Knasigt.

Jag är helt jävla galen idag.
Eller hela dan har jag nog inte varit det, imorse var jag dö.
Men nu så är jag det.
Jag är på hugget som jag brukar säga.
Nathalie lider av svåra depressioner men vet du vad Nathalie ? Du har en ännu bättre läsare DAH ?
Du har mig..
Om du lider så mycket att du vill ta självmord så ring först begravningsbyrån så dina föräldrar slipper det jobbet, sen ordna resten och ring sist mig så" höppar vi i älva " .
Jag finns ju som sagt alltid vid din sida, även om d inte är så uppmuntrande om du ska ta självmord men mja..
( Jag är förstås väldigt ironisk då jag nämner att hon ska göra det, absolut ! . nathalie is still going strong )
Nu då jag ändå inte orkar skriva oma llt som har hänt nu i mina dagar ( typ ingenting i princip, jag sitter alltid hemma och får gråa hår jag ska ut mer ) så ska jag bara säga att snälla, kommentera mera. Skulle vara ytterst rolig så jag slipper känna mig mobbad och liten och osynlig. På tal om det , så enda sen jag skaffade denna bloggen har jag inte kollat hur många som läser min blogg. Alla håller ju koll på det regelbundet aight ?
Sitter där och " JA, nu har det höjts ( firar med korv med bröd från något gatukök, extra lyxigt i jämfört med dom bruna bönorna och äggen annars ) eller " NÄ, det har sänks " ( går i kloster ) . ärligt talat så fast ingen läser min blogg, så har jag ju själv detta som minne eller hur ? Så man kan gå tbx och läsa dom små detaljerna som man skriver om,  som man ändå inte kommer ihåg sedan. Det gjorde jag igår.
Och då läste jag då det brann i vår skola nånstans ( det gör det ju ändå ofta nuförtiden ) och då polisen parkerat tvärs över parkeringen och Ahrling lutar sig ut från fönstret och skriker : DU DET BLIR PARKERINGSBÖTER PÅ DEN DÄR "
Jag saknar min kära klass, blivande 9c. kommer alltid vara i mitt hjärta.
Nej imorgon kanske jag ska träffa Nathalie, yeyeyeyey !
Idag var mitt inlägg glatt och fjortis, men jag gillar det.
Puss på er allihopa .


These days

Hejhej !
Jag är lycklig, men trött som fan i helvete ( jag får sluta svära, sjöman var'ett ) . så jag går och lägger mig om prick en kvart. ja tänka sig att jag bara bestämmer det nu, men jag har gett mig fan på att jag ska sova till klockan 2.
Men intressant ?
Jamen " guud vad roligt "
Jag va hos Gustav igår, och det var toppen, den ungen är bara så himla söt. han såg inte skräckslagen ut mot mig den här gången utan log satan hela tiden, speciellt då man " kittla " han på kinden. helt sjukt , men nästan varenda unge börjar le då ( jag har det nog efter karlsson på taket. " pluttipluttiplutt " ) aja.. min andra kusin var där också ( 22 ) och han skröt om sina erövringar av brudar och hur många fester han varit på och hur ofta han söp sig full och.. jag säger bara : SMÅBARN..
Efter någon timme cyklade jag hem och då åt jag hemmagjord pizza ( sjukt gott ), sen stack jag och mina päron och handlade godis och ALLA ( verkligen alla ) åt så mycket så vi mådde sjukt illa och kunde inte röra oss på typ en timme.. haha, lyckat jo. Sen idag, hr jag bara varit slö som fan hela tiden och sovit och sett förhäxad avsnitt. och imorgon ska jag städa ( jävla jobb det dära ) , sen ska vi på resturang med grannarna ( ska bli kul vad lillungen har för snuskig toch säga denna gången ) . antagligen en kinaresturang ( GLASS MED FRITERAD BANAN <3 ) och sen får vi se på kvällen, jag uppdaterar mig som man säger.. OCH NÄSTA VECKA. ja gissa gissa tre gånger vad som kanske kmr ske ! JAG OCH NATHALIE KOMMER KANSKE FÅ SE JODDLA MED SIV. hahahaha, vi är lyckliga.
På tal om Nathalie så anar ni inte hur mycket jag saknar min bästa vän :( Det är inget jag utan dig, vi får verkligen höras av ngn dag :)
Sen har jag undrat länge varför jag inte snackat med så många folk på msn som jag brukar ( och det är nog därför att jag brukar logga in vid tolvtiden på natten och då är dom utloggade, smart erika var inne på normala tider som normalt folk )
Nej, nu ska jag sova .  Jag orkar verkligen inte vara uppe längre..
Åsikter + Bilder coming soon.
Pusspuss.
Erika

Today and tomorrow

Hejhej ! Jag mår toppen, trött som vanligt dock..
Inte för att jag har något intressant att berätta, idag har min hund gått mig på nerverna ( typ då jag solar så lägge rhon sig på mig, och då jag ska jogga hoppar hon på mig ) osv.. Mitt tålamod tog helt slut idag, synd om henne. och synd om mig. för om jag inte är lugn så blir hon ännu värre, BYRACKA, säger jag bara ! Fast jag antar att jag tycker om henne ändå.. trots att hon nu : 00:45, ska ut och kissa i trädgården ? Hon är snart 3 år, inte valp. helt makalöst ! :)
Idag då.. har det inte hänt så mycket, städat och det är ju aldrig kul men det gick rätt fort idag, imorgon ska jag cykla till Gustav, världens sötaste kusin. Den ungen får ens hjärta att smälta på stört. sen ska jag baka kanelbullar ( med choklad i ) . åh det är så mumsigt och jag blev så himla sugen på det idag ! PLUS, att jag ska handla en stor godispåse och kränga satan . det behövs.
Någon bra film på tv också kanske imorrnkväll ?
Vi får väl look around.
Nej nu ska jag sätta lurarna i öronen igen och fortsätta vara social på msn. Ha en trevlig natt folk ( egentligen är det ju morgon, så gomorgon då )
Ciao !
Erika

Jag pratar som en sjöman.

Idag fick jag reda på att jag pratar som en sjöman.
Av mina föräldrar förstås.
" Du svär alldeles för mycket "
Jag vet & Förlåt. men det är en vana och jag kan inte ta bort det.
Jag får föralltid bli flickan med fula ord i mun. haha jo det låter ju bra.
Nu har jag städat finrummet & strax uterummet, yeahyeah wowwow jag känner mig förjävla duktig. Nä nu vill vill ha fiest, jättemycket faktiskt. så hör av er om ni vet något. jag är på hugget.
Puss
Charlotte, Nathalie, Elin, Sandra - they are the worlds greatest !
Erika

Sommarrea ?

Hejhej ! Asså jag mår alltid så jävla bra efter att ha solat, sola är kanske som en drog för mig, i just love it. speciellt efter dessa regniga dagarna så är det mer än härligt att få kura ihop sig och steka satan i solen. Synd bara att mamma & pappa inte var hemma för nu kunde jag inte dra av poolöverdraget och då kan jag automatiskt inte bada, sorgligt sorgligt ja så är det väl men i helgen om det blir lika fint, är det skitbra för då är mina kära päron hemma och då ska jag bada hela dagarna !
Hur som helst, ska träna snart tror jag. och jag är extremt pepp på det, sen ska jag städa litegrann så allt inte blir så stort imorrn . Vad har jag nu gjort sen jag skrev sist ?
Jo igår, sov jag. som vanligt. sova sova sova gör jag hela tiden nu och det är så skönt att slippa skolarbetet, sen efter det drog jag till marieholm. för att träffa charlotte, tribbe & makkan. så säger jag så till makkan : ja kan du va snäll och möta mig vid bussen ? jaja det var ju lugnt förstås. sen då jag väl KLIVER AV bussen, så är inte människan där ? så ringer charlotte och frågar var jag är. jag baar : eh snart vid tribbes hus ? jag tog ju 16:27 bussen ? jag fatta absolut nt varöfr hon var så frågevis. det var väl ändå självklart ? så säger hon att : ja men du va ju nt på bussen, som makkan väntade på. jag : jo ? hon : nä. så hade makkan stannat drä tills första bussen kommit, sen hade han gått. och varit hemma hos tribbe typ tjugo i och jag sa åt att min buss kom KVART i ? jävla tönne, en del kan inte klockan.. ;)
Aja. vi beställde pizza och det var sjukt gott och jag blev proppmätt. och jag är fortfarande lika sugen på pizza som jag var innan !
Idag sov jag till typ elva, ( ställde klockan ) var fortfarande sjukt trött så jag sov till tolv. fortfranade liak trött, jag får gå och lägga mig tidigare så jag kan SOVA UT ! det är ju trotsa llt sommarlov..
På fredag däremot, så ska jag ta mig en choco chock, dvs askalasmkt choklad för jag är så sjukt sugen på det ! ska bli kanongott. mums filibaba .
Hm var det något annat jag har och säga ? Nä, det är snart dags att skriva åsikter men jag palar inte.
Jag är lat.
men det är tillåtet och vara det på sommaren.
EN SAK TILL, hur kan det komma sig att ALLA, precis ALLA. vet om att det är sommarrea utom jag ? jag har för fan aldrig hört talas om att det finns sommarrea något år överhuvudtaget. Jesus, hur ska det gå med mig ?
Ni får ha det så bra !
Erika

Kort, snabbt inlägg

Hejhej bloggen !
Jag mår great, typ sjukt trött och känner mig som zombie nr.1 men äsch,jag är uppåt ändå :)
Mina päron är extra jobbiga idag. " Erika du måste diska efter dig, Erika glöm inte och ladda din mobil annars kan du ju glömma och få sticka ut. Erika.. " ÅH jag blir tokig ! Snart flyr jag fältet, menmen. tur att man har msn och vänner där annars hade jagfan blivit psykopat. aja, idag har jag städat & tränat, sen va jag helt slut. vet inte vad det är med mig idag, men jag är så SATANS trött !
Nej vad ska ni göra i veckan ?
Imorgon ska jag till mariehåla, sen resten av veckan har jag inte mkt planerat. känns som jag ahr det men jag har glömt bort vad. men so what ? ta dan som den kommer bara.
nej jag orkar inte skriva mer.
Pusspuss , ni är bäst.
Erika

4000 riksdaler

Tja !
Just idag, har jag en sån jävla längtan efter att shoppa, shoppa shoppa shoppa upp sådär några tusen och sen bara tänka att yes, nu har jag nya fräscha kläder som jag kan mixa och matcha hur mkt jag vill och allt känns så nytt.. ja, det ska det ju göra men nif attar känslan ? Jag är nog shopoholic, innerst inne. MEN jag har gett mig fan på att jag ska spara som in i helvete över sommarn, jag ska knappt slösa något ! Jag ska få ihop minst 3000 till slutet av sommaren och shoppa upp typ 2000 av det. Jag vet precis vad jag ska handla, iaf så ska 500 ungefär gå till ett par jeans, 600-700 ska gå till skor, resten ska gå till mysiga höst & vintertröjor, grejer till fest, mössor/halsdukar & accesoarer. om jag får 4000 istället för 3000, så ska jag nog lägga till en 500 lapp till min shopping, är det bara jag som älskar höst och vintermodet ? Mycket snyggare, mycket bättre än sommar och vår modet, jag trivs som bäst i tjocka tröjor, snygga jeans, XXXL halsdukar, mössor, skinnjacka och vinterstövlar. LOVE IT ! Sen är sommaren så sjukt skön den med ofc..  nej nu ska jag försöka reda u tmin " ekonomi " över sommaren. nu har jag efter den här veckan : 1000 riksdaler, nästa månad är det då fyra veckor och då tjänar jag ungefär : 1000 kr. = 2000kr. sen hoppas jag hinna måla vårt förråd = 600 kr till. så då blir det 2600 + julis månadspeng = 2800 kr. hinner kanske städa här hemma 2 ggr = 3200 kr. PRICK. det betyder att jag måste tjäna ihop 800 kr annars. om jag tvättar bilen tillräckligt mycket, klipper gräset osv OCH INTE SLÖSAR ETT SKIT. så har jag nog uppåt 4000 kr.  Om jag då tvättar bilen/grävaren och traktorn blir det kanske runt 200-300 . vi säger 300. så klipper jag gräset och hjälper mamma. kanske 100 till. då har jag 400, 400 kvar. då kan jag i regel ta 2500 kr ändå, för jag får ändå augusti månadspeng sen, och då får jag helt enkelt spara hela vintern....
HAHA åh förlåt, detta är ju så jävla ointressant det kan bli.
Jag sitter hä roch skriver om min ekonomi ? jahaja.. Nu kommer ingen vilja läsa min blogg mer :( men asså jag har tänkt det här i huvudet hela tiden ? Och så har jag skrivit ner det samtidigt.. helt sjukt.
jaja, nus ka jag upp och städa stevens hus, haha. och tänka på mina pengar.
Jag ska börja föra bok över min ekonomi tror jag, Nej upp till stevens var det.
Ciao !
Jag är nörd.
Erika

I can't stand the distance.

