allting kommer lösas och bli bättre igen

Vet ni vad? Jag tror Nathalie nyss räddade min nyår. Tänk vad bra det är att ha en sån bästa vän som henne ibland :)
Nu iaf, ska jag till kusin i lödde, och då jag kmr hem ska jag mumsa i mig min ben and jerry glass, hjäpa mamma med fondue och därefter ringa nathalie.
Jag är ganska så glad och pepp på ett bra nyår :)
PUSS

Onsdag

jahapp här sitter jag och håller på att dö av tristess. Nyår skulle bli roligt men icke, för jag har ändå inte hittat ett skit pga en fest som är inställd. Och mina vänner? Den ena är i Kävlinge och dom andra har parkväll? Äh fråga mig inte men jag är less och min nyår kommer suga! Så är det.
Och inte bara det, mina jävla föräldrar får för sig att driva med mig som sjutton idag och jag pallar seriöst inte med dem. Jag sa att jag SKULLE ta den där förbaskade jävla veden till pappa men han tände till direkt och stängde av mitt internet. Då blev jag sur och sa " nämen hoppsan, nu avbröts ju den skivan som linda skicka till mig, som du skulle ha" då säger han: men det kan vi ta en annan dag.då säger jag: den dan kanske ja inte har lust att vara inloggad på msn. Efter ca 5 min så ringer min syster och säger till pappa att det var bara ngra sekunder kvar tills skivan skulle vara klar. Han går mot mitt rum för att be mig logga in igen( antagligen ) och kvickt trycker jag på strömknappen och min data dör.  Han : det var tydligen bara ngra sekunder kvar. Jag : Nämen ajdå.. nu stängde jag ju av min data.
Nu har jag iaf ( efter en timme ) tagit den jävla veden.
Gubbe!
Ska till Lödde snart dessutom, ska träffa min kusin och därefter komma hem och fira nyår med mig själv.
Nä allvarligt talat det lät förjävligt och jag blir faktiskt ledsen. inte ens min Ben and Jerry's i frysen kan muntra upp mig.
Piss också!

Detta hamnade bland dagens citat mest för att Nathalie sa att hon tyckte det var kul.


Rolig nyår? icke

NYÅR?
Händer tyvärr inte ett skit för mig. Jag kommer sitta hemma, ja för det kommer jag. I am sad. Okey?

Go'kväll

GOD KVÄLL SUPERSTARS!
man kan ju verkligen säga att jag är upp över öronen glad just nu, så jag vill typ hoppa omkring och göra dom mest knäppaste skutten men so what? Det är ju bara förjävla bra eller hur!
Ja mitt i allt, då jag tog mina foton så lägger kamerajävlen av, så jag skyller på det. för tillfället håller jag på å ladda batterierna, så nu sitter jag här och gör dom mest konstigaste grimaserna i spegeln, today is my ego day! jag har dessutom en snygg dag idag ( varför berättar jag det nu kmr alla tro att jag är dum i huvet ) men det är väl kul det med skulle jag tro.

Nu: dagens citat from Nathalie

Nathalie. dice:

gina suger balle

Nathalie. dice:

hela deras jävla rea sortiment bestod av fula jävla tygtrasor som hände på galjor. fyfan va fula kläder dem har just nu. äckliga fjortis ställe

Som ni så väl kmr ihåg så är min msn på spanska, just df det står DICE. okidoki?

HEJDÅ
jag skriver som säret i stallet :
från ERIKA THE SUNSHINE!


Jealous!

Jag tänker bara ta upp en sak, som nog gäller alla såna här stora bloggare, som jag & Blondinbella.
Att en del är bara så jävla svartsjuka
Som då folk skriver till Blondinbella om en jävla massa skit , dom är bara avundsjuka. och det märkte jag även på min blogg för ngra dagar sen. att folk blir så jävla svartsjuka bara för att dom inte fick se twilight med mig.
Sandra & Nathalie. -  ett par jävlar som är precis som alla anonyma till blondinbella och kenza!!
Med dessa ord, tackar jag för mig.



* tystnad *




ASG! hahahaha erkänn den var rätt bra, natta sandra jag älskar er det vet ni, och jag kan följa med er på twilight en annan gång, ni vet hur skraj jag är för vampyrer var tvungen o se den före er så ni inte såg när jag gjorde i byxan <3
LOVE YA GUYS !


ten minutes past twelve

Okej, jag är sanslöst trött men ska ändå försöka få med ett inlägg här nu.
Och jag kan inte komma på alltför mycket om vad jag ska skriva men hm, vad ska ni göra imorgon? Jag vill verkligen inte sitta hemma och ska nog inte ta och göra det heller, men nuförtiden sover man bara bort dagarna, eller jag gör det iaf. Idag väckte mamma mig kl ett. eller.. charlotte gjorde det för hon skulle snacka med mig i telefon. Hur jävla länge hade jag tänkt att sova? Jag sover bara längre och längre för varje satans dag som går och jag ser verkligen inte fram emot skolan, åh hemska tanke. Skitsamma vi kmr närmre sommaren och närmre min födelsedag (9 mars för er som undrar) och det r tamejfasn nt alls långt dit! förhoppningsvist får jag pengar då också och då blri det massooor av shopping. Again. Nästa gång jag har lite mer pengar i fickan har jag iaf sagt till mig själv på skarpen att inte handla fler par jeans, har redan på tok för många och hälften av dom använder jag inte ens. Aja, idag kom jag på att dom denimleggingsen jag har handlat är typ svarta, jag fick för mig att dom var mörkblåa men dom är i princip svarta, äh jag gillar dom som fan och nu har jag även sytt in mina andra par blåa jeans! ska be mamma att sy upp dom också ochs en är dom klara, haha vilket jävla arbete ändå att handla ett par jeans som ändå ska sys in, läggas upp och hit och dit, men det är värt det tycker jag! för jag älskar särskilt färgen på något sätt. och 200 spänn? för ett par jeans? man kan ju inte missa det alltså! särskitl dåd om är typ ursnygga också. MÅSTE RENSA MIN GARDEROB IMORGON! där har jag ngt jag ska göra hela dan iaf, rensa rensa rensa, det behövs verkligen! Nej nu ska jag ta och krypa till sängs, 10 min över tolv. ha det kanon gott folk, puss och kram.

Hooked up!

