DAGENS CITAT

hej här sitter jag och väntar på min pojkvän och han sa att körde från stehag för typ en kvart sen, och såvitt jag vet så borde han varit här för ca 10 min sen. det aset. här sitter jag och väntar en hel jävla kvart.
men under den kvarten har jag faktiskt haft rättså kul.

Det var ungefär såhär:

Att david börja prata om rövhår,och han påstod att han hade det.
Erika: HAHA seriöst? har du verkligen rövhår?

Det var ju iaf så jag sa det. Men inte enligt Linda.
MAMMA ERIKA FRÅGA OM DAVID HADE RÖVHÅR.
 
Precis som omvi pratat om typ vad som helst, kanske vad vi hade gjort idag och jag sen spontant frågade om han hade rövhår.
" hallå "

HÄRLIGT

HEJ
det som var så himla fint väder tidigare idag har blivit en aning molnigt, MEN det är fortfarande 18 grader ute och solen tittar fram lite emellanåt. Så det är helt okej.
Lillknudan kommer snart, dvs min minstingkusin Lillie och vi ska ut och gå i det här sköna vädret. en lååång runda ska det bli, mycket trevligt.
då jag kommer hem ska jag väl plugga innför mitt Fra prov, och Hi provet kanske fast känns lönt, jag har pluggat på det så mycket nu så jag kan allting redan i huvet. ELINSOLEY GLÖM INTE ATT SKICKA SVAREN IKVÄLL TILL HI!
Jahapppp. den här dagen har varit jättetrevlig även om jag fick ont i magen och typ kallsvettades och liknande pga ma nationella idag, B2 har jag ingen susning om hur det gick alls men jag tyckte jag fick med lite, även fast jag undrar vafan det inte stod på svenska för. ( dvs, det var som kinesiska enligt min mening ). DET som dock var skitbra var att jag fick alla rätt på b1, glad är jag för det. I helgen blir det en jävla massa studeri dvs innför Fraprov, Hi prov och matteuppg. men TROTS det så känns allting ljuvligt bra och det känns inte ett dugg dåligt, Bra va? OCH att det ska bli ca 20+ och mer, känns NAJS!
Nästa vecka händer inte mkt, proven är gjorda och förhoppningsvist har det gått rätt hyfsat, på tal om prov och sådant ! så mattenationella muntliga har jag hamnat med gulleplutt 1 och gulleplutt 2 vilket jag är jävligt glad för, jag känner mig lite mer lugnare då av ngn konstig anledning, haha dessutom är iolanda chill, chilledilldill. 
Nej minsann nu kom lillan och vi ska ut och promenixa 
have a nice day 
PUSS  


Det är det vi eslövare gör!

Nu hade jag tänkt och berätta om en alldeles skitrolig grej som hände igår.
Nämligen en liten grej eslövs/höör/hörbys tidning.
Det var en rubrik på framsidan, ganska så stor som jag direkt drogs till och direkt garvade åt.

" jag är på stan med mina kompisar och raggar brudar "
Då jag slår upp sida 13 eller va d va där den här brudraggaren är ser jag bilden påh onom och tänker direkt att han är ca 12/13 år. Det visa sig att han var lika gammal som mig.
Han sitter på stan med sina kompisar och raggar brudar och vet ni vad han handlar för sina barnbidragspengar?
Glass och godis.

Jag tyckte detta var skitkul med anledningen att hade jag varit just 13 år, så hade jag nog suttit på stan och raggat grabbar och slösat mina pengar på glass och godis, för det var det man gjorde för ngra år sen. men nu är jag 16 år och visst, vettigare grejer kanske man nt slösar på det men glass och godis, det slösar jag kanske ngn femtiolapp per månad om ens det, en femtiolapp, då har jag drygt 1000 spänn kvar. hur han kan handla så mycket glass och godis det är mig en jävla fråga.  MEN SEN å andra sidan så finns det många olika typer av människor och han har säkert skitroligt, verkligen skitroligt men det han gör. Jag tyckte faktiskt det var ganska gulligt ;P

Kill bill



Mamma: DU FÅR FAN SPOLA TAKET NU, det ser helt hemskt ut! värsta mossan på taket ju
Pappa: Men du vill väl ha kvar mig lite till?
Mamma: va?
Pappa: Ja, tänk om jag går upp där på taket eftersom du nu envisas med att det ska bli så jävla rent. Så ramlar jag ner och dör. Och då är det inte så roligt va?
Mamma: ....
Pappa: nej kunde tro det, för då blir du vållande till annans död.

Helt okej

Goddag, jag har bränt mig på ögonlocken igen.
Ibland är det förjävla synd om mig även fast jag får skylla mig själv
så nu ser det ut som om någon slått till mig igen
favorit i repris ( ja, nathalie tyckte att det var ganska så kul och dom andra med skulle jag tro )
jahapp, det blev inget sova över hos victor inte, för det gick inte riktigt som man tänkt. ibland blir det för mycekt av det goda, men vi hade väl en helt okej kväll iaf, i nån timme. Och dan därpå var riktigt mysig och allmänt lugn.
En dag att tycka synd om sig själv helt enkelt.
drog iväg till M med victor, nathalie och elin på kvällen därpå eller så och jag vet inte riktigt vad man kan kalla den kvällen, joddla låtar kändes kanon då iaf och jag och nathalie fick minnen ifrån sommaren och det är nog det enda vi kan tänka på ibland. hur jävla bra allt var då. man får verkligen hoppas att denna sommaren blir något att minnas. Och jag fantamej inte begripa att det är april månad, det känns fan som juni.
HAHA flora frågade mig nyss varför jag inte var på grand canaria? Om ni andra också undrar det så ska jag upplysa er om att jag ska dit den 17 juni, inte i april. ;P
Då var det sagt.
Nej, det skulle vara trevligt om någon trevlig typ kunde flytta in i närheten av mig och träffa mig kvällar som denna, då jag inte pallar sticka för långt men väldigt gärna kunnat gå till ett hus över vägen. jag lovar att säga till om ett hus här blir till salu..

vet ni en sak? Ibland är det jävligt tur att folk inte vet vad jag tänker.
Verkligen jävligt tur.