Mitt humör är som dessa 3 underbara låtarna :
- Bryan Adams - Here I am
- Bryan Adams - I will always return
Båda från Spirit.
- Wild horses - Natascha Bedingfield

Kalla mig hästnörd.
But you are the one. always and always, Sting.

Tältningen osv !

Hallå !
Jag mår så himla bra, visst.. jag är svettig för jag har inte duschat än efter joggingen men jag gör det alldeles strax men tänkte att jag skriver om tors -lör sålänge nu när jag är pigg nog att göra det. Senare lär jag väl bara vara zombie eller allmänt övertrött och överdriver det mesta så vi tar det nu då jag är på perfekt nivå sk.
Alltså
Charlotte kom hem till mig på tors. och hjälpt emig o packa ner allting, så duscha jag och så. & dom sista fem minuterna stressade jag ( som vanligt ) som fan tills min farbror skulle komma och hämta oss. och köra oss till Marieholm, först skulle han ju bara köra oss till stationen, men snäll och bäst som han är så skjutsa han oss ända till marieholm, det tyckte jag var snällt gjort and I adore him. Så vi kom dit då, så satte vi oss och tittade på Disney channel.. så kom Hampe och sen Makkan OCH . nu är det såhär, att det var uppehåll ute då killarna såkallat " umgicks " , dvs. det var rätt hyfsat väder, visst mulet men bra, inget regn ingenting. sen då hampe stuckit. så började det SPÖREGNA. och vi skulle tälta i grushålan ? ( jag och charlotte trodde dock att det var typ inte alls långt , bara lika lång bit från ica-badet typ i marieholm men nääädå, det var sådär flera mil utåt. okej kanske inte men långt som sjutton var det iaf ) och så kommer såklart killarna och bara : ni skulle sagt att vi skulel gå direkt och då hade vi lämnat hampe, så hade vi gått dit då det var uppehåll. haha, jag & charlotte småfnissade bara åt dom för varenda smarta jävel fattar väl att det var dom som drog ut på tiden. haha och nu till det roligaste.. då vi täckte för våra grejer med sopsäckar, såna stora svarta nivet. ( på tal om våra grejer, vår packning var enorm. det såg ut som om vi skulle flytta och inte tälta över en natt ) så kom Makkan på den genialiska idén att ha sopsäckanra på sig ? så han klippte hål för huvet och armarna och drog på sig den och då kom jag och tänka på dom negrarna som hade exakt likadant på sig på statoil då dom tankade mopparna. och jag hade svurit på att jag aldrig skulle ta på mig något sådant, men tji fick jag för det gjorde jag visst det . Alla gjorde det, och jag ahr nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv för fyfan vad fula vi var ! Och där giock vi med det på oss, inklusive all vår packning och det var rent ut sagt ett helvete, sen kommer vi äntligen fram till grushålan, sätter upp ena tältet och då vi ska sätta upp det andra tältet så är det ett litet, jävla. skittält som egentligen skulle vara till för en tycker jag, och det är ett helvete och sätta upp för det ska vara knäppa jävla pinnar på helt fel ställen, och ja. där trängde jag & makkan ihop oss, och jag ska säga er. att då jag vakna på morgonen låg jag intryckt i tältduken och den var våt och kall och den jävlen låg nöjd och belåten och bredde ut sig som om jag inte alls låg på mindre än en halv jävla kvadratmeter. Så jag gav igen och snodde det sista av hans tuggummin. och jag tänkte göra det diskret eftersom han ändå sov, sen fick jag veta på att han var VAKEN ? asså han blir bara värre och värre :O haha, dessvärre förlorade jag vadet. ( jag hade vunnit om jag gett järnet, men nu gjorde jag nt d eftersom jag täntke att jag ska hålla mig uppe ett bra tag samma kväll efter så då e d bäst att jag e lite pigg åtminstone ) så snacka om att han skröt sen. Aja.. då vi satte upp tälten ( Makkan gormade hela tiden om att han skulel sätta igång grillen för han var hungrig som fan ) vilket jag också var, men jag höll masken ändå. ja iaf, så efter tälten så grillade vi korv och det var skitgott för jag hade inte ätit något sen frukost ! Sen efter det så tände vi lägereld ( åh vad mysigt det låter ) , och jag och Charlotte grillade marshmellows med mariekex . Killarna roade sig med att spruta asmkt tändvätska hela jävla tiden så elden blev skitstor och jag & Charlotte sa åt dom att sluta och ja.. haha som d ska va nästan, sen då vi skulel släcka elden ( vi had einget vatten ) så vi la stora stenar på elden, så fick Tribbe tag på en pinne med glöd på, så han sprang omkring och typ sjöng/sa något. komme rint eihåg vad. men snacka om att kunna roa sig själv. haha.
Sen drog alla fyra in i tältet och typ bara satt och snacka, egentligen skulle iv ju badat, spelat kort och hej baberiba, men vi gjorde inte ens hälften av dom grejerna vi sagt att vi skulle göra. vi tog det som det kom helt enkelt.
Sen efter ett tag lämnade vi turturduvorna och fortsätte snacket i tältet ( iaf enligt Charlotte, för hon sa att dom hört oss snacka hela jävla natten, slutat typ vid fem och börjat igen vid 7 ) och det har jag inte minne av dock men tja.. Sen då vi vakna vid typ elva. Så åt jag & Charlotte marshmellows och chips och sånt till frukost och då vi skulel äta mariekex så hitta vi en tvestjärt där, superäckligt så vi slängde mariekexen i buskarna. efter kanske en halvtimme packade iv ihop allt, och påbörjade den låånga hemresan. som tur var så ringde charlotte hem och dom hämtade oss efter kanske halva vägen. Då var vi sjukt ofräscha allihopa, ingen hade borstat tänderna, bara levt på tuggummi, och alla var smutsiga och usch. vad hemskt, hahah. plus att mitt hår såg förjävligt ut. såvitt jag vet har det aldrig varit så lockigt och tvinnat och fy, så då vi lämnat Makkan & tribbe hemma så stack vi hem, duscha oss förjävla rena, borstade tänderna, sminkade oss, tog på oss rena kläder och alltihopa. och sen kom delar av charlottes släkt, vi åt midsommarmat & det var trevligt, sen fick vi skjuts till Marieholm.
& där var då Tribbe & Mackan och efter hand kom Hampe, Littan, Didde ? , Tobbe, ( Skaran ?, jag vetfan. men jag tänker hela tiden på Skatan, och nt något annat ) och jag tror nt d va fler. iaf, så såg vi på Kroatien-Turrrrklaaand och det var faktiskt roligt, speciellt att alla grabbarna blev heltokiga i slutet. sen såg vi Dead silence och den var inte så jätteläskig men ändå envisas jag med och skrämma upp mig själv..
Okej det var nog allt, jag tror inte jag glömde något.
Tack alla tre för världens bästa dagar , you're incredible och detta får vi göra om. !

Idag däremot, har jag sovit till ett ( japp jag har sovit i prick 12 timmar, herregud vilken sömntuta jag har blivit ) sen såg jag Grease, joggade och det var sjukt läskigt för det var något konstig ti skogen som körde som en idiot och likna en stridsvagn i miniatyr och det har kommit fler och fler underliga människor dit.. aja, i'm miss brave .. hahaha, plus att sen åt jag mammas skitgoda köttbullar. det sitter i sen barnsben, ja att jag älskar köttbullar ( utom mamma scans som luktar fis, fast okej dom är goda men njaä, hemmagjort är bäst ) sen har mamma handlat blåbär och hallon till mig så nu kan jag börja göra mina älskvärda smoothisar igen, hallelujah !
Nej nus ka jag vara lite social med Charlotte & Nathalie på msn, annars blir dom väl rasande snart ..
Ha det kanon allihopa !
Och gud vad jag är glad.
Puss på er
Erika

Tältningen

hej ! hemma från tältningen nu, det var kul men känner mig allmänt ofräsch och smutsig och fy katten ! Men ska duscha snart ( när Charlotte är klar för jösses vad den tjejen är seg ) OCH borsta tänderna, det känns som bakterierna bara flödar i munnen. blä ! Men så är det efter tältning och så, alltid likadant. därför förstår jag nu hur det måste kännas och leva på stenåldern, stackars människor ! Nej nu ska vi göra vid oss ( särskilt bli kliniskt rena ), sen kommer lite av Charlottes släkt hit och vi ska äta och sen blir det ännu en tur till marieholm city..
Vi har hyrt Dead Silence som vi ska se senare ikväll, sen får vi se hur det blir.
jag skriver om tältningen senare imorgon.

Men ha det bra
Pusspuss
Erika

incredible

Haha fy fan vad vi är dåliga.
Ja jag och Elin då.
Vi och vår torra humor slår det mesta.
Nu t.ex . alla vänner skriver ju hit och dit " älskar dig " & shit. Och eftersom vi också vanligtvis brukar göra det, men ändå skriver likadant varenda jävla gång, så har vi kommit på tvärtomspråket. Så nu kommer vi där " hejdå jag hatar dig minst i världen, du suger " typ. & vi har lik roligt varje gång.
Vi har aldrig påstått att vi är normala.

Nej sista inlägget innan nattedags . jag är ändå rätt pigg nu. så imorgon kmr jag vinna, sanna mina ord. ( som man säger ) haha, egentligen sa jag att jag skulle sova klockan 12. för då blir det torsdag fortare men vet ni vad ? DET ÄR JU torsdag nu ? egentligen.. & jag är riktigt glad över det, bara typ ca. 14 timmar till och vi är i marieholm för världens bästa tältning hos världens coolaste killar.
Nej. sängen var det.
Jag förundras ju nästan över hur jag ens kan skriva så ordentligt och bra och utan stavfel nu när jag är så jäkla trött.
Men men. ibland är man duktig
Ha det bra
Erika

Världens längsta, dagens citat.

