DAGENS CITAT!

Hihi några roliga saker som jag fick höra idag, det är tur att det finns människor som förgyller ens vardag med roliga grejer. har man inte sagt att om man skrattar mycket så lever man längre?

" Hade du någon, typ en kärlek som du skrev brev till då du var i koncentrationslägret?"
Jo det tror jag också, sen skicka judarna det via posten.

" Idag rakar alla svarta kvinnor i USA sig mellan benen för att visa sin uppskattning för president Barack Obama, med budskapet " read my lips, no more bush! "

Onsdag idag.

Godmorgon allihopa
Hoppas ni mår bra idag, jag mår iaf det. Här uppe i Ä-holm snöar det. typiskt. men strunt i det. Jag och Linda ska snart till stan och handla smink och lite sånt till mig. Ehm, igår satt jag och grubbla en hel jävla massa på vad jag behöver och jag fick fram att det var en jävla massa. Nämligen det här:

- Underkläder
-Nytt vitt baslinne
-Parfym
-Skor
-Rouge
-Jävla massa tröjor

Nu måste jag tjäna ihop lite pengar känns det som, jag ska hålla mig till den 20:ende, så helgen precis efter den 20:ende MARS, ska jag shoppa satan. så nu var det besämt. för då har jag fyllt år + att jag har fått både feb, barnbidrag OCH mars barnbidrag, nu måste jag bara spara alltihopa, så det så! runt en månad och en vecka kvar, den klarar jag.
plus att då är det nästan april också, och då är det våååår. JA jag kan absolut hålla mig. någon som vill följa med och shoppa då? :)

Linda: Vad tittar du på?
Erika: Dagens outfit
Linda: ÅH titta på mig, det här hade jag på mig idag, .... WHOOO CARES!
nu råkar det händelsevis vara så att vi faktiskt gör det. haha 

Nej nu ska jag göra vid mig. Ha det bäst allihopa, pusshej





Twilight och tårta!

Twilight strax, yääääässs

Ring Ring Bra att du slog en signal

Det ringer i telefonen
Linda svarar
Det låter ingenting.
Det kan ju faktiskt vara så att mottagningen är dålig och att vi nt hör personen i andra änden men den hör oss
Iaf.
Linda:
HALLÅ? är det ngn där?
Inget svar
Hallå?
Inget svar
MEN HALLÅ!!
Inget svar
HALLÅ? SVARA MIG DÅ FÖR HELVETE
Inget svar
MEN JÄVLA IDIOTER, SKIT I OCH SÄGA NÅGOT JÄVLA CPN
Sen la hon på.
Jag hoppas att ingen hörde vad hon sa mer än jag

We have so much fun

Min syster tycker att jag ska spela upp en låt nu efteratt ha sjungit för henne, både opera och rapp och hon gilla tydligen inte det..
Hursomhelst, en kul sak min syster sa nyss som man nästan kan skapa lite debatt om. Så vad tycker du? Jag får hoppas att detta inte razistisk för vi mena iaf inte det isåfall, Har ni ngra klagomål så får Linda ta skiten.

Linda: Varför använder negrar rouge?

Det roligaste var, att jag byta samtalsämne sen, för att fråga henne om det verkligen Hette RAPP, liksom att rappa, musikstilen heter rapp? Och jag vetfan faktiskt var hon fick detta ifrån men:

Jag: heter det rapp?
Hon: nä rouge!

Hon tänkte nog fortfarande på det vi snackat om tidigare

Nu ska vi ut och käka, Ha det fantastique. Eller något
PUSS!
Erika

Shouldv'e said no

Taylor Swift än en gång. Jag tycker den är bra.


