DC

Victor: du är som en jävla mullvad, pregar in allting i munnen och sen går du.
Det kan man ju faktiskt tolka hur man vill.

Allmänt

Victor har gått in på min blogg nu tusen gånger och upptäckt att jag inte skrivit ett blogginlägg. inte då han kolla första gången, inte efter andra gången, men kanske tredje gången? Jag vet iaf att han är en trogen läsare. (och det är ju bra! han säger själv att han går in där rätt ofta, tillochmed ngra gånger per dag, det kallar jag trogen alltså.. ) Hur som helst, så har jag varit duktig nu och skrivit två blogginlägg, korta jamenvisst men å andra sidan är det bättre med korta än mina skylånga i vanliga fall.

NU SKA JAG PLUGGA .dummadummaduuummaaa lärare. * nämner inga namn*
CIAO!

In och ut

en annan sak jag tänker skriva idag är att en ( jag nämner inga namn ) logga in och ut nyss minst fem sex gånger och fråga om " någon ville med ut ".
Jag vill inte med ut! Jag vill inte med ut efter första gången du logga in, inte efter andra och säkerligen inte efter tredje gången.
Så det så!

Anonym

alltså, första blogginlägget på eeevigheter, duktiga jag.
Hur som helst så börjar vi med en skitrolig grej, alltså jag kissa verkligen på mig.
för det har hänt igen.
Kolla in det här
( det inlägget då jag skrivit om att folk kallar en för hora osv )

Anonym om Fredag kväll och jag sysslar med sånt här?:
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!

Ja, du har riktigt rätt anonym, jag skrattar också ihjäl mig. Just för att det framkommer att du verkligen är en kille ( antagligen ) och att du tycker det är löjligt att vi tjejer är trötta på att folk kallar en för hora. Och du vågar inte ens skriva vem du är. Du är falsk och feg, precis som alla andra anonyma.



Ja nog om det, jag tyckte bara att det var roligt och faktum är att jag har en svag aning om vem det är också, usch fördomar. synd om mig.


Sveriges värsta bilförare

Jag såg sveriges värsta bilförareför typ en timme sen.
Så var det va fan hon nu heter med hennes son. HAHA, så skulle hon parkera med husvagn då, dvs hon skulle backa in husvagnen mellan två bilar. Så ska dom köra förbi en grill, så då dom gör det så ligger där en korv på grillen och hon vevar ner rutan och stoppar den korven i munnen. Och hennes son vänder sig om och ropar förskräckt " VAD FAN HAR DU I KÄFTEN" . Det roligaste var att korven inte var en riktig korv heller.. utan en plastkorv.

Det låter kanske inte så värst roligt men man måste se det för att fatta det men fyfan vad jag garva.
Det är så man kiknar.

Unibet

UNIBET CHALALALALA
Ungefär så har jag haft i huvet hela dan. Känns bra, att jag just sitter och tänker på unibet. Men det är ju så, ibland får man knäppa grejer i huvet alltså.
Hur som helst studiedag idag och det var jävligt skönt! imorgon är det skolan och klockan är nu elva och jag borde egentligen sova nu men jag vill inte och jag orkar inte borsta tänderna, tvätta bort smink osv osv.. och just nu känner jag mig jävligt meningslös även om jag är glad som jag vet inte vad så ja. skitsamma! säger vi istället. Jag ska inte börja beklaga mig. Det är nu runt 2 veckor kvar till lov och jag längtar, efter lovet är det exakt 10 veckor tills jag ska iväg till Gran Canaria med Victor och det känns också jävligt bra och om exakt 6 veckor ska jag shoppa INNFÖR just sommaren och det känns också jävligt bra. ja jag mår jävligt bra helt enkelt!
Inom parantes så känns det som helg, och jag fattar inte varför och inom en annan parantes efter den andra parantesen så vill jag bara upplysa vissa om att läs inte min blogg om ni inte vill veta vad jag gör omd agarna för det är ungefär det jags ka skriver om och egentligen så är de ju som en dagbok fast på internet, MEN jag ska nog hålla det här borta med " hihi jag tycker inte om honom ( i dagböcker så säger man ju exakt namnet påd et man nt tycker om, som i trean gilla jag inte nathalie för hon var bitch osv osv.. haha jag älskar och säga det till nathalie, men jag tycker om dig nu nathalie, bara så du vet) och sen ska man säga exakt vad man gjorde med den killen, ja väldigt privat liksom. jag ska nog säga som i mamma mia " and then, dot dot dot " eller. det blir egentligen ..., men jag tänkte man fattar inte det så jag sa dot. ASSÅ FAN VARFÖR SKRIVER JAG OM INGENTING.
jag måste verkligen gå och lägga mig
Som typ innan. Så plugga jag biologin, och jag glömde totalt bort vad jag gjorde så mamma som sov kommer in ursinnigt och frågar vafan jag läser högt för.
Förlåt mamma.

