Tomt

Med tanke på att jag inte kan sova så skriver jag istället.
Jag är så äckligt jävla ledsen, besviken och arg att jag hade kunnat döda mig själv.
Att jag aldrig kunde uppskatta det jag en gång hade.
Den personen jag skulle vilja ringa mest av allt när jag är så fruktansvärt ledsen går inte ens att ringa till och jag orkar inte med mig själv.
Jag vill bara döda mig själv just nu.
Och mina bästa vänner går inte ens att nå, en av dom kan inte komma hit och dom andra kan man inte ens få tag på.
Jag har gråtit i cirka 2 timmar nu.
Orkar inte med något.
Godnatt.

Partylördag med världens finaste människor!

Igår blev det en tur till Niclas Persson och från början var det väl tänkt att det skulle vara en ganska lugn kväll eller? Chillkrök och inte så himla ös direkt. Men det blev det! Jag har nog inte dansat så mycket på länge, (inte ens på jägers för några veckor sen) och jag hade så galet jävla kul! Trevliga människor gör verkligen suuusen! och när det är ens närmsta blir man ju bara för glad, aja. Jag drog först till Johanna vid 7 där vi drog igång med hög, bra musik och sedan drog vi vidare till Niclas fram tills ett då jag drog hem och åt MÄNGDER MED MAJONNÄS. Dom flesta vet nog om att jag är majonnäsberoende för det är det enda jag galer om på fest. " JAG SKA HEM OCH ÄTA MAJJONNÄS DIREKT UR BURKEN!!". Aja, här har ni lite bilder från igår! enjoy! :)

Världens finaste människor!

Och världens finaste Elin!

JUMP JUMP JUMP!

Singing that melody!

Hur kommer det sig att man alltid tar en jävla massa egobilder på sig själv när det är fest?


Och slutligen kastar vi in en låt som vi lyssnade på ett x antal gånger igår och som alla sjöng med i. Även om alla inte kunde texten så kunde vi iallafall " åååhåååhååh"!

TACK FÖR EN SJUKT LYCKAD KVÄLL MINA DAMER OCH HERRAR!


Vi besökte Trollenäs slott idag!

Idag var jag och mamma vid Trollenäs slott och gick i slottsparken där. Mamma fick för sig att hon skulle leta efter nån slags skatt där så vi tog först en glass (en vaniljglass med en GRÄDDBULLE MITT I? japp! sanna mina ord!!! den var enorm dessutom) och sen gick vi upp mot slottet för att kolla läget lite då. Så då upptäcker jag och mamma att vi är omringade av skyltar. Ja skyltar överallt där det klart och tydligt står PRIVAT! Man fick gå på en liten väg och vara på en jävla parkering sen fick man inte röra sig NÅGON ANNANSTANS pga att det var "privat". Man fick inte gå upp på en jävla kulle ens. Så jag busade lite, jag gick en meter innanför domd är privatskyltarna och bara "mamma mamma kolla vad jag är". Sen stack vi fort som fan innan polisen hann ta mig, MEN iallafall. Så när vi stod där på den lilla parkeringen omringat av privatskyltar ser vi en skylt där det står "privat parkering". in mot slottet. då tänkte ju jag att DET MÅSTE VARA GREVENS PARKERING!! Så jag skrek det till mamma, och vi kikade in lite där på grevens parkering. Och inte för att vara så men greven har verkligen ett sinne för bilar skulle jag vilja säga. Jag. "Mamma, greven har en volvo 240". Så jo jag säger då det! Här har vi sanningen. Självaste greven har en volvo 240, en röd. Mamma sa att greven kanske har ont om pengar, för att det är dyrt att hålla igång värmen och sånt i slottet. Så sagt och gjort, greven köpte sig en volvo 240 för då förväntar sig ingen att han är greve och då kommer ingen fram och vill prata och få autograf.(om man nu skulle vilja ha autograf av en greve). Så greeeveen, i know what a car you have!! and i will find you!
Inte för att vara så men jag betedde mig verkligen som en 100 % turist när jag var där idag.

Grevens bil.

Allez ola olé

Frankrike kan faktiskt göra bra låtar, tro det eller ej. Den här lyssnade jag och Elinsoley på innan festen i fredags och den är en typiskt småhärlig sommarlåt.
ALLEZ OLA OLÉ!


Ps. I love you?

Idag fick jag dels en flashback, ett uppvaknande och en idé. Känns bra tycker jag. Allt det här hände under några timmar, så därför tänker jag skriva ett "åsiktsinlägg". 

