Händelserik dag.

hejhej !
Idag så vakna jag vid runt 11. så började jag städa duschen och så. sen ringer charlotte och vi snackar i minst en halvtimme, ett tu tre så går klockan och jag stressar som fan för att bli klar. går till stationen ( gåspringer ) och fixar biljetten, springer ner och uppför trapporna och är på perrongen max 30 sek tills tåget kommer. jag va väl där uppe 13:35. och tåget kom 36. snacka om att jag hade andan i halsen då.:) haha rättså komiskt för jag mötte elin, jesper och louise ( dom skulle till burlöv ) och jag och Elin hade snackat om att vi skulle iväg igår, så det var lite kul att det var vid samma tidpunkt och allt. Aja, sen träffade jag Charlotte , och vi hade väldigt roligt angående korv, sen tog vi bussen till nova, och det första vi gjorde var att äkta på donkan ( självklart ), sen leta vi runt i ALLA affärer efter bikini till mig, jag menar allvar, vi gick i typ alla tjejaffärer, till och med kappahl och lindex och sånt och där handlar vi typ aldrig, slutligen hittade vi en överdel på gina, och så handlade vi trosorna på h&m. svart var den, bandeauöverdel. rätt så enkel men åh jag älskar den ! hur fin som helst :) Efter det tog vi bussen till stationen typ, och då precis då vi hoppar av bussen ser vi pågatåget komma. och charlotte : vi hinner inte.. Jag : nä.. Hon : eller ? Jag : kanske.. Hon : vi kutar. så vi springe rsom fan, och jag knuffade flera på vägen, ner och uppfrö trapporna och vi hann PRECIS på tåget då man hör " dörrarna stängs " . Vi hade en jävla tur alltså ! OCH, jag har hållit på å missat två tåg idag, inte dåligt.. sen mötte vi Ahrling och vi snackade lite med honom, det var trevligt trots att han roade sig med att slå mig på låret ( jag hade shorts ) stup i kvarten, så såklart : innan vi stack iväg så smällde jag & charlotte allt vi kunde på hans ben sen kuta vi, haha. Efter det så gick jag och Charlotte till berga och handlade. som charlotte sa : man känner sig så vuxen.. Haha det kändes faktiskt lite underligt, men så är det väl. det blev runt 158 kr. och ändå billigt med tanke på vad vi handlade ( vi handlade till lite extra också som inte stod på handellistan, typ två drickor til oss och tuggummi för vi va törstiga som bara sjutton ) .
Och ändå då vi snackade om just turen innan, så fick vi tag på den SISTA engångsgrillen ! Hallelujah, det är vår dag idag !
IMORGON GÄLLER DET.
Vi är glada.
Det är liksom så med sommaren, att då ska man tälta. vilken jävla planering vid har haft till den här tältningen dock.
Ha det bra, nu ska jag packa innför imorgon.
Och om jag inte hinner skriva imorgon . så ni som åker bussen till marieholm och ditåt, så håll utkik efter två tjejer med typ jävla massa packning, täcke mat och väskor. så har ni hittat rätt ! haha, vi kommer se så jävla dumma ut.
Jag lär nog inte skriva förräns typ lördag, så ni vet. För efter tältningen följer jag med bästa hem och äter midsommarmat & umgås med hennes familj, sen gör vi vid oss så blir det mariehåla igen och vi kommer inte hem förräns på natten och då är jag inte så pepp på att skriva blogg, så det blir nog sängen bums !
Men ha en trevlig midsommar, ja vecka överhuvudtaget för det ska jag ha !
Så hörs vi på lör . ( kanske imorrn. )
PUSS
Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0