.

Om ni bara hade vetat.

Heaven

( anledningen att detta hör till Dagens citat, är att det finns liksom " dagens citat " i texten och jag tyckte att det var onödigt att skriva om det på nytt, för man fattar det bättre här. så, så är det. så ingen undrar )

Hoj !
Allt bra med er ?
Jag mår skitbra.
Nu ska jag berätta lite då va, om dagarna sen i måndes blir det va ? ja d blir skitbra..
Min prao har börjat nu, på Eslövs ridklubb som dom flesta antagligen vet redan. och japp, vi har faktiskt kul . I måndes var det lite si och så för vi hade mest dötid, men annars så har vi slitit så armarna värkt, jajjemensan. idag däremot var hästarna crazy alltså, stegrade sig och försökte slita sig och grejer då vi skulle ta in dom, och Fresno tog en smakbit av min bak  men annars så, var det relativt lugnt och skönt. Imorgon ska jag och Åsa har ansvar för stallet då, för Marie och Sara fick för sig att åka till Ullared imorgon ? hahaha, ni skulle sett dom idag då vi åt lunch alltså.
Marie hela tiden " man jag vet inte , du vill bara hem hela tiden och så blir du gnällig och grejer.. jag pallar seriöst inte det"
 Sara : aha du syftar på då vi är på Netto ? men det är ju skittråkigt.
Och så satt dom där och marie hela tiden.. men jag vet inte.. och behandla sara typ som en barnrumpa, åh det var så roligt att se. En annan kul grej som hände idag var det är såna utvecklingsstörda på förmiddagarna, så kommer där en privatägare och bara :
Du andreas, hade du kunnat hämta Panter i ridhuset ?
Andreas : Va ? ridhuset ?
Hon : ja jag lämna Panter där för att veterinären kom och jag har fullt upp nu och nån måste ta in han i bilen.
Andreas : Panter ?
Hon : Ja min hund ?
Andreas : aha okej !
Och han springer ut, och just som han kommer där utanför dörren tar han ett skutt rätt upp i luften, springer över stallplanen och hojtar :
TJOOOHOOOOO; JAG SKA TA UT EN HUND !
hahaha fyfan vad d va kul.
Idag tryckte jag även en blöt mopp i Åsas rumpa, och sen höll jag på att kissa på mig så mycket jag skratta.
Det vill säga, skrattdag i dag !
Men men, igår då ( jag glömde ) så var victor hos mig och var barnvakt.. nej jag bara skoja, han var hos mig och det var underbart. <3
i måndes, så drog även larmet igång så securitas ringde mitt i natten, och det visade sig att det hade gått ute i garaget, och vi visste inte om någon verkligen va där ute, eller det var larmet som klödda, och vi vågade ju inte gå ut heller fall i fall, så securitas kom kl. 3 på natten och kollade rundor, och vi sov knappt på hela natten, fan vad jag var trött dan därpå då kan jag säga. rättså obehagligt ändå faktiskt.
Nej nu ska jag snart, om en halvtimme, se deckare med mamma. Främmande fågel. spännande värre.
Ni får ha det så bra allihopa. så hörs vi !
Puss <3
Erika

Jag tror

Det är rent ut sagt : sjukt.
Jag fick för mig att lyssna på gamla skivor, och så är där en låt med ultimata thule-den blomstertid nu kommer.
Och fast det är dunkadunka.
SÅ jag får gåshud, är det inte sinnes ? Men det är nog mycket för bara att jag föreställer mig sommaren, så skiner hela jag. Världens bästa årstid, och jag fasar för nästa sommar, då 9c kommer att skiljas åt, och egentligen tror nt jag att jag bryr mig så mkt om just 9c, utan mest dom som står mig nära.
Kommer det nånsin förbli oss på samma sätt ?
Jag hoppas det. Och jag tror att vi kommer hålla kvar kontakten, inget kan skilja oss åt det vet ni.
Jag får särskilt en stark känsla, och det är hur jävla bra min bästa vän är. Nathalie, du & jag alltid.
Föralltid
Föralltid
Föralltid
Bara för det får jag lust att börja lipa.
Jag kommer att tänka på kyrkan, sjukt jag vet igen. då vi sjöng Måne och sol och Tryggare kan ingen vara på Gustavs dop, jag fick gåshud då också ?okej jag börjar verkligen slå över nu
Jag är inte dödligt religiös
Men jag tror på något.
Tror jag.

Censurera världen kanske.

jag blev full på min coca cola.
Jävligt dålig, men jag tycker den är sjukt rolig.
Ha.. ha... ha

Jag kan inte sluta tänka på pirra. haha och nu era små snuskiga ungar tänker ni direkt att jag inte kan sluta tänka på just DET, asså DET i verbform.. ( verb är något man gör för dom som inte vet, haha ) men nej jag menar självklart ordet.
Eller självklart är det kanske inte, men hade det varit så på riktigt hade jag ju trots allt inte skrivit det i min blogg, eller hur  ?Åh nä nu tror ni att jag går runt och tänker på detta dagligen, hahah åh vad jag gör det svårt för mig ! MEn iaf :
Jag blev så paff då någon sa det til mig och jag bara : vad fan betyder det ? sen när kom folk på det om jag får fråga ?
Pirra är ju det då det pirrar lite i magen då man åker berg och dalbana eller är sådär rysligt kär.
Åh, alla dessa nya, moderna ord stiger mig åt huvudet.
Då är ju frågan : är jag gammeldags eller bara efterbliven ?

Och vet ni en annan rolig sak ?
Jag handlade leggings igår för att mina spårlöst försvunnit.
och så kommer victor idag och bara : ja, dina tights är hemma hos mig ( leggings älskling inte tights ), fast tights kan man nog ifs säga också, jaja.. och här har jag letat efter dom i typ åratal ?
Hur kommer det sig att dom är där ? åkte jag hem utan byxor eller ? HAHA det brukar jag faktiskt göra hos nathalie, då jag nt pallar ta på mig något, jag pregar ner mina grejer i väskan sen trippar jag ut i t-shirt och trosor.
Jag undrar vad folk tror om mig :(
Nej men det brukar faktiskt vara så att mamma står med bilen EXAKT utanför, och vadådå ? folk har väl sett folk i trosor förut, stranden och bikini t.ex ? Nej men usch man borde ju censurera stranden, för det är alldeles för naket och horigt.
Egentligen, tänk efter. det är ju samma sak som allting annat ?


Have a nice day

Jag har funderat starkt på det här fördomar, elakheter och rykten.
Typ som jag då.
Jag ser ut som en jävla bitch ( haha helt seriöst, jag till och med erkänner det själv ) MEN, förhoppningsvist är jag ganska så snäll. Malin sa något i stil med för ngra dagar sen : Erika, antingen så älskar man eller så hatar man dig.
Det värmde. ju.. hahaha, jag vet inte direkt om det är något bra eller dåligt. Helst av allt hade det ju varit bra om jag hade kunnat vara lite såhär mitt emellan kanske också, liksom, bli gillad lite lite grann iaf ? Men sån tur har man ju inte.
Så ni som älskar mig, jag älskar er också.
Och ni som hatar mig, jag tycker iaf lite om er ändå..
Nej men jag orkar inte lägga ner ork och tid på folk som inte tycker om mig och sprider ut rykten om mig, det är ju deras problem och deras val och om dom väljer att lägga ner tid på såna idiotiska och elaka saker så är det väl deras problem. Trots allt så är det ju dom som är losers då och inte jag.
DET sa Malin också förresten !
" Erika du skiter i vad andra tycker om dig "
Jag : Ja varför skulle jag bry mig ? Är det ändå dåligt så är det väl inget jag vill höra och än mindre något jag vill bryr mig om.
Där satt den !
Men vadådå ? helt seriöst nu.
Alla, precis alla snackar skit ( man blir ju jävligt full i skratt då det kommer folk och säger " att jag snackar aldrig skit, jag vet ändå att jag bara får skit för det sen ) hur kul skulle livet vara om man vore ett helgon jag menar ? " det är väl helt omöjligt att gilla alla människor. Därför, får det väl vara ok om folk pratar och påstår att dom inte gillar någon, bara dom kan stå för det sen och säga vad dom har sagt om de personen kommer och frågar.
Men det är inte många som gör det
Dom bortförklarar sig och verkar dummare än vad dom redan är.
Det är skrattretande. Folk som inte vågar stå för sina åsikter borde sy igen sin mun eller något., eller snacka mindre. Tycker man något så stå för det också då för tusan, det anser jag iaf.
Men det som är riktigt lågt, är då man sprider ut rykten om folk. eller gör, låt säga. att en person mår riktigt dåligt vöer något som har hänt och man verkligen gör det ännu värre för den personen genom att smutskasta den, och ge den dåligt rykte, Det är skit jävla sanslöst lågt !
Såna människor borde fan inte få finnas. Eller åtminstone få en känga i huvet så att dom tuppar av och inte minns något dan efter. Jag fattar seriöst inte vad det roliga är ?
Göra så att andra människor mår skit ?
Alla gör misstag, och vad fan dom än gör , så : so what ? låt dom sköta sina bekymmer själv och är du så jävla anelägen om att lägga dig i, så är det ju snarare du som skapar problem, inte dom.
Jag har vissa dagar då jag bara vill lägga mig på spåret och blunda och inse : nu finns jag inte mer. Men sen tänker man : vad fan är det här för några tankar ?
Livet är aldrig så pass dåligt att man ska ta livet av sig, och jag har gett mig fan på att slänga negativiteter i väggen och leva livet. Jag vet att jag har intalat mig det miljontals gånger och sen sitter jag ändå där i skiten och beklagar mig, MEN . nu jävlar anamma.
Lever man med ett leende, så är livet störtskönt. Och sen kan resten som ger skit åt andra bara bli skrattade åt. För det är ju det ni är.
Skrattretande.


