Update

hejhej ! update från gården då. eller något, jag kommer nt kunna skriva på typ två veckor nu. för ja, en massa hus och grejer som ska " passas " helt enkelt.
Men skriver då jag kmr hem.
Det ska bli jävla bra och kul det här, eller hur elin ?
Jaja, ni får ha det så bra framöver, för det ska jag ha =)
Puss puss !
Erika

Fyra händelser

jag kom på att jag nog inte berättat om en rolig grej som hände med mig, nathalie, linus och emil.
jag orkar verkligen inte berätta allt i detalj men :
1. Linus snubblade och tappade sin cola och sina pommes över hela golvet på mcdonalds.
2. emil sprängde en vitlöksdressingsburk så att den exploderade och jag fick den på mig.
3.  nathalie cyklade rätt in i en sten.
4. jag höll på att bli påkörd och blev rädd, men föraren bara skrattade.
varför känns det då som om jag har skrivit detta redan ? aja, isåfall får ni väl en repris.
vad har jag gjort idag då ? solat lite, inte mycket till väder det här.
ciao!
Erika

Three days.

Hejhej !
Jag ahr nog varit på datan miljontals gånger , men jag har aldrig riktigt loggat in här, inte orkat helt enkelt. aja.
Jag och nathalie stack ut och träffa johan, pogge och emil. vi hade jättetrevligt. det var typ som en tjejkväll fast med killar, " skvaller ", skratt, heta linjen ( fan vad man kan kåta upp dom grabbarna där ) och lite öl. Jag och Nathalie cyklade hem vid fyra och va hemma typ halv sex. galet jag vet, men vi kissade på vägen, först skulle vi vid kanten men sen var vi bara tvungna och ha gjort det i vårt liv.. haha, sen cykla jag rätt ner i diket och cyklen ramla och ja, vi hade iaf skitkul ! Jag kan inte säga det för lite : men du är verkligen världsbäst unge ! Sen drog jag hem, stack till bromölla och glodde husbilar, jag har blivit kär i en massa såna, lyxigt ofc. för ungefär 2 mille, och dom ser ut som lastbilar och nt små husbilar, jag tycker det är lite skoj, det gjorde vi idag också btw. fast då blev det örkelljunga. hur som helst, så åt vi mjukglass med nötkross och det var skitgott ! Sen blev jag ledsen på kvällen och då blev det tröstätning med ett stort marabouchoklad. ja, det var mina tre dagar det. jag mår jättebra nu. :) men skittrött, och sjuk. konstig i halsen, ont i huvet och lit eförkyld. och tröttare än en get. Snart är det gården ! OCH massvis med sol ska komma in nu, jag är otroligt glad, plus att det blir shopping, jobb ofc. kanske nt lika roligt men det lönar sig, och TIVOLI COPENHAGEN ! . jag längtar.
Nej nus ka jag kila och fortsätta snacka med virriga victor.
Puss på er alla
Erika

they are what they are, parents.

hejhej !
Jag är jätteglad och tur är väl det :) Vad har jag gjort idag då ? Jag ställde klockan på tio men vaknade halv tolv ( antingen är jag döv och inte hör då det ringer, eller så har min klocka lagt av och ringa ) och det var sjukt skönt och sova i 10 h och 30 min idag . kändes som om det behövdes, då jag & nathalie sover hos varandra blir det inte mycket sömn :P trots att sängen i lägenheten är sååå najs.
Hur som helst, jag vakna och såg direkt på mamma som klev in genom dörren direkt då jag öppna ögonen i princip, vi åt frukost och jag känner idag att jag bara älskar min mamma. på senaste tiden har det varit så mycket bråk mellan oss, och jag irriterar mig på dom hela tiden, men idag var det verkligen en bra dag ! Jag gjorde vid mig och vi drog till stan, där vi besökte biblioteket och sedan lindex. jag hittade lite underkläder, en gul behå med spets, och rosett typ, så himla söt . och sedan tre stringtrosor ( JA STRINGTROSOR, jag måste säga att jag trivs bättre med trosor som faktiskt täcker röven men dom var så fina så jag kunde inte motstå dom ) . dom var iaf, knalloranga ( skriver man knalloranga/knallorangea ? . ojsan hoppsan det heter visst knallorange, men visst säger man knall oranga ? jaja whatever erika) , svarta och vita. lite spets och sånt sött. Sen har jag och mamma bara pratat hela dan, om olika grejer, vi cykla till stan också minsann så jag får motion hela tiden, sen köpte vi med oss bullar hem. det var übergott :) . Och vi har diskuterat och jag ska börja få 800 kr. av mitt barnbidrag till hösten ( börjas i september ). och jag räkna ut det att jag kmr nt få handla alls mycket själv, typ bara godis, kläder ( som jag ändå handlar själv ), schampo, frisören ( so jag är hos en gång i halvåret och då klipper jag bara mig, nej erika färgar inte håret minsann ), skor, och ja, om jag ska typ till lund/malmö, marieholm osv måste jag betala bussresora och tågresorna själv men det har jag ju alltid gjort så. dom betalar allting annat, typ om jag vill till liseberg.. osv, så jag kommer fan bli rik nu alltså, jag är så glad jag kan bli ! ( du hade rätt nathalie )
Sen ja stack vi hem, åt bullarna. och så börja vi se på arn-tempelriddaren ( SKITBRA ! ) . och vi hann bara se en timme av den tills farmor kom, så jag stack ut och jogga, och nus ak vi hämta brev till pappa MEn pappa har tagit bilen. han är så störd den, vi säger att vi ska ha bilen men ändå sticker an ut med den då vi till och med erbjudit oss snällt att hämta det jäkla brevet ? jaja, apa och gorilla.
Nu snart ska vi fortsätta se arn, och det gör mig himla glad. folk säger att den å den är dålig osv, men än så länge. tycker jag den är grymt bra, jag älskar krigsfilmer ! Som jag nog har sagt cirka miljontals gånger..
till filmen ska jag äta räkor ( mumsigt värre, tycker dock inte många men jag bara älskar räkor ! )
ja, det var nog allt .

hejsvejs allihopa !
Erika.

