SAMMANFATTNING AV TIDIGARE ÅSIKTER!

Läste igenom lite inlägg av mina åsiker idag, och flera av dom var faktiskt riktigt bra. Så jag tog några av dom och tänkte ladda upp dem här så vi kommer ihåg dem.


Vem fan orkar agera helgon dagarna i ända ?
Vem orkar vara ängel ?
Inte jag iaf. varför ska jag låtsas som om jag gillar någon och bryr mig himla mycket om den då jag bara vill säga det med sådan attityd att den personen jag ber ska dra åt helvete, den ser faktiskt fram emot att göra det också.
Jag vill kunna säga vad fan jag tycker och tänker.
Jag vill kunna stå på mig för vad jag tycker är rätt och fel.
Jag vill förändra grejer som suger.
Jag vill inte vara en i mängden, stå på och inte säga ett knyst, bara hoppas att någon annan jävel gör det . Men då en jävel gör det, ja då säger dom inte ens hälften av dom ord jag vill att den ska säga. Nånting helt annat som enligt min mening är mer fel.
Ja, jag vill synas och  höras!
Och enligt mig att det absolut inget fel med det.
Det beror på vilket sätt det är på.
För att hade jag lekt perfekt dagarna i ända, så hade det varit rätt tröttsamt i längden.
Hellre få skitsnack bakom ryggen, än att vara någon man inte är.

Då vi ändå är på svenska traditioner.
SÅ är det mer än jag som har lust och ta ngn ( kommer till vem ngn är senare ) och raka av allt hår, skriva du suger i pannan, tvinga dom att äta koskit, dassa dom sådär hundra gånger och klä av dom nakna och ställa dom uppe på frihetsgudinnans topp så att alla medior kan filma denna händelsen så att de gör bort sig för livet ELLER. bara supa dom jävligt fulla och se till att dom gör sig pinsamma, typ ställa sig och dansa hulahula näck på ett bord på stureplan så att alla ser. istället för att vara så jäkla prydliga som dom är.
Just det, POLITIKER.
Fega, falska kräk som inte kan något.
Begriper ni varför vi anklagas för att vara razistiska då vi klär oss i sverigetröjor ?
Vi anses vara razistiska då vi sjunger nationalsången.
Vi får inte alls fira vår nationaldag på samma sätt längre.
Jag tycker det är förjävligt.
Vi är INTE razistiska bara för att vi gör detta ovanstående !.
och jag fattar inte varför folk i andra länder, typ dom som kommer in hit, kan få fira sin dag med buller och bång och gå omkring och fira den här i sverige ? dom har ju kommit till vårt land, dom har själv valt det, varför kan inte politiker låta oss fortsätta våra seder och bruk då ?
Folk får gärna komma hit,men förstör inget för oss.
Och jag vill trotsa dessa jävla politiker som fan. pg.a detta, och pg.a andra saker som jag också kommer ta up p en vacker dag, men inte allt på en och samma gång.
Låt oss skrika ut  hur jävla bra Sverige är !
 Låt oss visa det, låt oss göra det . Vad är felet ?
Jag ska iaf nu på fredag, den 6/6. klä mig i sverigetröja, och med eller utan alkohol i kroppen. skrika ut och sjunga nationalsången, trotsa allt vad regler heter och gå till jägers i det. tillsammans med ett stort gäng andra.

Jag har många gånger nämnt, men gör det igen : Demokrati mina vänner.

Du gamla du fria..


Jag har funderat starkt på det här fördomar, elakheter och rykten.
Typ som jag då.
Jag ser ut som en jävla bitch ( haha helt seriöst, jag till och med erkänner det själv ) MEN, förhoppningsvist är jag ganska så snäll. Malin sa något i stil med för ngra dagar sen : Erika, antingen så älskar man eller så hatar man dig.
Det värmde. ju.. hahaha, jag vet inte direkt om det är något bra eller dåligt. Helst av allt hade det ju varit bra om jag hade kunnat vara lite såhär mitt emellan kanske också, liksom, bli gillad lite lite grann iaf ? Men sån tur har man ju inte.
Så ni som älskar mig, jag älskar er också.
Och ni som hatar mig, jag tycker iaf lite om er ändå..
Nej men jag orkar inte lägga ner ork och tid på folk som inte tycker om mig och sprider ut rykten om mig, det är ju deras problem och deras val och om dom väljer att lägga ner tid på såna idiotiska och elaka saker så är det väl deras problem. Trots allt så är det ju dom som är losers då och inte jag.
DET sa Malin också förresten !
" Erika du skiter i vad andra tycker om dig "
Jag : Ja varför skulle jag bry mig ? Är det ändå dåligt så är det väl inget jag vill höra och än mindre något jag vill bryr mig om.
Där satt den !
Men vadådå ? helt seriöst nu.
Alla, precis alla snackar skit ( man blir ju jävligt full i skratt då det kommer folk och säger " att jag snackar aldrig skit, jag vet ändå att jag bara får skit för det sen ) hur kul skulle livet vara om man vore ett helgon jag menar ? " det är väl helt omöjligt att gilla alla människor. Därför, får det väl vara ok om folk pratar och påstår att dom inte gillar någon, bara dom kan stå för det sen och säga vad dom har sagt om de personen kommer och frågar.
Men det är inte många som gör det
Dom bortförklarar sig och verkar dummare än vad dom redan är.
Det är skrattretande. Folk som inte vågar stå för sina åsikter borde sy igen sin mun eller något., eller snacka mindre. Tycker man något så stå för det också då för tusan, det anser jag iaf.
Men det som är riktigt lågt, är då man sprider ut rykten om folk. eller gör, låt säga. att en person mår riktigt dåligt vöer något som har hänt och man verkligen gör det ännu värre för den personen genom att smutskasta den, och ge den dåligt rykte, Det är skit jävla sanslöst lågt !
Såna människor borde fan inte få finnas. Eller åtminstone få en känga i huvet så att dom tuppar av och inte minns något dan efter. Jag fattar seriöst inte vad det roliga är ?
Göra så att andra människor mår skit ?
Alla gör misstag, och vad fan dom än gör , så : so what ? låt dom sköta sina bekymmer själv och är du så jävla anelägen om att lägga dig i, så är det ju snarare du som skapar problem, inte dom.
Jag har vissa dagar då jag bara vill lägga mig på spåret och blunda och inse : nu finns jag inte mer. Men sen tänker man : vad fan är det här för några tankar ?
Livet är aldrig så pass dåligt att man ska ta livet av sig, och jag har gett mig fan på att slänga negativiteter i väggen och leva livet. Jag vet att jag har intalat mig det miljontals gånger och sen sitter jag ändå där i skiten och beklagar mig, MEN . nu jävlar anamma.
Lever man med ett leende, så är livet störtskönt. Och sen kan resten som ger skit åt andra bara bli skrattade åt. För det är ju det ni är.
Skrattretande.