Detta får bli ett långt dagens citat. Och ja ! jag vet att det står " dice " på min msn, men det kan vara för att jag har min msn på spanska.. haha, och fråga mig inte hur d gick till d är en lång historia, jävligt klantigt iaf och jag pallar inte ändra & ta om nytt och så, ha en trevlig läsning =)


- hampus dice:

halloj

Erika dice:

tjenamoss

Erika dice:

Allt väl ?

- hampus dice:

det e det väll aldrig? .. sjdå?

Erika dice:

Du e knäpp hampus ta vara på varje minut av livets goda som d heter

Erika dice:

självklart

Erika dice:

d är d väl alltid ?

- hampus dice:

he-he... jo, du e alltid glad

- hampus dice:

ska sluta fråga

Erika dice:

hahaha, nästan alltid..

Erika dice:

haha nej, man ska vara artig och fråga ändå trots att man redan vet svaret

- hampus dice:

jo

- hampus dice:

du har en poäng

Erika dice:

Det har jag alltid..

Erika dice:

hahahah

Erika dice:

- hampus dice:

hahaha D

- hampus dice:

*

Erika dice:

Menmen

Erika dice:

vad har du gjort idga ?

- hampus dice:

lekt med simon niclas och osten sjdå?

Erika dice:

Okej

Erika dice:

Jadu

Erika dice:

jag har varit i lund med charlotte

Erika dice:

städat, packat, joggat

Erika dice:

hunnit med en hel del idag ändå, trots att jag sover hur länge som helst

- hampus dice:

fett .. packat till?

Erika dice:

tältning imorrn

- hampus dice:

jaasså

- hampus dice:

najs

Erika dice:

yeah ska bli fett kul

- hampus dice:

okej

- hampus dice:

*låtsas bry mig jättemycket*

Erika dice:

HAHAHAHA

Erika dice:

* börjat hata hampus *

Erika dice:

HAHAAH

- hampus dice:

HAHAHAH

- hampus dice:

ursäkta mig men

- hampus dice:

jag

- hampus dice:

bryr mig

- hampus dice:

verkligen

- hampus dice:

inte

- hampus dice:

men hoppas du har skitkul

Erika dice:

HAHHAHAHAH men vafan du fråga ju

Erika dice:

JUST DET JA

Erika dice:

du fråga

Erika dice:

ja d ska jag fan ha..

Erika dice:

£

Erika dice:

HAHAA

- hampus dice:

HAHAHAHA

- hampus dice:

erika ska bli full

Erika dice:

HAHAHAAAH

Erika dice:

Erika dice:

dra åt skogen

Erika dice:

- hampus dice:

*tar tält och sovsäck och drar ut till snärjet*

Erika dice:

HAHAHHA

Erika dice:

men vad du e rolig idag då

Erika dice:

* ringer vildsvinen så dom kmr på middag *

- hampus dice:

har pansartält

Erika dice:

vad fan e d ?

Erika dice:

haaha

- hampus dice:

HAHAHA

- hampus dice:

pallar inte förklara

- hampus dice:

dt e mkt starkare än trä, som ditt huve verkar va gjort av

Erika dice:

ASSÅ NÄ NUI

Erika dice:

DIN SATANS SKITSTÖVEl

Erika dice:

GÅ OCH DRÄNK DIG

Erika dice:

HAHAHAHHAHA

- hampus dice:

HAHAHAHHAHA

Erika dice:

stakrae än trä..

Erika dice:

DTE FINNS INGET TÄLT

Erika dice:

m r gjort av någto sånt

- hampus dice:

går inte i trollsjön iad

- hampus dice:

jo

- hampus dice:

mitt tält!

Erika dice:

haha klart, om du anströnger dig

Erika dice:

jaha

Erika dice:

så ditt tält är starkare än trä ?

Erika dice:

men nt mitt fast d e gjort av samma.

Erika dice:

vet du en sak hampius..

Erika dice:

min hjärna kanske e gjort av trä, men ditt e helt ihåligt

Erika dice:

hahahahaha

- hampus dice:

- hampus dice:

dunka

- hampus dice:

huve

- hampus dice:

trä

Erika dice:

Erika dice:

dunka

Erika dice:

huve

Erika dice:

gör knappt ont

Erika dice:

pg.a

Erika dice:

ihåligt

- hampus dice:

du har ju trä mot trä iaf!

- hampus dice:

lika löser lika

Erika dice:

ja du kan ju alltid stoppa ditt huve i typ en påse.

Erika dice:

där är jku inget annat än luft i

- hampus dice:

då kvävs jag..

Erika dice:

Ja, eftersom ditt huve e helt ihåligt så fattar du ju nt att du ska ta ut huvet igen..

- hampus dice:

gå och tälj nåt snyggt av ditt trähuve va

Erika dice:

HAHAHAHAHA

Erika dice:

du e för söt

Erika dice:

hahahahaha

Erika dice:

detta e eärtt kul

- hampus dice:

HAHAH

- hampus dice:

ruligt

Erika dice:

ja och perfekt att d slutar bra för nu ska jag kila .. sängen kallar .D

Erika dice:

Puss på ihåliga hampus..

Erika dice:

Erika dice:

hahaha

- hampus dice:

tvi! träsmak i munnen


Händelserik dag.

hejhej !
Idag så vakna jag vid runt 11. så började jag städa duschen och så. sen ringer charlotte och vi snackar i minst en halvtimme, ett tu tre så går klockan och jag stressar som fan för att bli klar. går till stationen ( gåspringer ) och fixar biljetten, springer ner och uppför trapporna och är på perrongen max 30 sek tills tåget kommer. jag va väl där uppe 13:35. och tåget kom 36. snacka om att jag hade andan i halsen då.:) haha rättså komiskt för jag mötte elin, jesper och louise ( dom skulle till burlöv ) och jag och Elin hade snackat om att vi skulle iväg igår, så det var lite kul att det var vid samma tidpunkt och allt. Aja, sen träffade jag Charlotte , och vi hade väldigt roligt angående korv, sen tog vi bussen till nova, och det första vi gjorde var att äkta på donkan ( självklart ), sen leta vi runt i ALLA affärer efter bikini till mig, jag menar allvar, vi gick i typ alla tjejaffärer, till och med kappahl och lindex och sånt och där handlar vi typ aldrig, slutligen hittade vi en överdel på gina, och så handlade vi trosorna på h&m. svart var den, bandeauöverdel. rätt så enkel men åh jag älskar den ! hur fin som helst :) Efter det tog vi bussen till stationen typ, och då precis då vi hoppar av bussen ser vi pågatåget komma. och charlotte : vi hinner inte.. Jag : nä.. Hon : eller ? Jag : kanske.. Hon : vi kutar. så vi springe rsom fan, och jag knuffade flera på vägen, ner och uppfrö trapporna och vi hann PRECIS på tåget då man hör " dörrarna stängs " . Vi hade en jävla tur alltså ! OCH, jag har hållit på å missat två tåg idag, inte dåligt.. sen mötte vi Ahrling och vi snackade lite med honom, det var trevligt trots att han roade sig med att slå mig på låret ( jag hade shorts ) stup i kvarten, så såklart : innan vi stack iväg så smällde jag & charlotte allt vi kunde på hans ben sen kuta vi, haha. Efter det så gick jag och Charlotte till berga och handlade. som charlotte sa : man känner sig så vuxen.. Haha det kändes faktiskt lite underligt, men så är det väl. det blev runt 158 kr. och ändå billigt med tanke på vad vi handlade ( vi handlade till lite extra också som inte stod på handellistan, typ två drickor til oss och tuggummi för vi va törstiga som bara sjutton ) .
Och ändå då vi snackade om just turen innan, så fick vi tag på den SISTA engångsgrillen ! Hallelujah, det är vår dag idag !
IMORGON GÄLLER DET.
Vi är glada.
Det är liksom så med sommaren, att då ska man tälta. vilken jävla planering vid har haft till den här tältningen dock.
Ha det bra, nu ska jag packa innför imorgon.
Och om jag inte hinner skriva imorgon . så ni som åker bussen till marieholm och ditåt, så håll utkik efter två tjejer med typ jävla massa packning, täcke mat och väskor. så har ni hittat rätt ! haha, vi kommer se så jävla dumma ut.
Jag lär nog inte skriva förräns typ lördag, så ni vet. För efter tältningen följer jag med bästa hem och äter midsommarmat & umgås med hennes familj, sen gör vi vid oss så blir det mariehåla igen och vi kommer inte hem förräns på natten och då är jag inte så pepp på att skriva blogg, så det blir nog sängen bums !
Men ha en trevlig midsommar, ja vecka överhuvudtaget för det ska jag ha !
Så hörs vi på lör . ( kanske imorrn. )
PUSS
Erika

She will rock you.

Den här åsikten jag ska skriva om, handlar just precis om det jag känner nu.
Vad ska man säga?
Jag är så himla trött på folk som sätter sig på en, tror att dom är mycket bättre än alla andra, bättre än dig. Som snackar så jävla mycket skit och får så jävla många emot den här personen.
Jag ska säga det ordet jag hatar om det här . men : PALLA ! Palla var så jävla omogen och palla vara så jävla egoistisk och inte tänka ett skit på andra, palla tro så jävla mycket.
För det är precis det folk gör.
Dom tror att dom är bättre.
Men det är ni inte.
Ni är snarare mycket sämre för att ni inte bryr er om andra.
Ni är inte så perfekta som ni tror.
Här ställer man upp för personer. som jag kanske sagt innan : håller någon på med mina vänner, håller dom automatiskt på med mig. ja och vad är tacket ? INGENTING. nä men vet du vad, då kan du gå där själv. leka populär, för du har just mist en vän.
Folk tror kanske jag är en bitch, en egoistisk person som inte bryr sig så mycket om vänner, jag vet. jag kan verka som en jävla bitch ibland. men ni anar inte hur mycket mina vänner betyder för mig, vists jag är typ alltid glad, det är inte ofta jag är ledsen, men något finns där, jag bara tränger undan det. för jag tänker fan heller må dåligt över ngn som gjort så att jag mår dåligt ? Aldrig i livet.
Och det är många som sprider ut rykten om mig.
Men låt dom göra så.
Jag skiter i vilket.
Jag blir bar arg på folk som tror på det och inte bry sig om att lära känna mig.
Jag är inte sån. Som folk gillar och sprida ut elaka grejer om mig.
Jag är inte sån.
Sen är det upp till er om ni vill tro på det eller inte.
Men härliga människor, ni som kanske inte är såna som sprider ut rykten om alla, tro inte på rykten. Man sårar bara personer i slutändan. Och då är man inte mycket bättre själv, som dom som sprider ut ryktena.
Särskilt om ni sprider dom vidare.
För allihopa, hur jävla dåligt ni än mår. så ska ni ALDRIG låta ngn sätta er på er, ALDRIG låta någon få känn på att dom är bättre än er. ni har rätt och ta lika mycket plats som alla andra.
Skit i ryktena, skit i vad folk tycker om er. gå din egen väg, det kmr alltid finnas rykten, dom flesta antagligen falska. och på tal om falska kommer det alltid finnas falska personer, men du behöver inte vara sån.
Låt folk höra talas om dig, dåliga grejer. och påpekar någon något så kan man ju alltid säga " men du har iaf hört talas om mig ". Skoja till det. Skit i allt, Det är ditt jävla liv. Inte någon annans. Går du och är glad och skiter i det. så kommer dom folken som gör grejer i sin tur tycka att det är tråkigt. för dom får ju ingen uppmärksamhet ? Det är precis det dom vill ha.
För du är du, du låter ingen sätta sig på dig. & framför allt, du låter ingen hindra dig för något.
You will rock them.


