Ett skratt om dagen är bra för magen.

Just precis NU.
Gick där en gubbe utanför vårt hus, ( japp jag sitter vid fönsterplatsen i mammas o pappas datarum ) .i endast rätt så hyfsat tajta shorts. resten nude, jag skrattade ihjäl mig.
Egentligen kanske inte det är så roligt, men jag är ju som jag är och han spände sig och låtsades se snygg ut, han tillhör nog en av Kastbergas snyggaste killar ! ( eller ehm.. tror att han gör det )
Nej nu är jag dum, men det såg faktiskt kul ut.
Han sjöng säkert också : " Don't you wish you're boyfriend was hot like me "


Puss på er ( and that sexy 60 year old guy )

Sommaaar.

Tja !
Gud vad trött jag är, men ska ändå försöka pallra mig ut i jogginspåret senare, och kaanske städa Stevens hus ( mm mitt sommarjobb, det och här hemma, not nice ) För imorgon ska jag städa här, jag hatar och städa men jag är starkt behov av pengar så det får väl gå !
Idag har jag varit ute och solat och badat hela dan. helt ljuvligt väder ! Jag älskar sommarn ! ( trots att det egentligen inte är sommar än, det är trots allt bara 31 maj, så vi är dock fortfarande i vårsäsongen, haha )
Hoppas det blir lika fint imorgon med för då ska jag ut !
jaja.. Kom också på att mitt senaste foto av mig själv togs för typ ett halvår sen, så det är nog dags att fota lite.. eller vad säger ni ? Ska se om jag hinner senare ikv :)
Även ikväll ska vi äta pizza !
kanon !
Nej nu ska jag dra igen, är allmänt seg i huvudet och ingen vidare på writing just nu..
Lots of love
Erika

Dagens citat

Linda : " Ööh, där är något som flyter där "
Mamma : " Det är säkert bara något kryp "
Linda : " Men det är något stort "
Mamma : " Ja, det är din skugga "


Snart Ps.I love you !

Hej !
Ska ta och klä på mig lite nu ( sitter i bara handduk och har nyss duschat, kunde helt enkelt inte bärga mig att skriva den åsikten tidigare eftersom mitt huvud bara vimla av idéer. OJ ! jag måste verkligen plugga lite på hästteorin och so'n också. ) , sen ska jag , syrran och mamma se : Ps. I love you . Har aldrig sett den, men tror att jag hört talas om den, men det ska bli kul och se :) Får se vad det är för någon.
Usch jag är torr som fnöske också, får smörja in mig med bodylotion. m yes indeed, och är riktigt sugen på en big moma smoothie och en massa vatten, vilken kombination va ? Inget godis på en fredagkväll, fick nog av mitt 200 grams choklad igår.
Är inte sugen på något mer än smoothie och vatten ! Mår illa lite ändå..
Aja vi får hoppas att det inte är något allvarligt, lycklig är jag ändå iaf :)

Pusspuss
Erika

Vem orkar agera helgon hela dagarna?

" Asså " som jag har tagit upp miljontals gånger innan.
Folk snackar så jävla mycket skit.
Alltid är det något fel på någon.
Hon har konstig klädstil, är fjortis, är slampig, har för lite kläder på sig, ser förjävlig ut i håret, har fullt med blemmor i hela fejset, går konstigt.. har en bitchig attityd.. osv. jag kan rabbla upp det här hur lång tid som helst.
men för att göra mig kort :
Vad räknas vara perfekt ?
Det är det jag inte förstår, det är väl roligt med att alla människor är olika, har sin egen personlighet och stil ?
Eller ska alla vara likadana ?
En del säger att jag är deras förebild, medans en del säger, att nä fy sjutton du som förebild ? Alla har helt olika uppfattningar om en förebild. min är kanske Carolina Gynning? Anses som korkad, men hon gick från skandalbrud till superstar. Eller min är kanske självaste Ior i Nallepuh ? Sitter mest för sig själv, är snäll och vill aldrig någon något ont, säger inte mycket heller.
Eller kanske till och med Bam Margera ? Tuffing ( galning ) status, som vågar det mesta.
Alla har olika förebilder, ingen kan vara allas. Hur mycket man än försöker.
För är perfekt en som klär sig som en i mängden, går omkrin och ser sockersöt ut hela tiden, säger aldrig sin åsikt, utan håller med alla andra ( att hålla med alla andra kan dock också ge problem eftersom man aldrig kan stå på någons sida ). och allmänt är blyg och tyst ?
Då räknas man ju ändå bara som mobbad.
Det låter förjävligt, men så är dagens samhälle.
Det är det, att ingenting är perfekt, ingen är perfekt. Det kommer alltid snackas skit om alla.
Jag går omkring och kan vara så jävla glad den dagen att jag springer omkring och fjantar mig och räknas som fjortis, driver med allt och alla och är sådär extra busig just den dagen.
Andra dan är jag irriterad, trött och vill bara vara i fred, och kanske anses kolla bitchigt på dom flesta i ens omgivning trots att jag inte alls menar att göra det. Jag menar inte alls att gå med näsan i vädret och leka störst, bäst och vackrast.
Men det blir så i bland.
Jag kanske sätter igång ett storgräl med någon jag avskyr.
Men för att vara ärlig :
Vem fan orkar agera helgon dagarna i ända ?
Vem orkar vara ängel ?
Inte jag iaf. varför ska jag låtsas som om jag gillar någon och bryr mig himla mycket om den då jag bara vill säga det med sådan attityd att den personen jag ber ska dra åt helvete, den ser faktiskt fram emot att göra det också.
Jag vill kunna säga vad fan jag tycker och tänker.
Jag vill kunna stå på mig för vad jag tycker är rätt och fel.
Jag vill förändra grejer som suger.
Jag vill inte vara en i mängden, stå på och inte säga ett knyst, bara hoppas att någon annan jävel gör det . Men då en jävel gör det, ja då säger dom inte ens hälften av dom ord jag vill att den ska säga. Nånting helt annat som enligt min mening är mer fel.
Ja, jag vill synas och  höras!
Och enligt mig att det absolut inget fel med det.
Det beror på vilket sätt det är på.
För att hade jag lekt perfekt dagarna i ända, så hade det varit rätt tröttsamt i längden.
Hellre få skitsnack bakom ryggen, än att vara någon man inte är.


Dagens citat

Kom från Bitte Hansson som blev intervjuad av Skånskan angående " bomben " utanför deras hus.
" ja jag gick ut med min hund lite över sju tiden, då såg jag den , det var kanske tur att han inte kissade på den "
" Den var av wellpapper, skithuspapper och.. "
hahaha.
Skithuspapper ?
Och att dom dessutom skriver det i tidningen ! Hahaha, härligt härligt Bitte.. ( Jag måste också säga att Sandra är så stolt över sin mamma )

Härliga fredag !

Tjena tjena !
Hur bra kan man må egentligen ?
Helt sinnes, men jag mår sjukt bra ! Nu jävlar anamma ska detta hålla i sig, så klarar man mycket på vägen då också :)
Idag har det varit en soft dag, vi har kommit rätt hyfsat långt med tekniken,  men åh vad jag hatar teknik !
Hur som helst, så ska jag börja skriva in lite dagens citat, och med dagens citat menar jag inte alltid just DAGENS citat, det kan vara ett citat från någon, en annan händelse, osv. jag tar bara ett citat man skrattar åt för stunden, eller håller med om för stunden och vice versa, get my point ?
Det behöver alltså inte vara just dagens.
Men kommer inte på ett annat namn för då " man skrattar åt för stunden citat " . så det fick bli dagens citat kort och gott.
Haha intresseklubben antecknar, fan vad jag skrev mycket om det då..
Nu ska ni få veta lite roliga grejer här :
För det första så börjar jag längta till hösten lite ( jag vet , det låter korkat men självklar sommaren först (L) ) men då ska jag börja dansa, street iaf, men sen har jag två val : antingen house eller jazz. Vilket tycker ni ? rackarns skit att jag inte kan bestämma mig.
För det andra så Jägers den 6/6 ( japp då Frida ska dit ) så ska jag kanske åka med en massa folk, vi ska ta tåget till höör och gå därifrån ( sinnes, är det inte typ sjukt långt ? Kanske därför fredde sa att vi skulle ta tåget halv åtta.. ) och klä oss i Sve. tröjor ? Hm låter ändå roande, hahaha, vi får se :)
nej nu ska jag äta HAMBURGARE; åh vad mumsigt och gott och mm.. Idag levde jag på typ en halv macka och lite yoggi, lunch : soppa och en macka.kom hem och åt minimalt lite makaroner för gilla nt det och kasta det istället. och nu e jag VRÅLHUNGRIG, så pass hungrig att jag mår illa ? usch.. men ska iaf äta en av världens godaste maträtter nu. Mm, ljuvligt.
 Pusspuss
Erika