För korta byxor

Hej allihopa!
Nu är jag på min sportlovssemester.
Nämligen i Ängelholm.
Jag ska faktiskt säga att Ängelholm har faktiskt en sk " turiststrand" så helt ute och cyklar är jag inte.
Iaf, glad som sjutton är jag iaf och schemat för ikväll blir att gå ut och äta med syster på någon mysig pizzeria och därefter sticka och se Twilight. KANON!
Innan idag har vi åkt ut och sett till Lilleman (min systers foderhäst) och jag störde mig något sjukt på mi  klädsel. Visst, man ska int ebry sig hur man ser ut i stallet. MEN, nu råkade det nämligen vara såhär, att jag hade: ett par riktigt smutsiga ridbyxor, som kasade upp hela tiden så det såg ut som om jag hade försmå byxor. Sen hade jag ett par strumpor som går precis över hälen ni vet och dom kunde jag ju inte ha över ridbyxorna, så jag hade en glipa mellan ridbyxor och strumpor och det såg förjävligt ut. På något sätt påminde jag mig själv om att jag likna Borat, hur jag nu fick till det men iaf. Så kör vi ifrån stallet och jag visste att vi skulle ut och handla, men jag trodde att vi skulle hem och åtminstone byta kläder först. Så när vi kör in på Coops parkering utbrister jag:
DU KAN INTE MENA ALLVAR!
Linda: vadådå? och börjar asgarva
Jag: JAG GÅR INTE IN OCH SER UT SÅHÄR
Hon: så farligt ser det inte ut
Jag: DET SER UT SOM OM JAG HAR FÖR SMÅ BYXOR!
Men, såklart fick hon som hon ville och jag följde med in. Både jag och Linda blev ytterst förbannade över att varenda jävel glodde på oss som om dom ätit glosoppa till middag och Linda fräser tillslut:
VARFÖR GLOR DOM SÅ JÄVLA MYCKET, SER JAG GAMMAL UT ELLER!
Jag: Varför skulle du se gammal ut?
Hon: Nej men jag tror dom kollar på oss för att dom tror att jag är din mamma! JÄVLIGT ung och snygg mamma då måste jag säga.
Hur nu i helvete hon fick för sig det.
Vår handellista blev b.la följande: Nybakade bullar till lunch, två kexpaket som vi ska äta till Twilight, En stor coca cola, Hamburgare, ananas, dressing, grönsaker till hamburgaren, Ett marabou choklad och slutligen: EN HEL PRINSESSTÅRTA. Ja tro det eller ej, den ska vi dela på ikväll.
(jag är seriös, en hel, stor prinsesstårta - bildbevis ikväll) JA, för jag har med mig min kamera, och ska föörsöka ta foton. Blir det inte av, så skyller jag på att ni vet hur jag är.
Folk som kollade, visste nog inte att vi " inte ska ha vår tårta till fina gäster som kommer ikväll" utan vi ska kort och gott dela på den. hehehe...
Nej, nu ska jag se hur lång tid det är kvar på guldkompassen som vi håller på att ladda hem ( blev sjukt sugen på att se den ), så nu ska vi se :)
Ha en härlig tisdag allihopa.
Puss!
Erika

Helsinborg Island

Jag vänder mig om och får syn på en skylt där det står HELSINGBORG Ö
Jag blir såklart förvånad och utbrister:
SEN NÄR HAR HELSINGBORG EN Ö!
Linda: Erika, det står för östra Helsingborg...

Så klok var jag.

Lunarstorm

HEJ BLOGGEN!
Idag mår jag himla bra, även fast pappa väckte mig vid elva. Jag fattar inte riktigt varför föräldrar tror att runt elvasnåret så är den normala tiden för oss tonåringar att gå upp, det brukar vara så, iaf för mig. börjar klockan närma sig 12 så är det ju fan katastrof för dom, oftast.
Det jag tycker är väldigt roligt är att jag har börjat besöka lunarstorm lite med jämna mellanrum hur i helvete jag nu kan ha fått för mig det? Lunarstorm är faktiskt, en typisk pervers raggsajt där folk skriver grejer såsom hej, du såg tamejfasn bra ut, eller: snygggiing!. eller, sexxii... och liknande och sånt går mig på nerverna.
vad har det blivit av folk nuförtiden?
Jag har tillochmed gjort en helrenovering av min lunar. dvs, jag har tagit bort alla foton på galleri, visserligen var det bara tre stycken, men ändå. jag har tagit bort alla mina blogginlägg och ersätt det med ett inlägg där det står, min address hit till den här bloggen, och även rensat lite bland mina vänner, varför gjorde jag då detta? jag vet inte, faktiskt. jag ville väl inte framstå som en jäkla tönt som har grejer från ngra år sen. Sen har jag blivit arg på mig själv OCKSÅ idag. pga, just det att jag inte tar ngra jävla bilder, jag menar inte att det ska vara 1. värsta vackra nevnarien bilder. 2. på mig själv, utan på bara vad jag gör? SÅ, jag ska nog ta med min kamera upp till ä-holm och försöka ta lite foton på vad vi gör iaf. Jag har faktiskt tagit foton, ibland. men nt laddat upp dom, haha jag är för rolig, nej men ngn gång blir det ändring, och gud vet när.
Nej, nu börjar klockan närma sig kvart i fyra och jag ska upp en runda till stallet för att rida.
Ha det bra!
Puss
Erika

