Kvällsunderhållning

Detta roar jag och min 20-åriga syster (Ja 20-åriga, ska fylla 21!) med just nu. Vi skrattar så vi håller på att dö. En annan rolig sak är att vi tävlar om vem som kan höra på mest "Astrid Lindgren" låtar. Detta verkar bli en bra kväll. Just nu tittar vi på Pingu ...


@ Mcdonalds

En dags sent "dagens citat".
Jag pallar inte skriva min egna historia så jag kopierade från min kära goda vän Elin Lundbergs blogg:

Fast måste först berätta att när vi satt på donken så får Erika sms och sedan berättar hon att hon skriver till sin mamma att hon bara äter glass.
Jag: Men vaddå? Du äter inte bara glass?
Erika: Men håll käften, annars får jag ingen mat ikväll!
Det var roligt där och då i alla fall...


Jag har bytat namn och jobbar på Telia

Idag var jag och Linda på Netto för att handla lite nödvändiga saker innför vår kära resa. Hur som helst så var expediten där jävligt bitter. Så jag tänkte ge han lite råd. När vi skulle gå ropade jag glatt "hejdå! Lev livet leende!"

En annan rolig sak som hände idag var att jag tänkte busa lite med Elin. Så jag ringer hem till gården. Här är konversationen:
Elin: Hej det är elin!
Jag: Ja hejsan jag heter Anette Lindeus och kommer från Telia, är Marie Fransson hemma?
Elin: Nä dom är på semester
Jag: Jaha var då någonstans?
Elin: Dom är på Island
Jag: Vad gör dom där?
(Vid det här laget tycker man ju att hon borde märkt att det inte var någon från Telia med tanke på att jag frågat en massa faktiskt, personliga frågor. men kära Elin svarade glatt. Eller, jag hörde på hennes röst att hon började misstänka något, eller bara tycka det var jäävligt speciellt att en från telia börjar fråga en massa saker som ine rör henne ryggen ett skit, men iallafall, jag tänkte att hon har nog listat ut det nu så jag bara (med min vanliga röst) )
Jag: HEJ ELIN!
Elin: ...... (dvs, det lät inget i luren, jag tyckte det var väldigt konstigt för hon måste väl vara liiite glad över att jag ringer iallafall)
Jag: Elin det är jag?
Elin: JAHAA HAHAHHAHAHA vafaaan.....

Detta var då när jag, Erika Nilsson, lurade Elin Lundberg...


Jag är i Norrland

Min syster tycker inte om när jag spelar techno klockan nio på morgonen :(
Jag frågade om jag kunde få frukost på sängen också
Men det fick jag tydligen inte heller :(
Vafan? jag trodde det jag skulle få service här uppe i Norrland. (Ängelholm)

Peace

Nu efter att jag har lugnat ner mig går jag ut till mamma i köket:
Mamma, du vet det skulle inte skada med en mors omtanke..

Mamma svarar: Awww, du är för söt mitt lilla mög!

Hon är så gullig så...


DON'T MESS WITH ME MOTHERFUCKER!!