- Inget direkt åsiktsinlägg det här, det brukar vara betydligt mer djupare, men jag hinner inte och har egentligen inghen lust heller, så jag fixar det senare.
Nu ska jag sticka iväg och handla Pringles som jag och mamma kan smaska på till tvn.
Have a nice day !
Erika

Way to go, David !

Hahaha, ja vi skulle köra gocart som jag skrev i mitt förra inlägg ( på industriområdet ) och ja jag vet att man inte får men vi fick för oss och göra det ändå ( kunde dock inte pg.a underlaget ) , haha. så skulle David köra den dit.
HAHAHA tror du inte han tar stora vägen och rondellen vid Statoil då ?
Vi garva fan så vi trodde att vi skulle köra av vägen. Bilarna var nog lika förvirrade och förvånade som vi också,haha.
Statoilrondellen = nya gocart banan David ?

This is the life

TJA VAFAN.
På tiden för uppdatering, så.... KLART.
Normal är jag dock inte idag men äsch då, skitsamma. ni börjar väl vara vana vid det här laget.
Jag tänkte börja sen i fredes dådå, mitt under skoldan kom jag och Nathalie fram till att nä, vi skiter i jägers. så det var vad vi gjorde, vi strunta i det helt enkelt och jag såg på tv och satt vid datan hela dan, ändå väldigt trevligt.
På lördan drog jag, Nathalie och Elinsoley till Novalund för att shoppa. Åh jag älskar det, just att bara få sticka ut med sina kompisar, få handla in lite nya grejer som alltid är så sjukt roligt, och sen bara vara social och snacka skit, det är kanon ! Vi åt både på Mcdonalds och en glass på bon appetit ? Och mm den glassen var underbar, iallafall den där kolaliknande glassen ( jag och Nathalie kunde knappt uttala namnet på den, så att skriva det är väl lönlöst haha ) .
vad shoppade jag nudå ?
Ska väl ta bilder på dom antar jag, men tja.. inte idag ( jag tar det imorgon.. och sen nästa imorgon. osv haha, nej men skärpning . nu jävlar anamma ! ) Hur som helst så shoppade jag :

  • En svart fuskskinnjacka
  • En gråröd randig cardigan
  • En marinblå hoodtröja med peacemönster i rött på ryggen, och rutig huva och innerfoder.
  • Ett par svarta leggins
  • En blåvit randig skjorta

Jag är så jävla nöjd faktiskt ! 
På kvällen drog jag och Charlotte till Stehag för partaj. Vi gick hem till Fredde och där fanns också ( nu ska vi se om jag får det rätt nu ) :  Sonny, Jonas ( Jonne ? ), Fille, Henke och sen kom även Linus.Efter ett tag stack vi iväg till tågstationen och mötte upp en massa folk och sen blev det hem till Erik.
Där var jag i ngra timmar, och träffade väldigt mkt, trevliga folk. men tillslut kröp jag över nån mur och ringde Victor och drog hem till honom.  
Och vad gjorde jag då jag kom hem till honom ?
Jag sov.
Därefter kom Charlotte också till Victor, och alla gick och la sig och gissa vem som fick vakna upp med sin älskling idag ?
Jo, jag. mööösigt.
Idag var mina minstingskusiner på besök, och nu blir det mest till att ta det lugnt och sen ska jag, David och Linda dra iväg för att köra gocart. Det är Davids nya leksak.
Imorgon blir det prao, Eslövs ridklubb. KANON !
Nej nu ska jag gå.
Ha det mkt mkt mkt braaa.
Puss 
Erika

 


It's a new day

Gomorgon ! Klockan är halv åtta, och jag är egentligen sjukt stressad för jag har inte gjort vid mig än, jag snoozade klockan på si och sådär en tjugo minuter kanske, och det var ju inte bra gjort förstås.
Så nu sitter jag här i bara mjukisdress och käkar frukost. jamen gott. ( nej ) jag vill ha något annat än nåt jäkla gott och gräddat bröd ! bläää.
Kom på att jag måste ringa nathalie nu också angående ikv, asså jag har verkligen stora problem. haha. Menmen, nu är mina mackor uppätna, så nu ska jag röra på fläsket och börja göra vid mig.
Dagens i-landsproblem : Vad ska jag ha på mig ?
Men annars så, känns det som om det här kommer att bli en förjävla bra dag.
Ciao !
Erika

To you I will always belong.

I det här inlägget.
Kommer jag vilja ha sagt så otroligt mycket. och inte bara något jag ska säga, utan något ni ska ta åt er. eller inte ni direkt, mest dig.
Och ni som läser detta, och ni som känner att ni tar åt er, att ni har sagt något om mig till honom, något jag tydligen gjort eller ha velat, så kan jag inte säga något alls egentligen. jag är bara så jävla besviken på er, att ni nästan, eller.. jag kanske ska säga. kanske har, krossat något som inte går att helas igen, eller om du inte vill att det ska helas igen.
Allt ligger i dina händer, det gör det. men jag vill bara beskriva hur gärna jag vill detta.
Jag har nog aldrig velat något mer i hela mitt liv.
Och jag har aldrig varit säkrare på något annat heller.
Och ni som upptäckt tjusningen med att förstöra för andra.
Jag kan inte säga med ord hur mycket jag hatar er.
men nog om hat.
för det här inlägget hamnar så långt bort i från det man kan komma.

och det är nog tillägnat till alla. för att dom ska veta hur jag känner.
men mest är det tillägnat till Victor.

Jag tänker börja med att berätta en liten historia.
Det började under nån gång i maj tror jag. eller, det har väl varat rätt länge men inte blossat upp förräns just då.  Egentligen kan jag väl inte ge någon direkt orsak, det blev bara så stort, så underbart, så obeskrivligt fantastiskt. Men det slutade innan det ens hade börjat. För att någon sa att jag ville ha någon annan.
jag fick inte veta det. hela tiden har jag gått omkring och trott att du bara fick mindre känslor för mig. men så låg det ju inte till alls. och här har jag gått omkring med en vän som det enda den har gjort är att ha spridit lögner om mig.
men vad hon sa, stämde inte det in alls. kom fan så långt ibort sanningen det kan komma. för det fanns bara du för mig, och du får tro vad du vill. men det är faktiskt så det låg till, och ligger till.
men ändå, blev dte inte vi innan sommaren, mängd olika orsaker kanske, men ändå fanns synen, som jag kan inte glömma. bilden då känslorna verkligen blossade upp på riktigt, den kvällen.
egentligen var det inte mer än en puss, trots allt. men det var frivilligt, och det var underbart. sen dess blev ingenting som förut. för det var inte bara kompiskänslor längre.
this time it was bigger.
och en del av sommaren förflöt, och jag gjorde grejer som jag ångrar, och känslor som jag fan borde begripit tidigare att jag hade. och en dag bara bröt jag ihop fullständigt.
jag kan inte sluta tänka på dig.
och jag kunde fan inte det. du fanns i mitt huvud varenda dag, du fick mig att le och tusen fjärilar som flög omkring i magen. en sådan sprattlande, pirrande, varm, obeskrivlig känsla. hela jag ville bara flyga.
Och du fanns kvar, och ju mer vi sågs, desto mer frodade oss.
Den 6/7 hände det.
Jag kan säga utan tvekan : att det var den lyckligaste dagen i hela mitt liv.
trots allt som vi har fått gå igenom, allt som varit så jävla svårt. har vi faktiskt klarat det, och hoppats på förbättring. utan hopp kan ingen överleva,