Love music story

Mm, den är mysig den här låten.



och jag blir glad av den här låten


Hjälp

Jag vet inte vad mitt fel är, men jag kan inte skriva längre. Måste verklgien anstränga mig för att skriva fint. Antingen har jag tjocka fingrar eller så vet jag inte hur ord stavas. Hur fan ska dte gå för mig?
KOLLA, nu skrev jag fel både på verkligen och det! HJÄLP MIG

Erika säger:

hahaha särisöt

vad fan sdka dom ha fr bil då?

asså kolla som jag skriver

L ' Honey take me somewhere we can be alone säger:

SÄR I SÖT HAHAHA va e det för ord erika

min

Erika säger:

jag skriver som jag e full

HAAHHA

JAG EMNA SERIÖST

asså linda jag kan nt skriva


Söndag är lika med dödtrist

Hej på er allihopa
jag är så jävl atrött så jag knappt vet var jag ska ta vägen, men ändå har jag himla tråkigt och jag och Nathalie kom fram till att det hade varit kul att träffa någr aikväll, men vilka isf? det är ju frågan.
Än så länge lutar det mot en vanlig, trist, söndagskväll
Mätt som sjutton är jag också
det roligaste är, att jag är mätt men ändå äter jag, vlket är väldigt konstigt, och nt vet jag varför jag äter så himla mycket heller, jag är inte ledsen så jag måste tröstäta, jag är då inte hungrig och jag är definitift inte gravid. SÅ what is it?
Och med skolan, känner jag mig deprimerad fast jag har lov.
Funderar starkt på att sluta skolan efter nian, ta ett flyg till Mallorca och bli bartender där. det hade inte varit helt fel. Det är plan b om jag misslyckas i allt!
För trots att man misslyckas, i allt allt allt, så finns det alltid något roligt skit man kan göra, eller hur? SÅ DET SÅ
Nej nu får ni ha det så grymt bra, så ska jag försöka pigga upp mig lite
PUSS PÅ ER <3 Ha en trevlig söndag!

Dear Sandra

Vi hade sovmorgon i torsdes, så jag gillade och driva med Sandra som skulle stå i kiosken dan därpå så hon fick tyvärr ingen sovmorgon.
Tänk på att det är delar av en msn konversation, dvs, Den här texten sitter inte ihop fullständigt som ni kanske märker..

Erika säger:

när börjar vi imorrn om vi nu skippar gympan?

tjugo i elva?

sandra säger:

ja tror det

fast jag och elin ska stå i kiosken......

Erika säger:

HAHAHAHA

tur ju

sandra säger:

HAHAHAHA

Erika säger:

hahaahah, jo jag tycker d e rätt kul

sandra säger:

hahah fakkji


Erika säger:

Nej nu e d snart läggedags elle rvad säger du som ska upp samma tid som alltid moahah

sandra säger:

DU!!!! HÅLL BARA TYST VA!!!!

JAG SKA RINGA OCH VÄCKA DIG

hahahah

Erika säger:

haahaha jag stänger av min mobil över natten som du kanske vet..

sandra säger:

du har väl en hemtelefon som du kanske vet...

