Fredag var bäst !

Tja !
Fyfan vad glad jag är !
Ni anar inte hur kul det var igår ! Tack allihopa för en kanonkväll !
Klockan var väl vid 6 då jag kom på att jag inte kunde sitta hemma en fredagkväll och eftersom två av mina närmsta vänner skulle dit så blev jag supersugen, så jag sa till victor att jag ville dit och först skulle han inte dit heller men det blev så, så bonli var så snäll så jag kunde åka med dom, så åkte vi dit , sen träffade jag dom andra snyggingarna och dansa hela kvällen lång ! Sinnessjukt kul var det, har inte haft så roligt på länge kan jag säga !
Och jag är fortfarande glad och vill tillbaks, haha. DÄR ser ni hur kul jag hade :)
Hur som helst, så vakna jag vid tolv idag ( har inte sovit så länge på sjuukt länge, heja mig ändå ! Sova är skönt ! ) Så hängde jag med mamma till stan och handlade svarta leggins först ( fick handla på barnavdelningen ? dom andra var på tok för stora och satt inte alls tajt. ojdå ) sen handla vi lite på ica och ja, stack hem sedan och sola i en timme. och snart ska jag träna. just nu hjälper jag dock Linda och välja kläder innför jägers ikv. emd ska dit, ursäkta och förlåt så mycket för dom som älskar dom, MEN JAG HATAR DOM ! Hatar deras musik, hatar dom, hatar allt. Okejdå, erik segerstedts bed of roses ägde allt, underbar röst har han ! Men dom andra, nej..
Känns som dom har bildat ett band " för snyggast. se " men det tycker jag inte. Jag tycker att killkändisar är för o-grabbiga nuförtiden, känns lite feminimt på b.la dom . vet inte varför, men så känns det iaf. PLUS att jag måste ta itu med so och fysiken ! Ja det måste jag..
Nästnästa helg ska jag shoppa ! Nu är det helt bestämt plus att jag har samlat på mig lite mer cash då. så då kmr alla, ( precis alla ) pengar ryka ! guuuuttt.
Jag hade tänkt och inhandla.. jUST INGENTING; eller jo. jag ska ju handla något men jag har inget planerat. bäst att jag inte har det längre för jag köper ändå aldrig det jag ska anyway.

Torsdag

Tja snyggingar !
Idag var det underbart väder igen.. det har varit det i flera dagar nu :) visst är det superhärligt ?
Ännu härligare hade det varit om man slapp skolan men sån tur har man ju såklart inte.. Aja, fick 200 kr av min farmors bästa kompis igår, som konf. present, rättså konstigt ändå för hon har absolut ingen anledning att ge mig men det värsta är , att jag vet inte vem det är ?
Har absolut ingen aning och ändå har jag träffat henne flera gånger men jag kommer inte ihåg.. det är skamligt ! Men, jag ska ringa henne ikväll och det känns skumt för jag ska ringa en " total främling " .
Oh ja, jag måste komma ihåg och ringa också ! kan ju inte bara ta pengarna och skita i det sen, det är ju så ohövligt så det smäller om det.
Idag hände en massa roliga grejer, trots att skolan var pest så hade vi skitkul :)
Snackade om gamla minnen och på hk, så var Tim sjuk. Så tänkte jag skoja till det lite och sa att han hade " syfilis " , som jag trodde var de sjukdomen i Emil i Lönneberga, så att man blir blå i huvudet och sånt, men det heter nog fysis eller äh vetfan, och siv då ( vår lärare ) blev helt vettskrämd.
Och jag snackade på om syfilis och sen sa hon det : alltså nä erika.. det är en könssjukdom !
Asså jag trodde jag skulel skämmas ihjäl men fyfan vad ag garva, jag menar, jag visste ändå om det där och ändå är jag så jävla korkad så ja.. hahaha, stackars siv..
Nu är det bara imorgon kvar sen är det helg och det är så otroligt skönt !Visst är det ? Längtar som bara tusan, dessvärre är att jag inte vet vad jag ska göra i helgen.. har absolut inget planerat.. men lär väl kränga lite smått och gott antar jag då :)
Men jag måste verkligen öva innför fysik och so prov nu, vi har prov hela tiden nu.. det är ett rent helvete men har gett mig fan på att jag ska ge järnet dessa sista veckorna innan sommarlov :) Sen är det bara slapp i mååånga veckor. superskönt !
Vi hörs !
Hej