och det är hoppet som sporrar oss, och gör oss till dem vi är idag.
jag sa att jag bara skulle ge dig en chans till, men jag gav dig inte en chans till, jag gav dig tusen.
För jag kunde inte släppa dig ifrån mig.
Ändå.
Blev det en paus.
Ändå.
Gjorde jag något oförglömligt.
"She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette.
She broke his heart .
He spent he's hole life tryin' to forget "
Hela livet, är trots allt svårt att säga. men det är nog i närheten.
Det kommer inte ut från ens huvud. Det borrar sig fast och vägrar att försvinna och man vill skrika så ont det gör inombords.
Du anar inte hur mycket jag anklagar mig själv.
Jag gråter mig till sömns varenda jävla dag. Oron och rädslan över att mista dig.
Jag har funderat så många gånger på att bara ta en kniv och sakta se hur det skär igenom skinnet, så lätt och så graciöst nästan, och hur det röda så lätt kommer upp.
Precis som om man gör så för att man tror att det onda ska komma ut.
Men dte gör ju inte det. Tårarna rinner så man tror att det tillslut inte ska finnas mer, att man aldrig kan gråta igen, men ändå kommer det. ändå kommer det och rinner sakta nerför kindorna och man slår i väggen, sparkar och slår och hoppas på att det är fan en dröm. att man kan skruva tillbaka tiden och bara ångra allt skit man har gjort, och sen att allt ska vara precis som förut.
men det är inte precis som förut, det som har hänt har hänt och hur mycket man än ångrar sig sitter man kvar i skiten och kämpar för att ta sig upp men man kommer bara längre ner i det, som om någon tagit tag i ens ben och drar en ner i avgrunden.
jag har sagt så många gånger, jag vill dö. och jag hade nog velat det på allvar, om det inte vore för att du inte försvunnit än. jag säger till så jävla många, eller. jag har sagt innan, att jag klarar mig, jag är jag och jag kommer aldrig försvinna.
men denna gången är jag inte så stark. denna gången är jag inte så jävla säker på att det finns ett jag utan dig.
jag är en ynkligt, jävla, fegt kräk som är beroende av någon, starkare än något annat.
Ni säger att det är bäst att du skiter i det erika, lämna det bakom dig. men fan jag kan ju inte det. och jag har bestämt mig, inte en käft, inte en jävla människa i hela jävla världen, ska kunna säga något jag ska göra, eller vad jag ha velat, eller vad jag vill. till honom, till mig. till andra. För jag vet själv hur det ligger till, och sen kan ni snacka så mycket ni vill. och han får tro på vem han vill, men jag tänker stå fast för det jag har sagt, och det är att jag hör hemma hos dig.
Det jag gjorde var så jävla fel, och jag ångrar allt, det var svineri. det var fittigt, och det finns inte ord för hur dålig jag är. och det är det som får mig att sjunka ner till botten. det jag gjorde, och det jag går miste om.
Det är som man säger.
Man inser inte vad man har förrän man inte har det längre.
Ochd et känns verkligen som om klor har gripit tag i mig och sliter och drar i mig och hela jag slits itu, på mitten, för jag klarar inte av denna situationen.
anledningen att jag gjorde det var väl enkel, jag var ledsen, jag var sårad på allt som hade hänt mellan oss, och så kom den idioten där och jag tänkte tillbaks på då jag var liten och blev förblindad. men hela situationen kändes fel, jag ville inte, jag gjorde det trots allt inte, och jag kände bara vilket jävla svin, vilken jävla svinig grej det här är. det här är inte alls vad jag vill och jag har aldrig velat det heller, men jag var sårad och försökte bedöva det med alkohol. sk :
She finally drank her pain away a little at a time.
But she never could get drunk enough, to get him off her mind.
Och sen blev det ett helvete.
Hela jag blev mindre och mindre och allt det onda tog tag i varenda liten bit av min kropp, och jag ville bli hatad, jag ville bli hatad och hatad utav alla så att jag försvann. jag fanns inte mer. för det kanske var bäst så.
nu då jag ser alla dagligen gå omkring och le, känner det bara så skit, för jag kan inte le utan dig.
nu fortsätter vi på 6/7. men vi har inte gått vidare på det som hänt än, och jag ber dagligen att du inte ska släppa mig. att jag fortfarande ska vara den enda, men jag tvekar på det så jävla ofta, och jag slits itu fortfarande, frågan är om jag någonsin kommer bli hel igen.
men jag vill ändå berätta, hur mycket du finns där, och alltid kommer att göra.
att jag aldrig kommer att älska någon annan lika mycket som dig.
det går inte.
det kommer aldrig gå.
för du har tagit mitt hjärta på alla sätt man kan, och det är nog inte många som kan göra det bara sådär, utan vidare.
I still feel your breath on my skin.
I hear your voice.
Deep within.
The sound of my lover.
I'm feeling so strong.
To you i will always belong.
Because I know it's true, my every road leads to you.
Cause you are the one.
I can't stand the distance.
i can't dream alone.
I can't wait to see you.
Cause I'm on my way home.
I hear the wind, call your name.
The sound that leads me home again.
It sparks like a fire, a flame that still burns.
To you I will always belong.
Föralltid.
Igår fick jag nog det bästa minnet jag någonsin varit med om.
Det räckte bara med en doft.
En doft av choklad. bara man tänder en liten gnista på ett ynka ljus så kommer en hel våg av minnen.
" It sparks like a fire, a flame that still burns "
Jag bara log, av bara tanken.
Du sa att du skulle ändra dig.
Nu är det min tur att ändra mig.
Och jag ska bevisa att du inte behöver ångra dig.
Och jag hoppas innerligt att du aldrig kommer att göra det.
Och att "jag älskar dig", alltid kommer att vara sant.
För för mig är det så.
Det brinner i mig av längtan, av dig. hela tiden.
Det är precis som den känslan som alla nyförälskade har, bara det. att för mig tar det aldrig slut.
I flera år har jag varit så jävla svartsjuk på folk som har ett enormt långt förhållande och älskar varandra blodigt, och jag bara kollar på och har tänkt " jag kommer aldrig få vara med om det ". Men nu har jag det, kanske inte förhållande i flera år. men 2 månader var mer än tillräckligt för att jag skulle falla för dig och göra allt du ber mig om. Och det är kanske inte förräns nu, jag verkligen insett, att det är dig jag vill spendera allt framöver med.
Jag avgudar
Jag saknar
Jag minns
och framförallt jag älskar.
Dig.
Och det finns inget som kan ändra på det.
Livet går ut på så mycket, och folk är sig själva utan vidare, naturligt.
Men jag är inte mig själv utan dig.
Jag är inte jag, utan dig.
Ni tror att ni kan klara er utan det mesta.
Men då har ni nog inte en sån känsla som jag har.
Den har etsat sig fast och kommer aldrig släppa.
Och jag vill hoppa från taket och bara flyga, och att den enorma lyckan och kärleken jag känner ska hålla mig uppe i luften. Så att jag alltid kommer att flyga.
Eller, det är kanske inte riktigt jag som flyger, fast det känns så. Det är hjärtat.
Det är hjärtat som bara bubblar av kärleken. Det är som man sprängs, man sprängs av det som fyller en innuti.
Så många känslor på en och samma gång.
Eller så är det inte så många känslor, det är en, endast. och det är kärleken.
Jag ska ändra på mig.
Jag ångrar det jag gjorde.
Och jag älskar dig och är villig att kämpa för att det ska bli något bra.
Det är nog det enda jag kan säga
Sen är det du som får välja, med eller utan mig.
Bara tanken att få vara utan dig sätts som en klump i magen och vill få mig att spy. Åh vad jag älskar dig.
Jag är så in i helvetes kär den här gången.
Och med det får jag väl avsluta det här inlägget.
Folk är väl trötta i ögonen.
Men jag ler, och har en klump i magen om vartannat.
Men det är detta jag vill.
Och man vill bara skratta, faktiskt. för jag har fan aldrig varit säkrare på något annat i hela mitt liv.
För den här gången är det starkare.

I will love you till I die.


Yippie ki yay

Hahaha, Hampus Hampus... jag vet att du bara mytar då du säger att man inte dreglar, lite överdriven salivproduktion har du nog då han visar sig tror jag bestämt.. ;P
Men så sant så, American History X är bäst.
Hur är det med alla idag ?
Jag mår så jävla bra så det nt är sant. hela dan idag har alla varit helt uppåt, we like it yeah !
Vi stack till trollsjön och grillade bröd ( hahaha jag tänkte säga grillde , tjusig svenska jadå ! ) och det var inte fullt så kul men sen blev det desto roligare.
haha ni skulle sett mig nathalie och åsa utanför pias idag ( vårt uppehållsställe nuförtiden ) . Jag provade på att vara kille och bordet blev min brud. sk.. hahaha usch jag vill verkligen inte säga mer...Medans i matsalen däremot, det var spaghetti idag. och jag och nathalie prövade att svälja spaghettin samtidigt som man höll fast änden, så att spaghettin typ låg ner i halsen.. om ni fattar hur jag menar ? hahaha, folk trodde ju att vi inte var kloka.
Men idag var en förjävla bra dag rent ut sagt !
NATHALIE - the one and only !
Nu ( för den delen måste jag komma ihåg. att få tbx min vita mössa av charlotte och fråga om bh utan axelband.. ink NATHALIE LÄMNA TILLBAKA VÅRA FILMER !!!!!!!!!!!!! .. hahaha intresseklubben antecknar på det här alltså )
För nu är det klart :
Det blir jägers för mig och nathalie. yippie ki yay !
Och, jag måste även skriva en åsikt. nu är det dags att bli duttig.
Nej, stallet nästa. och deckare ikväll med mamma ( igen ) vi såg Maria Wern-Främmande fågel igår. och jag och mamma är nog världens största deckarefan, älskar såna filmer. nu är även Mikael Persbrandt med ikväll och han är såå grym så jag kommer sitta där och garva om vart annat då jag inte är sjukt imponerad av honom, haha.
ha d så bra !
Hörs senare
Erika

American History X

Hej allihopa !
Jag mår super idag :) Den här dan blev mest till att göra negerbullar med fem st trevliga flickor, och vi hade skitkul faktiskt, spec att smygäta negerbullarna och sen säga till eva att " vi måste baka en sats till, för annars räcker det inte " haha. Det roligaste var nog då Eva kommer in och vi har lämnat en burk på bordet, där det inte alls är många negerbullar i  ( vi har gömt den andra burken ) . Så säger vi så : alltså eva vi har bara den burken med negerbullar ( alla pekar ) hon : ojdå, ja det blir ju lite kris förstås.. och hon ser helt förstörd ut stackarn, hahaha. men sen är det typ april april och leende eva ungefär. hahaha. så jävla goa är allihopa.
Vi såg även American History X idag, sjukt bra film måste jag säga. Man både lider och dreglar sk.
Och dreglar är väl inte så konstigt ?




 Hunk är ju bara förnamnet !
Nej nu ska jag snart se deckare med mamma, imorgon blir det sammarbete med 9f , några uteaktiviteter förmodligen ( bulllllll ) och sedan stallet antagligen.
Helgen ser man mkt fram emot också.
Ha d bra !
Puss
Erika

Fuck IT

goddagens
en snabb uppdatering här då va, hade jag tänkt.
Idag mår jag väl helt okej, är så jävla ( ursäkta, svordomar kan användas i det här inlägget ) förbannad så det är ngt sanslöst på herr och fru gräsklippare. den ena ( vår nya , suger k*k gör den den med ) har någon jävla konstig skitpinne som jag har klämt mig i exakt fem gånger. Blir argare för varje gång, även min mamma och min pappa har klämt MITT stackars finger i det ? Åh döda den eller bara slå itu den kort och gott. Den andra gräsklipparen går FANTAMEJ INTE IGÅNG !!!!!!!!!!!. och här sitter jag och ser dom där söta små SVARTA molnen som gör att det snart börjar regna och då ryker min hundralapp!!!!!!!!!!! ARGH ! ser ni ? aggressionsutbrott jajjemensan ! Och sen ska jag tvätta bilen också. helt allvarligt.. jag skiter i om det regnar eller inte, jag SKA stå där ute och tvätta bilen i ösregn isåfall, JAG SKA ha min hundralapp, så som jag har fått slita för den, 1. slått på gräsklipparna. 2. klämt fingrarna. 3. slått huvudet i trägrenar. 4. fastnat i taggbuskar. 5. bara gjort allmänna ansträngningar.
Haha det är skrattretande hur arg man är. Samma då mamma skulle försöka få igång den ena gräsklipparen och det inte gick, och hon var skitsur på mig för att jag var skitsur på henne pg.a gräsklipparen ( haha ja jag är en dålig person som låter min ilska gå ut över andra ) . så börjar jag SKRATTA ! ja jag garva ihjäl mig för att det inte gick och mamma blev argare och argare och nu är det hennes tur att klippa gräset och hon är flyförbannad... haha skadeglädje som fan !
Nej. Nu ska jag ut och klippa gräset igen.
SKIT OCH MÖG.
Med dem orden avslutar jag mitt inlägg.

