. men han ska bo här av just den anledningen att han jobbar i Eslöv ochgillar vårt garage där han kan mecka med allt möjligt skit, så han tyckte det var nimt att bo här i eslöv om han ändå ska jobba granne med oss istället för att åka ända från ängelholm vareviga dag? Så nu ska erika känna på sin dröm, att ha en TYP storebror. hur i helvete det ska gå, han kom nyss in och vill ese allt jag skrev till folk, det här bådar illa. PUSS


VO5?

Så bra mycket bättre med rutigt, nu ser min blogg ut som en köksgardin istället för en ful sol som en liten unge har ritat. En annan grej jag ska informera om är att mitt hår luktar uuundeerbart, jag tog lite sån ny head and shoulder schampo som mamma köpt, volume boost hette den så kanske? och fyfan vad mitt hår luktar gott. Jag borde nog handla sån istället för kassa vO5 som jag använt nu ganska så länge. Heter det VO5 btw? Nej nu ska jag ut i coola Kastberga. CIAO!

Gult är fult

Hallååå snyggingar. Jag gick in på min blogg idag, och så fick jag se den här äckligt fula knallgula färgen, ja gult är fult och jag frågade mig själv vad fan jag håller på med? Jag kom just då på att jag skulle försöka ändra färg, men att mamma kallat och att jag sen inte hunnit fixa det. ååååh vad synd, nu har jag fått stå ut i minst tokflera timmar med den här fula färgen men jag får väl ändra det nu, till någon mer naturfärg eller så. annars gillar jag knalliga färger för det får en att lysa upp liksom, man blir så pigg och glad av dem. Jahapp vad händer idag? Ingen aning, vi får se. Det jag vet är att jag ska ut och gå nu i det här sköna vädret, komma hem: sit-ups och sen duscha lääänge och väl och raka mina ben xtremt lena. Jag har kommit fram till det att nu i detta absolut askalasfina vädret, så är det bra mycket härligare att vara ute och gå i ett par stretchjeans med raggsockor och höga stövlar och världens tjockaste jacka och mössan nerdragen låångt över öronen och ett par fluffiga ( i mitt fall knallblåa haha ) vantar. Och så med lurar i öronen förstås, sjukt mysigt och då man kommer hem känner man inte bara att man har motionerat, utan varit ute i friska luften också. Därför ärjag glad att jag brukar jogga osv ( som jag inte kan göra nu, pga is och halka ) istället för att sticka på gymmet. man mår så jävla bra med motion + frisk luft samtidigt. Då är det så sjukt underbart. Nej man kan säga att jag mår kaaallaaasbraaa. Det är ju det som är bra med att jag cyklar till skolan på morgonen. Det gör att jag blir sådär skitpigg då jag kommer dit istället för alla andra som sitter i en sleden buss och kommer ut och är skittrötta. Nej, jag älskar att vara pigg och glad och livet leker ungefär. Nej, nu ska jag ta och ringa min mamma för att informera klart och tydligt vilken runda jag ska gå och att jag ska anfalla dom som anfaller mig ( typ ) . Jag borde nog bädda och borsta tänderna osv kom jag också på.. men idag kör jag med osminkat jävla fejs, tills vidare om jag inte ska iväg sen eller något.
AH IDAG ÄR JAG LYCKLIG, PAJAS OCH BRA!
Pusspuss

Dirty talk

Hallå allihopa!
Hur är det med alla? Jag mår så enormt bra så jag sitter här och ler stup i kvarten. Just bara för att mitt liv leker. Så då ska jag berätta om min kära dag idag :) Det har faktiskt inte hänt fullt så mycket. Jag har varot ute och gått i skogen ( haha jag lät som en jävla skogsmulle där ) och nu ska ni få höra min upptäckt: JAG SÅG ETT PAR KONDOMER I SKOGEN: fråga mig inte om dom var använda för jag blev så paff så jag gick iväg typ med öppen mun. haha nämen jag menar ett par kondomer i en skog? och när det är -12 grader ute dessutom! eller idag var det nog inte det men minusgrader iaf! Nathalie kom med den perfekta lösningen: Det är kanske dom i wrong turn 2 som är ute och pippar i skogen! rättså smart kan man ju tycka ;P haha. Sen då jag kommer hem, så kommer min mamma med sån papperssamling och bara " här står lite om olika ställen man kan slå på då ngn attackerar en " och vad tror ni jag hittar direkt? jo minsann. jag utbrister : TESTIKLARNA/PENIS? Mamma : Det står faktiskt även andra ställen.. Nej jag tyckte det var sjukt kul iaf.  Alltså, vad händer imorgon? Jag ska nog städa undan alla min julsaker, och sen får vi väl se:) något måste jag ju göra iaf, såhär dan innan skolan börjar. njuuta av sista lovdagen. fast, det är ju inte så långt till sportlovet!
Även Ekebo den 24/1. ngn som ska dit :)?
Ha det suveränt
Puss