Ikväll är det tisdag, och vad händer på tisdagar ?

Tja !
Jag är klar med hela huset, eller.. jag ska typ städa duschen och så har jag uterummet kvar men det känns så minimalt lite så jag är skitglad ! ÄNTLIGEN är jag klar.
Snacka om att jag har dragit ut på det här med städningen i flera dagar nu, känns som jag inte har gjort något annat.. Men så är det väl då man vill ha pengar :) Nu har jag exakt 500 kr. Farmor var här nyss och gav mig 100 kr som sommarpeng, tack så mycket farmor. 100 kr behöver man alltid ! Eller.. jag har faktiskt 400 kr som jag ska få av mamma ( jag ska få dom pengarna som jag tjänar ihop då jag städar här hemma i slutet av sommaren, annars handlar jag bara upp dom ) + 600 kr sen efter målningen av förrådet. som jag också ska spara, ska försöka spara så mycket som möjligt nu över sommaren.
Usch, jag är inte spara, jag är slösa. men jag måste verkligen bättra på mig angående det där !
Imorgon ska jag till Lund med Charlotte, får ta med mig typ 300 kr, så nu har jag bara 200 kr kvar :( hur som helst, jag behöver en ny bikini. eller behöver gör jag faktiskt inte men jag vill ha en med bandeau överdel och det har jag inte. och 100 kr behöver jag till och handla lite smått och gott innför torsdag-fredag.
Att få umgås med vänner, så är det faktiskt värt att slösa :)
Ska bli jättekul.
Ikväll så är det i huvudet på gynning och gossip girl ! jag kan inte säga det för lite : men jag älskar verkligen dom programmen, så jävla bra/roliga . och allmänt underhållande för mig.
Love it !
Nej nu ska jag fortsätta städa, sen blir jag klar och då ska jag kanske träna så smått och sen television till 10. burken sen ( antagligen ).
Ni får ha det så bra
Erika

Ingen fest för mig inte :(

Haha hej.
Hur är det med er ?
Jag mår bara bra, lite trött bara.
Nu är det såhär, att jag och Elin har velat i minst en timme nu. ska vi på fest eller inte ? ( I sjöholmen för er som är intresserade ) Elin ansträngde sig och fick vägbeskrivning från stehagsstationen ( hahah nej vi kan inte hitta nånstans här, tillochmed inte i stehag ) . men för det första tänkte vi att 1. vi pallar inte gå 4 km. 2. Vi hittar ingen skjuts hem. 3. Vi var trötta. och tillslut 4. det spöregnar ? haha så tyvärr mina vänner, jag ska städa ikväll..
Hahaha vilket liv jag har jag vet.
MEN det blir förhoppningsvist party på fre !
Nä men hallå, nu kommer mamma in och bara " du får inte dammsuga och sånt nu klockan halv nio på kvällen. jag har ju nyss dammsugat också för att jag trodde inte att du skulle göra det "  ( ännu mer anledning för mig och dammsuga nu, då hon redan har gjort det. )
vad konstigt.. jag har inte märkt att hon har dammsugat.
Jag : men nu har jag satt upp alla mina lådor på sängen, jag orkar inte ta ner dom igen..
Så nu ska jag sova i min syrras rum ( hon har flyttat hemifrån till sin pojkvän över sommaren, pg.a sommarjobb i båstad ) .. orkar inte ta ner lådorna från sängen.. kan jag skylla på att jag är trött ?
Latmask är väl tillåtet ibland ?
Jag ska dock ta och damma lite i dom sista rummen.. jag brukar typ dela upp halva huset. haha nej föreställ er inte att halva fram till köket typ e städat och resten ser förjävligt ut, nä asså d e såna rum som vi aldrig är i som jag " delar upp ". dom blir ändå alltid skitiga eftersom vi inte är där heller..
Men nä, nu måste jag verkligen kila.
Dammtrasan kallar.
Puss puss
Erika

Jag älskar er

Okej, nu ska jag säga som det är.
Jag vet inte vad jag gör.
Inte alls faktiskt.
Ibland känns det så rätt, ibland känns det så fel.
Jag är så jävla förvirrad.
Jag hjälper en del, som inte förtjänar att hjälpas. Folk hjälper mig, för saker som jag själv är osäker på.
Man ska alltid välja sida hur som helst, man får inte stå på bådas.
Jag vet inte om jag gör rätt, det är så jävla läskigt, jag hatar det. jag hatar allting.
Känslor kan dra åt helvete för jag vet ändå inte vad jag gör.
Jag säger till dig att du är fel för mig, när jag inte vet om du verkligen är det.
Jag säger att du är fel för mig till alla, när jag hela tiden funderar på om du verkligen är det.
Jag säger att jag är osäker på om jag vill ha den ändå, när jag vet att jag vill. Det tar bara så jävla lång tid att det är drygt. Jag ger upp ja jag är väl sån.
Men efter ett jävla år är det så jävla jobbigt. Jag vet. " Jag känner ju inte den på samma sätt, men nu gör du ju det, du är en lång bit på väg " MEN NI HAR INTE HAFT DENNA JÄVLA LÅNGA BITEN OCH GÅ IGENOM !
Jag vet om att jag kan dra förhastade slutsatser, okej jag vet om det. Men jag har TRE som jag inte vet vad jag ska göra med. Jag är så jävla falsk känns det som just nu.
falsk jävla hora.
Ni tror att jag leker med folk, att jag får bestämma mig.
Men ni går inte igenom det som jag gör.
Ni vet inte hur jag mår, det är inte så jävla lätt som ni tror.
Försök och tänka in er i min sitation.
Ja jag ska vara glad.
Jag vet att jag har sagt det miljontals gånger.
men det känns inte som det just nu.
Jag vill , Jag vill bara vara vänner med alla. välja rätt.
förstår ni hur rädd jag är att inte välja rätt.
För allting känns rätt.
Ändå är det något.
Om bara allt kunde vara så jävla bra.
Kanonbra, som om ingenting hade hänt.
Snacka om att jag hade levt i paradiset då.
Men nu lever jag inte i paradiset.
Nu lever jag i ett helvete där jag inte kan välja.
Jag vet vad som känns rätt men ändå inte.
Jag lever i ett helvete där rätt & fel har blandats ihop till en suddig massa. Där tre helt underbara personer har fått mig att få hjärnsläpp.
Jag driver inte med någon av er.
Jag lever i ett helvete där jag inte vet vem av mina vänner som är kvar. Vilka som ljuger för mig, vilka som är ärliga för mig. jag lever i ett helvete där jag är osäker på om jag sviker min bästa vän.
Hu rmycket ni än kommer hata mig, kommer jag ändå alltid och älska er.
Och tack ni som kämpar för mig. om mig, det känns bättre än ni tror, trots att jag blir mer rädd då. för om jag sviker er, inte med mening förstås, kmr jag aldrig förlåta mig själv.
Jag känns så misslyckad.
Men jag ska klara detta.
Jag ska kämpa för det som jag vet jag vill ha.

Jag älskar er.
Och
Jag älskar dig Nathalie, min bästa vän.

Charlotte var här idag ! :D

Om vi säger såhär, kanon bra dag. ändå inte.
Charlotte var här och det var hur bra som helst ! Haha speciellt vår campinglista.. hahaha, jävla tönnar är vi.
För det andra var det en mindre bra grej som hände och det var inte lika roligt.
Men jag hoppas det blir bra igen.
Förlåt
Nu sitter jag här och är allmänt skittrött. Fyfan, släng hit en dos med energi så blir jag glad.
Nej jag orkar inte skriva mer.
Dagen skriven idag, jävligt förkortad.

- Vänner, ni är guldvärda.
Erika

Några få ord

Oj vad jaghar skrivit mycket inlägg idag, men javisst det är dags för ett till !
Tänkte bara säga kort och gott att :
1. Joddla med siv är bäst.
2. Nu ska jag till Sandra och det ska bli sjukt kul !

Hejdå jag är på hugget !

Jotack

 Han var grann men inte grannare än grannens gris.

haha hoppsan

sandra säger

HAHAHAH

sandra säger

är du inte klar än...

sandra säger

HAHAHA

Erika, Inte här ! säger :

jaha skulle jag göra vid mig ?


Farmor & Jag

Jamen jo, jag håller också med om att " Jag och min Farmor " låter jävligt intressant, nästan så att man bara råkar bläddra förbi det lite så diskret MEN nu är det såhär, min farmor är faktiskt rolig.
Och nä, det säger jag inte just för att hon är min farmor. utan hon är faktiskt rolig. Eller, kanske inte direkt rolig det beror på vilken sorts humor ni har men hon är rent ut sagt : dum-i-huvudet.
Förlåt farmor, inte snällt. men du är bra dum-i-huvudet.
Hur fan det kan gå ihop vetekatten men det är så iaf.
Jag ska berätta lite roliga minnen med henne då, så förstår ni att hon är bra dum-i-huvudet.
Nej nu har jag använt dum-i-huvudet rättså mycket nu, jag förkortar det dih.
Ehm det första roliga är då för några år sen, Det är vinter och isigt överallt.
Farmor kör bil. för övrigt så har hon nackspärr men det hindrar ju inte henne, hon ber oss flera gånger att kolla om det är " klart " överallt.
Så ska hon då parkera, det är en liten uppförsbacke till parkeringen och den är helt och hållet ISIG..
Hon kör försiktigt upp, men bilen kasar ner igen..
Hon försöker igen. Bilen kasar ner igen..
Sen blir hon förbannad, och trycker jävlar så hårt på pedalen så det tjuter om däcken men ja.. just precis,.. bilen kasar ner igen..
Så där gör hon många många gånger tills en familj som bor bredvid parkeringen typ, går ut och kollar förundrat på oss.
Jag och Linda skäms ( svårt och inte göra det liksom ) och lägger oss ner i sätet så att ingen kan se att vi är där.
Två familjer kommer ut.
Dom skrattar.
Jag menar, har dom inget annat liv än och kolla på oss eller ? dom kunde väl åtminstone stannat därinne och skrattat i fönstret men nädå. och jag ska säga den ena familjen som stod där längst, gå in pappan men den jävlig fula cowboyhatten, tro att du är cool va.
Tillslut så säger farmor trött " Gå in och kalla på Robban ".
Jag och Linda smyger ut, springer därifrån och visar oss aldrig igen förräns bilen står uppe på parkeringen och familjerna gått in.
Ha... Ha
2.
Vi kör in i skogen, eller.. vi ska till något ställe också kör vi fel så vi kommer till två gubbar som hugger ner träd.
Eller hugger och hugger, dom hade väl såg eller vad fan vet jag , men dom var iaf gubbar..
och högg ner träd heter d väl i alla sammanhang ?
eller nä okej. Sågar ner träd *
Ja, så ska vi köra tillbaks då, så backar farmor tillbaks.. och hon med sin nackspärr ser inte ordentligt och vi åker på en stor sten.
Och på något konstigt sätt hakar det sig fast mellan hjulet och bilskitet där då va, och farmor gasar. och hon fattar inte vad det är för fel.. gasar och gasar och tillslut knackar en av gubbarna på rutan och bara " Du har fastnat i en sten "
Farmor går ut och börjar asgarva, gå rin igen och försöker backa/gasa och vice versa för att komma därifrån.
Gubbarna hjälper inte till, nädå. dom står och kollar lika förundrat som familjen tidigare.
Och tror ni inte, att den ena har COWBOYHATT ?
Jo minsann.
Tillslu tkommer vi iväg men jag kommer alltid förknippa cowboyhattar med något dåligt.
3.
Vi är i stan. Sitter i bilen.
Väntar på att få köra, då går ett gäng killar bakom bilen och tycker väl d e roligt, för dom slår till bilen lite där bak. ja så det hörs förstås.
Och Farmor blir vansinnig , backar satan och håller nästan på att köra på killarna..
hahah. Dom blir skitskraja och börjar springa, och farmor kör efter och tutar, tutar, tutar.
Hahaha.
Jag har nog aldrig sett någon springa så fort.
4.
Jag är med farmor, vi har varit i Dalby hage.
Vi är på en rätt trafikerad väg , inte en motorväg men rätt stor ändå. helt plötsligt då vi är mitt i en nerförsbacke, en rätt så lång sådan. så ser farmor träd med några blomsorter på andra sidan vägen.och så frågar hon om jag någon gång " luktat på nyutblommade såna " Jag : nej..
Hon är jäkligt intressade av blommor kan jag be och få tala om.
Och den jävla farmor.. hahah ja, hon stannar mitt i nerförsbacken, rusar ut och springer över vägen och bilar tutar och förare blir arga och vice versa.. Jag ser att hon tar av en bit av blomman då, sen springer hon över. ser sig knappt för, bilar tutar.. förare blir arga... hahaha. och nu till det roligaste.
Och bilen börjar rulla ?
Ja bilen börjar rulla, det är ju nerförsbacke och jag sitter i och skriker ( inte fa tänker jag på å dra i handbromsen just då ) Och sen bara " visst fan handbromsen " Och jag drar i handbromsen, farmor hinner precis öppna dörren och kastar sig in och bromsar på pedalen.. haha, då hade vi åkt så långt så vi va typ nere från nerförsbacken. hahaha.
Farmor Farmor..
5.
Farmor kommer hem till oss.
Och bara " Jag har prövat ringa hur många gånger som helst, ni svarar ju inte "
Pappa : men vi har varit hemma hel adan.. ingen har ringt..
Farmor : jodå, 5 ggr !
Pappa : Funkar telefonen då ?
farmor : självklart.
Så rotar hon runt i väskan.. och drar upp fjärrkontrollen till tv ?
hahaha, hon är nog mer korkad än vad jag är.