Peace!

Älg.

Nu ska jag äta älg.
Ja, älg. Ni ser alldeles rätt
Som i boken om Helge, älgen.
Jag är rädd.
För jag har aldrig ätit älg förr.
Men nu är det dags
Tiden är inne.
Att äta älg.






Observation efter att ha ätit älg:
Förlåt Helge men du var god
Men jag mår illa nu
Känner mig kräkfärdig
Av ngn konstig anledning så klarar jag inte av att äta älg, jag tänker på älgarna på Skånes djurpark.

Jag: Asså jag mår illa, jag kan inte äta älg.
Mamma: Varför inte det då?
Jag: Jag tänker på Helge hela tiden.
Mamma: Erika det är en seriefigur..

Fredag kväll och jag sysslar med sånt här?

ENG NATIONELLA IDAG
det gick åt helvete
jag fatta max ett ord av tio, och jag ska nog gräva en grop åt mig redan nu.
Sablans engelska!
Skitsamma vi hoppas att vi klarar skiten och sen får vi se helt enkelt.
Ja nu är det då fredag kväll och jag ser på den coola killen i det förra inlägget just nu, annars så gör jag ingenting!

Vi tjejer har kommit fram till det.
Att om :
1 Man har sex med en massa killar så är man hora. (vilket kan vara rätt förståligt i vissa sammanhang eftersom det faktiskt är lite för mycket)
2.  Man har sex med någon enstaka, oftast då man kanske känner är det är något på g, men mest strular man lite. men inte alltför ofta. DÅ är man hora
3.  Man strular bara lite på discon, no big deal. Man är ändå hora
4. Man ser lite bitchig/utmanande ut på något foto. Då är man hora
5. Man råkar ha stora bröst. Då är man hora
6. Man gör inget med någon, och när det gäller killar är det true love passion och långa förhållande annars skiter man helst i det. MEN, man är ju ändå hora.
Och slutligen 7. Man har inget med killar att göra (ja nu menar jag inte att man är homosexuell utan man har inte kommit in i det stadiet riktigt än). då är man hora ändå.
Alla anser självklart inte såhär men många gör, och det får oss tjejer att framstå som riktiga äckel då många gör exactly the same, fast förstås. killar. och det ger inte riktigt lika mycket. Synd det där, tillslut finns det ju inga "icke horor " kvar. Eller hur?
Jag vet inte vad det blivit av dessa tidens ungdomar, men alla får rykte för ingenting och det tycker jag är jävligt synd.

Feel the rythm

Han kommer bli discokung den här!
ASBALL!


Like we care?

Idag togs det (såklart) upp det här med bloggandet igen. Gud det här börjar bli tröttsamt.
Hur som helst så berätta vissa pojkar i vår klass hur meningslöst det var att blogga och att folk brukar sitta och skratta åt det dom läser och tycka vi är riktiga idioter.
yadiyadiyada!
Som jag sagt tusen gånger så trots allt. Ni läser den. Så tack för att ni gör så att vi får fler läsare :)
Puss!