Gokväll

Okey, sista inlägget för idag. Jag har varit ganska så flitig idag måste jag säga. är sanslöst trött för tillfället, orkar inte allt för mycket. vad händer resten av dagarna innan skolan börjar? man förvånas verkligen över hur jävla fort tiden går då man har lov. Men ja, tillbaks till den vanliga vardagen i skolbänken. Jag längtar inte men det får funka. Ska börja rida också,men vilken dag det vetetusan jag får bara hoppas att det inte var idag. någon annan grej jag har kommit på är att jag ska börja ta dagens outfit tills skolan börjar, känns lite halvolönt nu då man mest går omkring i mjukis och tjocktröja ( om man inte ska ut förstås ) men ja, då vet ni det iaf. Nej ska kila nu, ska passa Henna tills mamma och pappa kommer hem igen.  Hajsvaj


tralala

Okey nu har jag dessutom tagit med kameran också. Mina föräldrars kamera tar fasn så mkt snyggare bilder än min! aja struntsamma, Nu får det fantamej var nock iaf. Synd bara att jag fick för mig att ta foton i spegeln och att blixten såklart reflekteras, MEN. man ser mig iaf, och hellre det än att inte se ett skit( vilket det blev när jag tog bort blixten ) nej, jag är riktigt trött nu och idag har bara varit en allmän lugn dag. Dessutom älskar jag mitt hår idag också, det kanske brukar se såhär lockigt ut, men det är tamejtusan riktigt snyggt :) Nej, ska ladda in mina bilder nu och se hur dom blev :) ha en bra dag allesammans puss

hej på er!

Okej nu ska jag äta mat. ( fisk usch men jag äter det ändå för att göra mamma glad och jag får sluta vara onyttig, detta lovet har inte varit hälsosamt ), sedan ska jag fortsätta ta foton med antingen min extrema b webkamera eller mammas och pappas ( ja jag fick låna den, snel hest ) . Puss jag är glaaad!

Hell yeah pictures!

HALLÅ SER NI JAG KAN JAG KAN JAG KAN! Suck on that bitch! ( Hampus ) Ni får ursäkta den EXTREEEMT dåliga kvalitén men so what jag bryr mig inte så mkt om att få mina bilder top notch asså( hur fan nu top.. stavas) Här har vi en livs levande Erika på inte så levande bilder dock, men det funkar. alltså: Picture nr 1: då jag för tillfället störde mig på mina extema negerläppar. Picture nr 2: Jag försökte likna Hampus. Picture nr 3: Bitchposen. Jag är myyycket stolt över mig själv. PUSS







monday

Hej på er allihopa!
Idag är det måndag ( väl? ) och jag mår så jävla bra! Min pappa och mamma är på sjukhuset (min pappa ska kolla sin jävla fot, på tal om det, så gick han ut i sitt bandage och gick i snön, jag upprepar: GICK I SNÖN. så det blev dyngsurt och då sa han att så kan han inte ha det så han klippte av sitt bandage själv och idag var det meningen att han skulle ta av bandaget men nä, han har förstås redan gjort det. så nu går han omkring och låtsas som om ingenting har hänt. ) så vad gör jag nu? jag passar Henna. hon envisas hela tiden med att komma upp i knäet och det är skitsvårt å skriva med en sån drummel i famnen. ja hon har växt nu må ni tro. dessutom slickar hon hela tiden på min hals och rätt som det är så biter hon.elr jag kanske borde säga nafsa.hon är en blodtörstig människoätare hon minsann. nej ni får ursäkta men hon hindrar mig rätt mkt från att skriva så nu ska vi gosa i soffan och kolla ngn bra film. pusspuss

Arg som bara fan !

Jag saknar kärlek. Någon att säga "jag älskar dig" till eller "fan vad jag saknar dig, jag vill träffa dig nu" och till och med småbråk om struntsaker. Är det inte sjukt ändå? Trots att singel är mer än härligt så vill man ändå ha förhållande. Jävligt konstig känsla.  MANNEN I MITT LIV WHERE THE FUCK ARE YOU! fniss.. call me.

Jag är tönt, ja livet är hårt. Fan vad klockan går fort, klockan är tio över tio? Tiden bara ruusar iväg och det känns som om jag bara låter det gå och gör nt ett skit, fast äsch sånt behövs med. Dessutom kom jag på idag att jag måste handla nya underkläder. Ngn som har lust o hänga med mig nästa gång? ( ej ngn kille , tack på förhand )
Haha dessutom är jag så jäävla arg. Idag tänkte Erika, ta ngra helt amazing photos! Vet ni vad som händer? batterijävlarna dör på mindre än 5 min, jag vet nt om d är fel på batterihelvetena eller allmänt denna extremt B KAMERAN! Ursäkta, den är säkert bra om den bara hade VARAT LITE LÄNGRE! OCH JAG SER UT SOM EN ALLMÄN ÖVERDRIVEN FUL POSERJÄVEL, funderar starkt på å ta foton på mitt r*vhål för det syns tamejfasn nt ngn skillnad!!! Nej jag skoja. jag har installerat min gamla webcam nu också ! ja inte på min data förstås för då kmr alla bara " åh visa cam " och så kmr jag : in my ass jag pillar näsan . och ja osv.. så df installera jag den på mina pärons data med bättre ljus än här inne . och imorrn kanske jag ska ta foton, kanske. om jag nt slänger camen i väggen, tyvärr. min bli bra på foto period är tyvärr över. haha asså jag kan inte hjälpa det.jag har asgarvat genom hela det här inlägget, vad fan skriver jag för ngt? jag låter ju som en urblåst fjortis. Snälla säg att jag inte är det.
Puss
Erika

Day's

Vilket namn bytte Telia till år 2002? ( chansar på årtalet )
Åh dom ville byta namn till Tuutttuuutttuuut men det var visst upptaget.

