Savage garden

Det finns seriöst ingen bättre låt, eller jag tycker inte iallafall. älskar älskar älskar den!


Poor little bread..

Detta är då ett exempel på ett av syskonbråken jag och min syster kan ha:
Jag skrev det här mejlet till henne nyss:

Linda, i ärlighetens namn så börjar jag bli JÄVLIGT trött på när du har varit i huset. för du skruvar upp "värmen" på brödrosten så in i helvetes mycket så NU när JAG ska rosta mina jävla mackor så blir dom BRÄNDA? BRÄNDA? HAJJAR DU? SÅ JÄVLA SUR ÄR JAG! LÅT BLI BRÖDROSTEN!!!

Sexualkemisk process

Julius Fast skriver bland annat: ”Vad är det som gör att vi kan känna stark sexuell dragningskraft till någon vi möter, eller bli kära vid första ögonkastet? En läkare vid namn Michael R Liebowits vid Columbiauniversitetet har gjort omfattande studier och menar att dragningskraften beror på kraftiga störningar i de normala kemiska processerna i hjärnan. Vår hjärna kommunicerar med hjälp av ett stort antal signalsubstanser.

Två av dessa, noradrenalin och dopamin påverkar lustcentrum i hjärnan. Dessa två signalsubstanser samverkar dessutom med en naturlig amfetaminliknande substans i hjärnan som heter fenyletylamin och som frisätts när vi är förälskade. Ämnet gör andhämtningen och pulsen snabbare och får oss att känna ett exalterat lyckorus och en sorts behaglig aggressivitet. Vi bli modigare när det gäller att göra närmanden, och påverkar i vissa fall matlusten och sömnen.”

”Vi sätter själva igång den här processen genom att reagera känslomässigt när vi möter någon som intresserar oss men intresset måste vara ömsesidigt för att det ska fungera”, påpekar Julius Fast. Om bara den ena känner dragningskraft startar inte den sexualkemiska processen.

Inte för att vara så men det här fattar inte jag alls? "När vi möter någon som intresserar oss så fungerar det inte om intresset inte är ömsesidigt men annars om personen gör det så startar den sexualkemiska processen" - Vadå som om jag helt plötsligt blir extremt kåt av en kille jag känner DÅ betyder det automatiskt att han är tänd på mig också eller? Fan vad komplicerat! hahaha det känns som jag fattat denna texten helt fel nu men det är iallafall så jag tolkar den, haha!


Golfnissemaffian!

Idag red vi ut då, och för er som inte visste det så ligger Eslövs ridklubb precis vid Ellinge golfbana. (jag har ingen jävla aning om den heter just ELLINGE golfbana men ni fattar åtminstone var det ligger)
Så när vi red förbi där...i en fin liten karavan.. och såg alla små golfnissar så kom jag på en genialisk idé.
Varför inte galoppera över de där fina,gröna fälten? för visst är det lite fuskigt? Golfnissarna får gå omkring med sina vagnar och klubbor och klubba ihjäl folk och slå lite på sina vita bollar och golfnissar får ALLTID ha fina gröna fält och slå på. MEDAN vi hästmänniskor, visst vi får galoppera i skogen och allt det här men i skogen är det ju väldigt lätt att rida över fotvandrare så det är ju inte alltid så smart. Medan VI får inte ha ett eget litet grönt fint fält som är till enbart för oss?
Så jag tänkte att vi och golfnissarna kunde ju dela, liksom.. fast sen kom jag även på att det skulle golfnissarna aldrig gå med på.
så idag, bestämde jag mig.
NÅGON DAG, ja någon dag ska jag galoppera över de där fälten.. Och det får inte vara på natten, nej det ska vara mitt på dan och helst ska det var riktigt många golfnissar. Och då ska jag galoppera där, över de fina, gröna fälten med min fina, fina häst, håret ska fladdra bakåt och jag ska ropa:
Le och vinka pojkar, le och vinka!

Sen kan ni ju bara föreställa er hur golfnissemaffian skulle vara efter mig, men det är en annan historia..

Idag ifrågasatte jag även människors iq. För jag menar inget illa nu, men allvarligt talat skiter jag fullständigt i dina bekymmer som du lägger ut på facebook. har ni inte varit med om det? När man kollar "nyheter" och helt plötsligt har en eller två tjejer (japp! tjejer, jag har aldrig varit med om en kille som skrivit det än så länge) skrivit "Ahhhh! Blir så jävla galen på dig, hur fan kan du? Du är den värsta människan som finns, hur kunde jag spilla min tid på dig? Fan vad jag hatar dig!". eller något liknande, och sådant tycker jag är så fruktansvärt löjligt. att berätta om sina små problem på facebook, så att alla kan se det att du "hatar" en viss människa, och då sätter andra folk igång och "Det är inte jag va? :O" " Va? Prata med mig! vad har hänt?" osv, för helvete! SKÄRP ER! Jag avskyr folk som lägger ut hela sitt jävla liv på ex facebook eller bdb och hänger ut en person totalt. De säger inte namnet, men hälften av vännerna på vänlistan vet ändå redan om, om du har bråkat med Peter Göback eller Märta Hansson. jag skiter fullständigt i dina bekymmer.

så nu tror jag att jag har fått ut lite av mina tankar idag. Jag försökte dröja ut liite på blogginlägget också för folk idag i klassen berättade för mig att "du skriver inlägg typ en gång i veckan, och när du väl gör det skriver du sjuuukt mycket så man måste ha minst en halvtimme för att läsa ett inlägg! SÅ, jag tänkte jävlas lite och skriva så mycket jag kunde om 2 ämnen idag. Och värre blir det!

Detta inlägget är a piece of cake i jämfört med vad som kan komma mina vänner.
ett skriva-längre-inläggskrig har startat.
OVER AND OUT!

Mysig söndag!

Denna här låten har jag lyssnat på ett tag nu, jag tycker den är ashärlig på något vis! Lätt att sjunga med och ja, bra helt enkelt!


Tune up! vs Italobrothers-Colours of the rainbow


Idag gick jag en och en halv mil med Charlotte, fan vilka hurtbullar vi är alltså! Om någon kommer och säger att vi är lata får dom på käften!
Annars denna helgen har jag inte gjort allt för mycket faktiskt, i fredes var jag hemma tror jag. eller? vafan gjorde jag i fredes :S? Jag var nog hemma, tror jag. Igår däremot träffa jag Pegtard och Tullis och glodde film och jag har glömt vad den heter så jag skiter i och skriva det. haha finns nog inte så mycket mer och göra. Aja, idag BORDE jag plugga natur, men jag vet inte om jag faktiskt KOMMER att göra det. Pegtard har rätt, jag är lat. FAN ALLTSÅ! fast om man jämför mig med vissa av mina vänner när det kommer till skolarbeten (nej elin jag nämner inga namn) så är jag ganska effektiv tycker jag själv iallafall.
jaja nu känner jag att jag skriver om ingenting, fan känner mig jävligt seg idag!
Hur som helst så kommer mina föräldrar hem nu och jag får inte sitta på deras dator so I BETTER RUN!


RSS 2.0