Och nu undrar ni såklart i vem? Eftersom vårt förhållande inom snarast kommer att vara öppen, så är det lika bra att jag berättar det här och nu. Jag är kär i..... Robert Pattinson (för er som inte vet så är det han som har huvudrollen i Twilight) Haha där blev ni gaanska så lurade faktiskt. Men dom som har sett Twilight kan inte göra ngt annat än att hålla med att man blir helt förblindad i honom, mystisk, dösnygg och jag antar att den här vampyrlooken gör en helt hooked up! Själv ska jag be min syster ta hem den här filmen, ge snälla jag och så är det den enda filmen jag kommer se inom de närmsta åren. Då var filmproblemet löst då med andra ord =) Jag har hela tiden tänkt " amen äsch, den är säkert inte så bra som alla andra säger " men efter att ha sett trailern var jag övertygad, den var nog bra. och efter filmen. kan jag GARANTERA att den är bäst! Nu kom jag och tänka på vad Ludde garva åt igår. Jag bara : Du har väl inte sett Twilight? Han : nä har du? Jag : Nej men jag har sett TRAJLERN. Han börjar asg. Jag : Vad är det? Han : HAHA du ska uttala det på engelska, " Traylern" du kommer där med fett bred skånska TRAJLERN. Jag : men uttalas det inte så? Haha tydligen inte. Jahapp och vad händer på nyår? Än så länge är min rätt död. Fast det återstår ju att se, nej ni får ha det så brau! ( för tillfället så pussar min söta kusin min spegel, han tyckte väl att det var en riktig snygging i speglen antagligen ) haha han är söt trots att han dreglar på min spegel. Själv sitter man här och är proppmätt, ( betona verkligen PROPPMÄTT ) efter en halv calzone pizza. det var dock skitgott! Nej jag skulle ju gå. PUSS HEJ!

Love is in the air

JAG ÄR KÄR

Twilight ikväll!

Elin, det är lugnt. bara du lämnar mina klänningar som senast på måndag. haha <3

Jaha idag har jag då varit på väla och jag hittade en del, som jag tar foto på senare. Men jag kan rabbla upp det ändå: det blev ett par spetsleggings i svart som har typ så att man kan " dela leggingsen " där nere så att man kan ha det lite på foten eller ngt sånt weard, rättså coolt ändå. Sen handlade jag ett par denimleggins som ser exakt ut som jeans så man kan typ använda dom som det, ganska så mörka, sen ett par blåa jeans som dessvärre jag måste sy in en hel del så att det blir riktiga stuprör ( likadana som dina nathalie haha kom jag på ), sen ett lila linne som är pösigt och med fickor typ, sen ett vitt linne som också är pösigt och har ursnygg ryck/framdel enligt mig iaf, båda kan man ha till leggins, sen en blå pösig cardigan - tror att det var allt, me like väla.
Jag sparade 200 också, duttiga jag. och dom ska jag ändå handla upp idag på en massa godis osv, och bio. för jag och min bääästa vän Ludvig ska kolla Twilight på bio i Lund :) Och för tusende gången, bara kompisar okey? en del har förmågan att misstolka det och det går mig på nerverna. He's my best friend and that's it. Och snacka om att vi kommer att ha skitkul !!!!!!!!!!!!!!!!!! Bara för att det var på tok för längesedan. Och sen Twilight har jag hört är så jäävla bra och jag lär väl sitta där " åh kolla han som har huvudrollen är såå snygg, åh jävlar dregel " och så lär Ludde skrika i slutändan eller så och om han håller med kommer folk tro att han är bög. Gud vad lyckat <3 haha! Nej nu ska vi inte dra förhastade slutsatser.
Nu ska jag gå och käka lite gröt. haha jag älskar gröt och sen börja göra mig i ordning för kvällen.
PUSS

Balla Balla

Hallå allihopa denna fredag.
Är så sjukt trött så bokstäverna nästan går in i varandra, och ska därför ta och krypa till kojs nu. Jag som sa att jag åtminstone skulle gå och lägga mig vid elva idag, men det blev 12 ändå ( eller ska vi vara petiga runt tio över tolv ). Imorgon ska jag upp halv nio för att sen sticka och sola med charlotte, därefter hem och så blir det go middag hos farmor. Imorgon ska jag verkligen gå och lägga mig tidigt för då blir det nog att KÖRA vid nio, eftersom Åsa ska hämta mig runt då för att vi ska till Väla. Idag då? Ingenting särskilt har hänt, jag har mest vaknat vid halv ett typ, ätit julmat (jag tröttnar aldrig, det är så förskräckligt gott!), tagit lite första foton med min kamera och beundrat mina pengar som ska väck på lördag. Joggat en runda har jag också, och mina ben hade fortfarande gåshud i en kvart efter att jag hade kommit in ( springer nämligen alltid i shorts, varmt som kallt ) och sen filurat lite med Charlotte på msn. Är man blond så är man. ;)
Nej nu var det då sängen som gällde, men ha det kanonbra så hörs vi imorgon :)
Ciao!


YEAH

NEJ NU ÄR JAG TRÖTT PÅ JULAFTON.
TIME FOR PARTY!
Anyone agree?
Snacka om att jag ändrar mig fort alltså, kan inte hjälpa att jag blev överlycklig av att min syster gav mig en technoskiva med typ 50 olika sorters häftiga låtar ( även pengar, presentkort, kamera fick jag minsann och lite till ) men jag behövde det här, haha. Usch jag blev litegrann festsugen nu. Lyssnar ni på låten kan ni inte göra ngt annat än att hålla med.


24 december

Bläddra ner för ett dagens citat
Okej, det visade sig att jag hann skriva ett blogginlägg trots allt.
Så god jul än en gång allihopa, jag är överglad och det var som min morsa sa nyss :
Tycker inte du Linda? Att erika alltid blir såhär då det är julafton, det har hon blivit enda sen hon var liten.
ja jag har väl barnasinnet kvar antar jag.
Fick morgonpresenterna idag också, och i dem innehöll en Aladdinask ( mums ) och jag och min syster fick tsm Melodifestivalen-spelet. Ska blir riktigt skoj och spela det sen! Det hör väl till dvd:n osv, så att man ska sjunga och ha sig, super!
Jag öppnade även mormors kuvert för jag tänkte jag behöver inte ta med alla kuverten till min kusin för det kan lätt komma bort, så efter Karins 300 riksdaler fick jag även 600 av min kära mormor&morfar. 900 spänn redan, jag är glad.
En annan sak som har hänt i natt är att min granne har fått inbrott ( Krisans car ) i både huset och där bilarna är, är inte helt säker på allt dom hade snott men tydligen en massa maskiner, platt-tvn osv. Och dom har inte ens larm i huset? Snacka om smarttänkta alltså. Och pappa gick direkt ut och bara " mitt garage, har ngn slått itu en ruta osv? " men nej tydligen var det oskadd annars hade det blivit ett jävla liv.

Linda: Ja också har det tydlien varit inbrott här i Kastberga också !
Erika: Ja vi får nog tilkalla Kling och Klang!
Jag kan säga er att jag garvade en hel del åt det där, trots att det inte var superroligt. Dessutom så sa min mamma en rättså skojig sak som lät skitkul i verkligheten:
Men det är så jävla tråkigt, det där jävla kalleanka skitet, då sticker jag hem!