Erika säger:

jamen mamma svarar och sähger nej erika sover

plus att jag vaknar nt så lät

kvittar om d är ett bombnedslag

jag sover

sandra säger:

äh vafan, då kommer jag väl hem till dig då med en hink vatten!

hahaha

Erika säger:

HAAHA ja gör det, då måste du gå upp ännu tidigare..


Erika säger:

jag har en känsla att om jag går å lägger mig nu, så kmr jag vakna skittidgt imorgon

sandra säger:

lägg dig inte nu då

Erika säger:

jo för då får jag sova ut

dah

sandra säger:

hahaha

ja okej

Erika säger:

till skillnad från andra

* mohahaÄ

sandra säger:

MEN SKA JAG SLÅ DIG ELLER?

HAHAH

Erika säger:

HAHHAHAHAA

sandra säger:

HAHAHHA

Erika säger:

sandra säger:

hahahah

Erika säger:

nej ska fantamej sova nu

eller n

ä

ska jag nt

sandra säger:

hahahha okej

.......

Erika säger:

'kissi e jag

AHHAHA så jävla kul

vill du veta en skitkul grej nu

förbered dig

sandra säger:

ja

HAHAHHA

Erika säger:

när jag kollade , för jag tyckte att mina trosor kändes att det satt överhögt upp

så kolla jag

SÅ SATT DOM UPP TILL NAVELN

och upp i röven

ett par boxertrosor?

HERREGUD

i have a mormorfeeling där

sandra säger:

HAHAHHA

vänta lite, ska bara gå och bry mig

HAHAHAHAHHA

Erika säger:

HAHAAHAAHAHHAHAHAHAHA

erkänn

sjukt kul ändå

AHAHAHA

sandra säger:

HAHAHAHAHHAHA

Erika säger:

nui har du ngt o drömma om i natt

sandra säger:

ja oh tack!



Erika säger:

du, börjar sv lektionen imorrn tjugo ielva?

sandra säger:

MEN HÅLL TYST

JAG TÄMNKER INTE SVARA

DU MÅSTE KOMMA TJUGO I 9

HAHAHAHAH

Erika säger:

oj hoppsan

nu hitta jag visst schemat i min skrivsbordslåda

ja, det var väl vad jag trodde....

tjugo i elva

sandra säger:

HAHAHAH

asså

HAHAHAHA

Erika säger:

HAHAHAHAHAHA

men ska ändå gå å lägga mig

så jag får sova ett bra tag

sandra säger:

HAHAHAH ASSÅ FÖRFAN

DU SKA FÅ


Alla (L) dag!

Jag tänkte precis säga gomorron men det skulle varit liitegrann fel
så jag säger: GOMIDDAG

Jag mår bättre än bäst, och man kan ju bara inte må dåligt då man tittar ut och ser det här fantastiska vädret. jag pallra mig iväg och jogga tidigare och jag var överlycklig bara för att solen värmde så jädrans skönt. Och då undrar ni ju: hur fan kan du jogga när det är såhär snö? ja, för inte trodde ni att jag jogga på cykelvägen där det är skottat? nej inte jag inte. Jag joggar där det är rejält med snö och jag kan säga er, att jag stod nästan på huvudet. det var halt som fan. det roligaste var att jag brukar gå tvärs över åkern i gummistövlar av ngn konstig anledning, jag anser att det är närmare. och sen bytar jag om till gympadojjor och springer på samma jävla väg fram och tillbaka i någon timme. ( på sommarn brukar jag oftast springa rundor i skogen, men inte nu ) . ja alltså, så skulle jag byta från gummistövlar till gympadojjor och så halkar jag på något konstigt sätt med ena foten och hoppar runt som en dåre innan jag sätter min satans strumpklädda fot RÄTT i snön. herregud vilket bra balanssinne jag har, det är så man avundas.
 I förrgår sa pappa en mycket rolig grej.
Det började med att Jacob tidigare i skolan, börjat snacka ngt med svamp i underlivet och eftersom jag var den enda tjejen där då så började dom påstå att det var JAG som hade det.
Och jag svarade självklart glatt :
ja fyfan, det växer rena rama kantarellerna därnere.
och då jag väl kommer hem, så berättar jag det för mina föräldrar eftersom jag tyckte det var så roligt.
och så utbrister pappa
Ja du Åsa ( min mamma ) , hon har kantareller och du har konkelbär!
Jag skratta så jag dog.
Självklart så är det inte sant.
FÅR VI HOPPAS.