Nu kommer jag int epå så mycket fler.. Lägger väl till om jag gör det.
Mm, jag älskar min farmor.
Hon är bäst !


Dagens citat

Mamma : Jamen du ringde och sa direkt " Mamma jag är nykter "
Jag : Gjorde jag ?

haha fattar ni det roliga i det hela ?
Att jag var så " full så jag kom inte ihåg vad jag sagt "

Tränat

hej !
Tränat nyss, i 50 minuter + situps. det var sjukt härligt, känns som det var evigheter sen.
Och jag är glad nu. precis som innan ( för en gångs skull så ville Sandra att jag skulle träna, för att jag skulle få minskad energi, men hjälpte det ? Nä )
Ska träffa henne snart som sagt :)
Ja jag ska börja skriva ngn åsikt snart också.. men orkar inte just nu, har inte riktigt "glöd" för och skriva heller faktiskt.
Så ja, det var bara några meningar jag skrev nu vid tre, men äsch då. Bättre än inget väl ?
Ciao härligheter !
Erika

Gomorgon

Gomorgon !
Fyfasn vad jag är trött, men haha. jag satte igång joddla med siv - kaj e gaj nu så nu blev jag lite piggare. haha den är förjävla dålig egentligen.
Men den gör mig glad.
Idag blir det mest att ta det lugnt, ska iväg och glo fotboll med sandra, hampus m.fl sen, ska bli skitkul. ! Har inte träffat dom på evigheter.
Min bästis Ludvig är i USA nu, haha och förlåt Ludde men jag har tyvärr inte märkt att du är borta förräns idag..
Det är sorgligt men så är det, mitt minne är inte riktigt på topp, jag är nog lite av senil, undra hur det blir då jag är gammal.. usch, man vågar knappt tänka på det ;P
Jag är sugen på fest igen, jättesugen till och med. Så blir det ngn nånstans så var vänlig och hör av er tack !
För som Nadia sa :
Till en fest är man alltid välkommen.
Nej nu ska jag gå och käka frukost, är hungrig som jag vet inte vad men min mage skriker..
Puss på er alla härliga människor !
Erika

Kaj e gaj

Hejhej !
Hur är läget ?
Jag mår fortfarande bra men ja, jag är slö som jag vet inte vad.
Va nyss och åt smörgåstårta hos grannen, det var gott. och nu ska jag mest ta det lugnt och sätta mig vid tvn och så :)
haha, Victor har skaffat Joddla med Siv - Kaj e gay ( heter den så ) till kära mig, jag tycker han är jävligt bra just nu för jag har försökt få tag i den hela dan ! Nathalie är också väldigt glad. Vi har på sätt och vis kärat ner oss i den låten.
vad ska alla göra i sommar ?
Jag vet inte riktigt än, har ingenting planerat men äsch då, sånt är skönt. vi hoppas på en massa fester, bad och sol förstås ! Annars blir det bara vanlig svensk sommar för mig.
Giss avem som har fått låten nu !
Jo jag, så jag och Nathalie har riktigt roligt nu. Haha
Men ni får ha det så bra
Pusspuss

Party

Hallå !
Idag mår jag skitbra, dock en aning trött och hängig efter igår men annars är det fina fisken. På tal om igår så var det skitkul, dock en aning tråkiga händelser men det går väl vägen.
Nathalie var askalas. ( haha nathalie jag ber om ursäkt att jag skriver det, men det var så roligt ) , och ja, hon själv tyckte ju inte det var roligt och min rygg är en aning öm efter att hon praktiskt taget klängt på mig hela kvällen men det är lugnt.
Vi hittade på en del kul ändå, vi gömde oss bland träden för att dricka ( för att ngn annan inte skulle ta vår dricka förstås ) och vi smygbadade på badet. Vi är då jag & Nathalie, Makkan och Macke ( ändå lite komiskt att dom heter likadant )
Saknade Charlotte i slutet bara, men jag ska träffa henne i övermorron så jag e glad :)
festen var ändå rätt lyckad tills i slutet då det hände en bilolycka som ja.. man blev jävligt chockad så att säga. Men allt är bra med dom som var inblandade och så men det är klart att det sitter i.
Lyckat slut på festen jag menar..
Nu sitter jag här och funderar på att liva upp mig lite med ett träningspass, ska till mina grannar och äta middag sen.
Just nu känner jag inte för det ( skulle egentligen träffat sandra, hampus m.fl somjag inte gjort på typ evigheter men det sket sig såklart iom att jag skulleiväg, och jag bönade och bad så gott det gick men så är det. och som jag sa : trots allt ska dom bjuda oss på smörgåstårta och det var nog därför jag tackade ja från första början.. ) haha, aja. Imorgon ska jag iaf träffa alla godingarna och vi ska glo på fotboll på tv, det kmr bli trevligt får jag hoppas :)
Ska kila nu, ska ta vara på sommarlovstimmarna ( trots att det inteär sommarväder ute )
Ciao !
Erika


Sommarlov

Hejhej ! Tänka sig, Mariehåla blir av ändå.
Först skulle det ju inte bli det. I och med att Natta kanske inte fick, men nuså är allt grönt och vi ska dit ikv. !
Skolan idag var glad men sorglig, folk grät överallt och det var inte så roligt MEN, nu är det trots allt sommarlov ochd et firar vi med ett stort leende och party.
NU ÄR DET SOMMARLOV. WOOOOOOOH !
Var ändå tvungen att ha lite glädjekänslor innan jag sticker..
För jag ska laga mat med pappa nu :)
Lövbiff, bearnaisesås och pommes :) mums !
Men vi hörs senare ! Puss puss
Erika

Dagens citat

Nathalie : Alltså erika, nånting säger mig att du inte alls är ledsen, du bara spelar.
Erika : Du ser alltid igenom mig..

Laserdome

Hejhej !
Idag var vi på Laserdome. Det var sjukt kul ! men jag tycker två omgångar räcker, tredje gången kändes mer lite uttjatat, då man kommer ut därifrån vill man ju ha en sån känsla, åh jag längtar till nästa gång ! men det var mest skönt och bara pallra iväg till donkan, käka liteoch sen strosa runt i malmö och allmänt chilla och prata.
Haha på Laserdome.. så va r det typ becksvart på ett ställe. hahaha, så jag sprang rätt in i väggen. hahaha, klanterika jajjemensan !
Idag regna det en hel del också ju.. men det var bara mysigt ( kan tänkas för att vi hade tak över huvet men ändå ). Och det vars vinkallt ute tyckte jag, och dum som jag och Nathalie var så handla vi isglassar ? haha hjälper ju.. haha men fyfan vad jag, Åsa, Nathalie och Charlotte hade kul i Malmö ändå =)
MEN Det var nice ! och jag kmr alltid tycka att 8c är bäst!
Nu imorgon är det skolavslutningen sen blir det party, ändå härligt med sommarlov, men nu har jag inte nån direkt sommarkänsla, kan tänkas för att det är regnigt och blåsigt ute OCH för att jag mest fryser som fan.
( hungrig också )
Men innan maten ska jag träna si och sådär 35 minuter, Eller 45 min. beror på vilken typ av pass jag väljer.
Några situps sen klart !
Vi hörs !
Erika

I HUVUDET PÅ GYNNING !

Gissa tre ggr vad som har börjat igen !
I HUVUDET PÅ GYNNING !
Jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag..
Nu blri tisdagskvällarna fulla med gossip girl och i huvudet på gynning som förut, och det faller mgi alldeles utmärkt i smaken.
Nä minsann.
Nu ska jag gå och kasta mig i sängen, sova ut ordentligt till kl 8 ( japp det blir sovmorron för mig , en timme längre ) sen blri det klassens dag !
Jag är lycklig, ja jag är lycklig mån.. okej ni vet redan vart jag vill komma.
" x o x o " ( fråga mig inte om det stavas annorlunda, men jag förkortar d isf )
Erika

