BLOGG FOR LAJF

Jag tror jag har problem.
Nej men verkligen .
1. Jag vill ta bort min blogg för den känns jävligt meningslös ..
2. Jag orkarinte skriva inlägg egentligen
3 Därför att det handlar om ingenting oftast, min vardag ? hur skoj är det på en skala när ni lika bra kan fråga " vad har du gjort idag " om ni nu är intresserade
4 . jag vill inte ta bort min blogg för det är kul att läsa om sådär några år ... hehe
5. ja jag kommer egentigen inte på femman men jag vill ta bort den egentligen.

Jo så nu har jag redovisat mina tankar om den här bloggen. Intresseklubben antecknar.
Vill ni veta mer så ring 07338920jagsägerintedomsistasiffrorna
Pussssssss

Eslövs marknad, stället för tuffingar.

Godkväll
Innan jag börjar med mitt extremt überintressanta blogginlägg skulle jag bara vilja upplysa er om att jag är ....
förkyld, ja litegrann men det fixar sig jag sticker till jägers ändå imorgon. Om någon var intresserad av att veta det.
I söndes var jag och Nathalie på Eslövs marknaden och som vi har sagt tusen gånger, så råkar vi ha barnasinnet kvar så vi handla 6 biljetter och drog igång vår karusellrunda. Det blev virvelvinden först, och nu var det såhär att dom sa i mikrofonen hela tiden att " dom som klappa mest fick en gratis runda till " och vad gjorde vi då? vi klappa mest såklart, vi klappa så mycket så att händerna och armarna värkte och jag åkte runt som en pingpongboll i vagnen eftersom jag inte höll i mig och for raakt på nathalie som fick blåmärken, vi klappade till och med när karuselljävlen stod stilla? TROR NI att vi fick någon gratistur? nej fy sjutton, dålig stil. det tycker både jag och nathalie. istället var det några ungar som fick turen istället, säg mig. är dom småbarnen mer värda än oss? tänkte dom att dom skulle bli ledsna om dom inte fick en extratur? fuck off, vi blev gråtfärdiga båda två. tyckte iaf synd om våra armar och händer.
SEDAN, drog vi vidare till ägget/parishjulet kalla det vad ni vill. och det var faktiskt nathalie som ville det och inte jag, därför är det hennes fel att detta följande hände. 1. jag skrek, ja jag skrek för det är inte kul när en jävla korg rullar runt och man ser rätt ner i marken och tänker, nu lossnar korgen, nu faller vi mot marken och ja, nu dör jag. 2. han satte igång korgen så att den snurra som baaara den och jag kände att godissnöret jag ätit tidigare skulle komma ut, utan tvekan. 3. mina solglasögon for av och åkte runt i korgen och träffade oss med jämna mellanrum. 4. jag och nathalie mådde illa för resten av dan. det var enbart ditt fel nathalie ! kom ihåg det !, hur som helst så gick vi till virvelvinden igen, och åkte den en sista runda, ingen extrarunda där heller, sen gick vi fantamej hem. vi tyckte vi blivit orättvist behandlade
men iaf, vi hade grymt roligt och denna marknaden gjorde inte vi det misstaget att sätta oss utanför en bajamaja ( som jag och nathalie och elin gjorde en gång) och undra varför det lukta äckligt och sen upptäcka bajamajan när en kompis mamma påpekar det. haha nädå, här har vi suttit utanför en bajamaja och antagligen sett jävligt dumma ut, haha så kan de va.
Den här veckan har annars flutit på ganska lugnt, bra har jag mått och nu är det sista provet imorgon sen är vi DONE! sen är det fiest two days och det tycker vi att vi förtjänar. Jag längtar iaf.
Nej nu ska jag ta och fixa mig lite och kura ner mig i bingen.
Have a nice night
Puss

RSS 2.0