Gottis

hallå härligheter !
Jag mår superbra, fortfarande förkyld dock men äsch, jag mår ändå bra !
Igår var jag och shoppade med syster, fick med mig en väst, ett linne och en väska med mig hem. Kanonnöjd !
Idag var jag helt körd i skolan, flängde omkring som jag vet inte vad och gick igenom skoldan go och gla, haha. dom nya sjuorna hälsade även på idag, och jag och elin l. ledde några st ( eller.. det skulle bara va vi från början men sen hakade sara och nathalie på ) så ledde vi runt dom lite, och dom sa inte mycket men det är klart att det är nervöst nu i början, jag kom ihåg vilken chicken jag var.. haha, gjorde även so- provet . det gick skitbra ! kunde nog alla tror jag.. men kommer säkert få nåt slarvfel. sedan rusade jag igenom allting på no och matte lektionen och har nu hunnit ikapp med tekniken , med dom andra ! vi ska bygga någon jäkla SKITmölla. jag hatar teknik ( kan tänkas för det verkligen inte är min starka sida ). som mårten sa ( vår typ, andralärare eller något ) . erika, du är jätteduktig i teknik ! du måste bara inse det ! äsch, bullshit . teknik och jag är inte vidare bra kompisar.
Men jag kämpar på :)
Ikväll ska jag och gamla töser ( kanske pågar, är inte helt hundra ) i gamla gamla JÄVLIGT gamla 3a. ( haha skratta nt, jag vet att vi går  i åttan, går typ ut åttan om två veckor och att det är jävligt stor skillnad mellan treor och åttor men whatever,) se på en teater som spelas av lågstadiet :) I och med att vi i trean gjorde en succéartad teater, haha. den va jävligt fräck ändå tycker jag :) så har vi blivit bjudna till den här teatern av dessa treorna, för att se hur bra de lyckas :) vem vet vad dom ska ha för teater, kanske en fortsättning på vår ? ;) ( vår handlade om skolan och så typ , jag var lärare ! klå det ! haha )
Det ska bli riktigt kul faktiskt !
Men innan dess, ska jag och Nathalie träffas halv sex utanför godis wonderland och handla lite gottis . Jag var riktigt gottesugen så jag ringde Nathalie och typ bönade och bad att vi skulle handla något sött innan. Och hon ville, hell yeah !
vet ni vad jag har märkt ?
Jag har märkt att det är rättså roligt och sitta i mammas och pappas datarum, dels är datan mycket snabbare, och dels ser jag ut på vägen, vilket resulterar i att jag ser hur många människor sm helst cykla förbi. alla helt olika. en del har tajta såna shorts, med hjälm på huvet och typiska cykelfreaks, andra är unga och cyklar utan händer och visst, cyklar mycket söligare än rekordcykelfantasterna , men betydligt mer käckt som man säger, eller " young style "   ( hahaha okej, jag sitter här och snackar om cykelister. absolut inget liv, närå ! )
Det är typ tio minuter kvar nu så jag hinner inte skriva om den " åsikt " jag hade tänkt och skriva om : vem orkar agera helgon dagarna i ända ? " Men jag gör det sen ! efter att jag läst lite so och gått igenom dressyrprogrammet och hästteorin . gud vad ja låter som en hästnörd. men så är det :) 

 Nathalie är bäst för hundan !
var tvungen och säga det innan jag rusar iväg och packar ner allt jag äger och har. Jag ska alltid stressa i sista minuten innan jag ska iväg.. plus att jag ska GÅ in till stan också ? heja mig..

Pusshej !
Erika
´
haha, Ps : jag läste igenom mitt inlägg nyss ( läser alltid genom allt jag skrivit innan jag publicerar det, och då läste jag inte bullSHIT, utan bullSKIT. hahaha uttala det, det låter jättekul. ( mm jag vet, jag har torrast humor, det är tragiskt )

15 minutes

Hej !
Allt bra med er ?
Jag mår rätt så hyfsat, ska vara hemma imorgon också dock. för som mamma sa " du mår ändå helt okej, men eftersom du springer omkring och har dig med dina vänner i skolan så kommer du bli sämre igen för att du har överansträngt dig, så bäst att du stannar hemma till torsdag "
Och hon har väl rätt.. haha men jag saknar skolan ! ja inte själva skolan utan alla människor där, nu har jag varit ifrån er hela helgne och två dagar, jag orkar inte vara hemma längre. och jag har missat mkt viktiga grejer också ! Som konditionsprovet, samhällsprovet, hästteoriprovet. men hästteoriprovet är uppklarat och samshällsprovet lär jag väl göra på so'n på tors. inga problem men konditionsprovet.. ja, jag måste snacka med jocke för jag SKA göra det ! Kondition är en av mina starka sidor inom gympan ( fick mvg förra året ) och det bidrar mkt till mitt betyg, så ja.. very important som man säger.
Och angående samhällen så kan jag ALLT. ja d känns bra iaf, och dressyrprogrammet kan jag också allt, busenkelt ! och hästteorin allt det med, behöver bara pluggas in lite extra.. men jag är glad :)
Och nu när det är så underbart väder igen, alltså kan det bli bättre ?
I helgen ska det bli runt 30 grader, och hetta jag menar ! Då blir poolen rejält använd då minsann, svalkande bad, sol och en stor fruktsmoothie och massa ( obs massa ) härliga grejer som choklad och glass och en jävla massa kakor . det ska bli min helg. Har inte bestämt ngt på kvällarna, ja inte överhuvudtaget denna helgen och det är ändå skönt, och ta dagen som den kommer jag menar, så man kanske kan hitta på ngt annars på lör. kväll eller så ?
För på fre. blir det systerkväll, helt underbart, vi planerade att sticka på bio eller så men annars blir det att börja se om alla gossip girl avsnitten och sitta och tjocka oss med något fettigt och flottigt.. och jag ska ju vara hemma imorgon, vilket hon också ska ( hennes lektioner är slut nu, hon tar ju studenten nästa vecka ) så vi ska bara chilla . hur härligt som helst.
NU är det 5 minuter kvar tills gossip girl börjar ! Så jag ska ta min plats vid tvn och se till att ingen ( absolut ingen ) här rör den.
HELL YEAH för GOSSIP GIRL !

Puss
Erika

Sunlight

HEJ !
tänkte bara säga att nu ska jag ut och sola.
( vilket jag är väldigt lycklig över )
en timme max var det.
ja bara det är en timme så.
Vi hörs !
Erika

Mycket bättre !

Tjena !
jag mår mycket mycket bättre idag faktiskt ! så pass mkt bättre att jag vill ut och sola lite MEN det är ju självmord i princip, för då lär jag väl bli ännu sjukare, men får väl höra med mamma, lite sol skadar väl inte ?
hur som helst så ordnade det sig med den teoriprovet som jag egentligen skulle gjort igår, marie sa att jag bara skulle komma lite tidigare innför nästa ridning så att jag 1. hann göra teoriprovet.2. hann rida fram sting innför dressyrprogrammet. 3. utföra dressyrprogrammet sedan :)
kanon ! faller mig alldeles utmärkt in.
dessvärre så missa jag samhällsprovet idag, men då kan jag j u höra lite med dom andra snyggingarna och få veta lite vad som kmr innför det :) jag har verkligen problem med samhälle ! det går inte att få in allt om krig och fred och piss.. ledsen men irakkrigen har varat för länge och utan anledning för att intressera mig..
Men precis, ( okejdå, typ tio min sen för att vara exakt ) fick jag värsta idén ! Har hur många jeans som helst, gamla jeans.. som dom flesta svänger ut där nere, och visst det är inne igen men jag <3 stuprör, jag hatar utåtsvängda jeans, något som jag aldrig kommer kunna sätta på mig ! ( trots att det är snyggt på andra ) SÅ jag ska skaffa mig ett par nya shorts. så jag ska sätta saxen i två par jeans nu och sen voilá . två par nya shorts, kanon enligt mig !
Ska nog vara hemma imorgon också dock.. så jag blir HELT frisk. sen då jävlar. back to school och vet ni vad ?
Det är förjävla skönt ändå !
jag saknar er alla.

