Stallsmart

Hej, jag måste fråga en allvarlig fråga?
Är det bara jag som saknar stallsmart?
tog upp det här überviktiga ämnet igår till både elin och erica och fick svaret att ja, vi saknar stallsmart. jag menar hur kul var det inte? göra ett eget litet stuteri med bild på hästar och så kunde folk bli skötare på en häst och så skrev dom en lång radda med " jag gick till stallet vid 9 idag, det var kyligt. jag kom in och "putte" gnäggade när han såg mig. han känner igen mig tror jag,  (hon har typ skött om han en gång tidigare) . jag gav han ett äpple och gick sedan och hämtade en grep och en rullebör. ALLVARLIGT TALAT! det var såhär man skrev? nu tycker jag bara det är skrattretande, men hade det varit idag och jag hadee kunnat logga in på stallsmart igen hade jag utan tvekan gjort mig ett nytt eget litet stuteri. det var kul tycker jag, hahaha. även om nu när man verkligen tänker efter. så hallå?!? vissa skrev på sin sida "anmäl dig till ridlektioner!" och den där ridlektionen utfördes på en chatt där man skulle skriva " och kom fram i skrriiittt " MEN. jag vågade mig dock aldrig på dom där ridlektionerna för jag hade bestämt mig i förväg att det skulle bli ett fiasko ifall jag vågade mig på det men haha ja.

Vad hette då vi alla där på stallsmart?

Jo, jag hette Horseofcourse som jag tog av en annan när hon slutade på stallsmart. (yes i was a wannabe, elin påminde mig kritiskt om det igårkväll)

Elin hette Faust4ever

Elins syster hette Faustminkompis

Elins plastbror hette Faust4never

Erica hette Hårdingen

Och vad min kära syster och Nathalie hette har jag totalt glömt bort? (va snäll och berätta det för mig så jag kan uppdatera det här, hahaha)

Nej jag fick ett gott skratt igår och ja, idag med när jag kom och tänka på det här.
Nu har jag skrivit ett mellanlångt inlägg om just Stallsmart. Jag tror bestämt att jag inte har något liv.

 


RSS 2.0