19 h, 38 min

19 h, 38 min senare skriver jag nästa inlägg..
applåder
Iaf, min fabror ( anonym i det här fallet.. ) sa lite fel för nån dag sen.
Han kunde inte sätta upp förtältet till sin husvagn på campingen så han ringde min systers pojkvän David och sa såhär:
( han visste inte att det hette förtält så man kan väl säga att han improvisera.. "
David, du kan inte komma och hjälpa mig och sätta upp förhuden?

Hurra

FÖRSTA BLOGGINLÄGGET PÅ 2 VECKOR
hurra hurra hurra!
Därför, mest för at jag nu 20 min över 12 inte har ngt att göra, är helspänd pga att jag är själv i ett ensamt jävla hus med en hund som är halvdöv. MEN, jag har iaf en hund även om man undrar om han hade gjort en fluga förnär om det kommit till kritan. Anledningen till denna " spända atmosfär" som det heter är inte bara detta huset, utan även att jag och elin såg på wallander blodsband för typ en timme sen. vi såg inte klart hela men dt räckte för att slå nerverna ur spel. Och nu har hon åkt hem efter film, prat och en mängd perfekta muffinsar och nu ska jag mest chilla och ta det lugnt. Och därför fick jag den idén att dra igång med ett åsiktsinlägg eftersom jag inte gjort det på evigheter. egentligen har jag en mängd grejer att ta upp, så det kanske mixat här men äsch, försök hänga med så gott det går iaf.

Vad ska vi då börja med?
Egentligen är det rätt svårt för vissa nuförtiden att våga stå för sina jävla åsikter. Kunna säga vad fan dom vill eftersom vissa människor har en förmåga att kommentera andras åsikter och tro att deras är såå mycket bättre. bullshit. alla har olika åsikter och visst en del är bättre än andras och det är klart att man ska få kommentera andras åsikter och argumentera om varför men inte fan är deras bättre för det. Det är vad dom tror iaf. att lösa grejer med att skrika glåpord såsom hora luder du kan ingenting och yadi yadi yada, istället för att skriva sådana grejer kanske man ska säga VARFÖR den åsikten är fel, VAD man tycker och argumentera om VARFÖR man tycker så. Att skrika hora och luder är ju bara ett tecken på ett dåligt ordförråd.
En annan grej är msk som pendlar mellan två personer samtidigt. Liksom, typ som i ett förhållande. Lägger sig i en massa skit som inte rör dom överhuvudtaget. Visst, att man får råd och grejer av dom närmsta är naturligt, men att ngn som knappt känner en så bra går till en och lyssnar och är förstående och trevlig, sen går dom till nästa och gör samma sak där eller säger ngt som den " andra har sagt" fast i helt olika former så att den andra missförstår det. Så typiskt och så falskt. Det är var det är. Att vara vän med två och vara förstående är en annan sak, men att pendla och säga fel saker till fel person när man egentligen bara vill åt den ena personen är fel.
Vet ni vad jag och Elin prata om tidigare idag också? Tjejer som kn*llar rundor med killar får ett jävla rykte men killarna knappt ngt alls. Eller antagligen efter hand, men det är inte lika lätt. Kommer den tjejen som har ett rykte efter sig i kortkort kjol, tänker man direkt " vilket luder ". Kommer däremot ens tjejkompis, eller kanske en riktig pingla utan ngt rykte, tycker man bara hon är " het ". Fast båda personerna faktiskt är klädda på samma sätt. Det är kanske värt att tänka på. Sen är det faktiskt upp till var och en om dom vill ha sex med så många dom vill, klä sig hur dom vill och bete sig hur dom vill. sen att visa killar och tjejr hänger upp sig på det och upprepar det i tusen år är deras val, vilket roligt sätt att spendera tiden på liksom.
Och slutligen folk som tror att dom är bättre än andra.
Alla är fjortisar,emos,  horor, bögar, idioter, töntar, mobboffer utom ens polare och en själv.
Vi är jämlikar allihopa. Finns inte mycket mer att säga.

Gonatt och ha en bra natt antar jag
PUSS




Hallelujah

Idag sa jag till mamma argt att min hund satte på mig. Ja, jag sa det. Mamma, hon satte på mig. När det i själva verket skulle vara " hon satte SIG på mig " . Så mamma frågade snällt och förstående, precis som om jag inte hade alla hönsen hemma. dvs att jag vore utvecklingsstörd: om jag inte menade att hon satte sig på mig.
Jo så var det ju, faktiskt.

Det är ungefär som Jacob idag då han påstod att Fexe skulle visa ngn stad/land. whatever på den stora kartan istället för den lilla. Så meningen var att han skuille dra ner kartan över tavlan och inte kunna dra upp den igen, ni vet. såna där " hängande kartor framför tavlorna som man drar ner, brukar ju faktiskt hänga sig och vägra åka upp igen "
Så Jacob sa, helt normalt " haha amen jag trodde ju att han inte skulle få upp den "
Nej Jacob, jag hade inte heller velat att han skulle få upp den mitt under lektionen. Lite småläskigt det där isåfall.



jaja, jag är trött som ett svin och NP Ma del c är avklarat, JA! Känns skitskönt, även om man har en liten svag orostanke att fan det gick nog rent åt helvete. Men då får det väl göra det då, inte mkt man kan göra.
Fysikböckerna ligger här bredvid mig och bara kallar " erika, läs i mig, det är fysik nationella snart " men vafan, vem pallar det egentligen? inte jag. idag är det en lugn dag, nt mer med det.
PUSS

VALBORG

godkväll allesammans
sjukt härligt väder, och jag var nyss ute och tvättade bilen. faktum var att det var inte så drygt som jag faktiskt trodde. det var rätt nice och gå omrking där i shorts och ballerinaskor och jag frös inte ens då jag fick världens kaskad av vatten över mig. strunt i det. Idag hitta jag även världens största topsar. eller nej, kanske inte världens största men ni vet såna topsar man rensar öronen med? ja, såna finns det ju med SKITSTORA bollar på sidorna. är det till för dem med stora öron kanske? eller dom med överproduktion av öronvax? Det kan man ju fråga sig.

Igår var det valborg. VINTERN RAAASAAAR UTI VÅRA FJÄLLA.. tralalala, och svälta ner och dö. Jag är ledsen men jag kan verkligen inte den låten. men så är det väl iaf? och för att upplysa er alla så tycker jag faktiskt att vintern redan har rasat typ i början av april, och inte nu. men strunt i det. åter igen till mitt berättande av valborg.
Det var sjukt trevligt. jag hade iaf jätteskoj med världens bästa brudar och särskilt skoj måste jag nog säga var 1. inspelning av blogginlägg inne på världens minsta toalett. 2. elin bestämde sig för att börja städa bland skorna i hallen. ( det var inte hennes hus med hon skulle tvunget städa annars blev mamma arg ) 3. victor kasta en öl i huvudet på någon tjej. 4. jag kasta ut min pojkvän ur huset kl 3 på natten. ( just då kanske det inte var det roligaste och definitift inte det snällaste, men nu i efterhand kan vi väl ändå skratta åt det. maken till argsint får man leta efter, felåt )
 Det var alltså min valborg, jag gilla kvällen skarpt och den var lyckad enligt mig. även fast man säkert hade kunnat göra det tusen ggr roligare, MEN. vi hade roligt ändå :)

Nu ska jag se Patrik 1.5 och jag hoppas verkligen att den är bra, dessutom ska jag äta mängder med chirre och bli fet.
Puss
Erika


RSS 2.0