Puss
Erika

hallelujah

tjena !
usch vad jag mår dåligt, ja jag vet jag ska sluta klaga men jag mår verkligen inge vidare..
Kunde knappt sova ordentligt i natt, utan vakna flera gånger och yrade pg.a febern som under natten stigit något oerhört ! Så fort jag reste mig upp så snurrade allting, och jag kände mig dåligare än nånsin. Kunde knappt gå utan fick kalla på mamma som fick hämta alvedon och en jävla massa vatten till mig. helt hemskt ! 
Jag har fortfarande feber så tar alvedon stup i kvarten, eller typ. varje gång man sk " får ta det " . Ni anar inte hur jobiggt det är. MEN det som muntrade upp mig till tusen var att jag fick ett sms där det stod ( typ ) : jag saknar min erika.. snoppeli ( snoppeli är av en låt som vi kom på i lördes... haha) hade inte så mycket pengar så kunde inte svara men gud vad jag saknar nathalie med ! haha det värmde faktiskt jättemycket det där smset :) Nathalie är bäst !
Nu , dricker jag skitmycket nyponsoppa, det är faktiskt jäkligt gott men man känner sig alltid så extremt sjuk då man dricker det på något sätt eftersom jag aldrig dricker det annars, bara då jag är sjuk..så ja :) 
Om vi går till ngt helt annat så vädret.. haha ja, satan va d regnar ! ändå skönt, man har ju varit lyxlirare nu alltså, vädret har varit toppen i flera veckor ! PLUS att i och med att jag är sjuk så är det skönt och kunna vara inne utan att " må pest " pg.a det dessutom är skitfint väder ute ! Då vill man ju bara ut liksom..
Men nu kan man med gott samvete kura ner sig i soffan och se filmer heelaa dan. har dock bara hunnit med pirates of the caribbean 1 och a walk to remember än så länge, PLUS typ halva saltkråkan ( haha skratta inte åt mig ) men jag slog på tv1000 så var den där, typ tjorven, båtsman och moses heter den nog. och ahha jag har inte sett astrid lindgrens filmer på skitlänge så det var kul och dra igenom gamla favoritbarnfilmer. fast min favoritkaraktär, eller vad man ska säga av astrid lindgren då jag var liten var emil i lönneberga, haha.jag såg värsta upp till han då. haha, därför brukade folk kalla att jag var en liten " emil " då jag var liten.. ändå roligt . haha . 
men alltså : jag trodde jag skulle garva ihjäl mig då jag hörde några roliga repliker från saltkråkan då : så jag måste ta upp dom :

Stina : Pelle, tycker du att jag är söt ?
( Pelle hinner inte svara )
Tjorven : Nä fy sjutton, han har väl ögon i skallen.

Familjen Melkersson sitter vid bordet och ska äta .
Melker : oj, man får nästan använda förstoringsglas för att se vad pelle har på tallriken.
( Dom åt spenat och fisk, och Pelle had typ bara tagit upp en potatis och lite spenat )
Så säger Pelle något i stil med att han hatar spenat och att det är den värsta tänkbara mat som finns.
melker : men där är många viktiga vitaminer man behöver få i sig, a och b och c och d och e... 
pelle : Jäkla skitvitaminer isåfall !
Malin : Pelle.. så får man inte säga.
pelle : men det är ju sant.
hans bröder : bra sagt pelle !
Melker : jaja.. nu tar vi och.. äter våra.. vitaminer..

Moses ( sälen ) simmar ut till havs och Melker är stolt för han har fått igång motorn på båten och åker ut till havs han med.
Tjorven : Jag tror Moses kommer tillbaka då han är trött på att simma därute.
Stina : ja det tror jag med.. men fabror melker.. ja han kommer nog aldrig tillbaka..

hahaha.
ni anar inte hur kul jag hade åt detta.

Btw ! Jag får verkligen inte glömma hk pengar och att skriva ut mi bokrecension.. sen måste jag skumma igenom hästteorin och samhällskunskapen också. HATA SKOLAN ! 
Men nu är det inte alls långt kvar, härligt värre !
Men vi hörs :)
Jag saknar 8c !

sköt om er !

Eslövs marknad.

OBS jag glömde ! Marknaden med Nathalie, på lördag förmiddag. var nice :) Vi strosade omkring, typ haha fem varv minst alltså efter en morsdag present till min mamma och tillslut hittade vi en ! Eller nathalie hittade en, typ en glasskiva med ett ljus på, lite såhär grönt glitteraktigt ( som inte glittra, haha ) och sen en torkad ros på och liknande för endast 45 spänn ! tycker ändå det är billigt för något sånt otroligt snyggt :)
Sen haha så ja.. satte vi oss och vila utanför ett utedass, och det stank men jag var typ täppt i näsan så jag kände inte lukten, och tillslut så var vi vana vid den lukten så då rebecca och hennes mamam kom fram för att säga hej fråga dom oss hurfan vi kunde sitta i den stanken, haha men det var inget som bekymrade oss nädå..
Denna meningen tog jag från Nathalie för jag tyckte den var klockren : haha :
Och om ni såg två assnygga tjejer som satt och tryckte tuggummi ur tuggummi automaterna på Coop så va det inte jag och erika iallafall . vad tror ni om oss , halå ?
 Daaah "slår mig i pannan och låter handen glida nerför ögonen"

Haha.
Puss !

Ekebo

Alltså.
Eftersom rätt många folk har frågat mig hur det var på Ekebo, ( många är ju nyfikna pg.a att dom inte varit där ) så ska jag ta det lite mer i detta inlägget då :
Det var trevligt.
Men den konstigaste med mig är att jag föreställer mig alltid grejer såhär enormt och lyxigt och stort, men detta var inte skitstort, men det var ändå rätt häftigt. Gilla man inte den musiken på det dansgolvet gick man till det andra osv..
Det som också var roligt, haha var att kolla in allas klädstilar på dansgolvet.
Många klädde sig likadant, ni vet såhär från ginatricot och liknande ? Medans en del bara hade jeans och en sportbehå, jag såg hur många som helst som gick omkring i magtröjor ! Visst det kanske börjar komma in igen, men jösses. jag blev helt paff ändå, haha. Ändå härligt med människor som gör lite hur dom vill.
Jag, Åsa och Elin hade ändå trevligt, som jag sa innan så va jag inte på partyhumör direkt pg.a början till sjukdom men vi svängde till det lite då och då. Det som var ett plus är att det var rätt mycket schlager på ena dansgolvet så vi sjöng med och hade det skitkul, sen mer techno på det ena.. och sen mer sån här. pussycatdolls stil på ett. osv.. Vet inte om det brukar vara så uppdelat men jag tyckte att det var lite olika stilar på alla dansgolven.
Och alla som håller på " DÄR ÄR SLAGGE " kan jag garantera att jag såg okej. två slagge tror jag, men jag tycker att ekebo är inte värre än alla andra ställen, det var samma då jag var på tingvalla. så sa alla att det var mkt slagsmål där också, ingenting är värre än det andra anser jag. Håll er undan bara.
Det sista jag ska ta upp är ett minus för mig den kvällen, var att jag råkade trampa en sån här tjej i nån sorts leoparddräkt liknande utstyrsel ( med så minimalt lite kläder på sig som helst ) . Så förstår jag att det gjorde ont, men ett dansgolv är ett dansgolv, man råkar trampa folk på fötterna, man råkar knuffa till dom.
Så dansa hon omkring som en jäkla jehu och flög på mig, ja knuffa till mig då. och jag och elin och åsa vi dansa ju omkring där också så elin tryckte till mig bak så jag knuffa till henne. och råkade trampa henne på foten igen, och då bleb hon skitsur . och typ : men vad fan gör du. ( för övrigt så var hon allmänt  kaxig hela tiden, och glodde assurt på en ) så jag vände mig om och sa typ : Jag har för fan inte gjort något ! så blev hon först tyst och jag tänkte, nu får jag mig ett slag alltså, och jag var så rysligt förbannad så had ehon gjort det hade jag inte tvekat utan flugit på henne, och ja. det hade jag gjort garanterat trots att det inte är min stil riktigt.
Jävla sätt.
Nej det var nog allt om den kv. såg timpa limpa och co där också, MEN fler som jag kände där var där inte. inte en käft ! ändå tråkigt.. Men vi blir säkert fler nästa gång får vi hoppas :)
Tack Åsa och Elin för en trevlig kväll :)

Vad fan vet dom egentligen ?