Men snälle Åke

En snabb hoppa-in grej då bara : " Men snälle Åke, reklam "
http://youtube.com/watch?v=45p1kvDJ-K0
Gå in på den, haha jag tror jag flabbar ihjäl mig var gång.
Klockren !
Nu drar jag igen.
Sköt om er :)

Godmorgon

Godmorgon !
Solen skiner som det har gjort i några dagar nu och jag mår fortfarande lite illa och ska bara vara hemma idag, ska nog sola lite också tror jag :) Och då tänker ju förstås ni : vad i helvete gör hon uppe såhär tidigt ? Jo så här ligger det till, jag kan inte sova. det går bara inte. så jag gick upp vanliga tiden vid halv sju idag och nu har jag suttit vid datan tills halv nio. mina kära klasskamrater börjar om runt tio minuter !
Och jag sitter då här...
Känns ändå lide soft faktiskt.
Nej, tänkte bara skriva lite så här snabbt och idag är det råplugg som gäller ! Hemkunskap särskilt men även fysik och so, jag fattar inte mkt av det och jag ska börja tidigt så jag får bra betyg på provet. vi hoppas på det bästa. Men jag har så satans stora krav på mig själv så får jag g så blir jag deprimerad. ja ni förstår vilken kris jag är i jajjemensan.
Och nej nu menar jag inte att g är dåligt, men vad jag brukar få så är det det för MIG. Det är oftast så att folk misstolkar då jag säger att g är dåligt. Det är ju inte dålgit egentligen, men eftersom jag brukar prestera bättre så vet jag att jag kan bättre, än g. Just därför jag kan bli besviken på mig själv då jag får g.
Men så är det.
Ni andra har tur att ni inte har så stora krav som jag då det gäller betyg, eller många kanske har likadana krav som jag ? Aja ..
Kolla igenom lite modekataloger idag också, oh vad jag vill ha sommar ! PLUS att jag har hittat världens snyggaste bikini, den är rutig i alla möjliga olika färger, skitsnyyyyggggg och jag vill ha den !  dessvärre är att jag hitta den som reklam för språkresor, och såvitt jag vet finns den bikinin inte nånstans o köpa, men ska försöka hitta en prick likadan =) Eller en vit.. Och ja, i värsta fall får jag gå omkring och va genomskinlig, transparent är ju inne nu eller hur ? ;)
haha
ha det så bra så hörs vi.
PUSS!

Tisdagkväll

Hej igen alla otroligt härliga människor !
Nu har pappa kopplat in ( säger man kopplat in , jamen så heter det nog ja ) min platta dataskärm och fan vad mycket utrymme man får ! ser mycket luftigare ut och mycketmycket tjusigare så jag är kanonnöjd !
Plus att vi drog igenom det virusprogrammet också och det behövdes kan jag säga, fattar inte hur jag kan dra på mig så mycket virus hela tiden..
Aja, jag mår illa och jag kommer knarka alvedon och ipren några dagar nu och JAPP ni har det, jag är inne i kvinnoperioden nu. man kokar rödbetor som morfar brukar säga, intressant mm jotack, jag vet men trots allt ät det naturligt. Trots att jag är nog för naturlig ibland.
Ska sova nu, klockan är halv elva och det ska bli skönt med sovmorgon för det sa jag kanske inte ? Att jag ska vara hemma imorgon, mår verkligen inge vidare men, jag är glad ändå och då får jag och syrran en myspysdag eftersom hon också ska vara hemma och nej, hon ska bara dra till berga för å göra nationella sen kommer hon hem och då ska vi sola om det är fint väder vilket det förhoppningsvist är.
OCH, hoppas du kollar ordentligt nu systeryster. så va jag på hennes dansföreställning för en vecka sen, vilket jag ha skullat skriva om jättelänge men det har aldrig blivit av :) OCH, hon är även en trogen läsare som hon säger så jag har skärp mig och skriver oftare ! Och jag ska skärpa mig och skriva om saker som betyder något ! får nästan lite dåligt samvete av att jag aldrig kommer på något..
Nej, dags att hoppa i bingen.
Vi hörs !