Vill ni ha ett inlägg som är i lite stil åt "Billingeinlägget" så varsegoda mina små vänner!
för jag är FÖRBANNAD
Idag var jag faktiskt sugen på att rida, kände mig ändå lite munter även fast det var dressyr och det är fan det värsta jag vet. Vi gör samma skit hela tiden och det kan bli ganska drygt i längden, (fast egentligen är det inte så farligt, jag kan faktiskt ha ganska roligt) men iallafall, jag var glad och munter när jag tågade in i ridhuset med min favvohäst på släp. (haha nu föreställer jag mig själv med en hästtrailer bakom mig men SKITSAMMA ni fattar vad jag menar). Jag hoppar upp, lika glad och munter och värmer upp. Ja, vad ska man då säga. Helt plötsligt börjar Marie babbla om att hon har varit på clinic, och där sa minsann och da den tjejen en massa otroligt bra saker. Jaha, tänker jag.
Intresseklubben antecknar. Men jag la inte så stor grej på det hela. helt plötsligt ber Marie oss alla och stanna våra små söta hästapållar, och då kallar hon in en av oss för att "visa en grej". Och eftersom jag stod längst bort i ridhuset och Marie och hon andra på hästen i andra änden, så la jag mest märke till att hon visa henne hur hon skulle hålla hennes händer och armbågar? Jaha, tänkte jag. Det lärde man sig första veckan man börja rida sådär för 10 år sen. Och så börja Marie babbla något om att "såhär ska du hålla piskan". Så tänkte jag, amen herregud vad fan är det här?
Sen när Majsan visat klart började jag skritta runt på spåret igen. DÅ, ser jag helt plötsligt hur ALLA mina nio ridkamrater började ha piskor hit och dit? och satt och höll på med tyglarna och grejer. OCh då kände jag att NU har jag missat något. Så jag tar också en piska, och tänker vad ska vi nu göra.
Då mina vänner, ska jag berätta den ultimata tortyren.
för er som rider, så vet ni att man ska hålla tyglarna, armbågarna ganska böjda, inte hålla händerna långt ut på hästens hals utan ganska hyfsat nära kroppen och sadlen. JA, precis så var det vi också skulle göra. Fast med en piska. Vi skulle alltså hålla en piska i båda händerna, som skulle gå tvärs över sadeln, vi fick inte böja den. Inte någonting, och vi skulle ha tyglarna på en viss längd hela tiden, och vi skulle alltså konstant låsa våra armar,händer, allt. Och det låter kanske som om "jamen så gör man ju när man rider". men av någon konstig anledning är det här DUBBELT, TRIPPELT så jobbigare.
Och min ÄLSKADE JÄVLA häst, vägrar ge mig sig. han är HÅRD SOM ETT KYLSKÅP (och nu menar jag inte det icke-hästmänniskor tänker utan jag menar att han är fan omöjlig och få ner på tygeln utan att jobba så musklerna bryts på mitten. HAN GAV SIG FAN ALDRIG: OCH DÄR SATT JAG! OCH HÖLL EMOT SOM EN JÄVLA IDIOT, OCH VISSA ANDRA I MIN RIDGRUPP SOM HAR SÅNA DÄRSMÅ SNÄLLA HÄSTAR, JA VAD FÅR DOM GÖRA? OM DOM TYCKTE DET VAR JOBBIG SKA DOM FAN HOPPA UPP PÅ MIN JÄVLA ÅSNA TILL HÄST OCH SE HUR DET KÄNNS!!! Okej, jag måste säga att under den där ridlektionen var jag faktiskt inte sur på min kära pålle även om han var sjukt jobbig, av någon konstig anledning BLEV JAG SÅ JÄVLA SUR PÅ DEN ÄCKLIGA FUCKING PISKAN OCH MARIE SOM PLÅGADE OSS PÅ DET HÄR SÄTTET! Så efter att ha jobbat så tyglarna skar in i handen (jag hade inga handskar, sinnessjukt ont gjorde det), mina armar värkte, mina axlar kändes som det skulle hoppa ur led och den jävla piskan var ivägen så otroligt mycket. DÅ mina vänner, då sakta jag av, och skrittade bara medan dom andra jobba.

Marie kollar på mig.

Jag: PRATA INTE MED MIG! JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA FÖRBANNAD!

Hon: Är du förbannad?

Jag: JA SJUKT JÄVLA ÄCKLIGT FÖRBANNAD! SNACKA INTE MED MIG! JAG MÅSTE LUGNA NER MIG INNAN JAG DÖDAR NÅGON!

Och sen satte jag igång igen. Jag lovar, jag kunde SKRIKA så ont jag hade i hela kroppen.

Och då....bestämde jag mig.

om marie säger EN SAK TILL! om att jag ska korta tyglarna, eller göra något annat. (ni vet en sån där liten skitsak som hon kan säga ibland) DÅ HOPPAR JAG FAN AV HÄSTEN, GÅR DÄRIFRÅN, OCH ÄR PRECIS SOM EN SUR KÄRRING I KLIMAKTERIET!!