Nej inte så mycket mer att säga, mer än att jag är fixar och klar nu. Det blev strumpbyxor, svart linne, vinröd-vit rutig skjorta och stora örhängen och ett halsband med ett stort hjärta. Och lockigt hår.  NOW WE'RE DONE!
God jul! ( hur många gånger har jag inte sagt det nu va )
Kisses.

Julaftons, dagens citat

Okej vi hinner snabbt med lite roliga msn konversationer också. Eller roliga och roliga.. det beror på vilken typ av humor ni har. Jag & Hampus hade oss ett gott skratt iaf.
På tal om det här med uppdatering osv så lär jag inte uppdatera särskilt ofta imorgon, det blir jul för hela slanten hos mina kusiner, och jag ska inte ägna en tanke åt bloggandet skulle jag tro. Det får ligga i fickan tills på kvällen eller så, jag ska enbart njuta av allt idag. * tänkte precis säga imorgon men det är faktiskt julafton nu kom jag på*
Godnatt och än en gång, från oss alla ( från mig snarare ) till er alla, ha en riktigt god jul!

'  h dice:
gjort idag? 
Erika dice:
vet nt
Erika dice:
haha nämen seröst
Erika dice:
vad fan har jag gjort
Erika dice:
 
Erika dice:
vet nt
Erika dice:
för trött för att komma ihåg
'  h dice:
ahahahahah
'  h dice:
tkr det har gått lite långt nuva
'  h dice:
vafan
'  h dice:
du måste komma ihåg? 
Erika dice:
SERIÖST NEJ JAG GÖR NT D
Erika dice:
jag tänker så d knakar
Erika dice:
fyfan vad hemskt
Erika dice:
nu dör jag
'  h dice:
hahahahahah
'  h dice:
tragiskt
Erika dice:
ja det är det
Erika dice:
nej jag blir snart gråtfärdig
Erika dice:
hahaha
'  h dice:
hahahahhaha
'  h dice:
förhelvete
Erika dice:
VÄNTA NU HÄR
jhag har
Erika dice:
RIDIT
Erika dice:
ÅH TACK GODE GUD
Erika dice:
SNYFT
Erika dice:
JAG HAR RIDIT HAMPUS 
'  h dice:
HAHAHAHA förlåt för detta erika men det där sista kan misstolkas 
Erika dice:
hahahahahhaahha
Erika dice:
jag vet..
Erika dice:
men vettiga människor
Erika dice:
DOM TÄNKER JU NT PÅ SÅNT SYNDIGT SOM DU GÖR
Erika dice:
gå och bikta dig unge!


' h dice:

merry fucking chirstmas motherfucker.

Erika dice:

äh vilka rod du använder när det är jul

Erika dice:

MEN DÄRFÖR SKA NT JAG GÅ I DINA FOTSPÅR

Erika dice:

god jul hampusponken <3

' h dice:

Erika dice:

HAHAHA

' h dice:

HAHAHA

' h dice:

säger man inte ponken till hästar?

' h dice:

*gnägg*

Erika dice:

jo men du är ju lite lik en häst så

Erika dice:

HAHAAHAHA

Erika dice:

är jag nt rolig nu i juletider

Erika dice:

HAHA

' h dice:

*dubbelgnägg*

Erika dice:

* frust och gonatt *

Erika dice:

CIAOOOOOO

' h dice:

HAHAH

' h dice:

jasså

Erika dice:

hahaha ja

Erika dice:

jag vill ha min morronjulklapp

Erika dice:

så jag måste sova nu

Erika dice:

AHAHAH

' h dice:

jag vill bli frisk

' h dice:

' h dice:

men glhf!

Erika dice:

äh d blir du aldrig, d vet du väl

' h dice:

heheh

Erika dice:

hjärnfel kan man nt reperera

Erika dice:

' h dice:

jag får pengar från rädda barnen iaf<3

' h dice:

Erika dice:

HAHAHAHA

Erika dice:

du är väl nt en neger som bor i afrika

' h dice:

jo

' h dice:

har ingen julgran

' h dice:

för den gick till att bygga min hyddda

h dice:

du lyckas aldrig komma ifrån msn när du ska va?

Erika dice:

HAHAHAH jamen jag är på väg pappsi!

' h dice:

*lavett*

Erika dice:

* MAMMAAA ! *

' h dice:

* dunkar erikas huve i gröten*

' h dice:

*häller saftsås*

Erika dice:

* drunknar nästan i saftsåsen, får gröt i näsan, reser sig upp och dänger julskinkan i hampus huve*

' h dice:

HAHAHA

' h dice:

asså

' h dice:

jag kan se dt framför mig

Erika dice:

ahhahaha jag med och df sitter jag här o håller på å kissa på mig av flabb

' h dice:

HAHHAHA

' h dice:

riktigt slaffs när skinkan träffar mig

' h dice:

grisfett på väggarna


God jul!

GOD JUL CUPCAKES!
Tänka sig vilken julstämning jag får in här med youtubeklippet. (okej jag sitter här och asgarvar men visst är det kul?)
Jag & Charlotte väntade in julafton, och idag ska vi även börja ett nytt liv. Ah jag mår så himla bra!
Än en gång god jul och ha världens bästa julafton.
Julafton 08 kör hårt!


Santa claaaus is cooming to town

Idag har jag en sådan jävla dag, att jag bara tänker skit och mår dåligt. Alltså inte på att jag just mår dåligt, utan att jag vet inte, känns inte som att man kan leva livet utan ngn vid ens sida och NEJ det är inte ägnat till någon speciell person, verkligen inte. men alltså jag vet inte, hela jag ahr blivit förvrängd eller något. Och det känns förjävligt.
Nu i juletider ska man vara go och gla och visst det är jag, synd bara att jag inte hanterar något bra. Jag behöver uppskattning 24/7 annars går jag ner i gropen. OCH FAN VAD TRÖTT JAG ÄR PÅ DET!
Fan vad trött jag är på att vara negativ , visst. " alla har dåliga dagar "
Men jag vill inte ha det, jag pallar inte, och jag tänker inte.
Så nu fick ni det klart för er.
NU JÄVLAR RÄCKER DET OKEJ
haha japp jag blir typ sjukt förbannad på mig själv. Nu ska jag sova till julafton och på julafton börjar ett nytt jävla liv.
PUSS I LOVE YOU SANTA !