I love sun.

Tjenare !
Jag är glad
Gladare
Gladast
Så supervarmt idag ( trots att det blåste ) att jag sola i bikini idag. eller för att vara korrekt : underkläder, för ska ju handla ny bikini och då får d va underkläder för vet ändå inte hur min bikini ser ut och få en massa linjer hit och dit är inte snyggt, så tar ner axelbanden så får man helt enkelt hoppas att det blir bra =)
Käka hamburgare idag också, mm vad gott det är alltså ! helt underbart !
Hur som helst, så va skolan rätt chill idag, tog dom viktigaste lektionerna och mådde illa som bara den sen så stack hem och mår fortfarande lite si och så, men tog itu med fysiken och hemkunskapen trots det och jag fattar och det känns bra ! första gången jag fattar eller.. ? haha nej jag bara skoja.
Imorgon är onsdag, hatar onsdagar i skolan. I helgen blir det kanske grillpartaj men det är inte säker, det blir om vädret tillåter så att säga.
Lyssnade lite på gamla låtar idag. B.la : We are one med lejonkungen ( eller vi är en för att vara svenska ) men det fatta ni ju och vi sitter i samma bil.
Var längesen man hörde på dom och jag tycker dom är så härliga ändå. det får en och bli glad. särskilt savage garden med affirmation också. Aja..
Nu ska jag kila igen ! men vi hörs och jag ska ta foto och jag ska ta upp åsikter och jag är lat och pallar inte.
men äsch ?
Det kommer :) Hoppas att ni står ut ändå.
Hejsvejs <3

Ny vecka.

Tja !
Är allt bra med er ?
Jag mår för
jävla bra! Vet inte varför direkt, men superhärligt väder, superhärliga personer och allmänt bra-a dagar gör väl susen som man säger.
Idag var det skolan, var skitglad och det var nog dom flesta också skulle jag tro.
Här kommer lite roliga händelser ( Plus att Ahrling har tjatat om att jag ska skriva om det så here you go, din dröm är min lag . haha ( Kom på det nyss, var det inte han i myrorna i brallan eller vad det nu hette som sa det ? Han som va programledare i Wild kids för ett tag sen ? . haha ni kommer väl tycka jag är värsta nörden, jag kommer ihåg olika såna här grejer men jag kommer faktiskt ihåg att Wild kids var ett av mina favoritprogram i femman tror jag det var ! Så det så ! ) Aja.
Vi had vikarie för Jocke på gympan, så Skrutten ( hon heter typ Schkurte ) men vetfan hur det uttalas så skrutten är svenskt och bra. Ja kanske inte att någon heter så men, så tvinga hon killarna att spela fotboll medans vi tjejer fick ligga och lata oss och sola ?
Just jävligt snyggt det.
Hur som helst, så gick vi int ill duscharna, jag sandra och charlotte. så ringer någon ( nog elin skulle jag tro ) och bara DET BRINNER, okej nu överdrev jag nog.. men något liknande och ni skulle sett söta sandra som fick panik och hade sig, och jag trodde ju också det brann i omklädningsrummet men vi skynda oss ut och även jacob och liknande ( fast jacob had ebara handduk på sig , såg förjävla kul ut ) så stod vi där ett bra tag och brandmännen släckte elden ( som hade tänts fyr i en papperskorg på toan, säkert någon extremt lustig jävel som tänkte göra sig rolig. ) enligt eva hade iolanda kommit in och sagt : Luktar det inte rök ? Så då dom gick till blå hallen vad det i princip fullt med svart rök.. men det kan man ju tycka är konstigt, brandlarmet då ? men ja, dom släckte elden och vi spanade in snygga brandmän eller brandgubbar kanske man ska säga ? Inte en enda som såg bra ut ! Eller jo kanske lite en.. men han låg ju runt 30 bast. så nej.
Men ja, efter ett tag fick vi gå in och då hade mer än halva engelsklektionen gått vilket jag är superglad för ! Hatar engelska.. Men nu var det ju såhär att polisbilen kom till skolan också, så dom hade parkerat typ snett över några parkeringsplatser eller jag såg inte riktigt men. då vi var uppe i klassrummet så lutar sig Ahrling ut ur fönstret och hojtar : " Du det blir pakeringsböter på den där, bara så du vet ! " . Hahaha fy helvete, jag trodde jag skulle dö av skratt. Ni får erkänna att det var rättså gjutet ?
Och under hela dan har jag även fått stå ut med Ahrlings eviga jävla luktande.. han påstår att " jag luktar gott " men att ha någon som sniffar en överallt är ingen hit alltid, vad säger ni ? En hund i sitt förra liv ?
Jajjemän minsann !
Och sen då efter skolan stack jag hem och slappa lite och käka smörgåstårta vilket jag har ätit hela helgen nu, übergott ! sen kom jag på att jag var sen till stallet och cykla som en dåre dit , gjorde vid min stinkypinkypälskling och red lite i ridhuset, hoppningen var rättså tråkig idag.. men det gick bra och jag är nöjd =) Trots att det hade kunnat gå bättre men vafan, hata att vi ska böja och ha oss varenda jävla gång ! Just df jag hatar dressyr för vi gör samma skit vareviga gång, vi får sätta sprätt på majsan nu ju !
Nu är det då kväll och jag vet inte hur många glas vatten jag har druckit men jag är törstig hela tiden. OCH supertrött. så ska ta och sova nu, men vi hörs !
Puss :)