Men hon sa ingenting, Marie den lilla gulleplutten bara berömde mig och sa "att jag hade kämpat ordentligt, att jag var jätteduktig och att Sting var faktiskt väldigt jobbig när det kom till dressyr och det här". Jag vet inte riktigt om hon sa det för att jag faktiskt VAR duktig, eller för att jag var så jävla förbannad men jaja, hur som helst så informerade jag henne om att jag aldrig skulle komma tillbaks igen.

Det var ridlektionen det. Men det slutar inte där, när jag kommer hem, trött som ett svin, börja mamma tjata om den jävla ledighetslappen som ska vara inlämnad innan vi åker. så säger jag "Jamen gert sa att jag kan lämna in den lappen på fredag, dvs dan innan lovet, för det har ingen betydelse". Hon: ja men duf rå ju fråga VAR du ska ge den. Jag: men jag träffar han på fredag så då kan jag lika bra fråga han då. Hon: men erika du får vara lite mer ansvarig, ta nu reda på var du ska lämna lappen. Jag: MEN JAG HAR FRÅGAT HAN, JAG HAR FÅTT LAPPEN PÅSKRIVEN, SLUTA JAG ÄR TRÖTT. Mamma: det är ingen ursäkt, du är 17 år erika.. du får faktiskt ta ansvar för detta nu. Pappa: ja tänk när jag lånar ut bilen till dig, då kommer du sen " haha pappa jag har glömt vad jag parkerade den.". Jag...bara ignorerar han... Jag: MEN JAG FIXAR DET OKEJ, DET HAR GÅTT EN JÄVLA DAG DEN HÄR SKOLVECKAN. Pappa: haha jamen tänk med bilen du.. Jag avbryter: PAPPA FÖR FAN JAG HAR REDAN HÖRT DITT EXTREEEEEEEEEEEEEMT ROLIGA SKÄMT. Sen gick jag in på mitt rum och smällde igen dörren och nu sitter jag här.

Då är ju frågan, MISSADE MINA FÖRÄLDRAR PÅ NÅGOT SÄTT ATT JAG KOM HEM FÖRBANNAD?


DON'T MESS WITH ME MOTHERFUCKER!!!


Smärta för ett ögonblick

Det känns som om något sliter mitt hjärta mitt itu just nu.

I fly like an eagle

Dessa 2 låtarna tycker jag är så himla fina på något sätt. Har någon särskild mening. Det får en att vilja frågasätta allt. Meningen med det förflutna. Så många gånger den senaste tiden har jag tänkt på vad jag egentligen vill. Och sen insett att det är skitsamma vad jag vill när det kommer till det. Jag har blivit sviken, spottad på, och förlorat något som alltid kommer betyda något. Men jag är glad ändå. För jag har insett det, att jag kommer alltid finnas här. För jag är inte ett sånt svin som glömmer bort en äkta vän. Det var därför jag skrattade när du sa att jag hade förändrats. För jag har inte förändrats, eller jo det har jag. Till något bättre, något som sätter större värde på livet, mina vänner och min familj. Ju mer du tryckte ner mig, desto gladare blev jag. Och det har jag insett nu. För det fick mig att bli så himla mycket starkare. Och däribland detta otroliga tänkande, så tänker jag så mycket på något annat. Är detta bara en enda stor lek? Ibland tror jag det, ibland inte. Men det är skitsamma nu. Jag kan klara mig igenom detta också, för jag är stark. Starkare än någonsin. Jag kan vänta så länge det behövs, för jag vägrar kasta mig in i något som inte är bra för mig. Det gör lätt folk, kastar sig in i ett förhållande när dom visst, gillar personen, men inte älskar. Och jag tänker aldrig göra så, och det har jag aldrig gjort heller. eller jo, om sjuans små förälskelser gälls, men annars aldrig. Jag har aldrig gjort slut med någon som betyder något via telefon, sms eller msn. Om jag verkligen ville ha tillbaks någon har jag kämpat för det, så gott jag kan. Och jag tycker man är ett stort svin om man inte vågar gå in i något bara för att man är rädd, bara för att man tror att det kommer bli på ett visst sätt. Vissa säger att ibland ska man lära sig att älska något som är bra för en. Det tror inte jag på, man ska kasta sig in i något som är helt vansinnigt, man ska satsa. annars hade jag varit tillsammans med både den ena och den andra nu. För människor är fulla av överraskningar, de kan slå om på en sekund och hata någon de egentligen älskar.