Jag blir så jävla trött på att höra ordet fjortis.
Fjortis fjortis fjortis, hör man överallt. Hon är fjortis oftast, aldrig är det en han.
Jag har hört folk kalla mig det också.
vad fan vet dom egentligen ?
vad fan vet dom överhuvudtaget vad fjortis är ?
En fjortis är en som springer omkring och skrattar och skriker och gör sig till osv. enligt en del, en fjortis är en som skrattar och skojar lite enligt en del, en fjortis är då man bara är på ett bra humör just den dagen och är lite extra glad enligt en del.
Jag begriper mig inte på er.
Jag tycker att det är bättre att vara fjortis och ha kul, än att vara en människa som säger att alla andra är fjortisar och tro att man är mycket bättre än alla andra.
Låt folk vara precis hur fan dom vill !
Sluta tro att ni är så mycket bättre än alla andra.
Klart man själv har kläckt ur sig fjortis någon gång, men då folk kommenterar det HELA tiden, att gud vad du är fjortis, kan dom inte bara sluta lägga sig i ?
Folk tittar snett på en bara pg.a den här fjortisstatusen när dom inte ens har en aning om hur denna människan är överhuvudtaget, dom känner inte ens den ! Ändå står dom här och snackar skit och kallar folk fjortisar.
Lär känna folk på djupet, innan man drar förhastade slutsatser.
Jag tycker det är sjukt det ni håller på med.

En annan grej jag ska ta upp är att jag ser överallt. folk som skriver på sina bloggar : att " snälla sluta skriva om mode på era bloggar, pah så uttjatat, ni är så jävla tråkiga, har ni inget liv eller ? tror ni att folk bryr er om dagens outfits osv ? "
Det är jag rent ut sagt jävligt trött på.
För att göra det kort : Bloggen är ens egen. Man skriver vad som faller en i smaken, är det mode man är intresserad av så kvittar det hur många som skriver om det, dom gör vad fan dom vill. Ni kanske tycker det är uttjatat men att klaga hjälper inte. Det ni säger kan få många att känna sig som en i mängden. " alla skriver modebloggar " när dom inte är en i mängden. Ni som skriver att modebloggar osv osv.. är uttjatande och själv skriver grejer som ni tycker är intressant så kan jag säga : SLUTA SKRIV OM DET ! har ni inget liv eller ? det är så uttjatat, jag vill inte höra om ert liv överhuvudtaget !
och JAPP. det är precis samma sak !
Jag förstår inte hur ni orkar bry er om sådant, gå er egen väg istället, skit i resten liksom.


SJUK

JAG ÅR SÅ JÄVLA SJUK MAN KAN BLI !
Okej. nä det är jag inte, men jag mår skit skit skit, huvet värker och halsen är piss och näsan rinner, fattar inte hur jag lyckades dra på mig en sån här förkylning, inte alls faktiskt, helvete !
Så jag hoppade över charlottes konf. idag, förlåt charlotte, men du hade väl trevligt ändå :)
Igår var det då dansföreställning ( jättekul ) och ekebo ( också rätt hyfsat ) kändes inte riktigt som man var på partyhumör, kan tänkas för att min förkylning redan hade påbörjats lite då.
Orkar verkligen inte skriva mer, hatar och vara sjuk !
Ciao ! <3

TRÖTT.

Hej !
Jag orkar inte skriva mer åsikter nu. Gör kanske senare..
Ska med mami och handla godis.
hemmakväll idag !
Ändå härligt.
Lite sammanfattning då.
Vi hörs !
Hugs !

Tjejer vs killar

Killar, killar, killar, vad gör dem annat än pillar ?
När jag gick si och sådär i femsexan, eller sexan var det nog. så förstod jag inte varför alla tjejer var så negativa då det gäller killar ibland, varför dom " pillade " så mycket, ja inte märkte jag det. jag förstod ju inte.
Nu gör jag däremot.
fast jag tror det har blivit övermycket.
Killarna går och tar en på häcken och liknande, och en del råkar ju bara snudda vid ens pattar, jag tycker det går för långt, jag tycker det går för långt då det kretsar kring pattar och " där nere " . häcken kan jag tycka är okej, men det andra är för privat.
men sen är det ju överomogna killar med övermånga hormoner som får dem att bli såhär superkåta och få " bånge i huvudet " och göra såhär. Och då dom kommer och " har du haaaft seex, äär du raakad " . Jag tycker ni är så gulliga, och varför tror ni att tjejer satsar på äldre killar ? för dom har ( förhoppningsvist ) kommit över det här stadiet.
Jag var tvungen att nämna några ord om det.

Annars tänkte jag ursprungligen ta upp ämnet killar i allmänhet.
ja, hur vi tjejer tänker om er. Eller, alla jag snackat me det här om säger detta, så det är antagligen sant då, sen finns det ju alla som inte är så.
1. Vi förstår inte att ni ibland inte kan svara på msn.
2. Vi förstår inte hur ni kan vara ONLINE och göra ovanstående ( 1 ) och sen bara helt plötsligt logga ut.
3. Vi förstår inte hur ni kan låta en dålig fotbollsmatch som gjorde er frusterade gå ut över oss.
4. Vi förstår inte varför ni inte skriver långa kärleksförklaringar innan ni loggar ut om ni nu är intresserade av en.
5. Vi förstår inte varför ni inte är glad all the time då ni snackar med någon ni gillar.
6. Vi förstår inte varför ni inte kan visa känslor på samma sätt som oss.
7. Vi förstår inte varför ni ibland inte skriver till en om man loggar in, och ni är online och gillar den personen som loggar in.
8. Vi förstår inte varför ni ibland måste vara macho då era killkompisar är i närheten.
9. Vi förstår inte varför vi tänker allt det här ovanstående, trots att det mesta inte betyder ett skit.

Det roligaste är att vi tjejer kommer alltid bli ledsna eller liknande över något av dessa påståenden här ovanför, det kommer aldrig ta slut. Och sen kommer vi med förklaringar , bortförklaringar. haha, om allt möjligt.
Ungefär såhär :
tjej 1 : han svarade inte mig, han bara loggade ut ! :(
tjej 2 : men det betyder inget, han hade säkert bråttom, du vet att msn betyder inte alls ngt för killar ! ..... osv
tjej 1 : är du säker på att han tycker om mig ?

ÅH, alla dessa bortförklaringar.
sorgligt nog är jag likadan.
Vi ska sluta ge ex.
Det betyder inget.
Punkt slut.
mer behövs inte.
Om vi i fråga tycker att " det verkar faktiskt som han tycker om en " ( om man nu tänker logiskt och inte tycker att puss betyder jag älskar dig utan i måttlig skala ) då är det antagligen så.
Sluta tveka, tänk positivt så går allt !
Det är mitt nya motto.
Jag orkar faktiskt inte skriva mer om det här för jag tror att allt detta räcker, för att förklara vad vi borde ändra oss på och liknande, och det här har redan tagits upp sådär en miljon gånger, så jag tror inte det är något nytt.
men som hampus sa :
Tänker du negativt, så blir det negativt.
Då slängde jag negativt i väggen.

jag tycker inte det är kul så varför skrattar jag ?