Fiefan

ÅH VAD JAG HAR TRÅKIGT. Jag har nyss ätit vår årliga tradition nu på dan före dopparedan dvs julskinka m. hemmagjord potatismos och det var supergott, och vill ni veta en rättså sjuk grej som jag brukar ha till mosen? Sirap. Jag har för mig att jag har med det från min dagistid eller något, ingen aning,men nuförtiden äter jag alltid det och det är sjukt gott. Känns som det är det enda jag har gjort idag, jag har ätit och imorgon kommer jag äta ännu mer. Klockan är nu halv fyra och dessa timmarna har verkligen seegat sig fram, jag vet inte vad jag längtar efter egentligen, julen känns så avlägsen men jag har bara så extremt tråkigt. Trött som fan är jag också men det tror jag att jag är bara pga att jag har tråkigt och vill sova för att fördriva tiden. Nej jag ska nog ta och ringa Nathalie nu ( please answer ) så jag får lite lycka i tillvaron iaf, för jag behöver snacka med dig om en mängd grejsimojser serru. Puss på er alla, ha kul för det har inte jag.

Dan före dopparedan

Jag tycker att jag har blivit en jävel på att publicera måste jag säga. Synd bara att det hade kunnat bli ännu bättre med lite störsköna bilder men nääädå, jag är jag och så lär det väl förbli? Eller? Ja vi alla vet att om jag ändå får en kamera imorgon ( åååååh hoppas ) SÅ kommer det aldrig bli såna där finfina bilder som vissa tar utan det kommer kort och gott att bli en massa egopics och annat sånt där, onödigt. Så hoppas inte för mycket
Dessutom, funderar jag starkt på att gå i Sandras fotspår och köra på devote.se, men jag vet inte om jag pallar, jag är så extremt dålig på nya ställen att om jag ens någon gång skulle få för mig att köra på bdb.se eller facebook osv så lär jag köra raakt ner i gropen, jamen tro mig. så kass är jag! Dessutom gillar jag väl bloggen, eller så skulle jag tro annars skulle jag aldrig haft kvar den så här länge som jag har haft. och jag menar hur fan ska det gå omjag ska ÄNDRA på allting nu? då kommer mina 10 besökare lite då och då ryka fullständigt. ( jag vet , haha jag är lite rolig som är stolt över mina 10 läsare ) jag kanske ska börja göra reklam för min blogg? det skulle ju varit något, DÅ kanske det på allvar börja likna något. Eller så är det bara jag som hoppas alltför mycket.
Nej nu har jag babblat på utan något direkt samtalsämne, men så är väl jag. jag pratar på om allt och inget and no stop, det är jag så att säga. Vad har ni gjort nu tills idag då? eller vad man nu ska fråga. Idag ska jag bara ta det allvarligt talat LUGNT: vilket jag nu har gjort ett tag, jag funderar starkt på att sticka ut och jogga men det får bli mot kvällen isf för jag är seriöst apslö för tillfället. Har kollat på två filmer nu på förmiddan - Air bud - fotbollsfarsan och John Tucker must die. Haha sjukt kul, ja jag såg även en liten snutt på Wild hogs och jag höll på att kissa på mig, så jävla kul. Gamla gubbar som leker knuttar är tamejfasn nt nådigt!
NEJ, nu ska jag sova. jag tror faktiskt det för jag är förjävla trött.
Ni får ha det bra
Pusshej

Happy children

Hejhej alla glada barn
Jag mår suveränt, ja det är ingen direkt nyhet eftersom jag på senaste tiden bara mått bra, elr kanske inte i skolan direkt men nu känns det som om allting faller på plats och livet leker! Och så ska det fortsätta har jag bestämt. Ingen mår bra av att umgås med ngn som är negativ, och man mår inte bra själv heller. Så hell yeah nu kör vi gubbar!
Igår städa jag då huset, så nu har jag tjänat 150 spänn och jag kan säga att det gick vääldigt trögt atts täda, plus att jag blev förbannad för minsta lilla just för att jag HATAR att städa. Det är nog många som gör om jag tänker efter, sen slog jag in julklappar ( haha lät inte det jävligt roligt, SLOG in julklappar jag menar) och nu snart ska jag iväg till min kära kusin Gustav. Gullunge! Idag vad har hänt då? jag har ridit, och vi hoppade, vi tränade omhoppningssvängar vilket var ävligt snävt men sjukt skoj och därefter ngn typ av höjdhoppninstävling, synd bara att caroline ramlade av och vi fick sluta hoppa annars hade det kunnat bli betydligt högre än ynka 1 meter. Escape red jag iaf, och hon var så enormt duktig idag och därefte r ryktade jag Sting och han var tjurig. Ingen direkt nyhet men ändå!
Nej det var väl den dagliga uppdateringen idag, det är julafton i övermorgon och det är rent ut sagt GALET! Fast ändå sjukt mysigt, eller hur? Därefter, vilken dag ska vi till väla brudar?
ha det suveränt
Puss
Erika

Yippie Ki Yay Motherfucker

http://www.youtube.com/watch?v=C7KHZ4b5qdQ

Tjalala

Så nu ska jag berätta lite om igår då. Det enda jag gjorde var väl att sova ut fullständigt och därefter var jag i lund med sanna, haha otroligt trevligt :) Trots att hon ignorera mig då jag prata, vi gick och pratade killar vilt och brett trots att " ngn som kände killen " gick framför, och hittade absolut inte ett skit. Det blev till att slösa pengar på mc donalds istället, och sen ge ngra enkronor till luffaren på tågstationen som sjöng samma låt isäkert en timme om inte mer. " seasons.. blabnlabla fallerallerafallaalalala " ungefär. Sitter fortfarande fast i huvudet alltså.
På kvällen tog jag det mest lugnt och såg Die Hard 2 och jag tycker han är så sjukt cool i dom filmerna.
Yippie Ki Yay Motherfucker.
Idag då? Jag ska städa vårt hus, så jag tjänar lite slantar på det för det känns verkligen som om jag är pank helt och hållet. Sedan ska jag slå in lite julklappar och sen får vi se.
Hoppas ni får en bra dag
Puss!


Tårar

HALLÅ VAD ÄR DET MED ER FOLK! ( känn er träffade nathalie, elin och sandra )
HÄR, går man och ska leta efter bilder som visar hur snygga ni var igår innan jägers ( för japp dricker man ngt ser man oftast ut som ett fult fyllesvin efter) men nädå ingen jävla bild alls!
Jag som behövde insparation ( jag har en känsla av att jag stavade insparation fel nu )

DC

Jag fattar inte riktigt, hur kan jag ha huvudvärk i en protes?

Giljotinen nästa.