Supersköna härliga jävla vår

Hej !
Åh gud vad härligt väder det har varit idag ! Strålande solsken och jag gick ut och slappa lite i solstolen, sen träna jag aerobics/boxning och sen slutligen blev det gräsklippning, mina armar dog !
vi har nt klippt sen i slutet av september kanske och gräset var väldigt högt och jag tog i som bara tusan och det helvetes jävla eländet til gräsklipparen skulle bara klödda hela tiden och jag hade lust och slänga den på tippen eller bara hälla bensin över den och tända en liten gnista av olyckshändelse och.. ursäkta, men jag fick spel på den.
Glodde lite kläder idag också. gud vad jag vill shoppa! men jag håller mig, plus att nu verkar d som om jag ska städa ovanvåningen hos steven och eva också vilket betyder att jag tjänar 200 per gång istället för 150 . och det faller mig alldeles utmärkt i smaken.
Jag ahr ätit smörgåstårta som bara helvete nu, typ frukost lunch middag och det tar aldrig slut ! kommer ju ruttna innan den är uppäten..
jaja, smörgåstårta är förjävla gott och nu ska jag sticka iväg och sjunga singstar med linda, och oh ja det kommer låta föörjäävlaa vackert.
Vad duktig jag är. två förjävla i en mening.
Btw ! Min kära bästis Ludvig Johansson kom med på en bild i Knutstorp idag med Tony Rickardsson och han kanske kommer med på sån bild( om jag uppfattade det rätt, i sporten ) så håll utkik.. och säg till om ni ser det, haha var tvungen att skriva det för jag tyckte det var lite småkul plus att man får lite mer utfyllnad.
Nej, ha det bra så hörs vi !
Pussss

Nu tar jag igen hela veckan !