Det är helt vrickat, fullständigt jävla skitvrickat !
Skaffar man sig en killkompis, Och för den delen träffar den killkompisen som man gör med tjejkompisar, ja då tror självklart folk att det är något på g.
Visst, jag kan förstå att i början kan det lätt misstolkas, men då månader efter månader, går. och man fortsätter som innan, och säger till alla: DET ÄR INGET ! då tycker jag att folk borde inse fakta och lägga av.
det är inget mellan de här personerna och man får väl för tusan lita på dom i fråga då.
men nejdå.
Folk forsätter hålla på. " oh, du och han, oh. vad har ni gjort då ? " osv.. Jag vill bara fråga : tröttnar ni aldrig ? Ni frågar samma fråga om och om igen och visst folk skrattar ( ink mig ) och " nej det är inget " . men vad ska man göra ?
ens kompiar frågar en varför man skrattar, och man kan inte svara. Jag tycker inte det är kul så varför skrattar jag ? För att dom som säger det har ett skojigt tonfall, trots att dom menar allvar. vad ska jag görà ? ryta åt er och be er att hålla käften ? Då blir det säkert ännu värre. Ignorera er och låtsas att jag är döv ?
vad fan ska man göra !
Man kan säga till dessa personer och sluta, men dom flesta slutar inte. dom gör i max några veckor, sen kommer det upp från dom igen, eller från alla deras kompisar som dom sagt det till. alla dom andra kompisarna, en del som man inte ens känner. Så frågar folk hela tiden: är ni på g ?
Sen börjar rykten spridas, att man inte är på g längre nej visst.. men man har GJORT något. gjort något tror jag ni alla fattar vad jag menar, denna killkompisen, och denna tjejkompisen, har GJORT NÅGOT. Och nej det har man inte, man försöker förklara det ännu en gång, men fortfarande fortsätter dessa idioter till människor att hålla på ! en del som till och med varit ens kompisar ?
MEN MAN ÄR INTE EN KOMPIS OM MAN HÅLLER PÅ SÅHÄR.
Det är man inte, man ska bara ta bort den här människan från ens kompiskrets på en gång, man gör inte så.
Hur som helst, så börjar alla folk tro pågrejer, man säger det till allt och alla, " vet du det och vet du det " och tillslut räknas denna människan som någon smutsig, ja det brukar sluta så. för dessa är ju plötsligt inte " kompisar " längre, de är " kk ".
Och det tar på en, tro mig. jag harsjälv varit med om det, jag är mitt i det här, man tar emot alla ord, man skrattar och säger sluta, sen blir man mer och mer irriterad och säge rtill personerna, sen blir allt JÄTTESTORT. och dom människorna som sitter i gäng och retas, dom är inte lika självsäkra utan det här gänget.
Det är man själv, som får gå förbi ett sånt här gäng var och varannan dag och höra dessa ord som rent ut sagt är bullshit ! .
för ryktena sprids och sprids och tillslut kan det gå til någon man tycker om, och det tar den personen en fetbort från ens sk " lista " eller vad man nu betyder för den. Då har dessa jävla personerna som tycker det är kul att retas och dra in sig i grejer som inte rör dom ryggen ALLS. sabbat något som annars hade kunnat bli jävligt bra.
jag kan säga er, att man är lika mkt " på g " med den här personen som man är kompisar med dom personerna i det gänget, isåfall är jag kk's med er allihopa.
Jag tror inte ni fattar vart gränsen går, men det räcker nu.
man ska kunna vara kompisar med det andra könet utan att räknas som något mer, fy fan vad fjantiga ni är som håller på med sånt här trams. Time to grow up.
Och jag ska säga er, och få inga falska förhoppningar nu, bara för att jag säger det här :
MEN.
hade man gjort något med ens killkompis, vad fan som helst. så hade INGEn behövt brytt sig, mangör vad man vill och folk behöver inte lägga sig i, dom kan hålla sig till sitt eget, lönt och bry sig om något som dom inte ens har med och göra. Det är två helt olika individer, och två helt olika individer i ett helt demokratiskt land, betyder att domkan göra vad fan dom vill. Så sluta lägg er i, det lönar sig aldrig.

Och jag säger det igen :
Dem så tror att bara för att man är bästa vän med en av andra könet, är man automatiskt på g eller har gjort något med denna personen. Att man inte alls är kompisar, man är kk.
Så kan jag säga er
Att då är jag kk's med er allihopa !

. och sist, dom som verkligen blir sura över det här inlägget &  tycker jag är orättvis, då kan jag säga er att då tar ni åt er . just det, ni TAR ÅT ER. det säger nog det mesta.


18:30

Hej !
Det är fredag och jag är trött ! jag ska kaanske klippa gräset snart, och tja. jag får ändå 50 kr för det och jag behöver det till munkar på marknaden imorgon. marknadsmunkar är det godaste som finns !
Idag har det ändå varit rätt skoj i skolan :) fast ändå lugnt och så, men ja. dagar med 8c är det bästa som existerar så är det.
gud vad jag är slö på att skriva blogg men jag är lat, och jag vet det, och jag kommer aldrig på något att skriva heller, men som jag säger tusen gånger ( men jag lovar inget, det bådar aldrig gott då ) : SÅ, ska jag skärpa mig.
Så tänker väl ni just nu : jaja hon säger så mkt, knip näbb istället.. men jag ska försöka, försöka är bra =)
Jag längtar som tusan tills imorgon ! Ska sova så länge jag vill.. eller tja, kanske inte så länge jag vill, ska till marknaden med lillolga vid elva/tolv tiden, käka munkar och hitta en morsdagpresent, sen ska jag komma hem vid tre fyra, laga tacos och så kanske åsa och elin får stå ut och kolla på mig då jag äter sen.. ahha, för dom kommer nämligen till mig vid fyra. och mamma och pappa åker vid lite över fem, YEY ff ! Men inte länge.. för dansföreställningen ( som vi betalat 100 kr var för, men åh vad dansföreställningar är kul ! ) börjar halv sju så vi sticker dit hyfsat tidigt, fixade och klara innför ekebo som vi ska till direkt efter. Vi kommer ha fedekul !
Eller vi hoppas iaf, men vi ska göra allt toppat !
Funderar starkt på att ha mitt svarta fodral och högklackat till, och lite blingbling till det, ja det blir nog så. och halvvågigt hår, mitt hår är ändå typ rakt/vågar sig lite här och var och då jag blir varm som jag garanterat kommer bli så kommer mitt hår inte hålla sig rakt det kan jag garantera, därför är det bättre att ha 1. helrakt eller 2. hellockigt, och eftersom mitt hår inte kommer hålla sig helrakt och jag vill ha utsläppt hår så blir det hellockigt. eller " krulligt " som nathalie sa, vilket jag inte riktigt kan hålla med om eftersom mitt hår då jag sovit med fläta snarare är lite vågigt. eller mycket vågigt men tja :) det bli säkert bra.
JAG LÄNGTAR IAF !
Nu ska jag försöka hitta på en åsikt, har iaf lite tid för det nu,så min hjärna ska få tänka ( för en gångs skull )
kraamar !

Don't worry, be happy.

Tja !
Idag var det så himla roligt i skolan måste jag säga.nja lektionerna var väl inte så jätteroliga så , eller en del men roligast var 1. i matsalen där jag, my, åsa, elin och sandra satt typ hela lunchrasten och snacka om en massa grejer, minnen och så. vi garva itu oss hur många gånger som helst. Riktigt högljudda har vi blivit också, ja det är ju inte lika bra förstås men ja. så är det.
Sen på solektionen, så håller ahrling på med mig ( ni anar int ehur jobbigt det är att ha honom bredvid sig ibland, haha ) . så tillslut drar han ner mitt huve typ, så fexe ( som för övrigt bara snackar om krig och sånt då ) vänder sig helt allvarligt mot mig och Ahrling och bara : Kan ni vara vänliga och sluta hångla ?
Sen kommer en annan :
- Vad är man om man är från Kosovo ? ( vi snacka om norge-norsk-norska osv idag )
Nån ( kommer inte på vem ) : En flykting.
Haha jag måste erkänna att det var rättså bra.
Aja, nu ska jag smälta maten lite sen ska jag nog ut och jogga en runda efter att ha följt med mamma och handlat lite stuffs, ha det bra och åsikterna ska jag hinna med imorgon, OCH jag ska nog ta och baka bullar imorgonbitti till frukost, är supersugen !
PUSS

De fina dagarna är borta.