Den här helgen har varit som så

Godkväll allihopa
Jag mår fina fisken,och imorgon är det den stora dagen! japp juste, min födelsedag. ( OKEJ, glömmer ni det så blir jag riktigt riktigt arg, jag vill ha en kram och en puss direkt då jag kliver innför skoldörrarna ) den här helgen har varit lugn, precis som alla andra helger på sistone. det känns som evigheter sen man festa och de var det väl också? jag har inte varit ute sen tingvalla iaf och det var ett tag sen. eller det kanske känns längre än vad det är. men jag kommer ihåg hur mysigt det var då. då vi åt middag innan, smådrack lite till middan och sedan gjorde vid oss och åkte iväg. Och så hade vi väldigt roligt då vi väl var på plats också. nej minsann det var bra, mycket bra!
Igår hade jag kalas för mig då va, rätt lugnt var det eftersom alla inte kunde komma så det är iaf ngra st som ska komma och " fika " hos mig en annan dag för att fira mig då. hur som helst så fick jag det här:
Pengar, Sjal, Underkläder, Blommor (såklart), bestick (min mormor säger att det är bra innför framtiden), ett par hörlurar (gud, gör så att jag inte tappar dessa också i pannkakssmeten), och ett presentkort på djurgården vilket också är väl behövt eftersom jag behöver ett par ridbyxor. Imorgon ska jag få present av lena och stefan, någon dag jan och mona och slutligen mamma och pappa (: det är mammas och pappas jag är mest spänd över för jag har ingen aning om vad jag kommer få av dom! we'll see.
Jag kmr iaf ihåg att jag har önskat mig navelpiercing, och ngt till men jag har glömt bort vad. men vi får se!
Imorgon ska jag rida damphästen också, och hoppa dessutom!(kill me) eller jag borde nog säga (kill me not) och jag får hopas att jag inte skadar mig allvarligt, jag menar det är ju min födelsedag och allt.
så glöm inte
puss och kram och ett storrrrt grattis imorgon!
hehe..
Det jag också har gjort idag är att spelat hospital , det är ett spel där man driver ett sjukhus, faktiskt jätteroligt. Särskilt och se dom punktera huven på folk, dra ut tungan på folk osv..
Jag ska upplysa er om att det spelet spelade jag då jag var typ 10..
Skitsamma väl?

men ni får ha det bra allihopa
Puss
Erika

Sov så gott

VAR FAN ÄR GODISET!!!!!!!!!!
Jag har röda veckan om sådär en två tre FYRA dagar och det börjar kännas. (ja alltså godissuget)
Jag har rotat runt i hela jävla köket och jag hittar inget gott och jag pallar inte baka. vafan finns här inte ens ett äpple eller! nej det får bli hot chocolate. oh näää nu blev jag sugen på choklad till på köpet :((

Strunt i det.

En rolig sak jag glömde att berätta var att V sov hos mig i typ helgen. Ja, så var det så jävla roligt. För om ni inte vet det så brukar jag prata i sömnen.
Så hade jag typ mumlat "mmhmm...golvet" eller något (enligt V's version). Och han bara: Ska jag lägga mig på golvet? Jag: mhhhm..ehmm... HAHA så hade stackarn bäddat till sig nere på golvet, legat på ett par filtar på det hårda golvet och somnat där. Och jag hade inte en aning om vad jag sagt. Jag vaknade dock mitt i natten och undrade vad fan han hade tagit vägen. Jag ser han på golvet och tänker " äsch han blev säkert väldigt varm så han kan lika bra ligga där"
Lyckat.

Spring feeling

sjukt härlig vårkänsla idag igen, skitbra. jag fick även mvg på båda mina nationella så det gjorde mig ännu lyckligare. Och vi hade faktiskt väldigt roligt i skolan idag med, så en bra dag helt enkelt!
Plus vädret. WOW säger jag bara, jag tyckte det var underbart och fast jag seriöst inte pallade som jag aldrig gör så cyklade jag till stallet ändå och träffade Malin. ( jag kommer ihåg då man kallade henne för malinski och liknande, fiint.. ) och vi hade det jävligt kul kan jag säga.
Plus inga läxor, herregud vad är det här? paradiset.
Nu ska jag iaf lyssna på lite låtar. Bl.a den här:

 

och den här:



och sen ska jag nog slappa framför tv:n
ha en bra kväll allihopa!
Puss

Åh gud.

I stallet idag.
Jag frågar Nelly om hon har hittat en kille än, och vill hon ha lite tips är det bara att komma till mig. Jag sa att om ungefär ett år för hennes del så hittar hon säkert ngn och då är det viktigt att skydda sig. Då kom jag på en sak som jag undrar om det existerar för jag har för mig att jag har hört det. Nu kommer jag säkert låta helt knäpp i skallen men:
Visst finns det tungkondomer?
Hursomhelst så börja jag berätta det. ja det kanske inte kallas för just tungkondomer men det är till för att då man hånglar, ska man inte få baciller.
så malin: ja då det börjar gå lite hett till så säger man bara " jag ska bara ta på mig kondom ", kondom tänker då han och blir lite förvirrad över att han nog skaffat sig en karl. så drar man på den över tungan. Skulle funka eller hur? ;P

Iaf, så kom vi in på det här med pedofiler
Och jag kunde inte hjälpa det men det lät faktiskt helt enastående.
Typ pasta pedofil, visst låter det gott? hade man inte vetat vad pedofil var hade det faktiskt kunnat vara en pastasort.
Malin: Allvarligt talat, då någon säger pedofil så tänker jag direkt på päron!