Dagens citat

Jag är ledsen, beklagar mig hos Krämer. Hon kommer med det här :

Nathalie., dice:

owh , okej, men han kanske bara .. är ledsen över nått, och sen går det ut över dej ,hans djur kanske har dött eller nått.
hahah erkänn, jag flabba iaf ihjäl mig då hon skrev dte.


You make my day.

Ja denna helgen har varit himla bra som alltid, jag, johan, bonli, emil och nathalie tog en sväng ut i skogen och rökte vattenpipa. det var sjukt mysigt och vi satte igång lite musik också. vilket gjorde att dte blev toppat som fan ! allihopa blev sjukt sugna på lite party, så nu ska vi försöka sommarfesta lite, och sen till hösten blir det. jägers ( dock gymnasie, eftersom johan/pogge hellre vill dit+ att jag får väl erkänna att högstadiejägers bara blir tråkigare och tråkigare ) . sedan ekebo och tingvalla, party med gänget, kan det bli bättre ?
Sedan har jag sovit hos Nathalie och hon hos mig som vanligt, jag tjatar väldigt mycket om nathalie JA. men kan det hjälpas dåhon rä så himla bra ? . På tal om henne så väntar jag på henne nu. men hon är seg ( som vanligt jajjemensan )  . Sedan har vi träffat dom mycket sedan, cyklat en hel del och jag har sabbat min cykel ( punktering minsann, det var tredje cyklen som jag inte kan cykla på nu ) jag ligger risigt till alltså.
På tal om cyklar, så pogge kan hantera en cykel som fan ! Han är cyklarN. och vi skrattar, och skrattar, och skrattar.
haha, en sak som var rätt kul ( ja pinsamt också men jag delar med mig snäll som jag är )
Jag sitter på victor, ja misstolka helst inte, jag gör det av ngn konstig anledning. ni som känner mig vet att jag kan göra dom mest konstigaste grejerna ibland. ja så öppnas dörren, och jag tror att det är mamma så jag kastar mig åt sidan. ( tänkte satsa på sängen bredvid victor ) MEN, jag ramlar på golvet. nathalie ser förskräckt ut och börjar asgarva.
Det var inte mamma.
En rolig grej hände på statoil också.
Kommer in
SNYGGVE.
Oh kolla där snus.
Laddar pengar.
Försöker inte glo, på dom som i sin tur glor på mig.
Går ut.
Nathalie : JAG VILL OCKSÅ SE !
Jag stannar.
Kollar rätt in i väggen.
Kommer ut.
Glor.
Halva korven i munnen.
"Jag låtsas som det regnar "
Och vi är nästan hundra på att dom börja prata med oss sen.
Fast som sagt, det regna.( not )

vet ni en sak ? jag vet att jag var så sjukt ledsen nyss, men sen läste jag nathalies blogg och bara sprack upp i ett stort leende, hon får en verkligen att älska och leva, och jag antar att jag fick henne och inse det också för ett tag sen, vi får varandra att älska livet.
Därför tror jag det stjärnfallet vi såg tillsammans, det var nog rätt speciellt ändå.
Och den önskan som jag önskade, den var simpel, men hoppas det slår in. plus att jag tänkte på ngt innan jag själva önskade, för att vara ärlig. så det man tänkte på först. det var nog bara det som kommer slå in egentligen.
Jag bara hoppas.
Tro, hopp och kärlek.

& ville bara säga att tjejer tjejer tjejer ni vet vilka ni är, ni är bäst ! och aldrig i hela mitt liv att jag ska mista er, nånsin.


Puss.

don't worry, be happy.

Jag är inte på topp nu, om man säger så ( tidigare inlägg ) men jag ska vara glad, jag ska försöka.
Men det är icke lätt just nu.
Sandra & Elin, call me brutt's, eller vad man säger. lite småkomisk grej som hände på statoil med nathalie och ja. jag ska försöka hitta smeknamn så bara dom förstår : äh det räckte nog med att jag bara skrev dte för jag tror dom fatta direkt vem jag mena.
Hihi fniss.
Nathalie, du gör min dag.

Puss på er alla. Don't worry, be happy.