Tja !
Allt bra med er ?
Själv mår jag toppen.
Ja idag har det hänt mkt roliga grejer, var helt jävla slut idag och alla var rätt så döda, men d första roliga kom nog på so lektionen. så fexe visade runt tidningen med en bild på han nånstans som typ dödat tre människor pg.a dom råkade komma då han skulle stjäla en cykel, om ni kommer ihåg det ?
Ja, så jättemånga kvinnor tycker han är snygg och skcikar såna brev till fängelset, så tänkte då fexe fråga om vi tyckte han va snygg så han visade runt bilden på han i tidningen.
Så då elin kollade på bilden så gjord ehan såna pussljud och typ halv tom halvt tryckte upp tidningen i hennes ansikte. hahahaha ! " ja akta dig " sa han då sen, hahah. fyfan vad vi garva. Det såg extremt roligt ut !
Sedan på gympalektionen, eller.. efter, så var vi inne och duscha, så hade jag bara handduk på mig. och jag var lite såhär . knas i huvet då så jag gick till dörren och skulle öppna i handduk, och alla bara " nej erika gör det inte, du kommer ångra dig " typ, så öppna jag ändå så kom två tjejer då, sanne och ja. har glömt vad hon andra heter, och jag skrev som fan för jag trodde det var bara killar och jag var ju spritt språngande näck under den där handduken, haha. så jag kuta in och just som vi trodde att dom gått in och låst dörren och så så KIKAR EMIL IN ? Och då skrek ju alla som dom aldrig sett en grabb förut, hahah. sen låste vi ute han och jag hann ta på mig underkläder och shorts och då hade dom öppnat IGEN och då kom ahrling,e mil och victor.n in. Och jag reagerade inte först så jag la bara min arm lite diskret över bhn då, sen märkte jag att det var just killar och ryckte åt mig handduken och täckte över hela mig.
Haha det var riktigt kul.
Sen red jag på eftermiddagen, si och så. det gick toppenbra men jag var trött och kände knappt för att rida. Och just som jag var trött ska vi såklart stå i lätt sits och det tar på energin ska jag säga er.. musklerna ( spec i vaderna och ryggen ) håller på och sprängas av överbelastning.
PUH !
Men vi grejade det även om en del fuska ( inte jag inte ) och nu har jag nyss pluggat engelska efter att ha ätit som en häst, vilket jag har börjat med nu. mm vad mat är toppen !  och nu ska jag bara sitta vid datan till runt nio och sen sova, ska gå och lägga mig lite extra tidigt idag jajjemensan !
Vi hörs.
Puss !

Sööndag

Nu har jag sagt i evigheter att jag ska skriva mer om åsikter, men nej . orkar inte just nu, jag är lat och jag ska " säga till mig på skarpen, och gör jag inte det då, jag då vankas det smörj ". en annan dag lovar.. är trött som en get just nu.
Idag har jag hunnit sola och bada en timme, det var nice ! var på konf och kalas och så, sen städa jag min grannes hus och tjäna pengar och sist men inte minst var jag ute och jogga.
och då jag är i dörren då, så ser jag typ tre grabbar cykla utanför och enligt mig var jag inte vidare snygg s jag for in genom dörren igen, haha såg nog rätt så roligt ut om dom nu såg det.
festen igår var helt okej.. jag tyckte inte det var fullt så roligt men det hade sina bra stunder :) Bättre lycka nästa gång som man säger. jag vill shoppa ! shoppa jättemycket igen, vill ha lite mer festfodral och så. aja.. vi får se, jag måste faktiskt använda dom kläderna jag har också.
Imorgon är det skolaoch markarbete. Helt okej, jag tycker fan allt är helt okej nuförtiden, haha tänk positivt !
Och en helt annan grej som jag måste skriva några meningar om : som ingen kommer fatta men whatever, skriver mer om det sen.
fan vad jag är osäker !
osäker på allt.
ibland är du underbar.
Ibland omogen.
Jag vet inte vilken som är sann faktiskt.
Jaja.
Nathalie Elin Charlotte Ludvig är bäst !
Jag säger det hela tiden men haha, that's the way, aha aha i like it . aha aha.
CIAO !

Jumping all over the world.

Tjena !
Fasn vad jag är glad.
Allt är så himla bra.
Det är nog mycket vädret också som gör att allt är på topp !
Hur som helst så igår, hände det rätt så roliga grejer. för det första så samarbetade vi med 5b och 8b, och vi måla och grejer vilket inte var lika roligt men sen hade vi sjukamp, så skulle vi göra en skulptur då, så efter att vi hade gjort det så tänkte jag pröva en " ny skulptur " . och jag tänker nt avslöja sanningen förräns sist. Så : Jag sa åt Kim och Mattis att ställa sig i doggy style pose, haha nej skoja.. på knä då* Så la jag mig typ över dem och sa åt mattias att sänka ner sig lite för det var mycket bekvämare, så sa jag åt dem andra att göra ngt trevligt bredvid då. Så säger en femma då : men den förra skulpturen blev jättebra. Jag : jaja jag vet, jag ville bara ha något att vila på.
Haha snacka om att huvudet höll på å flyga av , av Kim och Mattias.. hihi, men det var riktigt kul, klädstafett och sånt. var helt överglad och sprang omkring med femmorna och sånt, jag ska föreställa en åtta ! men ja.. barnasinnet sitter kvar antar jag .
Sedan då jag skulle till stallet märkte jag att det inte var någon cykel till mig så pappa skjutsa mig till vägkorset där jag skulle möta malin, så satt jag där och väntade en kvart typ, så visade sig att hon kommit dit tidigare och cyklat och skullat möta mig men jag fick ju skjuts, så sen efter en kvart så skulle jag gå å möta henne där hon kommer ifrån, då kommer hon ju ifrån där jag brukar cykla och cyklar förbi vägkorset för att jag dröjer så jävla länge, så såg hon inte mig då. så väntar ajg en halvtimme till , tillslut går jag upp till stallet så har vi missta varandra d¨och båda var lika irriterade haha, men vi fick ett gott skratt åt det :)
Och under tiden jag satt där och väntade i vägkanten körde där förbi en polisbil, som i sin tur vände och körde tillbaka.. haha och frågade varför jag satt här och om allt var bra och sånt, ändå trevligt men pinsamt ! ahahaha..
Så galen dag igår, och underbart ! Maj underbara maj <3
Idag däremot, jag sov över hos nathalie från igår till idag, sen åkte vi minibuss med en massa tjejer till skånes djurpark, ahaha och ja, vi sjöng och hade trevligt ( smådansa lite också minsann i dom svängigaste delarna ) och jocke bara efter två st fick dela bälte. " jag kör lugnt " jo men jo.. körde som en jäkla dåre ;) hahaha, fast vi hade grymt kul. sen träffa vi på alla andra i underbara 8c vid skånes djurpark, gick in och började gå runt och kolla på djur. Jag hade faktiskt skittrevligt, och solen gassa som bara den och alla var skitsvettiga och vice versa.. haha, se had vi typ en och en halv timme kvar tills vi skulle åka då vi kom tillbaks till utgången, så alla la sig ner och sola. och det var mys !
<3
Och btw ! Innan, så gick typ halva 8c igenom äventyrsbanan, haha grymt kul ! speciellt i den, då man går på en lina och håller sig i en lina, alla försökte få av alla och sånt, hahahaha. ärligt talat : tack för att ni finns, 8c. ni är de bästa jag vet ! Och som nathalie sa : jag vill bara att 8c ska vara på sebbes fest på lördag. hahaha.<3
Sen stack vi då till bums glassbar, tog en glass och sen stack jag hem och sola en timme, det var förjävla hett och tillslut stod jag inte ut mer utan gick in ( mkt pg.a en geting som jag och Linda blev livrädda för ) Imorgon hoppas jag på shopping efter skolan med syster, och isf kommer det bli skittrevligt :)
OCH såklart, en massa sol förhoppningsvist.
Nu lyssnar jag på min nya favoritlåt : scooter - jumping all over the world, seriöst. den gör en så jäkla glad. så sprallig typ, ja det tycker jag. och dom där åsiktsgrejena jag ska ta upp ( skulle ta upp igår ) som jag skrev i mitt första inlägg, blir att ta upp en annan dag, hoppas det är lugnt :)
HA DET BRA !
Pusss

The sun is still shining.