Jag har en historia och berätta..*snörvlar lite*. Jag har varit med om en kompis som knarkat. Jag kom in i hans lägenhet rätt sent på den kvällen, och ser han med sprutan i högsta hugg. Jag springer fram och rycker till mig den och puttar in han i garderoben. En sån garderob med ett lås i. Så jag låser. Och tur var det väl att jag var där, annars hade det kunnat gå riktigt illa den dagen. Tyvärr så dör han senare. Och jag kan fortfarande höra hans skrik och rop och slag mot garderobsdörren. " MITT INSULIN MITT INSULIN"

Från parlamentet.

Vi går mot ljusare tider

Hej allihopa ! Man kan verkligen säga att jag är fett sleden, och jag har haft en mycket rolig dag idag, nämligen jag har läst. Jättekul jag vet. Nej men jag har varit duttig och varit en jäkla nörd idag för jag har baaaara läst och läst och läst, på en lördag? just snyggt det. Nej men jag läste ut en bok på exakt 314 och 1/4s sida och nu är jag såå trött. Vad händer ikväll? Känns som om detta kommer att bli en tråkig helg. Jag har även fått veta att jag ska klara mig på 60 kr resten av januari. eller, fram till den 20:ende. Charlotte är inte bättre hon och inte Nathalie heller. Vad fan tog våra pengar vägen? Så föreslå inte något som hey ska vi ta en fika? för Hey på dej det går inte.
Nu är det snart dags för gymnasieval och jag måste seriöst bläddra igenom katalogerna idag. jag vet mitt förstaval : Bergagymnasiet Samhäll ekonomi. MEN VAD FAN SKA JAG VÄLJA SOM TVÅA OCH TREA! osv.. jag vet iaf helt säkert, att natur antagligen får hoppa in någonstans eller som mamma föreslår: globala programmet. men fan jag pallar varken natur eller globala! men natur får nog kansek hoppa in på andraplatsen. Bf lär också hamna någonstans och även något hästgymnasium. Ska kolla lite på det nu idag. Gud vad jag känner mig duktig idag ändå :O
Skolan börjar på torsdag dessutom, och detär något jag INTE ser fram emot,. Vårterminen kommer att bli ett rent helvete men jag kommer plugga som en jävel och gå ut med bra betyg. det är ett som är säkert. fyfan nu ska jag greja det här! Det som ocksåär skönt, är att nuf inns liksom inget som står ivägen. Jag ska verkligen lägga allt på hyllan och ge mig ett riktigt jävla liv nu. Fullproppat med vänner, party och härligheter och även skola. Som inte är lika roligt men det är något vi måste gå på, vare sig vi vill eller ej. Även att vi går mot ljusare tider känns förjävla härligt. VÅR OCH SOMMAR: ååh jag längtar redan ! även min födelsedag, och valborg! ( det brukar ju oftast innebära fiestaaaa ) Fan asså det här kan ändå bli sjukt bra! Bara för det ska jag börja planera min sommar dessutom, någon som är med? haha jag tänker mycket i förtid.  nej nu blir det att ta det lugnt och börja på min andra bok.. haha vilken boknörd jag är, men vafan efter fjärde boken slipper jag läsa böcker på hela vårterminen sen. ( Fexe please don't see this ) hell yeah!
Hejdå ha det bra allihopa :)
Erika Nilsson

KANONNYÅR!

What about yesterday?
Jo nu var det såhär att vid åtta tiden drog jag till sandra där elin, mikaela ( kolla sandra jag kommer ihåg hennes namn till skillnad från dig ) my  och nathalie var. Vi hade det trevligt och satt mest och snacka, därefter följde Elin och Nathalie mig till Hemmakväll där jag skulle träffa Sanna och co. Vid ca 10 tiden stack vi till fest hos Johan, och haha det var en relativt kort fest, eftersom den slutade då vi hade varit där i en timme. Självklart blev vi lite besvikna, det tog ju slut ganska så fort. men vi stack hem till Maja och sjöng singstar och lite annat trevligt och vid tolvtiden bar det ut till Stenssons för att beundra raketerna. Lite synd bara att jag inte beundrade dem så mkt som jag brukar, det var fart och fest precis överallt och fyfan vad kul jag hade! Trots skumpa och öl i håret och jag stank skit, ja öl luktar ju inte fullt så gott. Träffade en massa trevliga människor till på köpet också, och det blev ett snabbt besök inom krogen med. Ja jag kom in, ganska så roligt tycker man. Hur som helst, tack alla människor för en toppenkväll! GOODBYE 2008 AND HELLO 2009!

Puss och kram!
Erika Nilsson

RSS 2.0