-

Allting bara yrar runt, snurrar i en väldig massa innuti mitt huvud.
Frågor.
Men även svar.
Mina svar, men om det är rätt det vet jag inte.
Allt det här tar på mig.
Jag blir mindre och mindre, klor gräver sig in i mig. det gör så ont så ont, ondare än nånsin.
Det kommer inte ut.
Jag vill få det ut. Jag vill spy, spy upp alltihopa. och bara lämna kvar en tomhet.
Hellre en tomhet, än något ont.
För det onda är så jävla . det finns inte ord för att beskriva det. det känns precis som alla beskriver det :
Jag vill dö.
Men jag vill ju inte dö, jag älskar att leva.
Men det finns inget grövre ord änd et, för att beskriva den här känslan.
Jag gör ju bara fel hela tiden.
 Det är som människor som hukar sig nära mitt huvud, mina öron. och bara viskar, och tillslut skriker. hur jävla dålig jag är.
Jag gör ju hela tiden fel eller hur ?
Jag har aldrig sagt att jag är perfekt, ingen är perfekt. men jag är tydligen så långt ifrån det man kan komma.
Folk gör misstag, men jag gör tydligen fler än dom flesta.
Hela jag blir mindre och mindre, och det lilla som finns kvar innuti mig, har gjort så att det finns inget hopp kvar, det finns inget " jag kan " eller " jag har faktisk t rätt ". det lilla som finns kvar , håller på och tyna bort även det, klorna har fått fast i det.
Klorna har fått fast i mig.
Och jag är ledsen,men just nu. jag kommer inte bort.
Jag kommer inte ifrån dessa klorna, jag har gett upp. Jag ligger som en trasa och bara väntar på det värsta, på den stora bomben som inte kommer släppas framför mina fötter, utan på mig. och då finns det ingen jag kvar.
Jag är borta. Jag kommer inte tillbaka.
Jag vill bara få hjälp att bygga upp mig igen, just nu, bit för bit. men jag mår dåligare än nånsin nu.
Jag försöker intala mig själv att jag gör inte fel, det är jag som har rätt. men hur lätt är det då då någon betyder så jävla mycket, och allt man vill är att vara perfekt.
Men jag har sagt det många gånger.
Jag är inte perfekt.
Och det hjälper för fan inte då andra säger att du kan göra så och så och så.. det låter som om allt är mitt fel ! bara mitt fel ! konstigt att jag håller på och försvinna, bli osynlig.
som om jag inte fanns.
Som om jag inte fanns.
jag tar ett stort andetag, och försöker ge mig fan på att jag ska klara det här. du kan klara det. skit i rösterna, skit i känslan, skit i klorna, spy ut det, men gör det med ett annat sätt än att just spy ut det.
Du kan, du vill, du är bäst.
Inte perfekt.
Men du är precis som du ska va.
Du är bra. Du är himla bra.
Det känns bättre, men klorna var starkare än vad jag trodde.
Om vi inte tar itu med det här.
Så spyr jag inåt.
det hjälper inte.
det blir värre.
det dunkar.
det hörs.
det gör mig galen.
det fäster sig psykiskt.
Rädda mig.
Och det är inget rop på hjälp.
Jag ska fan ta och rädda mig själv.
Jag finns.
Jag kan.
Du finns.
Du kan.
Vi ska.
Vi ska
Vi ska.
Vi ska.


You name it

Hejhej !
Vad har jag gjort idag ? Jag har ställt klockan tidigt, men det var int elönt. för jag gick ändå inte upp då utan tre timma rsenare, då gick jag upp och åt frukost och satte mig vid datan, snacka där lite med en del, sen la jag mig i sängen och slappa ( sjukt skönt ), och så ringde jag Victor och så snacka vi i 2 och en halv timme, det var jättemysigt. jag har inte gjort ngt annat idag än och slappa och sova och ta dte lugnt och ah, och lyssna till världens finaste röst tar nog priset också. jag saknar dig så jag tror jag dör, och ändå träffade jag dig igår. aja, sen försökte jag övertala honom också att följa med upp till ängelholm där över en natt för jag har inte träffat min syster på evigheter och hon ville mycket gärna att han skulle med. för hon är nyfiken av sig, så visst sa jag så jag försökte övertala honom nu men jag fick bara ett " kanske ". haha jag vet, vi har varit tsm i några dagar nu,men det skiter jag i. hans ka träffa hela min släkt ! haha nej skoja.. men min syster är vl inte så märkvärdigt ? hahahaha.. plus att jag vågar inte ta tåget dit upp själv, för jag kommer bara ta fel tåg och sånt, eftersom man ska byta tåg och skit. jag är jättedålig på det ! jag erkänner.. Så jag försöker få med honom, det ska gå ! Han sa själv att jag var envis som en jävla get, yes you name it !
Nu ska jag städa lite, så jag e klar då nathalie ringer fö rvi ska ut på äventyr, och det blev inte fiest utan vi sticker och träffat emil och bonli istället ( maybe ) , ska bli trevligt :) Älskade Nathalie <3
Snart är det gården också, dom som längtar räcker upp en hand ! Det kan bara va en  som räcker upp ( ja utom victor som ska sova där första natten men han vet jag redan ) gårdarna, kanske jag ska säga. haha, jag räcker iaf upp TVÅ händer och två ben och öron ! eller något..