We look forward to it

Wengapo ( ingen aning om hur det stavas, indianiska kan jag faktiskt inte. )
Hej iaf.
Hur är det med alla ? Jag mår ändå rätt hyfsat, lite sleden och så men äsch då, det är bra ändå.
Igår var jag och Nathalie hos Tim med en massa andra, och grattis tim på födelsedagen. Han fyllde femton så jag och Nathalie gav stor möda och gjorde en gurka med kondomer i en massa jord i folie, lite kådisar till det och en 50-lapp. Oh ja vi är kreativa !
Annars så var det väl helt okej, vi tog oss ett dopp i poolen och Nathalie tappade sig 5000 kr-s mobil i vattnet, clever huh ? Synd som fan om henne var det iaf :) Vi får hoppas att det blir sånt mirakel och bara POFF. mobilen fungerar igen. Aight ? ;P
Aja, Tims lilla kalas då ? Helt okej, sa jag det ? Nej men. var inte på humör och ville bara hem, that's it :)
Idag vaknade jag och Nathalie vid tio men låg kvar i sängarna ( sängarna och sängarna, madrasser på ett hårt trägolv i vårt förråd ) och pratade i två timmar. Det var skittrevligt och tiden gick så fort, men sen beslutade vi oss för att cykla till Mcdonalds och vräka i oss två big mac och company till frulle. Det var sjukligt gott kan jag säga :)
Sen drog jag och hälsade på kusinvitamin, söta unge, var dock lite kinkig idag men tja.. såna dagar har väl alla =)
En del tror väl att bebisar ska le så fort man drar dom i kinderna eller ja ( allmänt ska envisas med att stryka med handen över deras babylena hud ) . jag menar ? vem vill att folk ska ta med sina äckliga bacillfulla händer på ens ansikte ? STACKARS UNGAR ! hade jag varit bebis så hade jag gett dom ett slag rätt i nyllet ! ( ey, karate kid )
Den här lördagskvällen ska enbart spenderas framför tvn med mami och papi, bra för en gångs skull.
Jag längtar även till nästa helg, Shopping på lördagen med Nathalie och Elinsoley. Dans då på fredan, sjukt kul. och sen drar jag och charlotte upp till ängelholm med tåget på lördag eftermidda nån gång, eller, vid tre och så kanske, och sen tar vi och förfestar där hos systeryster. drar till Ekebo, även sover hos syster sen över natten, sen tar vi tåget hem på söndag igen !
We look forward to it.
Idag hittade jag en liten text som jag tycker är jävligt ball :
We came, we saw, we kicked your ass.
Vill ni höra den låten som vi dansar till förresten ?
hahaha, jävligt sjuk låt men här har ni den, sök bara på :
Creator Santogold - och ni har kommit rätt. på youtube då ofc. eller ladda hem den, vilket ni vill.
Nej nu ska jag prata lite med Nathalie på msn, sen ska jag dra och placera mig i tvsoffan.
Ni får ha en bra kväll allesammans.
Puss på er !
Erika

SMS DC

Jag fick ett sms nyss av min syster :
Linda : Omg. Dennis har gift sig ! Det trodde jag aldrig.
Jag svarar :
Haha herregud, Dennis gifta sig ? Äsch då, han är väl som en kändis, skiljer sig inom en månad.

DC FÖR IGÅR

Vi cyklar och det kommer två killar som glor som sjutton på oss.
Nathalie : Såg du som han glodde ! ( nämner inte just hans namn hihi )
Erika allvarligt med munnen full av godis : Han var nog avundsjuk på vårt godis .

Nathalie :  Handen INNANFÖR byxorna!
Erika : Vad tror du man gör ? Stoppar fingret upp i anus eller ? 

Hahaha, aja. fler citat kommer men jag har bråååttom, ciao !
 

Vilken dag

Godmorgon allihopa
Klockan är 11.31 och jag, ja jag sitter här och lyssnar på en jäkla massa låtar om och om igen, jag har fått så himla många nya favoriter, eller gamla får man väl säga eftersom jag alltid lyssnade på dom innan, men ja. jag lyssnar iaf på dom och jag tröttnar aldrig. och för en gångs skull är det inte techno eller joddla med siv ( haha ) utan lite mer " lugna favoriter "  nej men något i stil ditåt.
Jag antar att allihopa här inte gillar dessa låtarna men skitsamma, jag älskar dom och här får ni lite musiktips i allmänhet då :
Two worlds - Tarzan soundtrack
Another day in paradise - Phil Collins
This is the life - Amy Macdonald
Bryan Adams -  I will always return
Bryan Adams - Here i am
Och
En låt som jag har lyssnat på sen sjutton sålänge men som är lite såhär glad och trallvänlig ( och nej jag lyssnar aldrig på the ark annars )
Prayer for the weekend - The ark
Den gör mig alltid glad, mest för att det där nanananaa vill få en och hoppa rundor som en galning.
Igår var jag då med Nathalie, fyfan vad det var kul ( som alltid ) . you make my day baby !
Vi handla godis och allt sånt möjligt gott, godis, cola, chips, chokladmuffins och till det två filmer som vi hyrde  på nöjes :Strandvaskaren och Hunted nåt, skräckfilmer båda två ofc. haha natta höll på att skita på sig, särskilt oliwer han är så söt. hahaha, men iaf  . vi var fetton och vi hade en sjukt trevlig kväll ( roliga citat kommer på DC från igår efter det här inlägget ).  Och ja, vi hann bara se strandvaskaren så nu har vi den andra filmen kvar som vi lär se någon gång, vi har trots allt en vecka på oss innan vi ska lämna den.
Idag då ? Fest ikväll ( Natta & jag vi är på hugget ) , men innan dess ska jag dra till stan ( om typ en minut, jag ska alltid envisas med att stressa ) och så ska jag och mamma fika på Grappa och sen handla lite matvaror sk, och sedan en tur om till ERK ( eslövs ridklubb ) och få mina prao-papper ifyllda. Och ikväll blir det även dans.
Trevlig dag idag då med andra ord =)
Nej nu måste jag verkligen kila ! Mami väntar.
PUSSSSSSSSS !

A simple life

Okej jag skriver typ si och sådär en minut senare.. ( okej kanske inte riktit ) MEN. jag har ändå inget annat för mig så whatever och skriv liksom.
Jag sitter här i shorts ( 7cshorts nivet, knallblåa och gjorda på syslöjden, jag diggar dom som fan ), ett rött linne, en mörk och ljusblå yllehalsduk, grå mössa som hänger på snedden och har en sån rosa rosett på, och en brun kofta, yey !! snygga färgkombinationer, hahaha. men jag frös och så blir det till att man tar på sig grej för grej och voilá , så här ser man ut sedan.
dvs skitful
hahaha
jag måste ju berätta om dan idag ! jag sa bara " va med elevrådet i snärjet " men det var ju faktiskt så mkt mer så. vi åt frukost, bullar. och sen gjorde vi lekar ( palla berätta om alla dom, det gick ändå åt helvete hahaha ) sen slog jag nästan till hiba för att hon hela tiden sa " jag svär på gud " hahaha och jag trodde jag skulle bli gaaalen ! Tillslut blev det : HIBA SLUTA SVÄRA ALLT PÅ GUD " ja så kan d gå, haha. sen grilla vi korv , och jag tappa min korv i glöden :(( MEN, ida tog upp den igen, och sa att den visstå går och äta, och jag bara. hehe * frågetecken * * kollar på min korv * Korven är full av aska ? mums, korv deluxe tänkte då jag.
Men sen, haha kom erika på den genialiska idén ( okej det var idas ) att jag skulle skölja korven, och vi hade inget vatten i en dunk utan saft.. så det blev en saftkorv men den blev så ren oc fin och gick att äta sen.. hahaha dessvärre blev halva korven kall och den andra halvan varm :( Jodå jag är korvgrillarN, den första korven blev ju faktiskt betydligt bättre. ahaha.
Sen då vi går hem står jag där som ett fån med öppen mun och typiska skogslooken ( rufsigt hår, lite aska i det från lägerelden, stor fliströja och mjukisbyxor och bara .. aahaha, det får ni inte veta. too embarrassing, eller hur det stavas ) jag har verkligen dåligt på det där med stavning..
Hoppas mina classmates har haft roligt i skolan idag för den slapp iaf jag. ( räcker ut tungan )
Nu blir det tv!
Ciao !
Erika

Tack

Tjollahopp !
Jag mår prima ballerina idag, var med elevrådet i Snärjet idag, ändå kul och trevligt, men det finns ju bättre saker att göra.
Just nu sitter jag här med ett stort glas yoghurt bredvid mig, samoa heter smaken. typ exotica smaker, eller hur nu exotic stavas. urgod min nya favvo ! kan äta hur mkt som helst.
Något annat jag även ska äta idag är korv stroganoff, äkta, jävla , skitgod husmanskost. mumma! Nu är det helg, för det är studiedag imorgon, och ferre också, man får väl hoppas på att det blir kul :)
Nu ska jag iaf leva livet som satan i gatan, jag är trött på alla depressioner och tankar, jag ska leva livet nu och jag är så jävla tacksam över att mina vänner finns. tack flora för att du är så extremt bra att prata med. tack victor för exakt samma anledning och för att du alltid stöttar mig. tack nathalie för att du ringde igår och tröstade mig och var en sån sjukt bra bästa vän som du alltid är och tack charlotte för att du bryr dig om mig och alltid finns där.
En del människor är värd så himla mycket beröm alltså.