Hej !
Jag har tagit bort alla tidigare inlägg.
Busigt va ?
Nej men jag bara kände för det, får såna här impulser ( heter det så ? ) Ibland, så då gör jag som jag känner för . även om jag kan ångra mig senare.
Men för sent för det.
Hur som helst så har jag inte skrivit på skitlänge , det är jag fullt medveten om. och anledningen är att jag har försökt logga in på publishme.se hela tiden, men det har inte gått ! MEN, sen kom jag på att jag fortfarande kunde logga in här på blogg.se ? Skumt att dom har kvar den här plattformen då. Äh, det är ändå bra mycket enklare !
Nu har jag en hel del att ta igen. Men jag ska skriva det så kort och innehållsrikt som möjligt så ni inte behöver sitta i all evighet :

Ja idag konfirmerades jag. Och jag är ändå glad över det, det var inget vidare kul ( utom lägret, men kommer till det ) . va inte ett dugg nervös faktiskt trots att melinda va nära på att stressa upp mig men jaja, blev dock nervös då vi skulle gå i kyrkgången ! Varenda jävel stod ju och halvlog och glodde på en och man kom där i ett stort jävla lakan, haha okej nä men sån kåpa heter det ju. Och ja. vi dansa kyrkdans och såklart så filma krämer. Mm, gud vad trevligt det ska bli och se det sen.( not )
aja. lägret var oerhört trevligt !
Först då vi kom dit, så startade sven som en sort lektion om jesus osv och då tänkte vi direkt : det här kommer bli dem drygaste dagarna i vårt liv !
Men, vi fyra tjejer fick dela rum ( och dom fyra tjejerna bestod av sandra, melinda, jag och elin ) och medans vi gjorde iordning där snacka vi lite, sen va vi där i några timmar och allt vara allmänt mys ! Åt gjorde vi också.. hela tiden, och det var så jäkla god mat där ! Btw så var vi på Åhusgården, hette det så ? Ja och sen på kvällen lekte vi Kalle kaos, Det går ut på att man ska dela upp sig i lag, så är det lappar mellan 1-100 som man sätter upp i en massa rum, så får lagen varsin siffra . man ska slå tärningar och plussa ihop d och skit, så man får högre och högre siffra. så ska man leta upp den siffran, kolla på ordet bakom den lappen, gå till den som har hand om allt och berätta ordet, sen får man ett uppdrag, typ att ta reda på hur många bänkar det finns runt lägerplatsen, så får man springa som galningar för att ta reda påd et, komma tillbaka och säga det och få en ny siffra osv osv.. och det lag som först kommer upp till 100 vinner. OCH VI VANN ! jajjemän, rätt så stolt över det faktiskt och fy helvete vad kul det var ! Speciellt då vi stod i dörröppningen och jag : kolla där sven ! och han gick på det också . Det låter inte alls kul men namnet Kalle kaos stämmer verkligen ! ALLT var kaos därinne, folk sprang hit och dit och krockades och hade sig och roligare får man leta efter !
Sen dagen därpå gick vi till åhuscity och det var helt udnerbart väder och vi satt mest och sola vid hamnen, innan gudstjänst. Nu är konfirmationen över och det är ändå jäkligt skönt !
Förresten ! Vi fyra tjejer skulle handla godis i kiosken då. så stod Karin där , ( vår präst ) så handla Sandra så extremt mkt godis. och hon helt allvarligt : är du hungrig ?
Hahha fyfan vad vi garva ! Vi låg i princip på golvet och kippade efter luft och folket bredvid bara halvlog lite.

Aja, några dagar i förrförraveckan tror jag det va ? hm mjo så kan det nog ligga till.
Så var jag sk " sjuk ", eller jag va sjuk första dan, kände mig lite krasslig på morgonen men överreagerade nog för mådde prima bara någon timme efter ! hrus om helst så somna jag i solen då, sola nog i tre dagar. somna fyra timmar ena dan, 3 timmar andra, 2 timmar sista. Och jag va knallröd i huvudet ! Som Nathalie sa : Död kräfta. ( kokt mena hon ) Och det tyckte jag va elakt :( aja.. så brändes mitt huvud som in i helvete så både Ludde och Zickan sa att det är bra och doppa huvudet i en skål med fil för det kylar ner, så jag hade ingen fil då. men jag hade faktiskt youghurt och det är ju typ samma sak så jag gjorde det. OCh sandra garva så jag trodde hon skulle sluta andas eller något liknande, men jag gjorde efter ett " ett två tre på det fjärde ska det ske på det femte gäller det på det sjätte smäller det " . Och yoggin rann och hade sig och jag hade yoggi i näsan och hahaha, jag skratta som bara den, ni skulle sett mig. jag såg ut som ett monster :(
Men det var kul !
Senare.. så hade vi då svensk muntlig redovisning, jag redovisade om anorexia nervosa =), så mitt i min redovisning, så började såklart brandlarmet tjuta ? Jag hade verkligen otur den dan, men ut gick vi. okej vi sprang. mest för att förstärka det här brandlarmshändelsen, och sen kom vi in och så visade sig att vi inte fick ha klassrummet med smartboarden längre för det va bokat, så vi var tvungna att gå in i vårt huvudklassrum och DÅ kunde jag äntligen avsluta min redovisning, och det gick faktiskt skitbra, så jag är nöjd !
Var knappt nervös alls..