Härligaste kommentaren idag : eller härligaste och härligaste. sjukaste. och ja.. det var jag som sa det ( men än sen då ? jag och sandra är såna och vi gillar och snacka om det )
" Jag vet att du aldrig hade bangat för att ta en penis i munnen "
Vad sandra sa sedan är en annan femma..
förlåt, detta är censur på detta nästan, men den kommentaren handlar om vad vi snacka om och det är så jävla roligt.
Trots att vi efterd et skrev typ :
Jag kräks
Jag spyr
Jag klöks
Jag äcklas
Jag skrattar så jag dör.
Sandrapanda är snuskis ! <3  ( inte jag inte )

Nej nu måste jag kila.
och kanske ta på mig ngt också, jag har bara haf linne och trosor på mig hela dan. Oche ntofs uppe på huvet.
jag liknar lilla my som mamma OCH nathalie har sagt.
Pusspuss ha det bra alliihoppa !
Erika

23:31

Bell : tack så mycket, trots att jag nt tycker den är så märkvärdig =)
Vad har jag gjort nudå ?
Victor var här & det var himla mysigt och herregud vad jag tycker om den kilen, så jag skickade ett litet gulligt sms till honom nyss, så får man hoppas på att han blir glad =) Min pojkvän är bäst för jag gillar att han ofta säger hur mycket jag betyder för honom. alltså, det känns apkonstigt och säga att jag har en pojkvän ? jag har inte haft detr sen stenåldern typ, men nu så är det så det ligger till, och det känns konstigt men gud så underbart :) Jag ska börja ta foton ! japp det ska jag, eller.. vänta nu, gör det något om jag börjar till hösten ? för jag har full rulle hela tiden nu, tack på förhand.
haha
Sen kom Nathalie till mig och vi lura killarna och sa att vi skulle till kungshult men istället tog vi en bicycletrip i kastberga city ! det var najs trots att det börja regna, sen såg vi på jackass 2 och pappa har så jävla roligt skratt, han är knas den så vi skrattade rätt mycket åt honom också, sen va jag körd i huvet och sen följde jag nathalie hem och imorgon blir det kanske party !
Man kan aldrig säga det för lite : men jag älskar Nathalie ! och snart blir det övernattning i lägenheten igen, vi har bestämt att dte blir pizza och godis och en bra film ( gärna skräckfilm ) för vår del då !
Känns konstigt och inte sova med Nathalie nu för vi sov över typ i flera nätter i rad, och nu poff så är hon väck om nätterna :( jag känner mig otrygg..monsterna under sängen is back..
en annan rolig grej är att jag & nathalie började koka rödbetor på exakt samma kväll, ja ni vet . lingonveckan, röda veckan, JÄVLA FÖRBLÖDNINGAR  ! VI HATAR MENS ! ( ja jag skriver om det i min blogg, gör väl inget ? det är heelt naturligt )
Nej nu ska jag ta och snacka lite till med krämer, och sen ska jag stoppa hörlurarna i öronen och baara lyssna på shebang - sheena is a punkrocker, den gör mig glad.
Sen är det läggdags.
Och någon gång : åsikter, jag måste verkligen städa imorgon !
Puss på er alla, ni är så himla grymma !
Erika

Sheena is a punkrocker

Jag tycker alla är så snälla, helt plötsligt kan folk bara få för sig att kommentera ha en bra dag osv.. ( natta sa för att dte var för att man skulle gå in på deras bloggar ) men men.. jag tycker det är omtänksamt gjort iaf, dom hade lika bra kunnat skita i  å kommentera eller hur ?
Aja, Victor kommer alldeles snart ! och vi ska se jackass 2, jag vet, man kanske ska se skräckfilmer eller kärleksfilmer eller så med sin pojkvän, och visst jag älskar kärleksfilmer, men då han sa att han hade den blev jag fett sugen på att se den + att min kär apojkvän är rädd för skräckfilmer.. ja tro det eller ej, men han är söt. Sen kommer Nathalie och så ska vi UT !
Idag känner jag på mig att det kommer bli en bra dag.
Hittade världens bästa ( gamla ) låt också : Shebang - Sheena is a punkrocker.
Mycket mycket bra.
Nej jag ska skriva åsikter snart, men äsch, det är sommar. Jag tar det i min egen takt.
ciao !
Erika

Dagens citat

Mamma : Ja alltså, victor får visst det göra sugmärken på dig, men gör han dig gravid så blir jag lite irriterad...


Jag & Love hoppar studsmatta.
Erika : ja nu du Love, nu tränar vi våra kalorier..