För det som levt, kan aldrig dö

Jag vet inte hur jag ska säga det här men.
Jag begriper mig seriöst inte på en del människor.
Inser ni inte hur samhället är ?
Folk mördar.
Folk våldtar.
Folk rånar.
Ingen är trygg längre.
Det var inte som förr, som min mamma alltid berättar för mig.
" Det var visst då brott, men inte alls som nu. Jag kunde cykla/gå hem mitt i natten utan att bli överfallen "
Det är inte så längre.
Man kan inte vara tryck för fem öre.
Det räcker med att gå hem själv, man vänder sig om axlen så fort man hör något, pulsen slår snabbare och snabbare, och om man går genom något ställe där man ens hört att något har hänt börjar man nästan gå-springa.
såna där jävla idioter har spridit skräck i samhället.
Det är inte tryggt någonstans.
Den enda gången man är trygg är väl då man är ett stort fett gäng. Och då är man ändå inte ens 100 % trygg, det kan komma ett annat gäng som är fler.. farligare och sugen på att slåss.
Killar, råkar mer ut för att någn rånar en kanske, eller att någon kommer fram och slår en realös till man ligger på marken och knappt kan röra sig.
Sen skrattar dom, sparkar till några gånger till på någon som REDAN LIGGER NER !. för att visa sig coola för sina kompisar, går och kallar inte på hjälp alls.
Oftast finns det någon i det gänget, som nyss slagit ner den personen. som faktiskt VILL och KAN hjälpa till, Men den gör det inte, den VÅGAR inte. den är feg som ett kräk. mer än så är det inte.
För jag har sagt det så många gånger : Att slåss är bara ett tecken på ett dåligt ordförråd.
Och att slå på någon som redan ligger ner ? hur jävla fegt är inte det ?
eller ännu värre. att vara ett gäng och slå ner En eller kanske två personer ?
Ni är så jävla fega så det inte är sant ! Utan ert gäng hade ni inte varit något !
Eller överhuvudtaget. Att slåss ?
Jag kan hålla med om att våld är en lösning ibland, som ex. självförsvar, men det är SJÄLVförsvar ? Utan våld överhuvudtaget hade självförsvar inte varit nödvändigt.Det hade inte ens existerat.
Visst, våld kan inte utrotas. låt folk kriga om dom nu har sånt jävla behov av det, men att göra en massa skit i samhället, vår hemstad. är bara patetiskt.
Vad försöker dom visa egentligen ?
Man kan ju undra vad som rör sig i sådana idioters huvuden.
Är det också ett behov av er kanske ? Jamen slå då på varandra, och lämna oss andra utanför.
För det första, att RÅNA. vad är det för jävla sätt ? ta ens grejer som inte ens tillhör en själv, hota och gör aandra grejer för att få det man vill ha. Till och med då man själv har dom grejerna . Jag kanske har 1000 spänn i plånkan och så kommer någon och hotar mig så jag knappt kan stå på bena så jävla rädd jag är, och så lämnar jag över dom pengarna som jag samlat ihop under så lång tid. tänk om jag är en sån person att jag nästan aldrig har så mycket pengar, jag har samlat ihop det i låt oss säga ett halvår, ett helt år kanske till och med, och så kommer någon jävla idiot som jag har lust och banka skiten ur så att det är DEN som ligger på marken, det är DEN som blöder som fan. det är DEN som man sparkar på som redan ligger. det är DEN som är så jävla skraj så att den håller på att skita på sig.
Och mina pengar är borta.
det året var meningslöst.
Nu är jag tillbaks på ruta ett igen.
Jag kanske är fattig som fan, kanske inte så jag går på gatan men har svårt med allt.. jag har samlat ihop dom pengarna till ens mamma som kommer bli överlycklig då hon ser vilken möda man har gjort.
Man får inte se sin mamma överlycklig.
Man får se sin mamma gråta över sin dotters eller sons skull. deras möda, som var förgäves. Deras dotter/son kanske till och med blivit slagen så att det inte kan röra sig pg.a den först inte velat lämna över pengarna. Tänk att se sin nära och kära ligga på sjukhus helt sönderslagen ?
Det vackra ansikte som man ser så mycket av, är täckt av blod.
Tänk om den personen som rånar och slår, själv hade sett det. Sin egen bror eller syster som legat där.
Då hade det plötsligt inte varit så roligt längre.
Och för det andra, våldtar.
Tänk att vi tjejer ska vara skräckslagna för att bli våldtagna ?
Vi kan inte gå igenom stan mit ti natten utan att det är stor chans att något händer.
Det märker man bara, om vi råkar ha kort kjol och linne på oss. och högklackat, så många killar som tutar och gör sig märkvärdiga, visst det är ju komplimang, många av dem tycker väl antagligen man ser bra ut också. Men då vet man också att man ser lite utmanande ut. Och vi behöver inte tänka påå det, nu ser vi utmanande ut, men folk tycker det. vi menar inte att se så ut, men det ger fel signaler.
Jag tycker det inte ska ha någon betydelse vad vi har på oss alls.
Men det är så nuförtiden.
Jag fattar inte hur folk kan tänka. hur folk i det ögonblicket kan tänka " där går en tjej, hon har kort kjol och linne på sig, jag är kåt " , hoppa över den här tjejen, kanske till och med fler än en, hålla fast henne och kn*lla henne sanslöst ( ursäkta ordspråket ) då hon inte ens är vill. varken hon vill, varken kroppen vill eller ens är förberedd på det. och sen ligger hon där, blöder som fan,g råter som fan, får men för livet. och kanske till och med blir halvrädd för killar/män.
Många blir det.
Hur fan kan folk utsätta någon för detta ?
Och en del ANMÄLER INTE DET ENS ?
Jag förstår att det är svårt, men dom jävlarna ska inte komma undan !det dom har gjort är FEL och det är skitsamma om man hade gått NAKEN I STAN, man har absolut ingen JÄVLA rätt att bli våldtagen för det !
Säkert hotar en del också. " går du till polisen så sk adu få se " . det är inte jag som ska få se, det är du som gjort något sånt jävla hemskt .
jag hade velat vara någon betydelsefull person, somd et heter nuförtiden, som sätter dom osv. Dom som gör något sånt här hemskt. jag säger bara : jävla psykopater. Det är något som står jävligt fel i huvudet på er, Jag tycker att ALLA dom somg ör något sånt här, dom ska få tillbaka med samma mått, då dom går själv hem en natt, utan kompisar. ska någon sätta på dom så jävla hårt. och säga " går du till polisen så ska du få se " .
Så förstår den personen kanske hur det är.
Och jag hoppas, att den personen också kan ligga ner och gråta, blöda och få men för livet.
För någon som gjort såhär, utan det minsta dåligt samvete. kan få så mycket spö så att den inte kan gå igen.
Anser jag.
Och slutligen, mord.
Det fattar jag också mindre av.
Vem tänker så ?
Vem får för sig att döda en person, som har familj, släkt, nära och kära.
Tänk att sitta hemma, mamma/pappa kommer inte hem.
Sen kommer någon .
En polis, ringer på dörren och berättar att ens mamma/pappa är död.
Mördad.
Knivskuren.
Kanske skjuten.
Kanske torterad till döds.
en person som inte har något samvete i kroppen, hade dödat någon som inte gjort något.
Som var så älskad av alla andra, livet är slut.
Livet är även slut för dom andra, kanske inte själva livet. men allt är tomt.
vad finns kvar?
Det finns inget kvar.
Personen, finns inte kvar.
Man kan gråta så mycket att dte inte finns gråt kvar.
INGET FINNS KVAR. INGET, INGET, ALLS !
Man kommer aldrig få träffa den här personen igen.
Hur fan kan en person göra såhär ?
Mörda någon.
Det är såna här idioter, som inte förtjänar att leva. Jag inför gärna dödsstraff för dessa personer.
Hade det hänt mig.
Så hade jag velat mörda dessa personer.
Jag hade nog tagit den smällen, att sitta inne för mord. om den personen mördat någon av mina.
Det låter hemskt.
Men känn ilskan, för dessa personer, vad fan håller dom på med ?
Jag läste någonstans, att visst. det är väl ett hot på sätt och vis. men jag tror allt tycker så.
det stod såhär :
Rör inte någon av mina, det komemr stå er dyrt.
Människa, världens bästa citat.

Om allt är bra, trots att man mist någon. av helt enkelt naturliga skäl, livet var dags att sluta. eller av mord. och att den personen fått stå dyrt för det han/ hon gjort.
Att någon bara är död.
Så hittade jag en dikt, som jag ändå tyckte va bra.

:
Du föddes, du levde och dog.
Ett enda sug kan vara nog.
Det hade kunnat vara jag.
Det hade kunnat vara vem som helst av oss, som legat död idag.
Men du finns kvar hos oss ändå, i alla våra dar.
Du finns i oss, finns i mig, hos alla som är kvar.
Du finns i sol, du finns i snö.
För det som levt, kan aldrig dö.

För det som levt, kan aldrig dö.

- Jag hoppas ni tar åt er.
Alla måste kämpa för något bättre.

Erika


Heja Sverige !

Tja !
Herregud vad jag mår toppen idag, har väl mått det si och så vääldigt länge.. det går inte att vara ledsen/sur/negativ alls ! Aja.. två dagar kvar i skolan nu :) Och idag fick jag reda på 4 betyg till. No: MVG. Religion: MVG. Historia: MVG. Svenska : MVG. jag är så jävla glad !
Eftersom vi ändå är inne på betyg nu. så dom som jag har fått reda på är också följande : Slöjd : VG. Musik: VG. Gympa : VG. Eng: MVG. Matte : MVG och tjarå.. vi ha rnog inte fått reda på fler =) Snacka om att jag är nöjd. Har redan höjt mig i tre ämnen sen förra terminen, kanon ! tror dock att jag sänkt mig i geografi.. pg.a mitt urusla enskilda arbete men skitsamma ! det tar vi igen nästa år..
Hur som helst så red jag igår. Vi hoppa barbacka, och min pojke var superduktig ! i hoppning brukar han annars vara jävligt pigg men närå, det gick super denna gången :) hehe.. så hoppa vi ett hinder, och ja. så tänkte väl han att nu har jag varit så duktig så länge, för han börja galoppera satan, bocka o sparka bakut, och första bakutåtsprånget satt jag fast, andra kasade jag ner på sidan, flög som en vante och landade på marken. Det är fjärde gången i hela mitt liv som jag har ramlat av ! och ändå har jag ridit sen jag var ca. 5 år, ( ridskola dock sen jag va runt 8 år ) haha, men japp. jag reste mig lika snabbt som jag ramla av och började skratta, ja jag är helt seriös. men då man inte slår sig och mår bra så är det faktiskt väldigt kul och ramla av...
Men inget ni behöver testa direkt men ändå :)
Idag hade också jag o Nathalie jävligt kul i skolan, dock ganska så trötta i börja och det var väl det som drog igång oss.
Och så var Victor N, ahrling och liknande dumma mot mig lite.. Så utbrister Nathalie : aww, är dom dumma mot dig gumman ?
Och jag kan lova er, att höra Nathalie nilsson säga gumman var det roligaste på hela dan !
Nathalie är som sagt min bästis. bästis från bäst. got it  ?
Imorgon blir det Malmö med klassen, laserdome osv.. ska säkert bli trevligt :) jag hoppas verkligen inte att det regnar !
Sen tors. skolavslutning ! Förjävla härligt, antagligen party på kvällen sen och det ser vi fram emot !
Nej nu ska jag kila till min granne, vi ska mest sitta och snacka antar jag, men det är trevligt PLUS att jag ska kolla på dom ursöta valparna ( nyfödda ). Sen blire GOSSIP GIRL ikv, även Sverige-Grekland men det börjar typ samtidigt så jag får glo lite på det efter gossip girl isf. annars blir det till och ta reda på resultatet och lite spännande inom matchen ( om det nu blir det ) på någon nyhets/sportsida sedan..
HEJA SVERIGE !

Ha d
Erika

Kärleken checkar in

Hej ! skriver lite snabbt i pausen..
Gud vad filmen Kärleken checkar in ( går på 3an just nu ) är bra. Den är så himla mysig och gör att man blir helt glad och varm. Älskar såna filmer !
Aja.
Var ute och jogga nyss, mm det är härligt. Jogga bara en liten runda i.o.m fotbollsturneringen imorrn, måste ha extra energi till dess.
HEJA HEJA HEJA !

Ciao !