Idag är det då alla hjärtans dag och vi, inte desperate housewifes, utan desperate singles ska träffas ochs e melodifestivalen, äta oss tjocka och tycka synd om oss själva för att vi inte har ngra pojkvänner. SKOJA! Vi ska ge all vår kärlek till varandra istället. misstolka det inte alltför kraftigt är ni snälla.
Kul ska det iaf bli och det lär bli världens bästa alla (L) dag. visst brudar?

Nej minsann, nu är klockan halv fyra och jag funderar starkt på att fortsätta på mitt age of empire spel som jag har kommit SKITLÅNGT med, jag upprepar: SKITLÅNGT MED, suck on that v !  Just nu I am under an attack, men jag klarar det finfint, min "flotta" är stor, haha jag låte rsom en jävla spelnörd. men strunt i det jag har kul!

Nej nu får ni ha det himla bra så hörs vi, PUSS på er alla!


Melodifestivalen

En annan grej jag glömde att säga, var att jag hade rätt fel angående alcasar. DERAS LÅT VAR BRA! även marie serneholts och ni kan inte ana hur mycket vi tjejer i lördes SKREk ( jag menar verkligen SKREK ) då hon inte gick vidare. Och hur fan kunde Snälla Snälla komma vidare till andra chansen? herregud, döda mig eller något id en stilen.
Jag skäms.
Puss !

All week long

gud vad duktig jag är på att uppdatera, tycker ni inte? Hur som helst så ska jag iaf uppdatera ett inlägg nu.
Tänker börja med att sen i lördes, dvs nästan en vecka sen har jag inte gjort mycket. skolan har rullat på som vanligt och nu är det bara imorgon kvar sen är det SPORTLOV. underbart, synd bara att jag inte ska sporta. * hihi skämt åsido *
Ehm, i måndes hoppade jag med min stinkypåg och det gick så jävla bra, och nu ska jag låta riktigt bitchig: jo det var såhär, att vi får själv välja vilka hästar vi ska rida, och alla vet att INGEn önskar Sting för det är min häst, men nu visade det sig att den jävla amelia ( ny i vår ridgrupp ) tydligen inte har fattat den här gyllene reglen och önskade honom pga att ( tro det eller ej ) han hoppade fint? jamen det är väl självklart att han hoppar fint men jag ska fan se till så att han skenar med dig ameliajävel (ursäkta) . det var som Carro sa: nu utbryter det krig, det skulle du inte sagt. Och du Amelia, jag tyckte du var snäll tills nu. han är inte ngn " ridhäst som är kul att rida " utan hela min passion. så är det. Dessutom sa hon så: haha ja för jag har ridit escape nu 9 ggr i rad! jag: ja jag brukar rida sting utan mellanrum si och sådär ett år i taget, minst. SKÄMS PÅ DIG!
Ja, sen har vi haft volleybollturnering i onsdes. det gick skitbra! vi kom nästsist. och jag tänker inte berätta vrf, en del vet nämligen inte om att man ska bruka allvar. mer finns det inte att säga. fast ja, vi hade väl helt okej kul iaf.
idag då. har varit en bra dag.
Och då kommer vi till dagens citat:

Jag kommer nyss ifrån toaletten, för jag höll på att kissa på mig tidigare så nej, jag gjorde inte nr.2. Jag var väl ifrån klassrummet nån ynka minut om ens det.
Victor ( som vanligt tycker han det är väldigt intressant att veta om jag har bajsat eller ej, dessutom VILL han väldigt gärna att jag ska göra det så att han kan ha något att prata om ) Hursomhelst, han säger: har du bajsat?
Jag: ja jag har bajsat på den här korta tiden.
Han: Har du?
jag: NEJ jag har kissat. 
Han: vem vet, du kanske är som en sån man och sitter och bajsar i 30 min.
Åsa (seriöst): Hon var faktiskt inte på toaletten i 30 min...