Sen i söndes

Tudelu !
Okej jag ska kort och gott komma ihåg en sak : Nathalie sov hos mig sen i söndes. och det är torsdag idag. haha, ehm.. nu när det är sommarlov börjar jag tappa räkningen på dagarna, men skitsamma, det är ljuuvligt.
Jag skriver mindre och mindre blogginlägg nu men det är inte så konstigt, för jag är ute hela tiden, ja jag menar verkligen hela tiden, så det blri liksom inte av, men bättre sent än aldrig, eller något sånt.. för jag ska dra hela raddan vad jag har gjort sen i söndes då, för det var väl då jag skrev mitt senaste blogginlägg ? jao så är det nog.
I söndes, så stack jag till Kungshult och träffa alla grabbarna och jag var den enda tjejen där, ja hehe lite mobbad men pogge och johan var där och dom är lite feminima så jag trivdes. hahaha, ( skämt åsido <3 ) , sen då jag fick skjuts hem så såg jag att jag hade fått typ miljontals sms från nathalie ( nu överdrev jag men tre ) så mamma bara : ja hon ringde innan, så dirr då jag kom hem så ringde jag upp världens bästa nathalie, och hon var sjukt pigg och glad och allt ( hon hade knappt sovit på domt vå nätterna hon varut på lägret men det märktes dock inte ),ja och hon bara : kan jag få sova hos dig ? och klockan va typ halv elva då, jag : jaja visstvisst mste fråga.. ahahaha,så mina öfräldrar va ju nt så pepp på det, men jag drogen historia om att nathalie mådde dåligt och så och då fick hon, hahahah. vita lögner eller hur ? så hon kom till mig : hör och häpnad : HALV TOLV ! .. och vi hade skitkul, hela natten lång, och sen nästa morgon så bada och sola vi, och sen blev mamma arg på mig men jag orkar nt dra hela den historian ( vi var arga på varandra i 2 dagar ) , sen cykla vi till ÖSTRA STRÖ ! ja, och det var jättelångt och vi var trötta, men vi made it, och så åkte allihopa moppe till hurva och dom badade där men jag och nathalie stod över för det var kallt i luften, ( natta jag hoppas att detta är måndagäventyret asså för jag har glömt bort vad vi gör olika dagar ? ) skitsamma.. så då vi badat i hurva så blev folket sugna på mcdonalds. så det gick lite tid för att övertala två andra som nt ville, så vi körde till macken och handla glass där, sen åkte vi till mcdonalds och helaaa lilla gänget åt där, vi kände oss coola.
hhahahha, not.
Sen då jag och johan, och natta och pogge åkt iväg en bit från mcdonalds för att ¨åka hem, så kom jag på att jag glömt min väska på mcdonalds.. så vi var tvungna och åka tillbaks igen,ochd en var där ( puh ). så sen åkte vi till östra strö.. haha och därifrån cyklade jag och nathalie, till fotbollsplanen i kungshult där killarna spela fotboll. men sen typ bara satt alla och snacka och det var myspys, speciellt eftersom vi såg värsta molnen n bit ifrån ochd et blixtra som fan där . så det gjorde dte hela lite mer toppat då alltså, sen cykla vi hem, och det var beckmörkt ute, och det åska och blixtra och sånt, och smådugga lite, så då vi kom hem var det sent och mamma var ännu mer arg, och jag blev också arg och jag och nathalie höll på att smyga ut genom fönstret ( vi tog med oss våra skor in i rummet ) men sen våga vi inte så vi stannade hemma.. haha, och vi tyckte synd om killarna som fortfarande cyklade där ute och var vi statoil typ nu.. hahaha, det var skoj. Det var alltså måndan, och då sov hon hos mig igen, och dan därpå så baka vi kanel och vaniljbullar och det var gott ( men nathalie tyckte inte det efter typ sju bullar ) så vi har ätit 11 bullar var. ( fettoooon ) .. Sen ville jag hemifrån, så jag och Nathalie stack ut till Kungshult och det var inte liak roligt som innan men whatever, sen cykla/gick vi hem till sallerup därifrån, och bara prata hela tiden, asså det var riktigt nice, trots att det regna och så, men vi gick i eslöv city typ halv två på natten och inte en KÄFT var där, rättså härligt ändå. sen gjorde vi oss hemmastadda i dera slägenhet, som vi hade alldeles själva den natten och vi hade det myspys, dan därpå gjorde vi vid oss ( vi vakna rätt sent ) och sen cykla vi hem till mig och sola, åt och sen skulle Nathalie hem.
Och efter det snacka jag med Victortyp en timme, sen ringd ehan mig senare efter att jag ha joggat ( sjukt skönt och ha joggat, känns som det var evigheter sen ) och sen snacka vi i 3 timmar efteråt. Det var mkt trevligt trots att Victor är tjurig =)
Idag då ?
Victro kommer hem till mig vid tre, sen ska vi mysa och se på film.. ehm, hehe har jag glömt å säga att jag har pojkvän ? JAPP. det har jag,jag har det iaf så säg grattis på vår fyradagarsdag.. hahaha, gud vad rolig jag är då.. men ja,
sen kommer Nathalie efter ett tag så drar vi ut ocht räffar vänner fast dom vet inte om att vi ska träffa dom än..
Busigt värre.
det var nog alles, hoppas jag. Om dessa dagarna
Japp ! en rolig grej till..
eller. jag tar nog det på dagens citat efter istället.
Ha det toppen allihopa ! Och jag hoppas att det gå rjättebra för sandra idag :)
Pusspuss
Erika