Ibland behöver man en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Some short words

Jag hatar det här desperata behovet. Trots att man intalar sig själv en hel del grejer, så dyker det ändå upp, klarare än någonsin, etsar sig fast och släpper inte taget. behovet, lusten, törsten efter just det. En svag ledsam tanke att vafan, vad har jag gjort? är detta det rätta att göra? Mår jag själv bra av det? Vill jag inte försöka?
JO jag vill försöka, jag vill försöka så jävla mycket, jag vill vara den jag är.
Sometimes I will put myself free.
efter
det
Fan vad jag ska
Jag ska så jävla mycket.
jag ska visa mig.

Torsdag kväll

Okej, igår på tjejkvällen var kalas kan jag säga. Även om det blev liite för högt prat på balkongen, och en massa tårar genom en skräckfilm ( ja vi grät genom en skräckfilm ) så var det sjukt roligt, och vi skrattade en hel del och sara bestämde sig för att lära oss dansa någon sorts liknande afrikansk dans, med en massa shake och skit, och det gick... dåligt. Vi svenssons verkar inte ha den här rytmen inom oss tyvärr, när sara sa att vi skulle försöka bara " dansa till musiken och släppa loss " så slutade det med att vi (eller åtminstone jag) for omkring och gjorde en massa grejer med händerna i luften, stampade med fötterna och allt vad det blev. Inte särskild sexig afrikansk dans då måste jag säga.. åsa skratta så jag trodde hon skulle smälla av, och det var inte den här skratta med en utan snarare skratta åt en. Snällt, mycket snällt.
Nu, ska jag informera er om att jag har gjort en grej som är så last year. Ja för det var faktiskt last year, eller till och med typ lastlastyear. För jag kör på min trend i början av åttan: snedlugg, tuperat hår och en halv flaska hårspray. Vad har flugit i mig? Och jag ska bara påpeka om att det är ganska så snyggt och ganska så ointressant att berätta om här, men skit i det, hellre detta än ösregn till hår. Som det tyvärr råka bli innan. Nu är det sol istället för regn. ( jag tänkte på det här solen som har solstrålar som liksom spreeetar ut, hajjar ni? ) Gud vad jag är smart :O Jättesmart, hur smart som helst..

JAJA, Vad har jag gjort idag då? Jag har varit på novalund med mr.timpa och handlat ett vitt linne för 99 riksdaler, det var det enda jag handla, resten sparar jag till om ngra veckor. DÅ ska dom jävla lapparna ryka. Men NU måste jag skynda mig lite och packa ner lite things innan Virre kommer. Jag ska hem till honom och vi ska ut, det kommer säkert bli trevligt. Och förhoppningvis får jag frukost på sängen imorgon också.. NICE. nej jag skoja, men faktum är att min pojkvän faktiskt brukar ge mig frukost på sängen och det tycker jag är ganska så omtänksamt. Han är snäll han.. ibland. (hehe)
Ha det bra allesammans.
hajsvaj

Tjejkväll

För prick en vecka sen skrev jag mitt förra inlägg, gud vad duktig och alert jag är då.
Hur som helst så skriver jag ett nu och det kommer bli jäävligt ointressant. Så ni vet
Iaf, så gör jag makaroner nu, tänkte precis säga att jag stekar makaroner och det hade ju blivit jävligt gott, men iaf jag kokar ett par jävla makaroner till mig själv och pappa. Och mamma har gått runt och sagt hela dan att jag ska äta korv och då tänker jag det är väl ingen big deal men sen då hon väl stuckit iväg till jobbet upptäcker jag att det är FALUKORV, äcklig jävla skitfalukorv som dessutom är ugnsbakad i förväg och har senap emellan! Nej fy sjutton det tolererar jag inte. Jag skiteri korven och lever på makaroner, det är då en sak som är säker. intresseklubben antecknar.
Nu dessutom, så håller jag på och göra vid mig i jäävligt sölig takt, för ska nämligen iväg på tjejkväll om en och en halv timme. och jag har inte en susning vad jag ska ha på mig. skit id et det fixar sig. i värsta fall får jag köra nude. det går alltid hem..
Jaja säkert.
Nu är det iaf påsklov och det är bannemej sjukt härligt. det är precis vad jag behöver även om jag måste plugga på två prov. så går det, det är bra ändå. Klippt mig har jag också gjort idag, och nej föreställ er ingen vidare fashion frisyr utan jag har kort och gott klippt topparna, och det känns stoor skillnad. precis vad jag behövde. Vad händer annars i veckan då? Inte ett skit, eller vi får se vad som händer tors-fre, jag hoppas att jag klämmer in ett besök med victor för jag saknar tamejfasn skitungen. OCH på lördag blir det eeekeeboo. Och det kmr bli najs.
Så nu har ni ( som pallat ) läst detta extremt tråkiga inlägg, för nu ska jag göra vid mig. och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, det börjar bli kris det här vettni, jag har inga kläder alls.
PUSSHAJ!

(ps. jag läste nathalies blogginlägg nyss och fatta fan inte varför hon hette typ sjunde i fjärde tvåtusennio eller vad det va, t'nkte att va fan, vad har det för ngn betydelse. nu fatta jag, det är datumet och året, så smart var jag. )

RSS 2.0