Jag flyger

Rent ut sagt
Jag kan inte lita på någon.
Ett hugg i magen är precis vad jag har fått just nu.
Döende inombords ungefär.
Jag vill kräka upp det som hände förut.
Kräka på alla vita blusar och prydliga leende.
Jag har redan skit så det räcker.
Snälla, smutskasta inte mig mer.
Men jag säger som jag säger innan.
Jag tänker aldrig ge upp för något bättre.
Allting kommer lösas och bli bättre igen.
Jag vill helst av allt begravas levande just nu, dö långsamt och titta uppåt och bara känna all jord som packas ovanför mig. Men vet ni vad ? Aldrig i livet.
Jag lever, och jag kommer göra det vare sig ni vill eller ej.
Om ni själv vet att jag mår dåligt, palla göra det värre då. Skadeglädje eller ? Mår man själv bra så skit i och göra andra tvärtemot.
Jag lever.
Jag håller på att lyfta.
Snart flyger jag.
Och tyvärr, det finns inget ni kan göra åt saken.

Thanks FN

Ta en titt på dissarna du fick anonym. By Flora & Nathalie.
Sug snopp säger jag bara ! ( en hel del skratt då jag skrev det ) haha :) Thanks FN ( roligt va, FN, det står ju för förenta nationerna väl ? eller ngt.. men det står faktiskt här för flora och nathalie )

Ingen rubrik för detta. Men det betyder.

Sätt din tro, på det du tror mest på.
Båda är olika.
Helt olika individer.
Men vi kan göra det.
Vi kan leva på som vanligt.
Kan ta månader, kan ta år, kan ta hela livet.
Men vi kommer alltid minnas det underbara.
Underbart är kort, så mycket vet man.
Men det känns bra.
Feels good och allt det där.
Jag vet
Att detta är för bådas bästa.
lev högt och tro.
Tro och hopp är nog det viktigaste
Tveka aldrig.
Som jag sa innan
Hjälp mig att flyga.
Jag tror jag är på väg att lyfta faktiskt
Make your own destiny.

DC

Malin : Kom lille kissemisse så får du jordnötter. * Kastar en jordnöt på katten *
Jag : Malin det är för fan ingen ekorre.

Follow it

Put your faith in what you most believe in.
Make your own destiny.

Let faith deside

Det roligaste är.
Att på mitt förra inlägg kommenterar en anonym ( självklart anonym, dom vågar ju inte stå för vem dom är och deras åsikter nollor ) att " ahmen jävla hora du är, det är allt jag har att säga " haha på ett inlägg där det står att ni får smutskasta mig för jag tänker stå med huvudet högt ändå.
Tror du anonym, att jhag på allvar blev ledsen ?
nejdå det är klart jag inte blev, jag skrattar istället. för jag skiter faktiskt vad ni tycker. Hora kan du va själv vännen.
Och tror du det hjälper att säga ngt sådant onödigt ? jag mår redan tillräckligt dåligt som det är, men jag ska inte låta någon sänka mig, aldrig i hela mitt jävla liv, fast det var jag som gjorde fel. mer än så är det inte.
Put your faith in what you most believe in.
Make your own destiny.

No matter what

Jag har tänkt.
Jag har tänkt så otroligt mycket att det är skrattretande.
På vad jag vill, på vad jag ska tro, på hur allt står till.
Och jag vet precis vad jag ska göra.
Jag ska stå med rak rygg och ansiktet höjt. Och ta emot precis alla slagord och fördomar, precis alla kommentarer och alla smutsiga ord.
För jag tänker inte låta mig smutskastas, jag tänker inte låta mig dö ut. jag tänker inte låta mig försvinna och vila eller dö inombords.
Jag tänker alltid alltid, finnas kvar, hur mycket än ni idioter vill att jag ska försvinna.
Jag tänker stanna kvar, stående på samma plats, med huvudet högt.
Inte fan ska jag låta någon trycka ner mig.

Och det är det. att ju mer jag tänker, desto mer inser jag att : egentligen, detta är precis som allting annat.
Otrohet, paus.
Egentligen är det inte mer än så.
Men allihopa förstorar upp det. Pg.a det var deras vän, den som hände det. på vilken person jag gjorde det med.
En del bryr sig så väldigt, som egentligen inte borde göra det.
Jag är djupt ledsen över att jag gjort något sådant.
men jag kan inte göra så mycket mer.
Myt, eller icke myt ?
Jag tänker försöka leva som vanligt, se hur det är liksom. Se hur livet urartar sig. Vad något ens har betytt.
Snart har folk något nytt att prata om.

Jag vill så gärna tro på alla olika individer, men.
Vad fan ska jag tro egentligen ?
för där står jag, med armarna utåt åt sidan och förvirrat ansiktsutryck.
Jag vet inte.
Och ibland är det skönt att inte veta.
Jag tror jag förstorar upp det också.
Bara gå vidare liksom.
Move on.

Men det som är oförlåtligt är ens väns svek, fast den vännen kanske tycker det är fel på något sätt. Eller känslor som blossar upp. SÅ har INTE det någon betydelse. Jag blir ledsen, jag blir arg, men mest förvånad. Hur fan du kan göra något sådant så att jag får ta skiten, jag vill slita dig i stycken men jag tror jag struntar i det.
Just nu känner jag att du inte är värd någon uppmärksamhet.
Jag får redan ta skit som det är.
Och  nu mer.

Man håller vad man har lovat.
No matter what.
No matter what.

- Ni alla får stå ut med klagomål ett tag nu, mår man inte bra hjälper det inte att man leker.
Lek inte.
Visa ditt inre istället.
Jag är så trött på folk som inte gör det.
Nu ska jag leva, jag ska leva på riktigt.
och jag skiter i allt, jag går min egen väg. och vart den leder, det vet man aldrig.

I've been burning in water and drowning in flame, to prove you wrong and scare you away.

Så jävla fel man kan ha om allting.
Jag ska kanske inte klaga, men det är precis vad jag ska göra nu.
Jag mår så jävla dåligt så jag känner inte av att jag finns.
Jag känner inte att hjärtat slår, jag känner inte känslor, jag känner inte att jag själv existerar.
Hela jag omsluts av en värld av dimma som bara blir suddigare och suddigare.
Hela tiden undrar jag om jag är värd att leva, om det ine vore bättre att jag dog istället.
Kalla mig luder.
Kalla mig hora.
Och fast andra i världen, gör likadant, folk i närheten, som man känner, gör likadant var och varannan dag.
Tror ni att dom tänker på det ?
nej självklart inte.
det är jag det handlar om.
det är jag som är en jävla fitta.
och det är jag som nått botten.
jag är ledsen över det jag gjort, så djupt ledsen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. jag vill bara gråta men jag kan inte.
jag kan bara sitta tyst och stirra på något som man inte fattar varför man stirrar på.
eller ut och springa och kuta av sig all den negativa energi man har.
men jag har redan gjort allt det.
jag har kutat.
jag har gråtit
jag har slått saker.
men det hjälper inte.
jag vill inte vara här hemma. jag vill inte vara här där allt jag vill är att skrika på allihopa och bara försöka få dom att förstå hur jävla kasst allting är. men ingen förstår ju.
hjälper det något ? hjälper det att jag hade kunnat reagera annorlunda.
men alltså, man ångrar sig så väldigt, men samtidigt inte.
och jag vet inte vad jag ska tro.
ljuger du
ljuger du inte
ljuger du
ljuger du inte
jag vet inte om jag har fel om människor, eller inte, men jag är fylld av kokande ilska.
jag föreställde mig ett helgon
men fick ett svin.

shave it ^^

( Jag palla inte skriva det själv, så jag snodde texten från nadalian.blogg.se, puss på dig nathalie och tack på förhand , hihi )

Och linus tog nog den roligaste kommentaren, haha ! vi hade högläsning på engelskan och vi skulle översätta till svenska. och det handlade typ om en Tjej som blev kär i en kille så beskrev hon hur han såg ut..

Linus- han hade bombarjacka, rakade ben och allt det där alla på den tiden ville ha.
HAHAHAHHA, rakade ben ? hahhha det skule vara raka ben (byxorna) jag trodde på allvar att jag skulel avlida, just i den sekunden!

Så på sätt och vis blev det Linus / Nathalie som fick bli mitt dagens citat idag.

Yippie ki yay

Hej.
jag har varit sjukt trött idag
plus att jag har haft lock för öronen hela dan.
toppen ? NEJ !
Men vi har ändå haft ett gott skratt lite då och då.
EKEBO LÖRDAG ! kommer bli sjukt jävla roligt, visst charlotte ? btw. så har våra små vänner hyrt en buss, ja en hel buss. som vi ska åka med till ekebo. 120 spänn kostar det, och Gurra ( tror jag det var ) hade gjort finfina biljetter som iaf jag fick idag. det var något krumelurigt ritat på det, och sen stod det med fet stil : EKEBO BILJETT. PS. GLÖM INTE SPRITEN.
haha tönnar.
fast jag längtar redan.
Imorgon är det dans, yippie ki yay, haha plus jujutsu - Jo jag och Nathalie är så duktiga så.
Nu ska jag gå och se tv tror jag.
Pusspuss

Repris

Gammalt citat i repris ( jag läste nämligen dagens citat kategorin nu, så jag hittade en som jag log lite extra åt )

Erika dice:

ja du kan ju alltid stoppa ditt huve i typ en påse.