Btw, så sa min fabror en rätt så rolig grej idag:
Jag fattar inte riktigt, hur kan jag ha huvudvärk i en protes?
Haha ni fattar kanske inte riktigt, för det gjorde inte jag först. Men tänk iq badboll så fattar ni kanske.
För att vara helt ärlig, så ska jag börja ta foton :O Jamen det är sant, jag har kommit fram till att 1. jag är en tjej ( haha ja juste jag har kommit på det NU ) 2. tjejer ta foto ( utom jag som är ett undantag ). 3. jag är lat ( ooohyeah ). SÅ, om jag nu får en digitalkamera till julklapp så ska det tas foton, Jag ska bli miss ego och förhoppningsvist så är det bra? eller? ja både nathalie, charlotte, elin och sandra är isf ett par JÄVLA EGOSAR! Men dte är ju inte något vi inte redan visste.. eller hur?
En annan grej jag ska berätta är att dte var en stor dag för nathalie igår. mer tänker jag inte säga, vi hoppas på att herr hasch kommer till ekebo <3 0,6 mg hasch ( EY TOFFING!)
Hoppas på all lycka i framtiden.
en annan grej jag vill veta är vad Elin gjorde igår :O Hon har nämligen en förmåga att att " rulla tummarna " fast med en annan kroppsdel.
haha usch jag tycker jag själv är så himla rolig idag, det sorgligaste är nog att mina kompisar kommer hata mig efter det här inlägget eftersom jag helst inte ska skriva så mycket sånt här pinsamt om dom här :( Giljotinen nästa.
CIAO!

lalala

Tju!
Idag är det då lördag och jag har tamejfasen sovit ut idag, jag måste säga att det känns så otroligt skönt att ha jullov nu så det är sanslöst, hur som helst så fick jag en del gjort idag ( tycker jag iaf) , jag har handlat dom sista julklapparna och tyvärr kan jag inte skriva dem här med risk för att dels min syster ser, men det blev ett par rediga bra iaf. Sen besökte vi min mormors syster, och jag fick 300 kr. ( fick egentligen nt öppna kuvertet förrän julafton men jag struntade i det, busigt) .men jag ska ändå spara dem till väla-besöket efter jul :) Och detär ngt jag också längtar till. JULAFTON! Jag hoppas på att jag får mest pengar, men annars så vet man ju faktiskt aldrig :) Så vad händer mer idag?Klockan är nu 13:15, och exakt 14:36 ska jag ta tåget till lund med Sanna . Kommer bli superskoj! Inte för att jag har mycket pengar å shoppa för, men so what, jag har räknat ut att jag har 200 spänn att handla för, så man kan aldrig veta vad jag hittar, helst av allt hade jag velat ha till ekebo nästa vecka :) haha men d är också slöseri med pengar eftersom jag nyss handlat en klänning och använt den en gång, om jag tänker efter har jag bara använt min andra klänning max en eller två ggr. Skitsamma, intresseklubben antecknar. Nu tänker jag skriva upp lite grejer som jag INTE får glömma bort.
Charlotte, glöm inte att jag ska få min tjocktröja och plattång!
Elin, glöm inte mina klänningar ! ( ingen brådska direkt men skriver upp det ändå)
Erika, ? Spara pengar?
Jag tror inte jag har mer jag direkt ska glömma bort.
Nej nu ska jag bara ta det lugnt, och sen börja gå iväg mot stan ( jag vet det är synd om mig att jag måste gå till stan )
Tjuhej

Torsdag

Hejhej!
Idag är det då torsdag och en dag kvar tills skolan slutar och vi har ett långt härligt lov framför oss.
Vad har jag gjort idag då ? Mina kära klasskramrater var i skolan och hade säkert jätteroligt medans jag tog sovmorgon och sprang ut och jogga direkt då jag vakna.
Jag tyckte bara det var så sjukt onödigt att gå i skolan då vi ändå inte gör ett dugg och jag inte mådde fullt så bra.Lika bra att stanna hemma då än att vara pain in the ass för sina klasskamrater. Igår däremot så var jag i stallet en runda, jättemysigt faktiskt och som vanligt blev det pratstund på klubbis efter. Om bara några timmar ska min kära lillkusin komma ( 6 månader tror jag bestämt att hon är) och så ska jag passa henne några timmar. Galer ungen lär jag väl få migrän men annars så går det säkert hur bra som helst! Haha.
Vilka ska till ekebo den 25 dec btw? Iaf jag. Och det ska bli superkul!
Nej nu ska jag ta och logga in och vara lite social på msn, ha det gutt ikväll så får vi se om jag uppdaterar senare !
Pusspuss

Amirs åsikt

Citat från Amir Akrouti, /gaybloggen.com - skitkul att läsa!
En läsare frågar: Vilket är bäst? Att ha sex med en kille eller en tjej?
Amir svarar : Hellre något cymetriskt i käften än ett stort jävla blött kuddkrig uppkört i facet.

spana även in hans videoinlägg, sjukt roliga. i kategorin videoinlägg och om ni går in där och bläddrar neråt lite rfinns en sjukt rolig video ( tror faktiskt inlägget heter videoinlägg )
" Åh kolla jag filmar, guud så häftigt.. jag tror jag är ... KISSINÖDIG ! " Först tror man att det är en tjej som snackar tills kissinödig då det låter som en man, och det visa sig att det var det också. haha

Sugar

Jag pratar med min syster i telefon. Hon bor i ängelholm och vikarierar som lärare, därför blev jag ganska så paff då det visade sig att hon vikarierade på sockerbruket..

Erika: Jaha var har du jobbat idag då?
Linda: Sockerbruket
Erika: I örtofta? :O
Linda: HAHA DIN DUMME FAN, skolan heter sockerbruket!

Pojkvasker

ALLA TJEJER ÄR HOROR!
Citat från dom flesta killarna på Norrevång och på andra ställen.
Eller så är vi pissluder.
Åh, jag imponeras verkligen av er mogenhet.
Puss på er små vänner.
Väx upp!

Tankar helt åt det sjuka hållet

Jag gjorde nog den mest sjukaste grejen nyss, jag gick in och kollade på hur mycket det kostar att hyra en limousin, och det visade sig inte vara så dyrt. 2000 riksdaler/timme. Gissa om jag blev chockad, för hur coolt hade det inte varit att hyra en limousin? jag hade kännt mig så kändis..
Vet inte direkt varför jag gjorde det men jag fick mig ett ryck och gjorde det eftersom man ändå hör limousine precis överallt så var det kul och kolla upp.
Jaha idag då? Jag kan säga er att jag försov mig tilll kl 8 och cyklade härifrån tjugo i nio och jag kom tjugo min för sent, tur som fan var det iaf att vi ändå bara gick igenom betygen så jag missade ingenting. Jag gick i skolan ungefär till elva sen dunkade huvudet så jag trodde jag skulle kollapsa så jag trampade hemåt på min kära cykel. trött som en get är jag och jag ska cykla till stallet om en halvtimme ungefär, rätt skönt ändå :) annars får vi se hur jag mår imorgon, orkar inte med skolan och jag är inte pepp på att bygga pepparkakshus fast alla andra tycker det är kul. WELL INTE JAG! Nu är det trots allt bara två dagar kvar till jullovet och det kmr bli superskönt!
Är det bara jag som tänker som så, att om jag ska ut någonstans , typ bara handla en liten grej, så känns det som om någon man känner kommer att vara där och då kan man inte se ut som ett as? det är precis så att jag tänker liksom " vem kan tänkas vara där idag " och visar det sig att jag ser någon jag känner på det stället och anser själv att jag ser förjävlig ut, ja då gömmer jag mig helt enkelt bland hyllorna. Så om ni någon gång ser någon som liknar mig som springer iväg och letar efter syltburkar när hon i själva verket inte ska ha sylt så är det nog jag, för så brukar jag göra.
En annan grej jag rätt ofta tänker på är att då det är en kille som sitter i kassan, ibland ganska ung för det brukar det iaf finnas på statoil och berga lågpris, så tänker jag ofta på vad dom killarna tänker när man kommer där med ett tampongpaket. När dom tar i tampongpaketet, vad tänker dom då liksom? Dom måste ju tänka något. Nästa gång ska jag nog handla sådär övermycker bindor, tamponger och trosskydd och se vad som händer.
Eller så bara inbillar jag mig helt enkelt att dom tänker något..
Intressant för er att veta det här eller hur? Mina härliga tankar, som oftast är helt åt det sjuka hållet. Då skulle ni bara veta mina drömmar !