i miss you all

Hejhej !
Herregud vad jag är glad.. fick nyss reda på att mormor ska ge mig 1000 kr, japp bara sådär liksom ! knasiga mormor, men jag är sjukt glad. har städat klart nu. så har tjänat 200 spänn :) nu fattas det bara att jag ska få dom 350 riksdalerna från herr och fru nilsson. ( okej dom är inte gifta än men det lät bra ) . Jag börjar tjäna cash nu minsann, trots att jag slösar rätt mkt på tåg och buss och massa gottgott, men det är väl så sommarn ska va eller ?
Victor ringde mig nyss ( hanr inger mig minst 2 ggr per dag, tokstolle. hans pengar på mobilen borde vara slut vid det här laget ) och han bara : ja vi kommer om en halvtimme. jag : va är du dum eller ? ( i princip ) för det första ville han bada i vår pool och det är inte ens superduperfint väder ute ( varmt ja men ändå ) oj.. jag kollade ut nu.. det börjar ju klarna för bövlen :O jag kanske ska ringa upp lillbosse ändå ( jag o natta har börjat kalla han bosse eftersom han kallar oss för kent lite då och då ) . för jag är sugen på att sticka ut. men inte vara hemmaaa... neeej, då blir det vä att ta ut min kära cykel för en liten runda ( fast jag kanske kan tigga till mig att dom ska hämta mig eller ngt ) ANNARS. så väntar jag kort och gott till imorgon, då man väntar på något gott..
För då har Natta nämligen lovat att vi ska träffas, jag har saknat henne som fan på bara denna helgen trots att jag träffade henne i fredes och då hade jag varit med henne i 4 dagar i sträck ! men man lbir aldrig trött på den underbara människan alltså, jag är så jävla glad att allt ordnade upp sig mellan oss ch jag är så jävla glad över det valet jag har gjort och åh, jag är lyckligast på jorden just nu och jag älskarälskar nathalie ! Jag får väl skicka ett sms eller ngt snart.. för hon är hemma nu ! jippi !
Ja iaf det jag skulle komma till innan: så ringde victor då mig. så sa jag att det var fult väder ute. han bara ( rättså gjutet ändå ) :
- ja det kanske är fult väder ute, men sen kommer jag, och då blir det fint väder igen. du vet " sunshine in the rain "
haha jag tycker det var jättebra och han skrattade å tmig då jag sa att jag skulle skriva upp det så jag kom ihåg att lägga in det här.
men skrattar bäst som skrattar sist.
Btw, så har jag inte träffat Sandra på evigheter - i miss you. och elin, jag längtar till gården som fan i helvete och GUD VAD JAG ÄLSKAR DIG. eller.. ER. borde jag nog säga, för det gör jag ju =) sorgligt nog att jag nt träffat er båda på ett bra tag.. ja men elins ka jag få stå ut med i typ 2 veckor så.. eller stå ut och stå ut, kommer bli hur bra som helst !
Jag är nog en väldigt kärleksfull person tror jag bestämt, eller( hehe hoppas).
Nej nu ska jag äta fyllda fransbröd ( eller.. dammsuga innan, för dom är i ugnen just nu ) OCH FYFAN vad det ska bli gott !
Lots of love.
Erika

Hot

Hejhej !
Jag är varm.. jag har solat hela dan igenom ochd et var sjukt skönt, och nu har vårt vatten i vår pool kommit upp till TJUGOÅTTA GRADER ! herregud vad det sitter fint.
Iaf, igår så åkte jag och nathalie med hennes mamma och lillebror till odensjön, och vi hade jättemysigt för vi fick bryggan där och jag höll på å ramla i med kläder OCH väska ( vilket ett par andra danskar hade mkt roligt åt, gud vad många danskar det är där ! ) iaf.. så jag och Nathalie simmade över hela odensjön, så tänkte vi vila på andra sidan, men där var skitmycket alger så vi var chickens och var tvungna och simma tbx över hela sjön igen, det var lite jobbigt men jag simmade på rygg. och det var skitskönt, inte ett dugg jobbigt men jag hade öronen i vattnet så jag hörde typ ingenting, så jag for in i nathalie hela tiden och tillslut plaska shon som fan bredvid mig ( elr ngt ) och jag blev skiträdd, haha. men vi hade kul. fast vi kom på att det ekade där vi var för vi hörde alla som bada trots att dom var sjukt långt ut, så vi komf ram till att vi nog kanske hade berättat lite hemligheter, och då hör alla oss.. hehe, ja jo pinsamt värre.
På vägen hem hörde vi : crazy frog - crazy frog in the house. haha, och hela bilen dunka och jag gillar oliwers moves. jag o natta kom fram toll att han kmr bli nästa jägers danskung.. hahaha, fyfan vad vi hade kul. 
Sen efter det drog jag till M-holm i 2 timmar och sen tog d allmänt lugnt. trotsa tt jag blev arg på victor för han kallar mig .. ja, skratta nt för mkt : gullegump. så var snäll och hjälp mig och hitta på ett riktigt retsamt, elakt och bra namn till honom för jag får spel gånger tusen, nej . nus ka jag äta. grillat, mmmums.Sen ska jag till stora styggaKungshult. ( kanske )
Ha det bra ! Pusspuss
Jag saknar Nathalie jättejättejättemycket !

Happy twice

Im happy twice.
Och jag glömde lite småroliga citat från igår :

Victor N : Kolla inte på min rövspringa nu okej ?
Vi : nej vi gör inte..
Pogge : Jo jag gör..
 ( & ler lite såhär perverst som han brukar ) haha.

Jag ska sätta mig på moppen, victor n har redan satt sig.
Han : Okej jag vet att jag visar min rövspringa nu okej ? du får gärna kolla, men påminn mig inte.

Victor N : Vi går och pissar..
Bonli : Nej pissar jag så skiter jag på mig.

& så det som stod innan i mitt förra inlägg :
Securitas : Ja hej det är från securitas, vi har fått in ett brandlarm här.
Jag : Ja det är jag som steker hamburgare..
Det är ltie rökigt men det brinner inte.

Jag tycker ni människor är suveräna, haha.
<3





Länge leve vårt väder.