Nu kör jag igång med ett min åsikts inlägg idag.
Ämnet är Tonåringar.
För jag grubblar rätt mycket på det faktiskt. Alla dom där jävla reglerna som folk nuförtiden lägger upp.
Det är rätt många somt ror att dem är sådär övervuxna och bättre än alla andra. De snackar vilt och brett om grejer de har upplevt ( som nog rätt många gör egentligen) och så fort någon annan hittar på något bättre än dem så är det störda, patetiska eller fjortisar eller något liknande. När man egentligen gör exakt samma saker själv.
Ni förstår kanske inte riktigt eller hur ? men jag ska ge några exempel.
Då man nuförtiden efter att ha druckit ett tag, hör talas om ett par andra som druckit men tyckt att det smaka skit, MEN druckit det ändå. så är dem ett par " jävla fjortisar "
" Åh jag blev såå full på min vodka " . Så gå rman omkring och säger en jävla massa skit.
Seriöst, det går mig på nerverna. Självklart då man väl ska sitta ner och supa så är det klart att man blandar ut det med lite läsk så att det smakar rätt gott iaf men SO WHAT om man sitter och dricker något som fullständigt smakar skit och som man nästan klöks av tillsammans med sina vänner ? Jag menar ine fan tar man med utspädd dricka i en flaska då man går på disco ? då är det ju rent som gäller för så mycket får man faktiskt inte in.
Så jävla töntigt är det att leka så extremt mogen och kalla andra för fjortisar bara för att dem dricker grejer som de egentligen inte tycker om. Jag tycker själv att det är sjukt kul, självklart blandar jag ut det då man väl sitter och festar någonstans men inte alltid och jag fördrar hellre att umgås med folk som vågar släppa loss och skita i dem där mogengrejerna utan kan dricka något som smakar SKIT OCH MÖG. För jag anser att de är nästan de som är mogna för de vågar ha lite barnasinne kvar i sig och inte leka vuxen var fan dom än går. Jag pallar inte sånt, jag pallar inte att man ska leka vuxnare än vad man redan är. och vem fan bryr sig om " åh jag blev full på min vodkaflaska " vadå varför skulle man inte bli det? Samma med en del " men du drack ju ingenting så du kan omöjligt va full ". och hur fan vet du hur mycket hon/han tål ? inte ett skit faktiskt, själv tål jag extremt lite och jag pallar inte brymig om folk som håller på och " haha, du var ju inte alls full ". asså palla er rent ut sagt, ni tror att ni är fan så mycket bättre än en själv men egentlien är ni bara något patetiska fjollor som inte vågar verkligen HA KUL. För vem orkar vara vuxen då man väl SKA bli det någon gång ? Fan inte jag i alla fall.

En annan grej är det här med sex.
Fan vad alla ska snacka om det alltid, klart som fan det är skönt, på något sätt speciellt och ja kanske lite roligt enligt en del, men jag pallar inte den här tjej-kill sidan.
Om killarna har sex med en tjej på nästan varje fest, då får dom status. Status som in i helvete, men om VI däremot har det, då är vi horor. Till och med efter första gången om den killen händelsevis inte råkar vara ens pojkvän.
Jag orkar inte emd det heller.
För det första, varför skulle vi få njuta mindre än vad ni killar får ? Och dom blir ändå säkert glada över att vi ställer upp överhuvudtaget. PALLA SNACKA DÅ ! Dom flesta snackar väl för att dom själv vill göra precis det vi gör.
Jag tycker det borde vara på lika villkor, känner man för att ha sex så ha det då !.
Fast jag kan säga, att har man det för ofta, dvs för många one night stand, så gillar jag inte det. det gör nog ingen, men killarna tror nog lätt att vi vill ha dem ändå om dom gör det men jagkan säga att jag hade inte vari ett dugg intresserad av en kille som gick runt och knullade som en jävla kanin på varenda fest. INTE ALLS. Det handlar om balans, och har man för många är jag inte intresserad. så handlar et nog om rätt många trots allt. men trots det så måste både könen vara på lika villkor. En slags balans liksom. Det är ju bara patetisk annars.

Vad tycker ni ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0