Goodnight

Hejhej!
Dags för mig att göra vid mig och sova ett tag. Ska bli så otroligt skönt och det är nog första gången på denna veckan jag går och lägger mig redan vid tio tiden. Äsch duktiga jag må jag säga
Ha det kanon och sov så gott allihopa
Puss !

Korvbuffé

Det är korvbuffé till lunch i skolan ( dvs tjocka och smala korvar osv till makaroner )
Jag sätter mig ner och Johan smäller av värsta kommentaren:
Jag ser att du gillar tjocka OCH smala korvar..

Efter ett tag kommer Sofie, vår musiklärare och sätter sig ner och Johan smäller av en kommentar igen:
Jag ser att du gillar tjocka korvar..
Sofie svarar:
Ja dom får gärna vara lite starka också så gillar jag dom som bäst.

Mycket kan hända då det är jordbävning.

Fexe - " Jaha var det till och med grejer som ramlade ner under jordbävningen som ni märkte?"
Elever - " Ja min blomkruka "
" Min mobil "
" Mitt nässpray ramlade ner.. "

Ibland är 9c's ungdomar alltför roliga.


Jordbävningen

Hellu!
Nu ska jag prata om den stora händelsen i morse, jordbävningen. Alla var överentusiastiska när man kom till skolan och en del hade sovit andra inte. Jag var dock den människan som var vaken då det hände och blev skiträdd för jag visste inte vad det var, man tänker ju trots allt inte så tidigt på morgonen. Hela skrivbordet, garderoben och speglen darrade och jag darrade nog lika mycket som dom. haha, av någon konstig anledning fick jag för mig att det var mamma som hade kommit insprungande och ramlat i skrivbordet, rakt in i garderoben osv, har absolut ingen aning om varför, det var kanske något jag drömt nyss eller så börjar jag snart tro på spöken också. haha aja, jag måste säga att det var rätt häftigt ändå och tydligen var det den värsta jordbävningen sen för 100 år sen typ. Skåne is back in the news eller vad?
annars så, har skoldagen flutit på ganska så väl måste jag säga. Fast jag tycker det är så rysligt tråkigt med skolan nu att jag läängtar till lov. Jag vill ha jul och mys, och lite fester på köpet hade nog inte skadat men just nu har jag en allmän mys med en pojkvän känsla men sorgligt nog har jag ingen pojkvän. haha så det är ju ett litet problem förstås, fast jag får väl improvisera. min lilla vovve funkar väl helt okej och krama om. haha
Nej nu ska jag ta och slappa lite eller något, tråkiga jag idag alltså, ursäkta er som ser. men fyfan vad jag vill ha lov nu!
Ha det jättebra, så hörs vi
ciao!

Funny honey

" Han är som ett marsvin, måste hållas igång hela tiden annars dör han"

" Ska vi fira och gå ut och äta en bit? "
" Aha du menar korvkiosken?"

"  Frun säger en massa saker såsom " jag hade saknat dina marmeladfläckar på bordet osv.."
Mannen: Oh det är det finaste du någonsin sagt till mig efter det med att jag var lik Marlon Brando.
Frun : Jag har inte sagt att du var lik Marlon Brando? Jag sa att Marlon Brando var snygg.
Mannen : Ja just det? "

Världens bästa helg!

Tja folket !
Fyfan vad den här dan är en bra dag, jag mår som fisken i vattnet utom det att jag har en dunkande huvudvärk och har ont i hela kroppen. Jag ser ut som ett blåmärke i mig själv. Och anledningen är kort och gott ( jag snor lite citat från Nathalie nu ) att folk igår inte kunde stå på sina egna fötter utan lånade andras.. som ex mina, dessutom hamnade jag och N mitt inne i ett slagsmål och innan vi kunde ta oss ut fick vi oss lite slag/sparkar överallt. men mest knuffar och ditt och datt. Så idag har jag repor, jack och sår på mina fötter som även är lite halvsvullna, jag har blåmärken lite överallt särskilt på armbågar och knän, och i ljumsken har jag en sån smärta att jag kan inte ens röra vid den förrän det gör ordentligt ont. men annars så mår jag kanon! Igår blev som så att jag stack ut och åt med elevrådet vilket var sjukt trevligt, vi gick även luciatåg vilket gick skitbra trots att hela mitt ljus ( min hand ) skakade så nervös jag var. haha, men det lät supersnyggt iaf! Efter skolan drog Charlotte med mig hem, och vi gjorde vid oss ganska så tidigt och var hos Nathalie vid sjutiden där vi tsm med Hiba förfestade en smula. Vi hade utomordentligt kul och det var så galet det kan bli haha. ibland får man för mycket av det goda som det heter. Sen åkte vi bil till Jägers vilket innebar b.la dans till no stress och allsång till joddla med siv! Synd bara att det bara var jag och Natta som kunde alla texterna utantill, haha fast dom andra brudarna stämde in i refrängen iaf =) Då vi kom fram till Jägers stod vi i kön då och pratade med allt trevligt folk, sedan började dem släppa in och vi kom först in av precis ALLA. så vi kom in i jägerslokalen som fortfarande var upplyst, hahaa vi skrek och dansa och hade oss och kände oss såå stolta, det är fantamej inte ofta det händer.
Hela kvällen förflöt ytterst skittrevligt och nathalie är strularN ( förlåt natta jag var tvungen att skriva det här ) mohaha, och livet var som en dans på rosor.
Tack alla som gjorde min kväll till den bästa någonsin och fyfan vad jag älskar Charlotte & Nathalie <3 Mums för världens bästa brudar.
Idag då, vaknade jag hemma hos Charlotte och hela dan idag har varit tröttig, huvudvärkig men trots det krängde jag och mamma mcdonalds mat och godis, dessutom bjöd hon på glögg med alkohol. sicken busig morsa jag har och det satt ju fint efter lussevakan.. MAMMA DÅ!
Nej nu ska jag ta och sova efter världens roligaste helg, och jag bara längtar till lovet som kommer innebära så förbannat mycket skoj. Jag längtar redan.
Ha det bra sötnosar och vi hörs
xoxo
Erika

PARTTYYYY

PARTY IKVÄLL!
Charlotte Hiba Erika Nathalie
Let's go girls.