Tja !
Jag ska säga som jag ändå alltid säger : Jag är lycklig som fan.
Har inte hunnit skriva så många inlägg på dom senaste tre dagarna, men vädret har ju varit så jävla fint så det har liksom inte blivit till , till att göra det. jag har bara varit ute & träffat folk hela tiden. Så jävla gutt.
I tisdes kom Nathalie hem till mig, då sola och bada vi hela dan, sen då vi satt oss vid datan, fick vi värsta rycket och bara " Vi vill ut och träffa kompisar " ,och vi ville inte cykla till eslöv för där är förjävla dött. så vi bestämde oss för att cykla till antingen kungshult, marieholm eller stehag. haha, och det blev kungshult. Där träffa vi Love, oh vi hade trevligt och sen kom Kj och fjanta sig, och sen träffade vi victor n, bonli, johan, emil och pogge ( jag vill säga stoffe men nä jag ska lära mig och säga detta ). Vi gick tbx till Love och flera av killarna badade där, medans jag, Kj, Natta och Pogge satt och gjorde ingenting. För vi kände inte för att bada. Dan därpå kom Natta till mig igen, och då hade vi bestämt att vi skulle möta upp victor n, bonli, emil och pogge för att bada i hurva. Så typ en timme då vi egentligen skulle varit i östra strö, så blev vi sugna på pizza, så vi cyklade det fortaste vi kunde till vikingen för att äta där. MEN, rätt över vägen från vikingen var där askalasmånga utländska människor ( kanske någon typ av , ja. som vi åker till andra länder i typ tre veckor över sommarn eller så ? ) iaf.. så började dom vissla, snacka med oss på typ arabiska och skit, och sen en av dom skrämde skiten ur natta ( haha jag blev inte ett dugg rädd, jag va helt upptagen med att prata i telefon ) sen typ slog han till nathalie och dom skratta som fan och ja.. dom var allmänt underliga så vi ville inte äta på vikingen så vi gick för att leta upp någon annan pizzera. då kom vi till gulec's , och där hade dom precis öppnat så vi slog oss ner där och beställde pizza.. Det var sjukligt gott, men jag äter pizza hela tiden nu. Aja.. sen cykla vi lika snabbt hem ( dock fler uppförsbackar ), sen duscha vi ( som victor .n sa att vi inte fick ) och sen gjorde vi vid oss och en skjutsade pappa oss till östra strö och då var killarna liite småarga efftersom vi tagit så lång tid på oss.. men tja.. vi är tjejer ? bra ursäkt. haha.
Så vi åkte moppe till Hurva, Bada där fast bonli var chicken och ville inte gå ut och dom sa att där fanns " vattenråttor " i det vattnet, Så vi kom fram till det att vi har badat i vattenråttavatten.. vi tycker att det ordet låter ytterst roligt.
Sedan, stack vi till macken och handla godis och så, och jag tyckte den kvinnan var helt underlig, medans dom andra " nädå, hon är ju jättesnäll " jajo visst.. snäll kanske men ändå underlig, aja. sen Stack vi till skolan i östra strö och satt där och typ snacka snacka snacka, ändå trevligt. sen sov vi hos emil ( och det var inte alls planerat, för först skulle vi, sen skulle vi inte så vi tog inte med oss en massa saker så det blev helt skitklöddigt ) så såg vi på skräckis och så, och jag o natta kände oss sjukt ofräscha i munnen för vi hade inte tandborste med oss och det enda vi åt var godis, jomen gott ja men inte så bra för tänderna kanske, haha. sen efter ett tag så blev såklart vi övertrötta och flabba som bara den och var allmänt " goa i hued " . Och tillslut gick vi och la oss, efter eviga pruttanden från Emils sida. och sov i typ fyra timmar / tills halv nio ), då väckte emil oss för han skulle börja jobba kl. halv tio eller något, så vi åt frukost och då kom jag o natta fram till att vi har nt ätit på 21 timmar. och vi åt 2 mackor och båda blev mätta, men ändå helt sinnes. sen ja.. till det roligaste : så LÄMNADE EMIL OSS DÄR ? mitt ute i östra strö, vi kände inte en käft och han hade visat oss något jäkla vattenhål som vi ändå inte visste vart d var ( han bara peka rätt ut i ödemarken ) så vi gick omkring där, vi sa att vi kände oss som luffare, för vi gick aslångt på en grusväg, sen helt plötsligt visade sig det att dte var en återvändsgränd ? Ja, bara till att pallra tillbaka igen, och då mötte vi en traktor typ två gånger, han kunde väl åtminstone sagt att vi gick på en återvändsgränd tycker man ju, aja.. sen går vi mitt ute i åkern och natta bar : är det inte där borta han peka på ? den dungen där ? ja, så trodde ju inte jag det, det verkade för nära så vi gick till en annan väg.. och sen ut i åkern igen. Natta : men det ser ut som det är vatten där. Jag : okej vi kollar då. så vi gick ännu längre ut i åkern, och sprang dit och JAPP, det var vatten ! Vi var sjukt lyckliga, men hur lätt är det och hitta det stället då det är omringat av åker ? haha jaja.. vi bada där och vi var sjukt svettiga och lukta illa så vi tvättade oss med det vattnet och roll on som tvål.. hahahahah, fyfan vad vi hade roligt och vi bara " tur att inte ngn ser oss just nu , hello you're in candic camera ( eller ngt ) " . Det var rätt äcklig botten men vi tyctke att det var fint