Erika dice:

där är ju inget annat än luft i

- hampus dice:

då kvävs jag..

Erika dice:

Ja, eftersom ditt huve e helt ihåligt så fattar du ju nt att du ska ta ut huvet igen..


Det ringer.

Linda ringer.
Jag : ja hallå, det är Klas. ( med falsk mörk röst )
Linda : Hahahahhahaa
Jag : Klas här ?
Linda : Hej klas är mamma hemma ?
Jag : Det finns bara Klas här..

Jag tyckte det var roligt.
Citaten är kanske nt så roliga, men själva händelsen är. ( dem som har läst mitt inlägg innan har redan läst det här men skitsamma )
Att leka någon annan är liksom Erikas specialité

DC

Malin : asså jag är inte romantisk.
Erika : inte jag heller
Malin : Undra vad ens pojkvän hade gjort, om man typ dukat upp värsta ljus, lugn musik, och så såna köttbullar och spaghetti som lady och lufsen.
Erika : haha ja, man kan ju typ säga lite såhär sexigt " Vill du dela en spaghetti med mig som lady och lufsen "
Malin : ja och ge han en köttbulle..
 Inte så jätteroligt idag kanske, men fan vad vi garva för d lät så jävla roligt.

Don't ever think of crying.

Hejhej !
Hur är det med er allihopa ? jag mår toppen ! har dock ont i örat, vet nt riktigt vrf, men jag tror jag har för hög musik eller ngt, för d blir alltid så då jag har lyssnat på musik, jag spränger för fan både öron och högtalare. not good, jag ska bli duktig angående det där.
Har orinterat idag, ändå skoj. Det var jag , Hiba och Nathalie och Hiba ramla i lera ( haha skitkul ) och jag ramla inte direkt, snarare satt mig ner... haha jag skulle gå igenom en jävla massa pinnar, så blev d lite si och så med balansen och jag satte mig försiktigt ner ( nt självmant då ) så teoretiskt sätt heter det ramla.. haha jävligt skoj faktiskt. BUT WE MADE IT ! och vi e stolta, arå ! När jag kom hem duscha jag och käka panpizza, så ringer Elin och bara : du behöver nt komma till skolan för din sista lektion, jag bara : what ? * yippi * liksom. så va d så att iolanda skulle typ bara prata lite, så tog d ju tid för mig att komma i skolan oh då hade lektionen redan slutat ( dvs vid kvart i ett, då skulle bara lektionen vara typ en halvtimme, hon e ju så jävla lön asså.. ) Ja hur som helst, sen sa Victor att " dom mest had eringt runt alla och sagt att dom nt behövde komma " hahaha, då kunde ju allihopa skitit id et. hahha, ändå skrattretande :D
Nu är det såhär, att nu ska jag till stallet som fan, skitkul. jag och Malin har alltid de mest konstigaste fuffens för oss, och sen ska jag hem,laga mat och tömma diskmaskinen ( för att vara snäll ) och sen plugga lite biologi. Great ! Ja.. asså nt och plugga biologi men d tar typ 10 min, för jag läser ndå bara igenom d så, känns som man pluggar på övertid asså, fritid = som max 10 min nuförtiden. haha MENMENMENMEN ! PÅMINN MIG; idol för fan ? väl ? idag. haah jag älskar uttagningarna, det är skitkul. utom att jag tyckte den förra juryn var bättre. Nej nu babblar jag på som vanligt, jag ska ju möta malin. opsie daysie.
Btw ! en liten rolig grej : ( jag kmr ha brådis sen asså )
Linda ringer.
Jag : ja hallå, det är Klas. ( med falsk mörk röst )
Linda : Hahahahhahaa
Jag : Klas här ?
Linda : Hej klas är mamma hemma ?
Jag : Det finns bara Klas här..
HAHAHA jag trodde jag skulle dö av garv, det är min specialité nuförtiden, att vara " klas och lasse " och vice versa. haha typ som då jag ringde till Nathalie och låtsades va ngn jävla Anders eller nåt sånt, och så fråga jag efter hennes pappa. HAHAH SÅ GICK HON PÅ DET OCKSÅ ! så jag fick prata med tomas/måns. och jag bara : hehe kan jag få prata med nathalie igen.. nästa gång ska jag nog köra påd en att dra en liten visa om att <" du har en obetalad räkning " elr ngt sånt, hahaha. ja, man vet aldrig vad jag kan få för mig. söta söta nathalie <33 hihi
Nej nu ska jag kila ! minsann, jag har skullat kila rätt länge nu, äsch malin har ändå moppe så d e fuskis så hon möter mig.
CIAO EVERYBODY !

Go nuts

Man kan ju undra ibland.
Om man lever ut livet på riktigt liksom.
Gör man det ?
Det är väl dags nu.
Släppa alla bekymmer och bara go nuts.
Tiden är inne.

This is the life.

Oh the wind whistles down
the cold dark street tonight
and the people they were dancing
to the music vibe
And the boys chase the girls 
with the curls in their hair
And the shy tormented youth sit
way over there
And the songs they get louder
each one better than before

and you're singing the songs
thinking this is the life
and you wake up in the morning
and your head feels twice the size
where you gonna go
where you gonna go
where you gonna sleep tonight
and you're singing the songs
thinking this is the life
and you wake up in the morning
and your head feels twice the size
where you gonna go
where you gonna go
where you gonna sleep tonight
where you gonna sleep tonight

So you're heading down the road
in your taxi for four
And you're waiting outside Jimmy's front door
But nobody's in and nobody's home till four
So you're sitting there with nothing to do
Talking about Robert Riger and his motley crew.
and where you're gonna go and where your gonna sleep tonight.

thinking this is the life ?


D.C

Jacob : BÖÖÖÖÖÖ
Jag : Vad fan håller du på med ?
Jacob : Det är en kanadensisk älgs parningsljud.

Nobody's home til four.

Den här helgen har varit chill, de räcker väl eller ?
Idag var jag på kalas, och det var helt okej, var lie irriterad eftersom jag inte hitta mitt jäkla svarta fodral men äsch då, jag får väl hålla humöret uppe ändå, haha, men jag blir tokig då jag hittar grejer som jag letar efter. aja, kalas var som sagt helt okej och jag bar runt på Jonathan lite ( min kusins barn ) och ursöta bebisar är det bästa jag vet, haha så är det.
Jag har funderat länge kring vart jag ska praoa men jag har fortfarande ingen aning, jag ska kolla runt lite, bäst att fixa det snart. I värsta fall blir det väl Ellada igen, softa tider och då man väl var där gick tiden så fort ändå så :) Imorgon blir det kenneln, hälsa på valparna, kmr bli jätteskoj :) Även skolan imorgon, kanske inte lika rolgit men äsch.. det funkar.
Jag saknar Sting ( som vanligt ), det är inte lätt då man träffar han rättså sällan. eller, en gång i veckan men haha ja ni fattar ! Och victor får tycka att han ska till mcdonalds hur mkt som helst men det ska han INTE !. jag funderar faktiskt på och kolla hur mycket han är värd och så ( Sting då ), jag pratade med Marie en gång ju, ochhon ska att till mig kunde jag få han till ett bra pris. och pappa blev jävligt ställd då jag nämnde för han att jag ska få ene gen häst om jag har vg i alla ämnen ( vilket jag har fått nu ). sååå. jag är så jävla sugen fast det kanske inte är så bra timing just nu. menmen. jag har väl mkt fantasier antar jag.
Nej jag ska sova nu
ni får ha det bra
puss

Pippi is the shit !

Okej kanske inte helt korrekt. han som kan detta utantill får väl rätta mig sen men :
" Min fräkniga bullfitta skaver mot hästajävlen "
" Sluta whina pippi, min bullfitta skaver inte alls "

Inblick i mitt privatliv.. haha jadå!

Hejsan hoppsan ! En inblick i mitt privatliv, det är inte många som ger såna dära inblickar. som det heter.
Here you go, En vanlig svensk konversation mellan min pojkvän & jag. * yippi *

Victor dice:
Erika ?
Victor dice:
Din busunge
Victor dice:
har du inte lagt dig ?
Victor dice:
Erika ?
Erika dice:
nepp
Victor dice:
Svara mig !
Victor dice:
Duu ?
Victor dice:
Jag körde utan för ditt hus innan för 10 min sen
Erika dice:
frääckt
Victor dice:
E du suur elloor?
Erika dice:
nejdå
Victor dice:
Verkar såå ?
Erika dice:
haha varför det ?
Victor dice:
Typ
Victor dice:
sa inte hej
Victor dice:
hmm
Erika dice:
men knäppgök, jag logga ju precis in då du skrev 
Victor dice:
sen säger jag nått
Victor dice:
Ehh Fräkt
Erika dice:
hahahahaha
Erika dice:

Victor dice:
Joo
Victor dice:
 
Erika dice:
jag sa " frääckt " med glad röst.
Erika dice:
fast d visste du nt
Victor dice:
Sant asså
Erika dice:
hahaha
Victor dice:
NOOT
Erika dice:
skit på dig i byxan 
Erika dice:
JAG ÄR GLAD
FATTARU !
Erika dice:
din jävla
Erika dice:
 melonrumpa  
Erika dice:
AHAHA
Erika dice:
är jag nt rolig
Erika dice:
nehej
Erika dice:
'mr.viktig
Victor dice:
'E du glad?
Erika dice:
yaoooo
Victor dice:
Träffat din söta häst?
Erika dice:
och jag anstränger mig för att nt skriva smileysar
Erika dice:
haha
Erika dice:
jag ska bli bättre på det
Erika dice:
japppp
Erika dice:
för det har jag 1
Victor dice:
Okeej säg till nån som bryr sig  
Victor dice:
Tänk att jag känner mig knäckt av en häst   Asså shiit måste vara sjuuk HAHA
Erika dice:
aahaha käften du
Erika dice:
HAHAA
Erika dice:
ja
Erika dice:
d måste du
Erika dice:
hahahahahahahhaha
Erika dice:
ska du bli svartsjyk 
Erika dice:
på hästen
Victor dice:
Faan va du e taski asså
Erika dice:
 