Hej på er :)
Jag mår jättebra, fast är så otroligt otroligt trött så det knappt är sant ! har varit extremt slö hela dan och somnade nästan på so-lektionen, kors i taket. Jag brukar ändå vara alert.
Ryggen gör fortfarande ont, och jag behöver massage ! Massvis av massage, det skulle göra såå gott.
Annars så har jag lite ont min vänstra halsmandel, ja vänstra halshalva kanske man ska säga eller äsch då vet inte, Men det blir väl bra får vi hoppas :) Men jag HATAR att ha ont i halsen, finns inget värre.
Red ut idag, och jag som trodde att sting skulle vara extremt lugn idag, kändes så i början men sen blev det hey ! Här kommer jag och gud vad lycklig han var då, roligast var ändå då vi galoppera uppför backen, ner och hoppa terränghindrerna, synd bara att en del folk INTE KAN DRIVA PÅ SINA HÄSTAR !
Förlåt.. men jag kan inte hjälpa att jag blir irriterad då folk inte fattar det och jag och min häst håller på och ramla omkull i backen och JA så illa var det !
Haha jaja lugn nu erika.. Skolan då ? Var ute i solen mest, blev extremt dåsig men mm, vad härligt det är med sol. tycker inte ni också det ?
Perfekt väder ! Hade faktiskt shorts idag, och på hemvägen kom där tre grabbar och började flörta med mig, haha var tvungen att skriva det, för det var rättså kul !
Det som är bra med skolan nu är att dte blir rätt soft innför sommaren, trots att proven gör sig jävligt påminda hela tiden..
NEJ, nu är mamma riktigt arg på mig och jag håller med henne, Mina ögonlock håller på att ramla ihop, så jag MÅSTE sova nu annars lär det både synas och märkas imorgon, skönhetssömn jajjemän !
MEN, jag måste bara skriva lite roliga grejer som jag sa igår : Som elin sa, Du har jobbat på din humor ser jag.
Here you go :

~*nilsson *~ säger:
Naajs vaar ska du springa dåå
Erika säger:
Till skogs
Erika säger:
du vet
Erika säger:
jag ska " dra åt skogen "

Erika säger :
elin, 79 och 299 ? rätt stor skillnad
Erika säger:
e du säker på att du nt såg jävligt fel..
Erika säger:
hahaha
elin säger:
HAHAHAHAHA
elin säger:
NÄ FRÅGA SJÄLV SANDRA!!!!
Erika säger:
OKEJOKEJ MEN HON HAR TROTS ALLT GLASÖGON ELI ?
Erika säger:
hahahahahaha
elin säger:
HAHAAHAHAHAHAHAHA
elin säger:
okej den va bra!!!

Hahaha, erkänn att det var lite bra ?
Nej nu ska jag krypa ner i bingen, borsta tänderna och sånt först bara. Åh det är det värsta, jag hatar och borsta tänderna, nog det tråkigaste man kan göra.
Imorgon, blir det Skolan, girltalk och jag hoppas kunna skriva lite om negativa skitgrejer, killar som stiger mig åt huvudet ( både på ett bra och ett dåligt sätt ) och så.. Så är det, jag får alltid supermånga idéer helt plötsligt och nu hinner jag inte skriva om allt ens, aja.. chans och träna minnet iaf.
Men sköt om er allihopa ! Och hoppas att ni har haft en bra dag, och får det framöver med :) För sängen kallar. mmm
Puss !

True or false ?

Egentligen, borde jag faktiskt sova nu.
Men nä, tänkte skriva om en grej som bara dök upp i skallen först ( Och jag som lovade mamma att sova vid nio, eftersom jag varit så rysligt irriterad idag, nåväl. en annan gång ) :
Skolan, är egentligen en jävligt konstig plats.
För det första så förekommer det allt möjligt skit överallt.
Folk snackar skit, man själv snackar skit. och där står den personen som alla snackar skit om och förstår, ja kanske inte ens hör ett skit. tror att den är så omtyckt av allt och alla. för visst är det så ?
ALLA snackar skit, om olika människor hit och dit.
MEN, tror ni att dem personerna visar det för den personen, eller. säger det ? säger vad dom tycker och tänker, eller bara är vänliga mot dem i nödfall, och sen behöver man inte vara bra kompis med dem mer. NEJ för det gör dem dock inte.
Folk är så jävla falska tycker jag.
De snackar skit, sen går det tilld en personen och " åh älskling, du betyder så himla mycket " och kram och stim och tjohej, Är det inte falskt eller vad ?
Jag är så trött på det.
Visst man själv har säkert också varit sån nån gång, det har väl alla. Men alla måste fan skärpa sig !
Det ser man på en viss skara i skolan.
Alla tror att dom rä så rysligt populära, men det är den attityden, att " gud vad jag är populär " det är den attityden som gör att folk ogillar en.
Det är som att gå med näsan i vädret och skita fullständigt i omgivningen och sen förvänta sig att alla ska stå vid ens sida.
Så funkar det inte riktigt.
för hatet bubblar upp mer och mer, och sen är det så stort att det gå rhelt enkelt inte förbi utan ett stort jävla bråk.
Vissa tar till knytnävarna ( vilket bara är ett tecken på ett jävligt dåligt ordförråd ) och vissa.. ja vissa skäller ut en fullständigt .
Det är nog aldrig någon som kan vara lugn i sådana situationer, man har stört sig för länge helt enkelt.
En annan sak som jag hade tänkt ta upp. Är att VARFÖR detta extrema intresse vid att fråga folk ex :
1. Har du haft sex än ?
2. Är du rakad ?
3. Oh hur långt har ni gått då ?
och vice versa. Jag blir så jävla trött på allt det här !
DET ÄR FÖR FAN PRIVAT !
Jag ser folk som är jävligt blyga, som inte riktigt vågar säga till då det är nog, som tillhör den här tysta skaran, och så kommer en överomogen kille som är i pubereteten och allmänt skitkåt just då och frågar alla dessa extremt omogna grejer för att göra sig rolig på den tystas bekostnad.
Man ser den personen fnittra lite och bli alldeles tomatröd i ansiktet, och ántingen vara tyst eller " hehe.. det ha rinte du med å göra " .
för det första, Vet ni vad jag har lust till och göra med såna människor ? såna omogna kåta jävlar. JO, ruska tag om dom och slå deras huvuden i en stor jävla järnstång, sen doppa deras huvuden i toaletten, hoppas att det är något extremt ofräscht i toaletterna och sen ge dem en rak höger.
JA; det är precis vad jag vill göra.
Har ni med det och göra ?
Är det helt plötsligt coolt och ha sex hur som helst ?
Är det coolt att gå hur långt som helst med den killen ?
Man ska väl ändå få ta sin egen tid på sig, känna att göra alla dem här grejerna då man känner för det. eller hur ? PLUS, att det är privat, jag kan tycka det är okej att snacka med det om sina bästa vänner, men vad fan har alla andra med det och göra ?
Jag tycker att visst, samhället är ett fritt samhälle, men pratar fritt om många grejer runt sex och samlevnad nuförtiden, men det har blivit för fritt.
Jag kan säga er, att varje gång jag har blivit det minsta intresserad av en kille, flyger det fett bort då han kommer och frågar en sådan grej.
Skoj eller inte.
Väx upp !
Och sedan då i skolan ?
Skitsnack, skitsnack och ännu mera skitsnack.
Sneda blickar, folk som gillar att kommentera en massa grejer såsom ens utseende, vad man har på sig, ens personlighet, vilka man umgås med. Fritt land hallelujah, Jag är fri, jag umgås med vem fan jag vill utan att dem ska behöva kallas en massa, jag beter mig hur jävla fjortis jag vill om jag nu känner för det, jag klär mig som jag vill utan att folk ska behöva viska hora bakom ryggen på en, och så vidare..
EGENTLIGEN, så folk som snackar en massa skit om totalt onödiga grejer, dem är ju trots allt inte så perfekta som man tror.
Sen finns det ju positiva saker med skolan med.
Dem som verkligen är äkta, härliga kompisar.
Som finns för en i vått och torrt.
Som kan stå bredvid en och stötta en i de mest svåra stunderna.
Som helt enkelt är så jävla underbara.
OCH, jag anser.
Att folk som nu ex. en del killar. som jag tog upp innan som snackar om sex som om det absolut inte är privat alls, dom är nog underbara dom med, innerst inne. det är bara det att dom är osäkra, tror jag. vet inte då gränsen för skoj börjar och slutar. Även en del tjejer gäller detta, eller.. många tjejer anser jag.
Bara för att man har varit med om fler saker än andra, behöver det inte betyda att man är mer erfaren.
Nej, skolan är både bra och dålig.
Och jag kan inte hjälpa att dom dåliga sakerna får mitt humör att sjunka. Mycket, mer, mest.
Alla borde bry sig mer.
Såsom det alltid är i början av en vänskapsrelation.
Kram och puss och gud vad jag älskar dig.
Det är härligt att tycka om många, för alla är fina på sitt sätt.
Kom ihåg det.