Men man ska inte vara sån, man ska tänka positivt, vara stark och aldrig sluta hoppas.


BILLINGE DIN MOTHERFUCKER!!!!

Som vi alla vet, så har Eslöv planer på att bygga ut hus lite överallt. (däribland ute vid oss) Mamma och pappa har sagt det att bygger dom ut en massa hus så flyttar vi. (så nu ber jag till gud att dom INTE ska bygga ut några jävla hus). Hur som helst, så kom det ämnet upp idag. Och jag sa: JAG FLYTTAR FAN INTE IFRÅN HÄR, MAX LÄNGRE UT I KASTBERGA, INTE EN SEKUND ATT JAG FLYTTAR UT TILL TYP BILLINGE. (Billinge är då det ultimata paradiset för mamma och pappa eftersom 1. mammas bror bor där ute i ödemarken och han tycker att ett rejält stort barrträd och en å med några guppyfiskar är det perfekta livet. 2. mamma tycker att där är så himla fint. och nu syftar jag inte på INNE i billinge utan ungefär några kilometer UTANFÖR billinge, mitt ut i helvete där man inte kan få någon täckning med mobilen, datorn fungerar inte om det blåser mer än 1 m/s och blir det strömavbrott, ja då jävlar är det strömavbrott i någon månad. Ja iallafall, så började jag och mamma häftigt argumentera om detta. Mamma sa att "men du vill väl att vi ska vara lyckliga". Jag: men om jag gråtit i flera dagar över detta? Hade ni fortfarande flyttat då? Mamma: ja det hade varit något du hade fått acceptera. för OM vi nu flyttar ut till Billinge. (HON TOG ALLTID BILLINGE SOM ETT JÄVLA EXEMPEL) så blablabla... Så sa jag så: det finns inget OM, jag FLYTTAR IIIIIIIINTE UT TILL BILLINGE. dessutom kommer inte jag stå ut med att mona och jana (väldigt roligt att jag sa fel just för att han heter jan) VARJE DAG kommer komma på kaffe! Jag pallar inte att ni har blivit bästisar på senaste tiden. Mamma: men steven komv äl inte på besök varje dag när han bodde vid oss? jag: MEN DET FINNS INGET ATT DISKUTERA, JAG FLYTTAR INTE UT TILL BILLINGE. (nu började det hetta till, nu började erika bli ARG) Mamma: hahahaha, men sluta nu, man vet ju aldrig vad vi flyttar. Jag: LÄNGRE UT TILL KASTBERGA, JAG FLYTTAR INTE NÅGONANNANSTANS!!! och ska vi flytta någon annanstans ska du 1. ge mig en häst . 2. ge mig en snygg jävla bil när jag fyller 18 och betala min jävla bensin för det kommer bli sjuhelsikes dyrt att köra frånd en jävla ödemarken. 3. jag vill ha en jacuzzi! 4. jag vill ha en stor jävla pool. 5. en bastu med. OCH DET ÄR DOM ENDA VILLKOREN JAG GÅR MED PÅ ATT FLYTTA TILL BILLINGE!!! Mamma: men det är inte säkert det blir billinge, vi kanske flyttar till riseberga? där är så fint. OCH RISEBERGA MINA DAMER OCH HERRAR, LIGGER LÄNGRE UT ÄN HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!! hajjar ni? det här börjar bli kris asså. Jag sa igen: mamma jag börjar snart bli riktigt sur, jag FLYTTAR INTE TILL VARKEN STEHAG RISEBERGA BILLINGE STOCKAMÖLLAN HÖÖR ELLER NÅGOT ANNAT JÄVLA STÄLLE!!! Mamma sitter bara och skrattar? ÄR DETTA KUL PÅ NÅGOT SÄTT?!?!?!?! så det slutar med att mamma går in och duschar.
Jag går bestämt in i badrummet och frågar henne:
Mamma, om vi flyttar till Billinge då tar jag självmord.
Mamma: nej du älskar livet för mycket.
Jag: nä du vet inte om jag gör det eller inte, hur hade det kännts för dig om du helt plötsligt hitta mig död och det låg en lapp på mitt bröst där det stod " Jag klarade inte av att flytta till Billinge mamma ". HUR HADE DET KÄNNTS FÖR DIG?
Mamma bara skrattar.. VAFAN TAR HON INTE DET SERIÖST ELLER???????!!!!
Jag tar tag i mammas tröja som ligger på golvet och kallar på Henna. Sen frågar jag henne: Henna, ta denna tröjan om du tycker mamma är dum och inte vill flytta till Billinge.
Vad gör hon? Hon tar tröjan.
Mamma skrattar fortfarande.
Då går jag bestämt ut, med Henna och släcker ljuset i taket så det blir BECKSVART när hon duschar.
Mamma frågar vad jag håller på med...
Jag: Du tänk att såhär är det om det blir strömavbrott i Billinge.. då kan det vara såhär svart I FLERA VECKOR??
Mamma....bara...skrattar...
Så nu sitter jag här och tröstäter, och JA! jag har informerat mamma om att jag tröstäter BARA pga det.
För jag är. förbannad ..
.Så, ville bara berätta det.
Hejdå bloggen
JAG HAAAAAAAAATAR BILLINGE!!!!!!!!! (funderar seriöst på att anlita en självmordsbombare från Irak som vill bomba sönder billinge! BILLINGE, YOU WILL DIIIIIIIIIIIIEEE!!!!!!!!)