Erika dice:
HAHAHA
men ändå roligt
Erika dice:
hahahahaha
Erika dice:
du blir till och med svartsjuk på en häst ?
Victor dice:
Jag tycker de blir lite mke med hästen nu
Erika dice:
d är faktiskt lite desperat vikctor..
Victor dice:
Såå jag dumpar dig nu
Victor dice:
Heheheh
Erika dice:
okej.. nu retar du mig för mina åsikter ? och det var faktiskt inte ett dugg roligt.
Erika dice:
så jag går nu.
Victor dice:
JAG SKOJA
Erika dice:
jaja..
Victor dice:
SÖtnöT
Erika dice:
allvarligt talat?
Victor dice:
AMEN
Erika dice:
det va fan nt roligt
Victor dice:
SLuta jag skulle skoja till det
Victor dice:
 
Erika dice:
" rooligt "
Victor dice:
Sur fis is
Erika dice:
jaja jag får väl va d då
Victor dice:
Amen sliuta 
Victor dice:
Inget taskigt menat eller nått så de så
Erika dice:
okeeeeeey 
Victor dice:
Men men
Victor dice:
Gör du ådåå?
Victor dice:
Sitter vid datan
Erika dice:
nej nej för sjutton 
Erika dice:
jag sitter nt alls d vid datan 
Erika dice:
jag..
Victor dice:
 
Erika dice:
typ
Erika dice:
står på händer och glor tv.
Erika dice:
vad gör du själv ?
Erika dice:
nej jag skoja.
Erika dice:
jag ska berätta vad jag gör egentligen.
Victor dice:
okej
Victor dice:
?
Erika dice:
jag sitter på min skrivbordsstol, kollar in på skärmen, där din ruta är uppe. jag skriver med mina hände roch har avskavt nagellack på naglarna, jag sitter med ena benet uppe och andra nere, och har mitt hår bakom örat. jag skriver för fullt . och funderar snart på att gå och lägga mig.
Victor dice:
jaha?
Erika dice:
HAHAHHAA
Erika dice:
du fråga faktiskt vad jag gjorde..
Victor dice:
Jasså
Victor dice:
hahaha
Victor dice:
ABOOWW MANNEN
Erika dice:
* kollar in i byxorna *
Erika dice:
jag är dock inte man
Erika dice:
 
Erika dice:
GIRLPOWER !
Victor dice:
Jag har sett i dina brallor 
Victor dice:
Du är MAN 
Erika dice:
ja visst och jag har korv !
Erika dice:
tack.
Erika dice:
och du är tjej.
Erika dice:
din lilla määäss
Erika dice:
ABOOOWWWW KVINNAN !
Victor dice:
SLut a
Victor dice:
Jävla Hobby blatte?
Victor dice:
asså
Victor dice:
shiit
Erika dice:
hahaha
Erika dice:
säger du det ?
Victor dice:
Tönt
Erika dice:
det kan liksom iinte komma från victor..
Victor dice:
Hahahaha Gör jag det?
Victor dice:
Vem fråga?
Victor dice:
Och
Erika dice:
Tog du på allvarnu eller ?
Erika dice:
jaja.
Erika dice:
jag ska sova nu iaf
Erika dice:
puss på dig lilla gubben ..
Victor dice:
Neej  
Victor dice:
Asså skärp dig?
Erika dice:
hur kan du veta att jag e sur 
Erika dice:
hahaa
Erika dice:
för d är jag nt
Erika dice:
HAHA d e så kul
Erika dice:
o låptsas att man e arg
Victor dice:
De känns inte som vi e tsm nu  
Erika dice:
så kmr du " skärp dig "
Erika dice:
DEDT VÄRSTA SOM FINS
Erika dice:
är när ngn
Erika dice:
säger till mig..
Erika dice:
och skärpa mig !
Erika dice:
haha varför nt ?
Victor dice:
Säger puss på dig lilla gubben 
Victor dice:
Hallå ?
Victor dice:
såå säger man till en äcklig hest?
Victor dice:
Häst
Victor dice:
  HAHa
Erika dice:
iiih
Erika dice:
gnägg
Victor dice:
Jaja.. Jag säger JAG ÄLSKAR DIG MED HELA MITTT HJÄRTAA
Erika dice:
vill du ha lite havre victor ?
Erika dice:
AHHAHAHHAAHA
Erika dice:
jag är så rolig
Victor dice:
Hejdåå
Victor dice:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Victor dice:
men men '
Victor dice:
skit i maj då
Victor dice:
Heejdåå
Erika dice:
JAG ÄLSKAR DIG MED MIN MIN MIN MIN MIN MIN VICTOR     
Erika dice:
fast han e en sur fis <333
Victor dice:
 
Erika dice:
nej nu är det inte roligt längre
Victor dice:
Dra tee hest fanskapet
Erika dice:
nu är du för sur
Erika dice:
hejdå !
Erika dice:
jag ska ändå sova
Victor dice:
  
Victor dice:
Jag e inte sur
Victor dice:
Älskar dig ;.
Victor dice:
 
Erika dice:
ok
Erika dice:
jag älskar dig med.
Victor dice:
Pussar <3
Victor dice:
 
Erika dice:
puss på   <3
Victor dice:
 
Erika dice:
upp med hakan.
Erika dice:
du får en glass.
Erika dice:
HAHAHA jag är verkigen en störig fickvän idag
Erika dice:
jag ligger på golvet o garvar 
Erika dice:
åt mig sj 
Erika dice:
hejdåååå hjärtat <3
Victor dice:
hejdåå
Erika dice:
SUR
Erika dice:
fis
Erika dice:
le med mig.
Victor dice:
JAG E INTE
Victor dice:
KOMMER INTE ASSÅ
Erika dice:
km du till skolan imorgon ? 
Victor dice:
 Neej
Erika dice:
Okej.. krya på dig. jag älskar dig som fan i helvete, du e altl för mig, du är världens bästa pojkvän och det finns inget bättre <3 du och jag alltid !
Victor dice:
Jag har fixat min uppsats
Victor dice:
Kommer bli bra assså
Erika dice:
hela ?  
Victor dice:
neej
Erika dice:
tänkte väl , pub *
vad bra
Erika dice:
men du jag måste gå
Erika dice:
och du såg väl allt d gulliga jag skrev 
Victor dice:
Älskar dug
Victor dice:
Faktist fint de du skrev
Victor dice:
Älskar dig
Erika dice:
tack 
Erika dice:
älskar dig med !
Victor dice:
Kan behöva höra sånt oftare 
Erika dice:
hihihi, okej. jag ska bli romantic
Victor dice:
Neej men normla  
Victor dice:
hejkdåp
Erika dice:
nej
Erika dice:
jag ska bli jävligt romantisk
Erika dice:
HEJD^Ååå<3
Victor dice:
ahaha puss

Du & jag.

det finns grejer som betyder så otroligt mycket.
mer än något annat.
det är svårt.
det är sällan problemlöst.
men det betyder så himla mycket.
fastän det ibland kan bli så himla fyllt av tårar, besvikelse och ilska.
så blir allt bra igen.
det kvittar om du säger låt mig va.
för det tänker jag aldrig göra.
jag vill ge dig allt i världen.
jag vill skrika ut hur mycket du betyder.
älskling, du är det bästa som finns.
Victor, jag älskar dig. 6/7-08

Warning, i'm confused like hell.

Goddagens.
Det roligaste idag är , att just då jag skulle ladda upp den sk " roliga konservationen " idag, så sätter jag mig på mina föräldras data ?
ERIKA vad tänker du med !
Aja.. den här datan ( ÅÅÅÅH NU BLEV JAG SKIIITARG ! för d första tryckte jag på caps lock hela tiden av totalt misstag, sen skriver jag fel hela tiden, vad är det med mig ? hela jag är borta och flyger till saturnus ) är min skriva-uppsats-data ( och japp jag har frågat mina päron ) ( asså ( jag vet attd et blir mkt parantes hela tiden ) då jag säger päron, som betyder föräldrar för er som inte vet. så tänker jag på dom runda , lite så här avlånga och gröna ? där ser ni hur förvirrad jag är idag ! ) och här ska jag sitta i tiiimmaaar och bara : skriva . Himmelriket visst ? ..
NO WAY !
Fast jag tycker ändå det är rätt kul att skriva. men fritiden är ju så långt borta det kan komma nu känns det som. Därför har duktiga Erika idag, tagit en macka och lite yoggi då hon kom hem, och det är dags för PLUGG ! om jag ens har mer än uppsatsen i svenska ? jaja.. det återstår att se. matte väl ? jag har lovat mig själv att inte säga typ " jag gör det i helgen ", för i helgen har man aldrig tid, så df ska man göra det då man tänker påd et och tors ? vad gör man på torsdagar ? inte ett skit ! Varför fick jag för mig att torsdag var typ Jesus dag idag eller något ? det är ju söndag.. haha och fråga mig inte vrf jag tänker På jesus men..
AAAAAAAAAAAAAAH !
SLUTA ERIKA SLUTA; alltså.
jag gör mig själv förvirrad.
Idag då ? Rättså okej dag, alla var typ trötta och sjuka, och JAPP alla är sjuka ! förkylning alleeehoppa. ni kan ju tänka er hur det låter i klassrummet med allt snörvel, hostande och suckar. hehe.. krya på oss liksom.
Jag tycker alla i vår klass säger såna roliga saker hela tiden, och vissa gånger idag har hela jag skrattat som fan, men ååhh jag kmr nt ihåg vrf. Minnet någon ?
Igår ( som jag dessvärre inte berättat om ) var jag i STALLET !
JA
JA
JA
JA '
Staallleeet, helt jävla skitbra ! jag har saknat min pälskling så jag trott att jag skulle gå itu, och att träffa honom var det bästa på hela veckan, dan, osv.  ooh yes. Fan vad jag låter hästnördig nu.
Shit the same
ahaha ändå rätt kul grej idag.
jag försökte läsa en sån mening typ " am i ? " något.. och jag kunde bannemej inte uttala am i ! hahahaha, det gick inte jag sa typ I'm och ami ? och sånt. hahahaha, ändå jävligt kul, men min hjärna var faktiskt inte sig sj idag. haha
Imorgon är det dans för mig, för första gången, kommer bli sjukt sjukt sjukt kul ! alicia ska med mig hem efter skolan, och vi ska bara chilla och ta det lugnt och sen dra iväg till attitude 69. synd bara att natta missar första gången.. aja.
Imoron blir det även JUJUTSU ! ja ni såg helt rätt, haha jag och nathalie valde ju det som förstahandsval på elevens val, oc ahhaha vi fick det också. typ asmånga i vår klass fick det. och vi ska ha KUL med att slå ner folk.
Nej nu ska jag studera ( med finare ord )
Men först ska jag : få igång min fot, som har domnat. och jag ska ut och rädda en långben somf astnat i sina egna ben :(( det är synd om den..
första hjälpen på långben..
Hejdå !