Söndag

Tudelu !
Ledsen att jag inte hunnit med några " åsikter " på några dagar, men jag har helt enkelt inte haft tid ! eller jo.. haha, tid har jag haft i massor men vem vill sitta inne vid datan då det är så fint väder liksom ? helt underbart !
Lördag/söndag, ja igår så städade jag, fyfan vad lortigt det var men jag fick mina 200spänn iaf ! Så jag är glad, känns inte som jag är lika pank nu längre, då man har exakt 0.00 så är det inte trevligt.
Imorgon är det då fotbollsturnering, fyfan vad skoj det ska bli ! jag är taggad till tusen och sve-8c. here we come, vi kanske inte vinner, men vi ska ha så jävla kul. och bara alla kämpar så är jag fullt nöjd, ( trots att jag vill vinna som fan.. , haha ) Och vår favoritcitat :
Vi kanske inte vinner, men vi losar med stil.
Inget klår 8c !
Så är det.
Vill också säga ett stort grattis till älsklingsCharlotte som förlovat sig med Tristan, jag är glad för er skull :) Även min sötnos Elin, är jag också glad för men det får ni inte veta varför.
Vi hoppas verkligen att en tur till gården blir av den här sommaren, hade blivit helt underbart !

Visstfan ! Det är ridning imorgon, barbackahoppning, haha rent livsfarligt egentligen men fyfanvad roligt det ska bli, avslutningen nu, sen ska jag inte rida där mer :( Så jävla sorgligt så det inteär sant, men ni må tro att jag ska vara där ofta ändå och sköta om min pojke, närheten är huvudsaken.

Jag hade tänkt och avsluta med några små fina ord till en mycket underbar person :
Jag vill bara säga att du betyder otroligt mycket för mig, min bästa lian.
Tack för att du stöttar och finns där, lyssnar och försöker att förstå, ger goda råd och överhuvudtaget bara finns där vid min sida när som helst.
Du förstår mig nästan alltid, som du sa. i 98 % av fallen, du står ut med mig trots att jag babblar på i 190 om grejer som jag redan sagt siochsådär 711 gånger, du peppar mig så jag fortsätter hoppas, om allting.
Jag kan prata med dig om allt, och det är jag för evigt tacksam över.
Jag hoppas som du , att det alltid kommer att vara du och jag, långt långt framöver, för iaf. nu står vi närmare varandra än nånsin, och jag vill inte att det ska sluta på något sätt.
Vi tycker & tänker precis likadant, trots att vi ibland kan råka ha olika åsikter om något, men ofta är det likadant.
Och om Nathalie hade tänkt och skicka sina uteliggar kompisar på mig, så nä. jag tar inte klackarna och springer, jag tar klackarna och hottar dom i huvet, sen kramar jag om nathalie och ger henne en vodkaflaska ( vilket hon lär förlåta mig efter sen, eftersom hon trots allt då är en uteliggare )
Nej, skämt åsido.
Men Nathalie Nilsson, Du gör min dag.

Nu blir det film !
Puss på er alla, jag är den lyckligaste människan i världen och Nathalie, Charlotte, Elin, Sandra, girls tack för att ni finns !
Erika

Helg !

Hejhej !
Hur är det med er ?
Själv mår jag superbra, har legat och stekt hela dan i princip, dock väldigt vädligt trött efter gårdagen då det var jägers för hela slanten. och fyfan vad kul det var ! Lätt roligaste Jägers nånsin ! Ja, vi flängde mer omkring i våra snygga sverigetröjor , skrek och hoppade och hälsade på folk man inte kände, jag tror jag kramade riktigt många människor och en del hade jag inte en aning om vem det var ! men vafan, alla blir glada över att få en kram.
Många påpeka våra sverigetröjor ( påpeka på ett bra sätt ) haha och det var kul, dessvärre var att vi snackade med vad han nu hette, om vem vi heja på, så sa han först zlatan, och vi tänkte efter.. vem fan är med i det laget också ? så vi bara : HENKE LARSSON. haha, sen skrek han varje gång han såg oss : henke henke ! haha aja, sen roade vi oss med att sjunga en jävla massa snapsvisor, speciellt på förfesten innan, hemma hos mig. men vi hade det trevligt =) och jag är glad.
( Utom att jag blev sjukt förbannad på mina päron i morse, för dom påstått att vi var för vilda och att jag var full och vice versa. och sen att vi förstört grejer, & morsan blev förbannad för att jag tagit öl och shit, i morse var riktigt jobbigt och tillslut bara bröt jag ihop, sen halvskrek jag på mamma och sa att hon fan supit i min ålder. " ja men det är en annan sak" . Jag blir så jävla förbannad. )
Men men, vi löste väl det. vi drog ett streck över alltihopa iaf och jag lyckades avråda min pappa till att köpa sånt alkotest, eller vad fan heter det ? ja men ni fattar vad jag menar..dom sa som så att " vill du dricka mkt sprit så va ärlig och säg det istället  ". men vadå ska jag komma där : MAMMA , PAPPA. idag är jag jävligt pepp på å supa mig realös full "
Jo.. just snyggt :)
Menmen.. funderar på å städa stevens hus idag :) så får jag mina 200 kr, jag behöver det just nu, jag är pank helt och hållet ! eller ja.. jag har 60 kr, sen är allt slut. :(
Så gå rdet då man spenderar upp alla sina pengar på småsaker.. Vet inte hur många ggr jag käkat pizza förra månaden..
Yeppyepp så är det !
Längtar som fan till fotbollsturneringen också btw ! ska bli såå kul !
Och ja, jag glömde ju : Grattis syster till studenten ( säger man så , man säger ju inte precis glad student ) äh haha, skitsamma. jag hade grymt trevligt iaf. vi var vid berga och såg dom springa ut och så, och ja vi höll ju skylten på en söt lill-linda, sen staack vi till trollsjön, vänta där och va där en stund då studenterna kommit. sen hämta vi mat, jag hällde upp fördrinkar ( haha asså det låter så jävla fel, det känns som jag skriver en massa ord som inte ens finns ) , sen satt vi mest och pratade itu oss med alla i flera timmar. Fick dock en paus för jag åkte med mina kusiner till patriks lägenhet, hälsa på deras hund och roade mig med att kolal på niklas som snacka med folk han inte kände från balkongen plus försökte träffa andras balkonger under med spott.. fräscht jag menar !
Sen körde vi hem, och patrik kom en sväng och häls apå dan efter, och väckte mig . klockan NIO ? had esovit i 7 timmar då, usch vad arg jag blev. han ringer där : TJA, vad gör du ? Jag : sov.. du väckte mig.Tror ni han brydde sig ? inte det minsta ! sen sov jag lite till, och då han kom sen och jag gick ut för och säga hej, nyvaken och trött som in i helvete, så slänger den jävlen mig i poolen.
Ja, jag vakna ju iaf.
Haha, ändå rätt roligt.
Nej nu ska jag vara lite social på msn, sen kanske jag ska träffa min kära bästis idag.
Vi hörs !
Erika


... Du skall icke vara bange, jag har gjort en mangegange, ballerina ballerina balleraaa..

Gårdagens & Dagens citat

Kommer från några tjejer som förfesta här innan sambajägers.

: Ens pojkvän var arg på en.
En annan : Ja dom jävla pågajävlarna, vad ska vi med dom till ?

" Jag har tappat rösten, jag kommer nog aldrig hitta den igen "

" Alla mobbar mig, för dom påstår att jag har hängpattar i dom hära "

Idag citat :
Mina kära väninnor berättar en rolig historia : Typ att det var två människor, så testar dom ngt skit om dom har känsla eller så, så sticker dom i en gurka i den enas röv osv. så ska den gissa vad det är, så testar dom då gurka osv.. Så helt plötsligt sticks ngt stort in, så säger den som får den instucken : en melon ? Så hörs det nerifrån : mm ... * mumlande * så  visar det sig att den stuckit in HUVET. och jag fatta inte det. det tog åratal för mig att fatta och under tiden gissa jag b.la detta ( korkat jag vet ) haha :
" Men asså jag fattar på ett sätt, men jag fattar inte hur killen kan få melonen upp i huvudet. ( jag trodde att det var den som fick grejer instucken som mumlade för att melonen kommit upp i huvudet, hur fan kan jag tro det, så fantasy var det inte ens, hahaha .



Strålande pangpang väder !

Tjohej !
Glad som vanligt, härligt väder idag och jag fick tjata loss sinnes på mamma idag för att vi skulle sticka till intersport och handla sve.shorts till mig, 120 kr blev det. för dom, sen plus tröjan som kosta 99 riksdaler som mamma handla till mig :) Nu är setet färdigt till fotbollsturneringen ! Jag är taggad till tusen och ååh va jag vill ha fotbollsturnering NU ! Så jävla roligt, lätt den bästa turneringen på året.
Idag körde vi igenom " But i still haven't found what i'm looking for " och ni skulle sett mig och elin sen då vi stack ut . vi skrek , gjorde high five och börja springa ? för allt gick så rysligt bra, hahahah. helt sjukt.
Sen stekte vi lite på rasten också :) och tog d allmänt lugnt idag. och JAG HAR HÖJT MIG I ENG ! har mvg nu, hell yes ! så jävla glad jag är. Spela lite på gitarren nyss ( klippte av min tumnagel för den va ivägen HELA tiden, jävla tumme kunde klippa av hela den ) och det gick som smort, så imorrn kmr bli great då vi ska ha konsert !

Nej nu ska jag kila, ha det bra ! puss

Livet är bara förjävla härligt !

Hej !
Har aldrig mått bättre, eller.. livet är bara förjävla härligt.
Sommar, det är på tiden att den kom, eller.. den har väl varit här ett bra tag nu men det är mer sommar nu på något sätt.
äh, jag trivs iaf.
Såg sambatåg idag, haha så jävla kul att se. man får sån här " jag vill också ta studenten " feeling . Jag längtar ! Och ja jag vet, 4 år kvar.. haha känns så ju inte alls långt bort nädå !
Fotbollsturnering nästa vecka ! jag är mer än glad över det, älska fotboll. det är förjävla roligt, vår klass ska ha sverigetema. inte dåligt men det ska bli sjukt kul !
sen är det sommarlov, och jag ska leva livet som fan !
Ledsen.. men jag orkar inte skriva mer just nu, min syrra har nämligen sambaförfest innför jägers. och jag roar mig med och se hur fjantiga dom är, och den synen tröttnar man ju aldrig på . PLUS att jag måste städa " finrummet " sen är 200 kr mina !
Ciao !

Dagens citat

Okej jag måste få med dagens citat.
Så ni som läst Måndagfnitter. får höra det i repris :
Jag : ja alltså, jag är jättelik min farfar, lite av en förolämpning men så är det !
Jocke, gympalärare : Men jag måste säga att du ser väldigt feminim ut..
Jag : Ehm tack.. Hehe, tur att jag inte ser ut som en kille iaf ! Du ser också väldigt maskulin ut jocke...

21:59

Dags att sova.
Jag är redan trött som det är.
Men överglad.
För ingenting.
Vädret är ljuvligt.
Jag älskar det.
Vill bara ut och springa nu, men det vore knasigt.
Så vet ni vad ?
Jag struntar i det.
Och går och roar mamma med min extremt torra kvällshumor istället.
Hoppas ni gilla mitt nya åsiktsinlägg.
Jag gilla iaf det. Känns som man sagt så mycket som jag inte har tid och få sagt innan.
Men.
Vi hörs
Erika

I will never give up.

