Föreläsning

Dagens från ja, ngra veckor sen tror jag. som jag glömt bort lite

jag kan ju börja med att berätta att jag elin nathalie och lite annat folk var på sån redovisning eller vad det heter om folkgrupper, lite om rasism och sånt tror jag faktiskt det handla om med. Så den gubben där, och ja jag måste nog säga fler än honom var lite, speciella under kvällen...

För det första var jag elin och nathalie ovanligt pinsamma, vi kunde inte hålla oss för skratt över ett x antal grejer och dessutom så asgarvade vi på helt fel ställen, så som när vi garvade just när gubben snackade om förföljelse... Eller när en gubbe i publiken som var väl historiker eller något sånt tråkigt utbrister när professorn snackat om " att vi är lika främlingsfientliga ". så säger då den kära historikern: Man ser denna likhet, att vi likt Carola sjungit främling främling vad döljer du för mig..   (där skrattade vi också så tårarna rann, vi kunde knappt för luft och vi såg ut som tomater i ansiktet..) det är nämligen ganska hårt att asgarva ordentligt samtidigt som man faktiskt INTE får höras. och sen i slutändan visar det sig att professorns hotmail heter blablabla(hansnamn)@svet.lu ..svet.lu? vad fan?
hahahah särskilt Nathalie när hon såg det. hahahha " ser du, han heter svett.. " sen fnissade vi så vi trodde vi skulle dö.
Och vår lärare såg överdrivet intresserad ut av föreläsningen. ( han sa åt oss att om det var tråkigt så skulle man höja på ögonbrynen och sitta och se lite intresserad ut iaf, och eftersom han gjorde det stort sett hela föreläsningen visste man ju att han tyckte att det va skittråkigt, hahah)

Roligaste föreläsningen jag har varit med om måste jag säga

Over and out


'dagens

Erika: tror du jag nånsin kommer få tillbaks den igen?
Charlotte: nä han gör nog en sån vodoo sak med den så att du ska bli kåt i han....

Erika: Jag har läst igenom rättskunskapen en gång, kommer inte hinna imorrn. prov på tis
Victor: tror du det räcker eller?
Erika: hahaha nä men vafan, orkar inte
Victor: MEN TROR DU SKOLAN ÄR EN JÄVLA LEK ELLER!?!?!?

... hahahha

Tjingeling

Jag fick ett mejl från min syster nyss. Där det stod på ett ungefär " lys upp höstmörkret " tänk på alla dina underbara vänner, det finns alltid någon för dig och vice versa
Och då tänkte jag på det att fan vad jag är glad att jag har mina vänner. Dom är bäst och ibland tänker man nog inte på att utan dem är jag ingenting.
Så två " hej jag älskar dig " inlägg efter varandra.


Så ja, jag antar att ni vet vilka ni är.




Ika Nisson+Nattis Nisson=Sant

Jag finns alltid här för dig det vet du.

och jag kom på att jag inte ringt dig på hela dan.
Rekord
Aja
Du är nästbäst (efter mig då förstås .. hahaha) och ja, i love you min Nadalian


Aha aha?

hahaha kommer ni ihåg den här? hahaha


I stan och handla chirre

Nyss var jag Linda och mamma i stan och handla godis.
så kommer där 2 unga killar och ska köra förbi, och ni vet hur killar i den åldern kan va, dom gasar så in  helvete in i en sväng för att styla och mamma säger, lite i dissande ton:
Om dom nu ska "race"a så får dom lära sig att köra bil först.

Jag och Linda kände dessutom för att ha lite partymusik så hittar vi en gammal en :alla som inte dansar är våldtäktsmän.
När vi sätter igång låten utbrister mamma:

Vad fan är det här för låt?
ni kan ju bara föreställa er hennes ansiktsuttryck.

hahaha nej nu ska jag ta och se på film och käka chirre.det blir den andra myspyskvällen i rad för mig, skönt.

OVER AND OUT


Dagenscitat

Hallå allihopa

Idag har det nog inte hänt för mycket, men det har varit en jävligt lugn OCH onödig skoldag med två lektioner och två timmar emellan? jag menar, KOM IGEN!
Bandyn på gympan gick rent åt helvete haha, alla tjejerna sprang runt som yra höns (eller sprang ska jag nog inte säga,snarare gick) och så fort bollen gick iväg liite för långt så palla ingen hämta den. haha så vi skyllde på drickepaus och gick och vila istället. Så vår lärare kommer och " Kom igen tjejer, sista rycket!" yeahyeah sure.. vi till och med gjorde banan mindre, haha så det var som en jävla lågstadiebandybana ( DET var ett långt ord )
Hur som helst så efter gympan kunde jag inte hitta min ena nylonstrumpa (jag låter som en gammal mormor nu men NÄ haha jag kunde inte hitta den), och jag letar i hela väskan, rotar och har mig men hittar inte den. Så jag trär kort och gott på mina leggins, tar på mina dojjor och går ut med mina goa vänner. efter ett tag känner jag hur något känns lite konstigt där bak på låret, och tar handen där för att känna efter. och jag känner något jävligt skumt och när jag väl inser vad det är garvar jag ihjäl mig och visar dom andra och dom garva nog lika mycket, hahaha. för er som vill veta hur det såg ut så såg det väl typ utsom en böldlikande sak? ganska roligt om jag INTE märkt det och gått runt med det, hahaha, så jävla roligt det hade varit. Ännu roligare hade det varit om någon utom mina vänner såg mig stoppa in handen i brallorna för att dra upp strumpan. Folk som hade gått förbi då hade väl trott att jag helt öppet stått och kliat mig i röven.
Haha aja.
Här kommer också lite gamla "dagens citat", eller under en kväll för att vara ärlig. Allhelgona, då jag med familj varpå kyrkogården.

Pappa när vi kom in på kyrkogården:
" Han som jobbar här, han har många under sig"
Pappa kommer in på kyrkogården och går ett helt fel håll än hållet dit vår farfar är begravd. Mamma frågar: Varför ska du dit för? Pappa svarar:
ska se om det har kommit några nya döingar.
När vi står vid gravstenarna pekar pappa på soptunnan under ett träd och säger:
Han som är begravd där, han jobbade nog på Merab.
När vi ska gå till farfars grav frågar pappa "om någon har tändare" eftersom vi ska tända ljus vid farfars grav. JAG , som trodde att han bara behövde lite ljus och lysa vägen framför sig eftersom det var mörkt hivar upp mobilen ur fickan och säger glatt: JAPP jag har! .. så var ju inte fallet..

Anonym:"asså när dom hade 6 och jag hörde det, jag höll på att börja gråta"

När jag och Nathalie sitter på Castrum och käkar pizza:
Nathalie säger en kul sak och jag skrattar så jag får cola upp i näsan.
Jag tar servetten och torkar mig och pekar sedan på det bruna som är i servetten.
"
SER DU NATHALIE, det där! det där är COLA!"

Nej nu ska jag ta och spela lite sims och njuta av att det är fredag och inte behöva göra ett skit inom skolväg.
OVER AND OUT


RSS 2.0