Nej, nu funderar jag starkt på vilken ordning jag ska göra mina grejer idag. ( det påminner mig om när jag och elin brukar göra schema för dagarna på gården ). Om jag ska 1. äta först. okej det ska jag. 2. plugga före jag 3. går ut i detta vinterväder och motionerar med en jävla lårträningsvärk som jag nyss märkte att jag hade tsm med henna. eller om jag 4. skiter i det fina vintervädret och stannar inne. DET är ju frågan
Sist ska jag iaf sitta vid datan
Ja, nu ska jag ta ut mina vitlöksbaguetter som jag har i ugnen, värma en asgod kött och potatissoppa och sen kura ihop mig framför brasan och tvn.
PUSS!
erika

Get a virus

Jag: DAVID, HUR UPPDATERAR JAG MITT VIRUSPROGRAM!
Han : amen det är bara att uppdatera det?
Jag: men det står att jag inte har  något virusprogram.
Han: men det jag har installerat på din data räknas inte som ett virusprogram.
* herregud vad fan har han då installerat tänkte då jag *
Jag: Okej nu kom jag in på det! Men där står det att jag ska INSTALLERA uppdateringar för virusprogram?
Han: Men installera ingen för helvete !
Jag: Nähä, men jag måste ju uppdatera virusprogrammet annars får jag virus och jag har inte uppdaterat det sen du installera det.
Han: Va? MEN uppdatera det NU då?
*
mamma och linda skrattar för att jag inte uppdaterar mitt virusprogram, jag gör nämligen aldrig det så jag får alltid virus och min data pajjar och jag måste formatera den om och om igen *
Jag : Äh vafan jag skiter i det!
Som vanligt.

What a melody

Nina Söderquick - Tick tock
Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag tror på oss
Emilia - You`re my world
Alcazar - Stay the night
Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Marie Serneholt - Disconnect me

ALLVARLIGT TALAT, nu får det fan vara nog.  SHIRLEY CLAMP DETTA ÅRET IGEN! Jag säger då det. om detta är något i stil med hennes tidigare som typ MIN KÄRLEK, AHA, SKA FINNA, AHA, SIN VÄG I DET DJUPASTE VATTEN. osv, då får jag spel, för jag tycker verkligen att dem låtarna skär in i öronen på en. Och samma vafan gör scotts här? ( visst är det typ ett dansband eller nåt ) . OCH CAROLINE AF UGGLAS: ja snälla snälla jag håller med dig. snälla stackars mina öron!OCH ALCASAR. nej jag dör. vilket fiasko till melodifestival :( Ja jag har fördomar, så sorgligt så sorgligt så. Men man kan ju inte påstå att man ska se fram emot det här? eller?
 Eller kanske lite, ska bli kul att se dom göra bort sig på scen och känna att attans också, Sveriges melodifestival... och trösta sig med något gott att stoppa i munnen.
Hur som helst ska jag ut och jogga nu, sen en snabb dusch, lite käk och så ska jag fortsätta spela på age of empire ( sjukt kul, upptäckte detta ljuva spelet igår som jag inte spelat på typ 5 år, zoo tycoon har jag också spelat och nu rullar det mot roller coaster, vilket liv jag har ) sen ikväll bär det av mot nathalie.
HA EN MYCKET TREVLIG LÖRDAGKVÄLL.

DC

Caroline ramlar av och börjar : AJ AJ AJ.
Eftersom hon inte gråter så ser jag och Malin på den positiva sidan.
Jag: SNYGGT RAMLAT CARRO! ( det var faktiskt det, det var som en liten lätt kullerbytta över halsen )
Malin och jag i kör: TÅRTA ! ( skriker man tårta innan någon hoppar upp så brukar man få tårta )
Men inte i detta fallet.
Vi fick ingen tårta.
Jag och Malin är skadeglada och skrattar som fan. Just då reser sig Carro upp och går lite lätt haltande bort mot hörnet av ridhuset. vi kände oss ganska så dumma där må ni tro över att vi skratta.
Men som vi sa :
Malin: Skada hon sig ?
Jag : nej tror inte det, ja hon gråter inte iaf..
Jamen man behöver faktiskt inte gråta för att skada sig.
BRA ERIKA BRA:

JODDLA

UT MED SKITEN, IN MED JODDLA:
Exakt så var det på Tingvalla i fredes och in kom dom, i fleece byxor som antingen var 1. zebrarandiga eller 2. blommiga och det såg rent ut sagt förjävligt ut. Den sista kom in med skyddsväst och hjälm och det var något i stil med att förra gången då dom sjungit talli toraban hade folk kastat sten. Jadu, jag hade nog också klätt mig så då. Jag och Nathalie stod iaf FÖRST. ja klå det ni, och skrek så halsen protesterade som bara den.
Men det var kul som fan och nu är mina pengar slut. Helt kaputt. Synd som fan men trots allt är det feb, denna helgen ska jag sitta hemma och få gråa hår, och jag ska SPARA. är trött på att slösa pengar hit och dit och dessutom så är jag redigt pank men det löser sig, ja ja det löser sig.
Nationella idag dessutom, det gick kanon även fast jag undrar hur i helvete doms ka få svar till det där eftersom alla har olika tankar och åsikter? Allting borde ju faktiskt vara rätt. Men nädå. inte enligt dom kanske. enligt einsteins där borta så har såklart DOM svaren. ( KUGGAR NI MIG ÄR NI DÖDENS ) vilket jag tror är förhoppningsvist rättså omöjligt.
Nej, funderar starkt ( än en gång ) på att ta bort min blogg. Jag känner mig rättså meningslös för tillfället.
Innan jag kilar iväg så ska jag ladda upp en bild på mig och Nathalie och jag gör inte som Nathalie och ringar in oss, utan nif år helt enkelt hitta oss. ( psst längst fram som sagt )
Och en sak till: bi är inte med på ALLA bilder, som ni kanske ser..





Tralala

Skulle just skriva till Hampus som jag inte snackat med på ett bra tag men han va självklart inte inne, känns som en evighet sen vi retade varandra för att den ena " hade luft i skallen " och den andra hade " träskalle " .
Ingen av mina andr avänner är inne heller ( tror jag ) ganska så synd måste jag säga. Skitsamma, Ha det bra än en gång och är det mer än jag som absolut inte ser frammåt näst avecka med dels, nationella? nä fy !

Vad som än händer.

Ibland är det sorgligt vad man eftersträvar.
Något som man knappt själv vet existerar. Utan det är bara en sorts längtan inombords av något nytt, häftigt och absolut fantastiskt.  Det kvittar vad som än händer. Man eftersträvar ändå det. och försöker strunta i det förgångna. All spänning släpper inte taget och trots så mycket man kan höra och se och känna så släpper det inte taget. Man andas in det, man känner doften och längtar efter beröringen. Det man iallafall vet är att aldrig släppa taget om hoppet och styrkan. Styrkan som leder en i kampen och gör en aldrig svag. För vad som än händer, så finns ändå jag kvar.
Nu och föralltid.

Short

Jag har nyss läst ut en 441 sidor-bok som jag helt och hållet " förtrollat " mig i hela jävla igår och idag. OCH tjejer ni vet antagligen vilken boken är. Om jag vill drömma, eller man känner mest till det som: twilight. Boken är om möjligt nästan ännu bättre än filmen, och fan jag är väldigtt upprörd över att den är slut, men det finns ngra böcker kvar i serien, dessutom har jag en anledning att läsa omd en igen.
JAPP!
Tingvalla då? Kul, särskilt när Joddla kom in. Jag och Nathalie sjöng och hoppa och skrek så att iaf min hals protesterade. Trodde faktiskt att jag skulle bli ännu mer sjuk efter en dansande och svinkall natt, men nädå förkylningen är praktiskt taget borta och everything is more then fine. Nej, nu ska jag ta och krypa till kojs skulle jag tro. Ska kanske försöka hinna med ett inlägg till innan. Puss puss allihopa, ha det bra!

RSS 2.0