När man är kär i någon, så just den perioden man är tillsammans är allting så förträffligt underbart. Även fast man bråkar, man kan småhata varandra lite då och då, och göra så jävla mycket fel i ett förhållande, så ÄLSKAR man fortfarande varandra. Även fast man gör slut, även fast man kan ha en fling med en annan, eller med flera. så kan man fortfarande ÄLSKA varandra. och är inte det underbart så säg? MEN. I ungefär 95 % av fallen är det inte så underbart efter, det vet vi alla. Man står där med gråten i halsen, ser han med en annan, hör han prata skit om en, eller direkt till en för den delen eller så bara kan han kolla på en. Eller så hör man bara en låt eller annat som får en att tänka på just honom. Och det är så det är, det är så det alltid kommer vara för alla som verkligen älskar någon. Men det jag kom fram till idag var just det jag sa om ett uppvaknande, en flashback. Jag har varit ledsen om allt möjligt skit, tänkt på en massa grejer och jag vet att det är normalt. Jag vet att det är så det är. Idag fick jag ett uppvaknande. För som jag alltid har sagt till mig själv, varför i hela friden ska jag vara ledsen? Ett ex är ett ex och ett ex av en anledning. låter hemskt men det är sant. Varför ska jag se positivt på grejer som verkligen inte var positivt? Varför ska en kille ha rätt att trycka ner en och må så jävla bra själv medan man själv tar åt sig och mår piss? det är fan inte rättvist. Om jag tänker tillbaka på allt skit jag haft, då blir jag helt plötsligt mycket starkare. då kan jag stå där med högburet huvud, kolla på personerna och bara hånle inuti mitt huvud. För jag klarar detta. Det gör jag alltid. Och det är inte rättvist att man ska få gå och må dåligt för något som är helt vansinnigt och må dåligt för. Nä minsann. När jag mår som sämst har jag många medel jag tar till för att må bra igen. Men ett litet meddelande gör så jävla mycket. för några dagar sedan när jag mådde riktigt jävla dåligt piper min mobil till och när jag öppnar meddelandet så står det:
"Läste på ditt blogginlägg nyss. Om det är något, vad som helst, så är det bara att säga till. Det finns många som ställer upp för dig Erika, glöm aldrig det <3" och jag kan inte beskriva med ord hur mina ögon bara lyste till och hela jag log.
Innan jag fortsätter med det här deprimerande åsiktsinlägget så skulle jag vilja påpeka att alla ex är inte dumma i huvudet. Det finns vissa som är bra, mogna och som man faktiskt kan vara vän med efter. Men jag har inte varit med om många, en. och en är, ja. en? Känns ju positivt. Ja till det jag skulle vilja säga.
Jag har varit med omd et, mina vänner har, alla har. att killarna av en konstig anledning efter ett förhållande säger såhär till en: " Jag har bara så kommit över dig! nu har jag träffat en ny som jag är såå himla mycket lyckligare med och du? vad är du liksoM? inget illa menat, men jag är lycklig nu och har ALDRRIIG kännt såhär innan, helt galet men. Du är snäll det är du, men hon, ja, jag har aldrig kännt såhär förut".
HAHAHA.
var tvungen att skriva det. 99 % av många killar säger såhär efter ett förhållande till sin exflickvän? VARFÖR? Jo för att hon ska bli sårad. Mycket möjligt att många av dom kanske hittat sin just "själsfrände" men i 95 % av dessa 99 % så är detta bara BULLSHIT. Varför fortsätter många killar säga såhär när dom vid det här laget borde veta att vi ser igenom deras mög? vi är inte idioter.
Och jag tror säkert att jag har gjort precis likadant någon gång, det funkar så. men jag fattar inte meningen. Säg att du älskar en istället and move on, i don't give a fuck. men att man får höra av andra att någon tycker om en, medan han till en själv säger " öh jag är bara såå lycklig utan dig", är bara patetiskt. det visar vilken typ av människa du verkligen är.
Och detta är inte bara inom killar det hoppas jag ni förstår, tjejer är precis lika fittiga ibland. Oftast tar vi till medel där vi medvetet flörtar med andra killar när ens expojkvän ser, ler extra stort, och visar att JAG? NÄ JAG HAR INGA PROBLEM I HEEELA VÄRLDEN!!
Det funkar så.
Det jag vill säga är att det bara är idiotiskt.
Det är löjligt, patetiskt.
Och många gånger har jag faktiskt stått där och försvarat mina kompisar expojkvänner nån gång. tänkt : han gör inte fel? Nä det gör han inte, fram till dess att han kör med den taktiken ovan. då är han ingen ängel längre. Och då har jag inte lust att försvara dem heller.
Varför gör vi så?
Jo kanske för att vi är mänskliga, men det är skit det är vad det är.
Och ju mer en kille säger såna grejer till mig som ovan, desto mer kommer jag över honom. För jag tänker inte sitta och böla över en grabb som faktiskt sårar mig. Aldrig i hela mitt liv. För mitt liv är mitt liv och det tänker jag leva fullt ut.


So damn sure, you wanna look kind
24/7 on my mind
All I ever wanted is to be with you
Make me feel, is so brand new

I thought I can't love no more
Once to many times before
Now everytime I look up to the sky
I've got you on my mind

The colors of the rainbow shine so bright
Everytime I look into your eyes
Is the colors of the rainbow that feed my soul
Over and over, just like you do

Visst denna låten handlar mycket om just en person. Men samtidigt så tar jag den som att man säger så många gånger "buhu jag kommer aldrig komma över honom, kommer aldrig hitta någon annan!" Räkna upp hur många gånger du sagts å innan. Inte för att vara så, men det har jag sagt MÅNGA gånger.
Puss!


UTSPARKEN

fantastic five + jägers imorgon, KAN DET BLI BÄTTRE?!?
nej, kan det inte!
och om vi är taggade?
dum fråga egentligen.

Känns onödigt och skriva detta lilla inlägg egentligen, men ja. egentligen vill jag bara skriva det för jag längtar så otroligt mycket till imorgon.

TAAAGGAAA!!

RSS 2.0