vatten, så vi gjorde oss hemmastadda där, så då vi badat klart och luktade fräscht så sola vi lite coh det var ashögt gräs och jobbigt, men vi blev kompisar med krypen där. några jävla gräshoppor b.la haha, sen ringde victor n och sa att han va på väg med moppen till bonli så vi skyndade och ta på oss och kissa och så, sen gjorde nathalie en markering i träet . och det var kul, hahaha. så skyndade vi oss allt vad vi kunde till skolan där victor väntade på oss så åkte vi till bonli, och vi ville iväg och bada med han hade ingen bensin, så först tiggde vi saft för vi va sjukt törstiga, sen kom bonli på att han hade nog så mkt bensin så vi kunde ta oss till macken, så vi körde dit. och då visade det sig att bensinen var slut ? sjukt konstigt ändå, jag menar en mack ska ju alltid ha.. iaf, så åkte victor n och hämta bensin, och sen då han gjort det kunde han inte starta moppen så vi väntande i en evighet asså.. sen tillsluit kom han, vi fyllde på bonlis tank , och sen kunde nt victor. n få igång sin moppe iGEN ? haha.. men vi solade sålänge och tillslut så gick det, så då körde vi till nånstans, mitt minne är segt och hämta upp pogge. och då körde vi allesammans till sjöholmen, men där blåste det som sjutton så vi var inte så sugna på att bada, så vi bestämde oss för att köra till ODENSJÖN ? haha.. sjukt långt var det. men vi hade jätteroligt och jag och Natta kom fram till att moppe är livet, så det så. haha och udner tiuden vi åkte moppe så victor n bara : kan nt du massera mig ? hahah jävla pellejöns, skulle sett jävligt roligt ut om bilarna kört förbi så sitter jag där och masserar honom ? haha, rolig syn minsann.
Sen kom vi fram til odensjön, och dom handlade typ 1 kg godis enligt Pogge, haha och 2 coca cola, så vi åt och drack som tusan och sen gick vi en liten bit till sjön, och gjorde oss hemmastadda där. Dör var fullt med danskar som skrek och hade sig, och killarna satt där och typ " jävla danskejävlar, snor bryggan, tror du att vi hade kunnat slå dom och dom vuxna ? hade vi klarat dom tror du ? " jaa klart " osv.. hahaha, rätt så kul och höra på det faktiskt.
Sen badade jag & stoffe, dom andra var chickens, och vi doppade oss och sen sprang vi upp. sen roade sig bonli med att kleta choklad på min rygg och jag blev skiträdd för jag trodde det var en padda så jag skrek som sören, haha helt sjukt.MEn sen kom Natta och jag fram till att vi skulle simma lååångt ut så det gjorde vi ( och då kunde jag tvätta av chokladet )  och då var såklart killarna tvungna att följa efter. Men det var sjukt mysigt men vi hann var där max en halvtimme tills vi var tvugna att åka hem, för det tog typ en timme och köra tbx. så jag o natta skulle byta om, så ställde vi oss bakom en typ hyddliknande grej, och då såg inte killarna oss men danskarna gjorde så killarna typ vissla och hade sig och vinka och sånt, men vi lyckades smidigt och bra dra på oss torra kläder så vi var stolta.. sen så vi gick till mopparna igen och killarna var seeega tills vi kunde åka iväg, och min gudmor ( som skulle hämta oss i östra strö ) fick vänta typ 30 min tills vi kom.. snällt snällt jag menar.
Och jag & natta kom fram till det . att vi har badat i vattenråttavatten, bajsvatten och algvatten. Mycket alternativ jajjemensan !
Sen då Natta kom hem til mig var vi sjukt hungriga för vi hade ju ätit TVÅ mackor på nu 27 timmar.. så vi klämde i oss pan pizza och grejer, och hönökaka som vi har gjort nu i flera dar. sen skulle jag steka hamburgare till pappa för han är lat och inte orkar göra själv, så börjar det ryka som fan ( jag stekte nämligen dom på 12 och d ska man tydligen nt göra ) så brandlarmet sätter igång och d är kopplat til securitas, så jag trycker in koden så där sjuhundratjugoelva gånger men det funkar bara för nån minut, så ringer securitas och hehe.. jag råkar klicka henne ?  så jag skämdes.. hahaha, men så ringde dom uppp slutligen ( efter att ha ringt pappa och skvallrat på hans mobil ) så säger hon typ så :
Ja hejsan det är från securitas,  vi har fått in ett brandlarm här.
Jag : Ja det är bara jag som steker hamburgare..
hahahaha.
Fyfan vad vi garva,.
Sen ordnade vi iaf upp allting, och vi skrattade lika mkt för det.. även hon från securitas, lite roligt och muntra upp folk trots allt..
Iaf. Sen stack Natta hem, och idag så ska hon komma hem till mig och vi ska bada och sola och bara mysa, först skulle vi iväg med grabbarna igen, men det sket sig så nu ska vi bara ha girlpower.
Nu tycker jag Nathalie får komma till mig. ( hon skulle komma klockan halv tio, men sen ringde jag vid tio och bara : varför är du inte här ? hon : oj skulle jag vara där ? ) Men nuså.. är hon iaf påväg.
Och jag har hunnit skriva blogginlägg också minsann ! skulle egentligen bara skriva lite.. men sen tänkte jag att jag drar hela historian istället.
Så vi levde lyckliga i alla våra dagar.. Eller något.
Nej nu skaj ag ut och sola, Länge leve vårt väder !
PUSS HÄRLIGA MÄNNISKOR !
Erika

RSS 2.0