RUTA FUCK OFF AND DIE!

Har jag sagt hur mycket jag avskyr facebook?
Jomen det gör jag ser ni för allvarligt talat så går den jävla cpsidan mig på nerverna!!!

VARENDA JÄVLA DAG JAG SKA GÅ IN PÅ DEN SIDAN så nån av dom gångerna jag ska logga in, loggas jag precis in till startsidan sen kommer det en liten jävla äckelruta som också går mig på nerverna där det står "Internetsidan avbröts.." etc, VARENDA JÄVLA DAG! kan ni tänka er hur frustrerad jag blir eller?

RUTAN DET HÄR ÄR TILL DIG: KYSS MIG I ARSLET!!!

Så nu har jag avreagerat mig.

 


Alla tjejer är underbara!

En konversation för någon vecka sedan
Jag: men pappa visste du inte att alla tjejer är horor?

Pappa:vem fan säger det?

Jag: ja ganska många killar nuförtiden.

Pappa: ja det är bara till att beklaga att det finns såna idioter, dom får ju oss normala av det manliga könet att framstå som kalle anka!

 

Förjävla sant!


Kärlek, Love, Amour

Jag blev så fruktansvärt känslig när jag skriver den här engelskanalysen om Whiskey Lullaby. Vad låten egentligen handlar om. Det roligaste är att det jag skriver, låter inte som om det kommer från mig. Att jag kunde beskriva kärlek så ofattbart underbart är en jävla fråga som jag inte ens själv kan besvara, för emellanåt känns det som jag aldrig upplevt den kärleken jag skriver om. Och det har jag nog egentligen inte. Jag har inte upplevt en kärlek, där jag känner att jag kan dö för den personen, och han kan dö för mig. hade det varit så hade jag fortfarande upplevt den känslan, och jag hade inte upplevt en annan känsla där det känns som folk pissar på mig och sen går därifrån. För det gör man inte, man pissar inte på mig och sen går därifrån. Jag analyserar om otrohet också, som Whiskey Lullaby handlar om. Och det som är så jävla konstigt är att jag inser verkligen hur jävla lätt det är att såra folk nu. Jag hade dödat den personen om någon gjort så mot mig. Jag kan verkligen inte fatta att det är JAG som skriver som jag gör, damn lady, du var visserligen mer romantisk än vad du trodde. haha =)
Nej men jag är så fruktansvärt glad just nu. medan jag skriver den här analysen. Jävlar, jag har verkligen  något att se fram emot!

Whiskey Lullaby

Brad Paisley och Alison Krauss - Whiskey Lullaby
Den här låten ska jag skriva engelskanalys om.
Så nu kööör vi!


SVENGELSKA (L)

En fråga!
Är det bara jag som alltid pratar med mig själv när jag gör skolarbeten?
Som nu när jag sitter och ska försöka börja skriva min älskade engelskanalys (L) (många hjärtan till den) så sitter jag och säger grejer som : Hej erika, hur mår du idag? och " oh nooo i have to talk ängliiish (på den bästa svengelskan jag kan), sitter och svär över carolina och att jag haaatar svenska och engelska och det roligaste utav allt är att jag gillar och upprepa grejer som " bajs, snopp, löööblöööflöörlööö " osv.. jag känner mig otroligt mogen när jag gör skolarbete.
Nej allvarligt talat. Nu ska jag sååå börja med engelskan.
Jag blir så deprimerad :(

Lalala

Idag har jag vaknat upp på ett sinnessjukt hejdundrande humör!
Jag är så fruktansvärt glad över att jag har en helt underbar familj och ett par fantastiska vänner som verkligen stöttar mig i vått och torrt och det är något jag uppskattar otroligt mycket. Det finns fan inte något bättre än er! iallafall så blev det en trevlig kväll igår, vi kollade bio i Lund (Snabba cash) och jag tyckte iaf att filmen inte var så himla bra. Om man jämför med falk-filmerna så sög den tyckte jag! Lite besviken blev man allt. fast det var ändå väldigt roligt med trevligt sällskap även om mina två små barn satt och grät på varsin sida om mig stup i kvarten men det var lite gulligt tyckte jag.. även om dom borde använda absolut torr nästa gång .. (nu tyckte jag att jag var så fruktansvärt rolig) 
Men anledningen att jag egentligen skulle skriva detta inlägget var att berätta om min pojkvän:)
Ja vad ska man säga?
Kortfattat så är han 10 år äldre än mig, bor i Los angeles och han vet fortfarande inte om att han är min pojkvän än men vafan gör det? Gulliga är vi iaf!



Hur som helst, nog om min pojkvän nu.

Här är en gammal goding som jag hitta idag!




Nej nu ska jag sätta igång med min engelskanalys.
over and out!

RSS 2.0