Vad ska man säga? Detta är då....Billinge....



Scream 2010

Pappa: Vilka jävla fjortisar du och dina kompisar är!
Jag: hahaha va?
Pappa: Ja ni skrek ju KONSTANT igår! Och sen var det en sketen jävel som skrek alldeles själv en gång
Mamma: Ja hon kanske skrek i förebyggande syfte?
Jag: Det var nog Elin ...


Kanonlördag!

Denna låten fick mina och min systers öron lyssna på under tiden vi städa bilarna idag. (kolla nedan) JAPP! Vi kavla upp ärmarna och satte igång och dammsuga och damma bilarna invändigt. (men det är väl klart som fan det är invändigt, man står väl inte och dammsugar en bil utvändigt heller ..) Iallafall, så var det lite kul när Linda tog dammsugaren och satte igång (kan misstolkas), för då tog jag fram en stol, satte mig i garageöppningen och vände huvudet mot solen. Den ena får jobba, den andra får ta det lugnt .. 
Att jag var tvungen att dammsuga vår bil från första början var pågrund av att jag sa (lite dumt men ja) " PAPPA OM DU KÖR MIG TILL FROSTAVALLEN; OCH SEN HÄMTAR MIG PÅ JÄGERS MITT I NATTEN, SÅ BEHÖVER DU INTE BETALA MIG NÄR JAG STÄDAR BILEN", ibland säger man så dumma saker, hade jag tjatat lite till had ejag kanske fått skjuts GRATIS och dessutom fått pengar när jag städa bilen?
Så smart är man ju inte..
Aja, man kan väl hjälpa till sin kära fader (kära är väl lite till att ta i, med tanke på att han har mobbat mig HELA DAGEN, för ja.. det är det negativa, man kan inte skriva ALLT i bloggen), men min kära fader kan jag väl bjuda på att säga ändå. Här har ni iallafall låten:



Annars idag så har varit en sjukt mysig dag idag på något konstig sätt, vet inte riktigt varför, börjar få lite vårkänslor kanske.
Igår däremot var så JÄVLA BRA och när vi 5 tjejer kollar på melodifestivalen så blir det lite som när grabbar glor på fotbollsmatch, dvs helt jävla SICK! Vi skrek och heja på Eric (som såklart inte vann, Sverige sänder ju aldrig riktiga puddingar till eurovision song contest och dessutom behöver Sverige en mer ball låt istället för This is my life men jaja), och efteråt blev det skräckfilm och vi har nog aldrig skrikit och kramat varandra så hårt förut. En sak som var jävligt roligt/gulligt var att när jag charlotte elinsoley och natta käkat mat och den andra elin var på väg, så går ALLA tjejerna helt plötsligt ut ur mitt hus för att (ja, fixa presenten och ställa sig och sjunga, jag är väl inte dum heller hahaha), så det var lite roligt. för dom går ut, och jag skojar inte när jag säger att bara nån minut efter om ens det så ringer dom på dörren. Såhär släpper man ut samma som sedan ringer på dörren 30 sek tidigare.. Man fick ju gå dit och spela överraskad och liksom "VA ÄR NI HÄR!!". Hur som helst så blev jag mött av en glad födelsedagssång och fick ett stort paket fuuuuuullllllttt med mufffffiiinnsss. Kan det bli bättre? Min kära älskvärda familj har redan hjälpt mig att tömma förpackningarna en del. en sak som jag kanske borde lägga till är att dom hade klistrat 3 skitsnygga (OCH JA, jag va ironisk!) bilder på mig på paketet, en av dom ser skapliga ut, den andra är rolig och den tredje är den värsta bilden som någonsin tagits på mig. den är skit... ful...
Jaja, jag ville bara säga att jag älskar er alla lika mycket allihopa och att det var sjukt skoj och mysigt igår och att detta fan var ett galet bra firande av mig! TACKTACKTACKTACK FINA MÄNNISKOR <333
Nu ska jag gå och sätta mig framför tvn

O

V

E

R

&

O

U

T

(btw, här har ni trailern till skräckfilmen igår:)




PLAYED A LIVE

Jag älskar denna låten!
kanske just därför att den har ganska mycket betydelse, för med sig en rad med härliga roliga minnen, och framförallt så tänker jag på Sp1a, vi är sjukt grymma på afrikansk dans till denna kan jag säga! Och dessutom, så på varenda jävla fest jag har varit på när några i Sp1a varit i närheten, har vi alltid kört igång med denna och blivit galet taggade (även om andra som inte går i vår klass undrat vafan vi står och gör några konstiga moves för)
Aja, nu kom Elinsoley på sin kinamoppe
PUUUSSS 



Lördag!

Mamma: Men receptet finns i den röda boken!
Jag: aha, där det står kak och efter ... rätter?

Jag började dan med ett hysterisk skrattanfall eftersom jag inte uttala efterätter som ett ihopsatt ord, utan. efter -.. rätter, Mamma och Linda har tyckt jag har varit otroligt korkad hela dan och det är ju en bra början .. aja, jag är glad som fan idag och den här lördan kommer bli en helt perfekt dag! Jag har världens bästa kompisar och vi kommer ha sjukt skoj ikväll. Blev precis klar med pavlovan, nu får man bara hoppas att den smaka så bra som smeten gjorde! Jaja, inget kan nog förstöra mitt humör ikväll känner jag, ikväll ska bara bestå av trevligt sällskap, hysteriska skrattanfall, en jävla massa snack om allt och ingenting och även skratta åt att förmodligen alla 5 kommer vara så jävla dåliga på wii.
Det är det jag känner som är så jävla grymt, de senaste månaderna har jag mått SÅ JÄVLA BRA och verkligen känt att jag har hittat mig själv igen på något sätt, att jag själv och mina vänner står i centrum och inte en massa folk som man egentligen inte alls ska slösa energi på, jag har verkligen levt livet! Känns som inget kan hindra mig nu, som om ingenting kan trycka ner mig, absolut ingenting. Life is good helt enkelt!
nej nu ska jag duscha och göra mig iordning för att sen dra ner till stan för att fixa lite grejer

OVER AND OUT!