I know you love me

JAG berättade nyss för mina föräldrar hur mycket DOM älskar mig.
hahaha, så dom inte har glömt det jag menar.. hahah


Bad day

Japp jag har nyss duschat och jag har haft en sjuk negativ dag idag, jag är ful, dum och störig. typ.så har jag känt mig hela dan, förbaskat tråkigt kan jag be å få tala om.
DOCK, kommer morgondagen bli så in i helsikes bra, trots diverse tråkiga anledningar (fniss). Lucia på morgonen och jag ska vara där klockan SJU. ja ni såg rätt, så jag måste gå upp halv sex för att ta mig till skolan, just därför att jag ska cykla dit. snacka om att cykla mitt i natten, kommer det kännas som iaf. Jag kan ju cykla där för mig själv " buu, buu, ja buuu " och se om något kattaskrälle skiter på sig. SEN, ska jagtill Empieza med elevrådet och käka lunch, därefter ska jag handla määngder med godis ( röda veckan på intåg) och sen blir det fix, förfest och lussevaka. Jag har en känsla av att det kommer bli en sjukt trevlig kväll!
Nej nu ska jag minsann ta och göra vid mig lite och sen försöka sova, ni får ha det så jävla super så hörs vi

xoxo

Citat från Johan

" Ja, så ni vet den läraren som jobbar på särskolan? Ja han sitter på andra sidan lokalen och han reser sig fantamej därifrån och går till vårt bord för att be mig ta av mössan. och då blir jag fan irriterad och frågar " är du någon jävla mösspolis eller "
CItat från Johan

Teknikarbete kvar

Så nu har Erika pluggat Engelska och Historia och det gick på nästan 1 timme var ( mest pga att jag inte kan plugga imorgon så det gäller att råplugga idag ) sjukt skönt att det är över är det iallafall. nu däremot ska jag sätta igång med mitt teknikarbete och jag beräknar att det tar runt 1 timme, max 1 och en halv för jag pallar inte mer. till det ska jag lyssna på härlig technomusik och längta till fredag.
wish me good luck

xoxo
Erika

HELVETE

Alltså det här är katastrof.
Jag mår så sjukt dåligt pga. den här jävla skolpressen. hur många prov som helst per vecka, förhör, arbete, novell och bokrecensioner. det går ändå åt helvete. Jag får riktigt med panik och vet knappt var jag ska ta vägen. FAN OCKSÅ ! Nu ska jag ta och plugga historia och eng.prov, därefter skriva klart teknikarbete. jag orkar inte. Jag ska gå och kutta mig som Sandra sa.
Ha det bra folk
Cya

Just dance

Hej just tbx från dansshowen ! Visst det gick ju inte helt kalas, vissa kan helt enkelt inte hålla takten och det är klart som fan man blir förvirrad när folk gör fel men SO WHAT. jag är nöjd som fan ändå för det gick betydligt bättre än igår och Emma tyckte ju det var bra så det var nog bara vi dansare som tyckte det sög. det ser ju helt annorlunda ut från publiken. Glad som fan är jag iaf ändå.
Just det. Jag är sjukt sugen på att DANSA. asså bara flänga omkring som en dåre utan gränser och därför är det NÄSTA FREDAG SOM GÄLLER. sjukt pepp så det är inte klokt. Nej nu ska jag käka hamburgare, sen dusch och därefter kanske hinna med minimalt lite plugg. Därefter kmr Charlotte och det ska bli skoj :)
See you later aligator !

DANCE

Okej nu bär det av till dansen, kan låten kan jag men tån fuckar sig igen. * FAN *
Skitsamma, jag får göra mitt bästa kort och gott. det ska tamejfan gå. ( jag stuka min stortå för två veckor sen vettni)
Nu jävlar ska det inte bli katastrof som igår, det är nu det gäller.
CIAO <3

Disaster

hej!
Hur är det med alla idag ?
Jag mår kanon, har sovit 9 timmar idag ( vilket fantamej är länge för mig efter att i en hel vecka sovit si och sådär 6 timmar per natt ) . Så nu ska jag ta och berätta lite om fredan då.
Norrevångs nior var på berga till 12 och skulle besöka två linjer då. Det blev som sagt samhäll ekonomi och bygg. OCh vi började med bygg. Jag kan faktiskt säga att det var så otroligt kul ( enligt mig och charlotte iaf ), att vi blev till och med sugna på att gå där ! haha, främsta anledningen till att vi först skulle besöka där var ju pga. att jag bara var intresserad av samhäll och charlotte inte skulle gå på berga alls så vi tänkte att då besöker vi någon rolig linje istället. men kanske så var den egentliga anledningen var ju såklart för att spana in killar. eller, jag tror dom flesta tjejer som stack dit gjorde det. haha. Lärarna var ändå härliga och då vi skulle gå och fika på gula torget på berga sen så frågar den ena läraren :
Kjell om jag inte tar fel ? "Var ligger gula torget?" Den andra läraren ( Lauri?) "Men för helvete, vet du inte var gula torget ligger?"  Haha, jäkligt skoj kan jag be att få tala om.
Det som dock var pinsamt på bygg var då Kjell frågade hur mycket han vägde. (han hade kanske nåågra kg för mycket) och alla sitter där helt stumma och tänkte att vi kan ju inte gissa för mycket för då blir ju stackarn förolämpad. haha men såklart emil kom med "100 kg!" ( när jag nyss tänkte gissapå 80 kg för att vara snäll.. ) men nä minsann, Han vägde 111. Ändå rätt klockrent kan man tycka. ett ett ett.
Senare på dan stack jag, charlotte och nathalie på grappa och slösade 82 kr, sen dansa vi och det gick så jävla dåligt. Jag är enormt nervös innför idag för jag vill verkligen att det ska GÅ BRA ! Peppar Peppar Peppar!
Ska öva som en dåre snart ( och dessutom plugga historia)
Nej nu ska jag kila, ni får ha det toppen bra ! och vi hööörs.
Puss!


Minnen på bilder.

Minnen man vill tillbaks till.