Sen kommer det bästa citatet nånsin : ( Jag säger inte vem det är i från med risk för att man kan gissa vem det handlar om )
: " Vi var nära på att ha sex, för han tog av mina strumpor "

Så det var veckans händelser, mått skit också. men det har löst sig nu och jag är lycklig och glad som vanligt, och plus det negativa behöver vi ju inte ta upp. ändå bara så tråkigt, speciellt och tänka tillbaks på det.
Idag då, så konfirmerades jag som sagt, rättså ointressant.. fick mest en jävla massa smycken och andra onödiga grejer som jag sa till mamma : Kan man inte lösa in det här och få pengar istället ? Hon : ERIKA DÅ ! det är presenter, va glad trots att jag kan hålla med om att det var totalt onödigt. Min syster gav mig ändå en jävla bra konfirmationspresent. UNDERKLÄDER ! haha hon bara : Jag ville inte ge dig det då mormor va här, för hon hade nog fått hjärtinfakt. ( och trots allt vill vi inte att hon ska dö än ) . men dom var supersupersupersnygga och jag hålla med om att det kanske inte är en typisk konfirmationspresent men ge mig otypiska konfirmationspresenter i massor då. haha, hur som helst så var underkläderna typ. ja det var två trosor. det var halvt om halvt genomskinlig tyg på baken, och där framme så var det sånt mönster, ingen aning om vad det är för typ av tyg men så riktigt så chockrosa. så jävla fräcka/snygga/coola/sensuella. haha, jag säger sensuella för det låter bättre än ett annat ord. Sen gav hon mig ett par helsvarta, men nån sorts snörning där bak. enkla men jävligt snygga/fräcka/sensuella.
haha.
Men gud så intressant det var..
Aja så fick jag en ny datorskärm också ! En platt en, superglad och så fick jag faktiskt lite pengar =) Och då smycken med b.la kors osv.. Jag gillar det ändå :)
Sen kom då elin på besök. och vi spela b.la kubb med linda och johanna, vi vann ( vi spela inte klart för det palla ingen, men vi vann med det vi hade kommit med ) så jag garva ofta ofta ofta. mycket pg.a att elin testa nya olika kastningssätt och att hon gillar ord som " hårdare, och KÖR " vilket kan misstolkas och vilket jag inte kunde sluta tänka på.. sen att Linda lekte apa medans jag skulle kasta. + att innan Linda och Johanna hade kommit ut så skulle vi cykla på pappas fula oranga cykel. så elin skulle cykla lite själv då. så kommer hon upp på cykelvägen och cyklar där och ler och vinkar lite såhär. . totalt lugnt och avslappnat. så helt plötsligt hör och ser hon för den delen en moppe som kommer körande. och hon får värsta panikuttrycket i ansiktet och cyklar som fan in på uppfarten.
Aja, en massa andra grejer hände också. och oops, jag glömde nu ju : Jag krängde i mig fem bitar tårta och fem bitar smörgåstårta. Jag håller på å spy.

Nu är jag trött.
Ska ta mig ett stort glas vatten, byta om till mjukisbrallor och slå mig ner vid tvn med mami och papi.
Puss på er !

RSS 2.0