Jag vill bara säga några få ord.
Nederlag, Tänk och tycke.
Jag ger mig aldrig !

VVV. Du gamla du fria.

Varför känns det som man sviker ?
Jamen det känns ju så.
Då man inte följer det ens familj gjort i århundranden.
Jag får panik då jag tänker på att jag är halvvägs till trettio, och att då jag är trettio ska jag ha villa, volvo och vovve. man och barn . Det är ju så Sverige är, det är så alla har varit i århundranden.
Ska jag hitta min livs kärlek och gifta mig med honom ? Tänk om man inte hittar sin livs kärlek då ?
Alla gör det utom jag.
Tänk om jag inte alls vill bo i en villa och ha en volvo eller saab eller liknande.. och jag vill kanske inte alls ha barn ( som jag vill ) men ändå.
Om man inte har man och barn vid trettio, så kan man räkna sig vara ungmö ( eller vad det nu heter ) hela sitt liv. Då får man söka in på kärlekssajter för att hitta sin livs kärlek på internet.
Men tänk om man inte gör det då.
Ni tycker väl att jag är dum i huvudet som tänker på det nu men jag kan inte hjälpa det, detta oroar mig faktiskt. redan nu har folk skitlånga förhållanden och är så kära och gud. Jag har så jävla svårt för att bli kär , riktigt kär !
Jag har väl hjärta av sten helt enkelt.
Jag är inte sugen på att mitt liv ska bestå av VVV, jo på ett sätt förstås. men jag föredrar hellre SH-SB-V-KMUFK-BJ
Dvs : Stort hus, Sportbil, Vovve, Klara mig undan familjekrisen, Bra jobb.
Bra jobb är just det att jag vill ha grymma betyg så jag kan få ett riktigt bra betalat jobb, så jag i min tur kan leva jävligt lyxigt utan att behöva ha en man som betalar hälften.
Vet inte varför, men jag vägrar i hela mitt liv att hänga på någon annans axlar. jag ska klara mig själv helt enkelt, Ingen ska få bestämma över mig.
Och,jag glömde till det ovanstående :
LL
Leva livet. Även om jag är som nu, tjugo, trettio, fyrtio. åttio. nittio. livet är värt för att levas. och jag tänker ta vara på varje minut och aldrig tänka negativt !
isåfall får jag bli en ball, rik skinnklädd med harley davidson gammal pensionär som viftar med käppen mot olydiga ungar. haha, nu föreställer jag mig att den här pensionären, bjuder på värsta storfester och att pensionärer sitter hemma och super.. haha, men varför inte ? En galen bild, är en bra bild.
Jag tänker iaf se till att mitt liv blir annorlunda, att jag blir någon folk kommer ihåg, att jag gör något bra för Sverige, för världen. eller att jag iaf tar mitt ansvar och inte rånar, våldtar, mördar folk osv . På tal om brott osv, ska jag skriva om det senare, en annan dag. Lär väl somna här annars.
Men trots att jag vill vara annorlunda, är jag ändå en VVV person. fast i lyxformat.

Då vi ändå är på svenska traditioner.
SÅ är det mer än jag som har lust och ta ngn ( kommer till vem ngn är senare ) och raka av allt hår, skriva du suger i pannan, tvinga dom att äta koskit, dassa dom sådär hundra gånger och klä av dom nakna och ställa dom uppe på frihetsgudinnans topp så att alla medior kan filma denna händelsen så att de gör bort sig för livet ELLER. bara supa dom jävligt fulla och se till att dom gör sig pinsamma, typ ställa sig och dansa hulahula näck på ett bord på stureplan så att alla ser. istället för att vara så jäkla prydliga som dom är.
Just det, POLITIKER.
Fega, falska kräk som inte kan något.
Begriper ni varför vi anklagas för att vara razistiska då vi klär oss i sverigetröjor ?
Vi anses vara razistiska då vi sjunger nationalsången.
Vi får inte alls fira vår nationaldag på samma sätt längre.
Jag tycker det är förjävligt.
Vi är INTE razistiska bara för att vi gör detta ovanstående !.
och jag fattar inte varför folk i andra länder, typ dom som kommer in hit, kan få fira sin dag med buller och bång och gå omkring och fira den här i sverige ? dom har ju kommit till vårt land, dom har själv valt det, varför kan inte politiker låta oss fortsätta våra seder och bruk då ?
Folk får gärna komma hit,men förstör inget för oss.
Och jag vill trotsa dessa jävla politiker som fan. pg.a detta, och pg.a andra saker som jag också kommer ta up p en vacker dag, men inte allt på en och samma gång.
Låt oss skrika ut  hur jävla bra Sverige är !
 Låt oss visa det, låt oss göra det . Vad är felet ?
Jag ska iaf nu på fredag, den 6/6. klä mig i sverigetröja, och med eller utan alkohol i kroppen. skrika ut och sjunga nationalsången, trotsa allt vad regler heter och gå till jägers i det. tillsammans med ett stort gäng andra.

Jag har många gånger nämnt, men gör det igen : Demokrati mina vänner.

Du gamla du fria..

Pussar
Erika

Måndagfnitter

Hallå allihopa !
gud vad bra jag mår.
Gissa tre gånger vem det gick askalasbra för på dressyrprogrammet !
Jepp, jag x 10. Mm vad jag tycker om min pojke alltså . (Observera nu att jag pratar om hästar)
Idag däremot.. hade jag konditionstest och jag ska säga er att maken till värme får man leta efter, sprang tre varv på slingan och d räckte för att jag skulle må skitdåligt, kännas som jag skulle spy och vice versa.. och missa mvg med 3 sek ? Känns snopet och trisst, men äsch då. jag fick iaf VG som hela betyg i gympa så jag är glad som få !
Senare, då vi gick tbx till alla så gick då jocke med oss. vår gympalärare för er som inte visste det, så börjar den jävlen berätta om att killar har mkt testosteron i kroppen och vi östrogen ? jag bara : jahapp ja okej, ja det visste jag ju.. Och sandra såg lika frågande ut som jag. Så börjar han berätta att killarna i vår ålder är omogna och att vi antagligen satsar på äldre killar, typ gymnasiekillar . Så sa han att " ja, gymnasiekillar förväntar sig mer, av er.. jag vet nt hur jag ska förklara det men.. " Jag gick där och visste varken ut eller in, varför tar han upp detta med OSS av alla människor ? Och detta får bli lite av DAGENS citat :
Jag : Ja alltså, jag är jättelik min farfar ! Lite av en förolämpning men så är det.
Jocke : Men jag ska säga dig att du ser väldigt feminim ut.
Jag : Ehm tack.. hehe, tur att jag inte ser ut som en kille iaf ! Du ser också väldigt maskulin ut jocke...
Jag vet inte vad som rör sig i min klassförstånaders huvud, men ibland är han läskig !
Oj, jag glömde. jag gjorde även hästteoriprovet idag ! Hehe.. jo det gick väl bra. nä men det gjorde det utom att man skulle skriva vilka ryttarens hjälper va ( skänklarna tyglarna och vikten ) och sen stod det, vilken är den inre delen ? haha och hör här ( spec. för er hästkunniga, dom flesta skrattade åt mig ) Inre delen är då inre skänklen, inre tyglen osv . ( dvs den tyglen,skänklen som är in mot mitten ) . och jag mitt nöt tänkte ju det men skrev nånting annat. jag skrev RÖSTEN ! hur pinsam får man va ? rösten ? Är jag dum eller är jag dum ?
Men, jag är glad ändå ! Haha, resten gick hyfsat utom att jag gissade på det mesta, plugga hade jag dock till det här men det som fanns på pappret fanns inte på provet.. Osis jajjemän.
Sedan direkt då jag kom hem från stallet slängde jag mig i poolen och svalkade mig. trots att kezie ( som för övrigt borde va livräddare i baywatch ) försökte hoppa i efter mig. Hon blir helt tokig då vi badar.

Haha, rätt kul ändå. här sitter jag ( med släckt i taket, räcker ju med ljuset utifrån, är så jäkla ljust såhär sent nu ju, gutt ) så lyser det ju igen, så helt plötsligt blir d typ mörkt och sen ljust igen. och jag tänker : men gick strömmen eller ? Hur kan strömmen gå och lampan släckas om jag inte har min lampa tänd och datan fortfarande är igång ? . Jo men då va det ju en lastbil som körde förbi och släckte ljuset för mig.. dvs bildade skugga, eller ja ni fattar va ? Det är bara trögfattade som jag som inte fattar.
Gud vad jag är osmart !

Lots of love
Erika

( Haha en annan sak som jag kom på nu som var kul, lots of LOVE. uttala det på engelska kan man ju men man kan också uttala det lots of LOVE ( namnet ). lots of love utsäljes, ciao ! )


Dagens 2 citat

Detta är faktiskt DAGENS . citat :
Erika : Äsch, kastbergabor är inte läskiga !
Hampus : mord och allt där ute ju :( jävla bönder
Erika : Vi kastbergabor råkar bara ha ett hett temperament..


Smile !

Haha hej.
Just nu sitter jag och roar mig med o göra grimaser i fönstret ovanför datan. ( fönstret visar min spegelbild för er som inte förstod )
Ytterst roligt och jag mår kalas !
Kan dock se alla som cyklar förbi utanför mitt hus .. vilket kanske resulterar i att dom ser mig med ?
aja.. ett gott skratt såhär på kvällen skadar väl inte.
så alla cykelister, skratta lugnt.

Pusspuss
Världens gladaste Erika

Stek !

hejhej !
Jag mår kanonbra, men herre jävlar vad varm jag är ! Legat och stekt hela dan i princip, sen städat vårt hus och fick veta att jag inte ska få städa stevens hus förräns nästa vecka, jävla * . Allvarligt talat så behöver jag pengarna, och dom bara avbokar då dom inte tycker att det är stökigt, vad fan är det för sätt ?
Aja.
Härligt med sol och bad idag !
Åh detta underbara väder, det ligger väl på runt 30 grader ? jösses.. Ska hålla i sig hela veckan vilket jag är glad för, eftersom min syster ska ta studenten, sambatåg m.m så jag är glad för hennes skull :)
Snart ska jag ut och jogga dessutom, men tänkte vänta tills dessa 25 graderna som det är nu sjunker.. Jagkommer dö av värmeslag annars !
Imorgon är även konditionstestet, vi får hoppas det går bra PLUS mitt hästteoriprov, mitt dressyrprogram och mitt andra läxförhör i religion :) Åh kan dom inte bara ta dte lite lugnt nu ? inga läxor ingenting, jag behöver verkligen det !
gud vad tiden har gått fort ändå, snart sommarlov och jag slutar åttan.
Ett år kvar, sen gymnasiet, sen övningsköra sen.. usch, ttiden bara rinner iväg !
Kan fortfarande inte bestämma mig om dt ska bli house/jazz. Förslag tack !
Hur som helst, så har jag inte hunnit ta foto denna vecka, men jag måste göra det. så tänker ni " men ta foto är väl inte så svårt " jo för mig är det !
men ska bättra mig, hallelujah.

Pusssss
Erika

Dagens citat

Nu ska vi se här :
Min fabrors frus pappa är urdålig på engelska. Här kommer ett exempel :
Engelsk receptionist pratar med Klas ( som min fabrors frus pappa heter ) .
E.R : " Do you want breakfast ? "
Klas ( totalt chockad ) : BRAKFIS ? NO THANKYOU !


RSS 2.0