Skolavslutningen i sexan. ( Lägg märke till fnissmajjorna mellersta raden )

Innan Jägers i sjuan nångång. Jag, Nathalie, Elin & Charlotte! <3

Hästgnägg jo minsann ;* Elin & Jag

Valborg i sjuan tror jag, vi drog runt på gatorna i Eslöv. Malin, Elin & Jag.

Jag gissar på att ni kommer hugga huvet av mig för att jag lagt upp denna bilden men jag älskar den för den är så sjukt härlig. trion !<3

Systers student. Linda, Gustav och Jag.

Konfirmation.

Förfest innan Sambajägers. ( Grymt härlig bild och fick mig att tänka på sommaren, så den fick hänga med på ett hörn)

Jag & Kezie

Jag & Henna

Jag & Henna. (snyggt med fettigt hår och osminkad )

Och världens gulligaste kusin Gustav.

Ämne : Tonåringar.

Nu kör jag igång med ett min åsikts inlägg idag.
Ämnet är Tonåringar.
För jag grubblar rätt mycket på det faktiskt. Alla dom där jävla reglerna som folk nuförtiden lägger upp.
Det är rätt många somt ror att dem är sådär övervuxna och bättre än alla andra. De snackar vilt och brett om grejer de har upplevt ( som nog rätt många gör egentligen) och så fort någon annan hittar på något bättre än dem så är det störda, patetiska eller fjortisar eller något liknande. När man egentligen gör exakt samma saker själv.
Ni förstår kanske inte riktigt eller hur ? men jag ska ge några exempel.
Då man nuförtiden efter att ha druckit ett tag, hör talas om ett par andra som druckit men tyckt att det smaka skit, MEN druckit det ändå. så är dem ett par " jävla fjortisar "
" Åh jag blev såå full på min vodka " . Så gå rman omkring och säger en jävla massa skit.
Seriöst, det går mig på nerverna. Självklart då man väl ska sitta ner och supa så är det klart att man blandar ut det med lite läsk så att det smakar rätt gott iaf men SO WHAT om man sitter och dricker något som fullständigt smakar skit och som man nästan klöks av tillsammans med sina vänner ? Jag menar ine fan tar man med utspädd dricka i en flaska då man går på disco ? då är det ju rent som gäller för så mycket får man faktiskt inte in.
Så jävla töntigt är det att leka så extremt mogen och kalla andra för fjortisar bara för att dem dricker grejer som de egentligen inte tycker om. Jag tycker själv att det är sjukt kul, självklart blandar jag ut det då man väl sitter och festar någonstans men inte alltid och jag fördrar hellre att umgås med folk som vågar släppa loss och skita i dem där mogengrejerna utan kan dricka något som smakar SKIT OCH MÖG. För jag anser att de är nästan de som är mogna för de vågar ha lite barnasinne kvar i sig och inte leka vuxen var fan dom än går. Jag pallar inte sånt, jag pallar inte att man ska leka vuxnare än vad man redan är. och vem fan bryr sig om " åh jag blev full på min vodkaflaska " vadå varför skulle man inte bli det? Samma med en del " men du drack ju ingenting så du kan omöjligt va full ". och hur fan vet du hur mycket hon/han tål ? inte ett skit faktiskt, själv tål jag extremt lite och jag pallar inte brymig om folk som håller på och " haha, du var ju inte alls full ". asså palla er rent ut sagt, ni tror att ni är fan så mycket bättre än en själv men egentlien är ni bara något patetiska fjollor som inte vågar verkligen HA KUL. För vem orkar vara vuxen då man väl SKA bli det någon gång ? Fan inte jag i alla fall.

En annan grej är det här med sex.
Fan vad alla ska snacka om det alltid, klart som fan det är skönt, på något sätt speciellt och ja kanske lite roligt enligt en del, men jag pallar inte den här tjej-kill sidan.
Om killarna har sex med en tjej på nästan varje fest, då får dom status. Status som in i helvete, men om VI däremot har det, då är vi horor. Till och med efter första gången om den killen händelsevis inte råkar vara ens pojkvän.
Jag orkar inte emd det heller.
För det första, varför skulle vi få njuta mindre än vad ni killar får ? Och dom blir ändå säkert glada över att vi ställer upp överhuvudtaget. PALLA SNACKA DÅ ! Dom flesta snackar väl för att dom själv vill göra precis det vi gör.
Jag tycker det borde vara på lika villkor, känner man för att ha sex så ha det då !.
Fast jag kan säga, att har man det för ofta, dvs för många one night stand, så gillar jag inte det. det gör nog ingen, men killarna tror nog lätt att vi vill ha dem ändå om dom gör det men jagkan säga att jag hade inte vari ett dugg intresserad av en kille som gick runt och knullade som en jävla kanin på varenda fest. INTE ALLS. Det handlar om balans, och har man för många är jag inte intresserad. så handlar et nog om rätt många trots allt. men trots det så måste både könen vara på lika villkor. En slags balans liksom. Det är ju bara patetisk annars.

Vad tycker ni ?

DC

Jo det var på tv, så hade en sån pojkvän beställt ringar där det skulle stå på tjejens ring " aldrig släppa dig "
Åh han tyckte ju att han var så enormt romantisk och väntade spänt på sina ringar.
Så dagen kom då han fick ringarna. Tyvärr hade det blivit ett litet misstag så istället för att " aldrig släppa dig " så stod det " aldrig släppa sig "

sjuk

Kolla bara så extremt dålig jag varit på att skriva ! Men det är inte av intresse längre, det kommer väl senare. Jag är oftast så, ju nyare sajten det är som jag har blivit medlem på, desto roligare är den och ju mer uppdaterar jag sk.
Hur som helst, jag mår rätt hyfsat idag, är dock lite förkyld, men egentligen är det inte så farligt men jag tänkte att jag stannar nog hemma ändå så jag kan följa med till Bergagymnasiet imorgon.
Jag och charlotte bestämde oss för att besöka samhäll ekonomi och bygg vilket jag nog har sagt innan .
Rätt kul för igår då jag sa till Martin att jag skulle besöka bygg så trodde han på allvar att jag verkligen skulle GÅ där och utbrister : DU BYGG HAHAHAHAHA ! tack för att du tror på mig så mycket martin..
Just nu, sitter jag mest och hostar som in i helvete, inte alls trevligt nej minsann. Vad ska jag göra i helgen då ? Dansa, japp bara dansa och veckan därpå kommer bli toppen, det blir shopping, julstämning, lucia och lussevaka.
Jag, Charlotte, Hiba och Nathalie kommer ha så sjukt roligt ! VISST BRUDAR ?
Nej nu ska jag minsann ta och hitta på ngt annat, för jag orkar verkligen inte skriva mer.. jag får nog börja uppdatera mig sådär nång ångi månaden, haha för annars lär jag inte uppdatera alls. så minst en gång i månaden erika ( där rök mina läsare ) hahah.
Puss på er alla.

RSS 2.0