Nu är det jul igen

Varför har du fortfarande din julängel kvar i fönstret? det är mars nu erika.
hehe, hoppsan. det är nog dags att ta ner den nu va?

dåligt med uppdatering

HEJ!
dåligt med uppdatering, det vet jag allt för väl
men iaf, ilördes var jag på bio med Åsa och Nathalie och vi hade riktigt roligt. En liten skitunge (jag skulle egentligen sagt fjortis men eftersom det ordet praktiskt taget verkar tabubelagt nuförtiden så ska jag nog hålla käften) kom fram till mig. Och frågade " ursäkta, var har du köpt dina byxor? Den där blonda undrar". " den där blonda" hade tillsammans med en annan liten kopia av brunett barbie stått och glott på mig i säkert 10 minuter och fnissa och haft sig och " dom var faktiskt fina " osv. Och jag fatta verkligen inte vad deras problem var, först trodde jag att dom hånskratta åt mig men tydligen inte för då hade jag bokstavligt gett dom på käften. NEJ, skoja bara. Det hade jag inte ;P
Hur som helst, så har det inte hänt mycket denna vecka. igår på no:lektionen, var det himla pinsamt pga att nathalie fick mig att börja asflabba då jag läste upp högt för klassen. Och sen kunde ingen av oss sluta skratta. och det var det ex jag tänkte ta för just nu känns livet absolut underbart. Veckorna är rätt hyfsat tråkiga, men det flyter på helt enkelt. we have floow. eller vad det heter. det känns att våren och sommaren börjar närma sig.
OCH dessutom har vi ingaaa jävla prov eller läxor just nu och det känns GREAT! annars är det hem, och så suckar man och stönar och allt vad det heter pga att man harsådär 2/3 prov och trehundramiljoner läxor. Men nu är det rätt lugnt på den fronten.
Det roligaste igår, var att vi fick tillbaka våra so-prov. INGEN fick mvg, sådär 6 st fick IG, och det var faktiskt inte så vääldigt många som fick vg heller? väl? om jag inte har helt fel. dom flesta fick sådär runt G och i början å VG, vilkt är ett tecken på hur jävla svårt provet var och att NIO C SÖG! haha alla tyckte dock att det var väldigt roligt..
Typ på en uppgift, så kunde man få 13 poäng. MEN, vi fick inte 13 poäng... Den högsta hade väl typ 8 rätt på den och det var sara, jag hade 3 och elinsoley hade inga rätt alls. PÅ EN JÄVLA UPPGIFT! feels good ju..
Nej det var väldigt roligt iaf.
Imåndes red jag även Michelle, och det gick åt helvete , sablans hästajävel! ( hon fatta fel galopp hela tiden och kuta som en galning, dessutom var jag redan irriterad på henne pga att hon tramsat sig i boxen. hur fan ska det här gå i fortsättningen, i want my exemplariska pålle back!)
dessutom, nu då jag kollar ut. fylls jag fan av värsta sommarkänslan. Jag har börjat få det på sistone, FAN VAD HÄRLIGT ALLT ÄR! även fast jag stressar itu mig pga skolarbetet för jag har en sån jävla stark känsla av att jag ska vara perfekt inom allt vad skola heter, det är skitjobbigt kan jag be att få tala om och jag får fan skärpa mig, detta är sjukt.
Och det sista jag ska säga är att på måndag fyller jag ÅR! 16 jävla år, egentligen känns 16 och 17 lite halvt meningslöst.. men strunt i det! Vi är glada ändå! Och jag säger som Nathalie gjorde igår: just nu känner jag inte alls et här "åh vad ledsen jag blir då vi slutar till sommaren" . Liksom, det kommer bli kul. Det kommer finnas så jävla mycket att göra och den här sommaren kommer att bli bästbästbäst utan tvekan! aight?
NEj, nu känner jag att jag har lide bråttom, måste ta ut henna, cykla till skolan och vice versa.
Och stolt är jag över att jag skrivit ett blogginlägg på sådär hundra år, tycker bara att blogg inte är värst roligt längre.
HA DET SKITBRA!
Puss och hej

RSS 2.0