I will fuck you when you sleep!!

Min pojkvän är oskuld. Är det våldtäkt om jag sätter på han när han sover?
exakt så stod det på en lapp idag i skolan när ungdomsmottagningen var på besök på vårt älskade gula torg på Berga.
Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta?

Det stod även:
är det skönare att ha sex om min kille har vårtor på snoppen?
asså vafan är det här? OM det nu är skönare, så vill man väl för fan inte ha sex med en pojk som har VÅRTOR på kuken? man kan ju inte säga att det är fräscht direkt ..

inte sexton, utan sjutton år!

Inte för att vara så men.. när jag går ut i köket för att ta mig ett glas vatten så ligger det ett paket på bardisken? Och jag vet MYCKET VÄL att paketet ligger där för att mamma INTE ska glömma min födelsedag imorgon. Hon sa det idag: asså tänk om jag glömmer bort din födelsedag

Aja, man ska väl glad att jag åtminstone får paket så dom inte glömt bort det också? Nu ska jag iallafall sova och vakna upp imorgon av mina kära föräldrars ljuva stämma kl halv 7. (och ja Sp1a, jag SKA somna om sen igen eftersom vi tjejer inte börjar förrän kl 11, jag är inte helt blåst).

Mina sista 50 minuter som sweet sixteen hade jag planerat att sova bort. hur som helst så kommer seventeen säkerligen var ett minst lika bra år som sexton var om inte bättre.

Ajdö mina små morötter

 


Bra låt, bra text

This ain't a song for the broken-hearted
A silent prayer for the faith-departed
I ain't gonna be just a face in the crowd
You're gonna hear my voice
When I shout it out loud

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just wanna live while I'm alive
It's my life

This is for the ones who stood their ground
For Tommy and Gina who never backed down
Tomorrow's getting harder make no mistake
Luck ain't even lucky
Got to make your own breaks


It's my life
And it's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life

Better stand tall when they're calling you out
Don't bend, don't break, baby, don't back down


Bh

visste ni att bh står för brösthållare?
fan vad fascinerande!!!

hahaha det är skamligt att daniel visste det men inte jag.


KORVJÄVEL!!!!!

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HÄR ÄR MAN SVINIGT JÄVLA HUNGRIG OCH BESTÄMMER SIG FÖR ATT ÄTA EN JÄVLA KORV MED BRÖD OCH SÅ SKA JAG VÄRMA KORVJÄVLEN SÅ BLIR HALVA KORVEN SKITVARM OCH ANDRA ÄR FORTFARANDE FRUSEN OCH SEN SPRÄNGS KORVJÄVLEN I LUFTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA SUR !!!!!!


Galen dag!

Nathalie: Jag såg världens minsta snopp igår!
Jag: vadå såg du Lalles eller?

Visst fick jag till det?
JADÅ!
och visst kan man hålla med Nathalie när hon påstår på sin blogg att jag gått omkring och sagt en massa skumma saker hela jävla dan och garvat nåt sjuhelsikes till det sen och åtminstone SJÄLV tyckt att jag va så jävla rolig, men faktiskt ... så skratta hon med! ( hon ville bara inte erkänna det )

Idag har jag även varit väldigt nära på att ramla av, och med väldigt nära menar jag VÄLDIGT NÄRA. Folket på läktaren klappade till och med när jag tillslut kravla mig upp i sadeln? Vad ska man säga? Man har ju skillsen ...

en annan rolig sak som hände igår var bilturen påväg hem från stallet med 3 gummor i.
Helt plötsligt bromsar Caroline nåt så in i helvete och jag och Malin var inte alls beredda på det och trodde att hon med flit försökte ta livet av oss.
"Jag skulle bara kolla om det var halt"

Jaha ... det gör inget om vi dör, det är lugnt, jättelugnt ...


Mysteriet på Greveholm

Helt plötsligt blev jag så himla sugen på att se världens bästa (utan tvekan!) gamla julkalender


RSS 2.0