Inte ordentlig uppdatering.

Hejhej !
Kmr inte kunna uppdatera så mycket just nu, eftersom det JAPP åskar ute ! ändå mysigt, om man haft ngn att kura ihop sig med. you know what i mean , men nu har man ju inte en sådan tur så jag sitter här i min ensamhet och skriver blogg.
Gjorde alla läxorna nyss, läste lite so ( det jag missat ) men sen palla jag inte mer så jag drog igång ochläste snabbt igenom biologin som jag typ bara kan börja med ngn dag innan provet, för det är så jävla lätt ändå så ( inte för att verka skrytsam ) . sen satte jag igång med min prolog, uppsats svenska.
Oops, jag känner mig i riskzonen.
det är " åskigt " värre ute.
Jag ska göra vid mig och krypa till sängs.
Pusspuss på er alla !
 Påminn mig att jag ska ladda upp min & virredirres konservation här, för jag tyckte det var lite roligt.

Still sick

hejhej !
jag mår helt okej nu faktiskt, eller.. jag kunde mått bättre.
1. Jag är ju fortfarande sjuk, det går liksom inte bort på en natt.
2. Jag fick världens mest otrevligaste sms, när allt jag ville innan va och skoja. fan ta dig.
3. jag såg nyss lite av " säg att du älskar mig " . och då dom våldtog henne, fyfan vad hemskt. jag fick tårar i ögonen, jag fattar inte hur folk har mage attvåldta folk ! vilka JÄVLA idioter!
aja..
natten tills idag sov jag ändå rätt hyfsat, vaknade dock vid två tiden och mådde skitilla, jag hade nyss drömt om att ja va med i pirates of the caribbean ( haha, ändå rätt roligt med tanke på att jag nyss hade sett 2 och 3 av POC ) , så var det typ som sjösjuka eller vad fan vet jag, mådde iaf sjukt illa och gick och spydde direkt.. Och¨då tänkte jag " fan också, nu har jag fått maginfluensa till på köpet också, toppen liksom.. ) men . d har jag inte fått, jag tror det var pg.a dom jäkla p-pillerna, jag tvivlar på att dom är bra för mig alltså, fast det stod i den broshyren att " i början kan det förekomma kräkningar, illamående och huvudvärk " och typ, allt har stämt in på mig !
men så stod det också " det går över efter ngra månader " , EFTER NGRA MÅNADER ! aldrig i livet att jag tänker stå ut med detta i ngra månader, jag kan inte ens sova pg.a illamåendet, det suger och är inte ett dugg roligt.
Någon som också har varit med om detta då det gäller p-piller ?
Aja.
funderar på å ta och plugga lie på NO'n, visserligen så har dom säkert redan haft förhöret eller vad dom nu hade.. men jag känner ändå att det är bäst att komma ikapp, så. sen ska jag försöka påbörja lite på svenskaarbetet, om jag pallar idag vill säga, det är segt..
jag är helt ensam hemma nu ! mamma och syster är iväg någonstans, typ handlar hundmat eller något och det känns rättså ensamt, plus att jag vill ha ngn att prata med just nu ! mina allra bästa vänner är i skolan och jag kan int precis störa dom där mitt under en lektion ( håller inte reda på schemat, dom har nog lunch nu ) så jag vill kunna berätta för min syster eller mamma istället, men ingen av dom är hemma ?
TOPPEN!
åh nej.
jag får väl sätta på lite härlig och glad musik och sen försöka avreagera mig långsamt. åh vad jag vill ut och jogga nu ! men tror ni det går eller ? NEJ. för jag är sjuk.
usch och fy.
Nej nu ska jag sätta på the ark-prayer for the weekend. ( och nej jag brukar aldrig lyssna på the ark, men igår så lyssna jag på den av en slump och den gör en glad så wtf)

I'm not someone you can play with.



Henna !

Åh jag glömde ju.
om PRICK fem veckor. har vi en ny familjemedlem.och nej, min mamma har inte varit hemligt gravid i typ 8 månader, det hade ni nog sett btw. utan vi har skaffat en vovve .
Ni anar inte hur tomt det har varit id essa veckor, annars har vi alltid haft jycke ända sen jag var liten unge, men nu är det äntligen bestämt.
Det blev inte Dency som vi sa från början, utan vi var tvungna att komma på något på H och Hensy, hur fan låter det liksom ?
Så det blev : Henna. en brun labrador. vi har bar ahaft gula innan, och jag ville inte ha en svart så vi har skaffat en brun, lite omväxling plus att bruna labradorer är inte så vanliga, så det kmr bli sjukt kul. 
fast ja, mina nära och kära får väl ta med extra strumpor hit nu, för hon är ju inte rumsren till en början..
hehe. you know what i mean.
ciao ! 

Oh, i am sick.

Nu är det såhär
att jag har inte skrivit sen i fredes.
anledningen är enkel. jag har varit trött och jag har eller.. är sjuk.
det är pest, riktigt pest och jag mår skit !
Aja.. jägers då ?
HUR JÄVLA BRA SOM HELST !
snacka om att det var ös, och tack nathalie & charlotte för en kanonkväll.. ja tack alla andra men jag va faktiskt mest med dom och for rundor, så det va faktiskt dom som va höjdpunkten för mig.
Det roligaste var att jag skulle gå och krama Sandra, så då jag gjorde det. så var det som i slow motion, jag och hon bara ramla ner på golvet i våra armar typ, och det gjorde inte ont alls, och fallet var inte alls hårt. det var som ett litet fall på kuddar typ. haha ändå nice.
Vi kanske ska bli stuntkvinnor ? hade ju varit något..
iaf.. här kommer en liten rolig kommentar från Victor:
- alltså, det staank sprit i bilen. haha dina föräldrar kommer lätt märka något sen.
Jag : - jamen det är lugnt, jag säger att det var du.
haha rätt åt honom (6)
Hur som helst så på lördan, så tog jag o nathalie en timlång pratstund  i telefon ( rekord för nathaie, hon är inte telefonpratarN annars ) det roligaste var, att vi sa typ båda att vi hade sjuukt tråkigt. men vi palla nt sticka ut typ. så vi umgicks i telefon istället, DÄR har vi kommit på något nytt ! ändå rackarns så smart aight ?
Sen på Söndag ringde jag Victor och böna och bad att han skulle hjälpa mig med trädgårdsarbete som jag hade blivit berodrad och göra av mina päron. Det som var lite kul var att han gick med på det helt frivilligt ? DUKTIGA LILLA GUBBEN!
det är så det ska va.
eller hur ? ;P
Just nu, är jag helt ensam hemma. det är faktiskt überskönt, resten av familjen är på massage så, och jag sitter här i min ensamhet och är såå sjuk. hela dan idag har jag bara glott tv, sovit lite och snörvlat. toppen kul dag ( nej fyfan )
det känns inte som om jag har feber längre iaf, men d roligatse är att jag tar ändå alvedon ( kanske för att jag långt inne i mig hoppas att det ska hjälpa mot förkylningen eller se till att jag inte får feber ) . OCH jag har inte ont i halsen heller, det är bara den här jävla förkylningen, det är rätt kul för jag var så frisk man kunde bli på söndan, sen på bara nånt imme slog det om och näsan rann och jag fick feber och ont i halsen och fy vilken röra, och nu ? ja . nu vet ni hur det är.
JÄVLA FÖRKYLNING, TA MIG I ARSLET !
ursäkta ordvalet.
Jag kommer inte till skolan imorgon heller. nej men jag vill så gärna ! nu kommer ni väl tro att jag är helt dum i huvudet, men det är bra mkt bättre än att vara sjuk och vara hrär hemma ? jag hatar det !
ch inga bra filmer går det iheller och jag har sett alla filmer som är värda att se.
jag såg nån j'vla krigsfilm idag, okej.. den var faktiskt rätt shysst. jag gillar krigsfilmer ju, men sen såg jag nån jävla änglagård där dom dansa runt nakna på en brygga, ( och nej ingen porrfilm, that's not me you know ) . OCH JA ! det var det enda jävla bra som fanns !
stackars stackars erika.
okej ( nu hade min pappa sagt, sluta klaga för det blir inte bättre ändå )
så det är precis vad jag INTE ska göra.
dvs, jag ska inte klaga.
MEN ÅH GÖR MIG FRISK ! 
Puss hej
Erika


RSS 2.0