- Nu har jag skrivit min första åsiktsinlägg. Heja mig !
Jag är faktiskt lite stolt måste jag säga..

With my eyes shut, it's you i'm thinking of.

- With my eyes shut, it's you i'm thinking of.

Mm sunshine

Goddagens
Jag mår suveränt, solen skiner och mm vad jag älskar solljus ! Låg och solade lite idag, gjorde det igår också och fasn vad solen tar nu ! Nästan så man knappt vågar gå ut för man tänker " sommar, då kan jag lika där hur länge som helst utan att bli bränd " men nja, så ligger det inte riktigt till nu. Ska vara så här fint hela nästa vecka också btw ! Vilket är kanon, för vi ska till Skånes djurpark på torsdan, haha kommer bli fett kul ändå kan man tycka.
Har cpont i ryggen ! Vet inte vad jag har gjort men jävlar vad ryggen värker, aja.. det blir väl bättre sen .
Igår var vi och grillade hos våra grannar , supergott . grillat är nog det bästa man kan äta, sen hoppa vi lite studsmatta och snacka bara allmänt en massa skit sen, det var nice ! Kom hem vid tolvtiden och satte mig vid datan, gick och la mig och vakna vid kvart över elva idag, kunde sova mkt mkt längre men jag gissade på att jag inte kan somna ikväll då så jag tvingade mig upp och gick dirr ut i solen, och glodde lite i FRIDA, cosmopolitan och vanliga klädestidningar. En vecka kvar nu !
Söndagar brukar vara så jävla bull och det är det, jahapp. ska nog se ett förhäxat avsnitt snart, var på tok för länge sen men först ska jag laga till mig lite köttbullar och korv. och något till det, jajejmän. Det får bli något lätt gjort idag.
OCH, jag saknar nathalie. ja mm och hej vad jag saknar nathalie, hon är bäst och denna helgen som kommer är det party och jag ska vara med henne hela natten lång !

Ville också påminna Charlotte, Nathalie, Elin, Sandra och Ludvig att ni är det bästa jag vet.
Ciao !

Freedag

Tja idag är det fredag ! Och alla är på liseberg och inte en käft är inne på msn :( jag saknar er männiiiskooor !
Hur som helst så mår jag suveränt, snacka om att jag fryser bara. . va ute en runda med johan, zickan, martin och sandra nyss och jävlar var det va kallt ! ursäkta att jag bara drog helt plötsligt sötnosar men jag frös som en gris i en snöhög och då blir jag bara irriterad :) men det var trevligt trots allt ! Jag och Martin hade en trevlig pratstund :) Om allt möjligt i princip och sånt behövs. Sen var jag och Sandra lite smått halvknas emellanåt men det var nice.
Aja, idag så sov jag dåligt precis som natten innan och sen gick jag upp och städa stevens hus, och fyfan vad det såg ut ! Kommer seriöst förebygga dammallergi där, helt förjävligt. men nu är det rent och jag ska få pengar, nästa helg blire shopping med syrran ! som jag nog sagt rätt många gånger men YESYESYES, kanon !
satans vad jag har ont i ryggen alltså.. Vet inte riktigt vad jag har gjort, men jävligt ont har jag iaf. börjar bli gammal hmm mjoo..
Jag e sugen på feest ! Det är jag hela tiden nu tycker jag, Men ja. nästa helg iaf då så :)
Ska faktiskt ta och lägga mig tror jag, jag fryser mer och mer hela tiden och ögonlocken faller ihop men vet ni vad ?
VI HÖRS =)
Puss !

Valborg

Oj var längesen det var sen jag skrev !
Men det blir jus å hela tiden för mig.. men ja jag måste skärpa mig ! ( vilket jag ändå sagt miljontalsgånger men skitsamma ! ) . Denna veckan..tja, har hänt så jävla mkt roligt men attans att jag inte kommer ihåg det. ehm.. ja, jag säger till om jag kommer på något.
Igår var det Valborg, och jag och Charlotte stack och käka pizza på Vikingen och då ringde victor och victor, och försökte sitt sista försök att jag skulle till stehag ( jag funderade över det innan) men ja, det sket sig så jag umgicks med älsklingscharlotte och vi stack till marieholm. Förfesten var då hos Tribbe och NU ska jag försöka räkna upp alla som var där, dessvärre är att jag e inte helt säker på namn men vi hoppas det blir bra : Joel, Littan, Tobbe, Mackan, Tribbe då, Hampus, Max och hette den sista Rasmus ? Äh skitsamma, och jag och Charlotte då. vi hörde dom direkt då vi stod utanför för dom sjöng en jävla massa. typ fotbollsvisor och liknande, aja.. sen gick vi SKITLÅNGT till Victors hus, där vi hade fest i några timmar ( nån timme det kanske var tillochmed ) för sen spydde någon och någon sparkade in en dörr och sen kom nattvandrare så en del folk flydde iväg ut på åkrarna och liknande, eller iaf jag, mackan och joel gjorde det och så började det såklart regna..
Hur som helst så fick charlotte astmaanfall och fyfan vad rädd jag var, för hon hade ingen astmamedecin eller alls något sånt, men det gick bra och sen medans hon och tribbe fick skjuts hem till dom, så gick jag, tobbe och mackan till tribbes hus. Puh, det var nog det mesta ( förkortat givetvis men ja ) . Jag tycker lite synd om Joel/Littan och Mackan bara, för jag var utnyttjare både dit och hem pg.a att jag hade ingen jacka så jag fick låna Littans dit, Joels lite också ( han var ändå rättså mycket packad så han märkte väl inte så mycket att han frös direkt ) , sen mackans hem. Blir dom förkylda så kan man väl säga att det är lite mitt fel..
Aja, är man gentlemän så är man som man säger.
OCH det sistnämnda : Jag och Charlotte kissade hela tiden, ja ute förstås. buskar, gräs, åker. Vi förstår ju iaf hur det känns att inte har dass inomhus efter det här..
haha, Nathalie och Elin ringde också, det värsta var att en " busringde " till mig från dolt nr och man hörde direkt att det var elin så jag tänkte babbla på med henne då, så lägger hon på så en minut senare kommer det ett sms från nathalie ( elin ? ) : Busringde någon till dig också ? . hahaha så jävla dåliga !
Haha aja, tack alla för kvällen :)
Nu, ska jag fortsätta kolla lite på bloggar, sen ska jag träna, sen upp och antagligen städa stevens hus ( perfekt nu när det regnar ) så får jag 200 spänn sen och sen nästnästa helg ska jag SHOPPA. med Linda, mm ja shoppa massvis av sommarkläder nu innför sommaren ! Ska bli skitkul !
Men vi hörs, sköt om er !
Puss

RSS 2.0